|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
6.2.2008 12:34:45   
KAHLO
Vebo......držim pesti in navijam da bo, Muca seveda za tebe velja istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej zagledata user posted image user posted image user posted image

Freja ....veš da bo, to poročno noč si boš zapomnila ....in bo prav čarobnauser posted image user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 951
6.2.2008 14:58:02   
Anonimen
pozdravljena sotrpinke....

tudi jaz se vam pridružujem z žalostno zgodbo, ki se je srečno začela konec leta 2007 in žalostno kočala 1.2.08....ponovno in že četrtič user posted image user posted image user posted image

Tokrat sem bila skoraj prepričana, da ne more it več nič narobe, saj so po 3ss odkrili pregrado in jo okrivili za moje izgubljene sončke...in so jo odstranili in sem ponovno zanosila...bila srečna in vesela, bilo mi je slabo in utrujena sem bila..pa kljub temu neizmerno srečna....pa so mi srečo iztrgali iz rok iz srca na drugem pregledu v 8t....še sedaj vidim pred očmi pogled ginekologinje, kako strmi v enkran in nič ne reče...potem mi pokaže moj fižolček in pove: "zrasel je, rokice,nogice, glavica....vendar srčka...srčka pa ni..." zavrtelo se mi je, solze so se ulile in moje srce se je za trenutek ustavilo....naprej ga je pognalo edino misel na mojga škrat, ki ga že imam doma...vse ostalo ni bilo pomembno...ne vem kako sem odšla iz mize, iz ordinacije, v avto in do moje mami....da so me oni odpeljali na urgenco.....ne vem vse je stalo, vse je bilo megleno....samo solze so tekle in tekle, kot da bi želel odplaviti bolečino, strah, obup, nemoč..... ZAKAJ JAZ???? ZAKAJ SPET?????? Zakaj mi je bil fižolček dan, če ne more ostati????? zakaj zakaj....100 jih je in še več in noben ZATO mi ne more odpraviti vse kar me tišči, boli v srcu in duši....
Vem da boste razumele, vem da ne boste obsojale in vem da me čutite...vsaka posebej in vse skupaj....in žal mi je zato, žal mi je da moram to bolečino in to grozo sploh doživeti....vse....
Mož hodi okoli mene, kot da sem iz porcelana, ne upa se me objeti, ker se začnem jokat, ne upa se me stisnit ker začne on jokat....jaz pa sedim gledam ven in dokler me škrat ne vrže v življenje, življenje stoji na mestu in jaz skupaj z njim...
Bojim se prihodnjosti, bojim se ponovno zanositi (pa tako močno si želim imeti najmanj tri otroke) ker ne vem ali moje srce lahko preživi še petič izgubo dela sebe????? Bo lahko bilo naprej??? Sedaj mora, mora za mojega škrata, ki je odvisen od mene in ki ga imam najrajši na svetu, vem da mora!!!! in bo, bo bilo še naprej, kljub bolečini in praznini v njem.....
Hvala ker ste brale in hvala za vse upanje.....
srečno

bila sem B.septembrka na forumu čvekajmo v veselem pričakovanju..... pa naj tako še tukaj ostane...

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
6.2.2008 15:15:38   
KAHLO
B.septembrka.........saj ne moram verjeti............meni je resnično zelo zelo žal......user posted image user posted image lahko ti rečem da moje srce s tabo joče, ....sploh nevem kaj bi te lahko potolažilo, ker verjamem da ti je neskončno hudo, meni je po samo eni taki izkušnji srce trgalo.....tako da si lahko samo mislim kakšna je tvoja bolečina..... drižim ti pesti za prihodnost, in želim da se kmalu vrne otpimizem v tebe in se ti izpolni tvoja največja željauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 953
6.2.2008 16:02:57   
tane
B.septembrka...sem brez besed, samo jokam v sebi s teboj, zase, in za vse nas, ki smo morale dati skozi takšne trenutke. vem tudi, da ničesar kar ti v tem trenutku rečem ne bo pomagalo, ker te spremlja ta neizmerna bolečina, ki te obenem duši, obenem trga na koščke, te žalosti oz. še bolj te JEZI, vem, da ni besed, ki bi opisalo tega kar preživljaš ta trenutek...lahko ti rečem samo to, da nisi edina, da imaš vsaj to srečo, da imaš doma že enega škratka, ki te razveseljuje, tako, da bodi močna zanj in tudi za tvojega moža, ki prav tako preživlja hude trenutke in ki mu je še huje, ko te vidi tako žalostno in polno obupa, pa ne ve kako bi ti pomagal...bodi močna, in jokaj, samo jokaj, daj iz sebe ven to bolečino, ter nam povej/napiši kako se počutiš čeprav bo vsak dan isto, ker tu te razumemo in trpimo s tebojuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 954
6.2.2008 16:22:13   
Muca83
B. septemberka, ful mi je žal zate user posted image Tega si nihče na svetu ne zasluži doživeti.

Mene bo pa kar konec od žalosti. Danes je imel moj dragi operacijo sinusov, 2 uri so ga mučili, ker so morali narediti še resekcijo nosnega pretina, potem me pa prejle kliče in komaj govori. In je tako slab, krvavitev se mu ni ustavila, pa niso vedeli, in je vso kri pogoltnil dokler mu ni slabo ratalo. Potem so mu pa dali infuzijo za strjevanje krvi, pa neke ledene obkladke in ne vem kakšna zdravila in sedaj lahko samo leži in gleda predse. Tudi zaspat ne sme, da ne bi izkrvavel in baje bo najbrž še celo noč tako. Jaz lahko samo user posted image . To bi mogla biti dokaj preprosta operacija, potem pa takole...

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 955
6.2.2008 16:42:31   
Joob
user posted image user posted image user posted image ...drži se!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 956
6.2.2008 20:40:47   
Mavrica32
oj, Anonimna, tudi jaz bi mogla bit septembrka, pa se na forum nisem upala niti uvrstiti. Tretjo A sem dala skozi skoraj 14 dni nazaj... poglabljam se v službo, svoje rožce in nočem več razmišljat...
ker ne smem imeti odnosov in v zadnjih časih tudi ne najdem čist nč pametnega za oblečt v trgovinah... se počutim čisto brezspolno...
možu pa je tudi v nedeljo počil film. Preveč se mu je nabralo vse skupaj. Mislil je, da bom bolj prenesla. Pa preprosto je bilo vse še hujše kot kdaj koli prej.
pravijo, da te bolečina utrdi....Jaz to pri sebi nisem opazila.
Danes sem bila na neki 50 letnici v službi, pa je začela neka kolegica o dojenčkih pa njeni žlahti, češ da jim je po parih letih ratal.
Jaz pa raje zmrznem. Ne razmišljam za naprej. Živim in pustim, da gre vse dalje.
Vsaka misel koliko časa čakaš za to in ono... me spravlja v tiho skelečo bolečino..,me spomne na kaj sem dala vse skoz...  NOČEM razmišljat, na to, kaj mi vse pripovedujejo, da bi mogla dati skoz. Želim si, da bi lahko imela otroke brez večjih posegov v moje telo.  Vsaka operacija pač pusti nekaj na telesu. poseg v nek mir, neko ravnovesje telesa.
Ne veselim se podaljšanega vikenda, čeprav mi bo po teh štirih dneh dela po tokem času, ko še nimam čisto kondicije, dobro delo. A bi vseeeno raje imela trenutno navadni vikend... Pah vsega ne moremo met.
Mah, sej bo nekako. Nekako se mora sreča nasmehnit tudi nam....
user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 957
6.2.2008 20:42:27   
pika74
Ojoj B.septembrka to mora bit pa hudo... že četrtič...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
7.2.2008 10:00:08   
...Martina...
Draga anonimna, zelo mi je žal zate. Kar doživljaš razumem, ti joči, govori o tem, da te čimprej mine. Ne vem zakaj se to tebi dogaja in že tolko krat... A bodi srečna, da imaš moža, enega otročiča... tvoje življenje že ima smisel. Uživaj ga.

Muca83, držim pesti za tvojga dragega, da čimprej pride k sebi.

lep vikend

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 959
7.2.2008 11:47:32   
*talcy*
anonomna pozdravljena .... zelo mi je žal zate ob tolikokratni izgubi .. držim pesti da bo to čimprej mimo naj gre čas kolikor se da hitro da zopet naredite user posted image  in potem bodo vsi spomini le grda,grenka izkušnja .... čeprav vem da je boleče sedaj in v tem času ... ma bo tudi sonček posijal .   bo moral boš videla ...user posted image user posted image user posted image

muca83 ... upam da je tvoj user posted image  danes bolje...sporoči kako je stanje?

Neposredna povezava do sporočila: 960
7.2.2008 14:19:02   
...Martina...

DRAGA *TALCY* KOMAJ ZDAJ MI JE ZAŠTEKALO DA SI TI, PRAV TI, KI SI REKLA, DA SI OD NAS VZAMEŠ PAUZO .... IN ZDAJ PA NAS ŽE RAZVESELJUJEŠ Z NOVIČKO DA SI NOSEČA.
ŠE ENKRAT TI ČESTITAM IN SEM ZELO ZELO VESELA ZATE.

SREČNO

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
7.2.2008 16:26:18   
Muca83
Živjo. Bom samo povedala, da je moj dragi danes vsaj toliko bolje, da so uspeli ustaviti krvavitev. Čeprav pravi, da se nič bolje ne počuti in tudi po telefonu noče govorit več kot ene 3 minute, pravi, da ga boli. Jutri grem k njemu. Komaj čakam! Mogoče bova imela pa srečo in ga bodo jutri domov spustili (tako je bilo rečeno, če bo vse ok).

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

Neposredna povezava do sporočila: 962
7.2.2008 16:30:59   
*talcy*
ojla martina ... ja jaz sem ta ki se je za kakšen teden odtrgala od vas... bilo je preveč žalostnih novic in vse sem si dala k srcu tako da sem morala malo odklopit ...sem pa kdaj pogledala tako na hitro kaj se dogaja z vami .... in ja dva dni nazaj sem zagledala magični + in me obdaja sreča pa strah kaj bo tokrat ....

muca83... ojla no če so nekaj rešili pri tvojemu user posted image  se bo tud drugo zrihtalo boš videla.... držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 963
7.2.2008 19:03:25   
tancha
pozdravljeni jaz sem pa na novo tukajuser posted image !!jaz sem pa imela dva dni nazaj spontani splav in to tretjega,sedaj sem obupala do koncauser posted image .imam srečo sda mam tako zlatega fanta ki mi stoji ob strani in me tolaži.po drugem splavu sem imela opercijo pregrade na maternici in so mi rekli da po po tej operacije vse ok-ampak spet je šlo...mi lahko kdo pove kam naj se obrnem ali pa je imela že katera  tak problem?hvala

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
7.2.2008 19:06:24   
tancha
user posted image

(odgovor članu tancha)
Neposredna povezava do sporočila: 965
8.2.2008 10:00:54   
Anonimen
Tancha user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da se ti je to zgodilo....

besede ne bodo odpravile tvoje bolečine..izjoči se in pusti času da vsaj malo zaceli rane... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečno B.septembrka

(odgovor članu tancha)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
8.2.2008 11:34:21   
*talcy*
tancha...drži se...vemo kaj preživljaš....ti samo joči ti bo lažje...vsaj meni je bilo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
9.2.2008 9:47:45   
mihi78
Vsem, ki ste žalostne pošiljam tisoč in en user posted image !
Jaz sem bila v četrtek na 1. UZ (sem v ICSI postopku). Zaenkrat imam na vsaki strani po 7 pikic. Dobila sem še druge injekcije, tako da se zdaj pikam kar dvakrat na dan. Pa bi se tudi 100 krat, če bi blo treba! V petek pa imam spet UZ potem pa kmalu punkcijo in ET. Malo vas obveščam, če katero zanima. Vseeno nas druži skupna usoda.
Lep vikend pa napolnite baterije s sončkom. No, vsaj na našem koncu se radodarno razdaja. user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.2.2008 15:38:43   
Anonimen
Halo, halo, kako smo kaj? Danes sem anonimna, pač me nekaj ljudi tu gor pozna in ne želim, da bi vedeli kdo sem.
Jaz sem sitna pa tečna. Sem smotana, namesto, da bi uživala prost dan, spet sama sebi težim. user posted image
Preveč razmišljam o user posted image pa mož mi tudi ni glih neka opora. Mogoče sem kriva sama, ampak meni trenutno pač ni do zezanja pa do nekih kozlarij, čeprav bi mogoče lahko na ta način malo odklopila. Ampak me te njegove finte vržejo s tira, da sem še bolj jezna. Potem pa se itak skregava. Včasih bi vse poslala v tri krasne, spakirala pa šla. Ne bom vedno jaz tista, ki se vda in se sprijazni, da pač tak mora bit. Zdaj je že samo po sebi umevno, da sem jaz bolj v ozadju, ker je on pač bolan. Saj je res, da je ampak a se mora ves svet vrteti okoli njega in njegove bolezniuser posted image Pa skoz je utrujen (ko je doma, se razume), tako da po službi itak par ur spi, pol seveda kavica s prijatli al pa surfanju po netu. Jaz pa medtem na stranskem tiru, vedno bolj nesrečna in nezadovoljna. Tudi pogovarjava se zelo malo, nikoli ga ne zanima, kako sem oz. kaj mi roji po glavi. Če pa že začnem kaj razlagat pa hitro začne govorit nekaj drugega, da se izogne pogovoru. Potem pa tudi jaz neham. Ne vem, ampak zadnje čase res razmišljam, da bi vsemu temu naredila konec, preden postaneva popolna tujca pa preden imava skupaj user posted image . Ne vem, kako dolgo še bom vztrajala. LP

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
10.2.2008 16:06:14   
*talcy*
pozdravljene kako ste kaj?
anonimna....ja po tem kar sem prebrala pa res ne vem kaj naj si človek misli .... pa kaj je s tvojim možem... jaz osebno da je moj tak ga skenslam ...
postavi ga pred dejstvo provajta se vskladit se nekako pogovorit kaj si ti misliš kaj ti čutiš ... naj pove on še svoje mnenje ... če pa po tem ne bo šlo pol pa ne vem kaj naj ti rečem ... mislim da imet user posted image  ravno ne bi bla pametna pot če je tako med vama... srečno pa sporoči kako in kaj je .::.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.2.2008 18:42:21   
Anonimen
Pozdravljene!
Kar ne morem verjet, da se s ss-ji kar noče končati. Zakaj? user posted image  Punce, vsem, ki ste imele v zadnjem mesecu ss, pošiljam veliko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bodo vsaj malo pomagali. Vem kako je, ko človek izgubi zakladek, ki si ga srčno želi in tudi veseli. Kar žalostna user posted image  sem ratala, ko sem brala o novih. Upam, da boste kmalu zagledale ponovno tisti user posted image user posted image  in da bo takrat vse šlo tako kot mora iti.
Sama še najmanj eno leto ne bom zagledala magičnih user posted image user posted image , saj sem dobila službo. user posted image  Hvala Bogu, da se je nekaj obrnilo na bolje. Sicer si zelo želim user posted image , sam bom morala nekaj časa počakat. Razen v primeru, da mi ne bojo podaljšali pogodbe. Jst upam, da jo bojo podaljšali, saj so mi že rekli, da jo bojo.
Sicer pa punce... tiste, ki ste user posted image , želim vam veliko veselja in zdravlja in čim manj user posted image , pa še pesti držim, da bo vse ok. Jaz vem da bo user posted image . Za vse druge pa user posted image  in upam, da bo kmalu posijalo sonce sreče.

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 971
11.2.2008 11:53:33   
...Martina...
Tancha, zelo mi je žal zate. V katerem tednu pa si bila? Tvoja izkušnja me je dol vrgla, saj tudi jaz imam za it na operacijo pregrade in upam da potem zanosim in donosim.

(odgovor članu tancha)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.2.2008 15:09:35   
m1234
Pozdravljene!
Sem nova na tem forumu, saj sem se pravkar včlanila zaradi strahu,ker ne vem kaj se z mano dogaja. Verjamem pa, da mi boste lahko svetovale, saj sem iz vaših besed razbrala da veste veliko o tem, jaz pa sem pri svojih 20 letih komaj kaj vešča o teh stvareh, ker se nikoli nisem obremenjevala s tem in posledično se za te stvari nisem zanimala. Hudo mi je, ko berem vaša sporočila o izgubi otrok, cela sem objokana in po resnici povedano si ne želim izkusiti te izgube:( Moj problem pa je sledeč: menstruacijo bi mogla dobiti šele čez dober teden, ampak sem danes zjutraj opazila rjav izcedek, ki še zdaj ni ponehal.Mislila sem, da sem predčasno dobila menstruacijo, saj sem pred 14 dnevi vzela postokoitalne tabletke(proti zanositvi po spolnem odnosu) in sem menila, da je to vplivalo na to, da sem dobila predčasno menstruacijo. Ampak še nikoli nisem mela tako rjavega izcedka, sem samo krvavela,kot je normalno pri menstruaciji.Zdaj pa sem začela razmišljati,če je možen spontani splav in sem cela v strahu.Tistih 8 tabletk sem vzela, ker je kondom počil, drugače ne uporabljam druge zaščite,razen kondoma. Ne vem, če je možno, da bi prišlo do splava...Ne vem na koga naj se obrnem...Ginekologa pa tudi še nisem kdaj obiskala, ker nikoli prej ni prišlo do česa takega. Bolečine ni nobene, le ta izcedek mi ne da miru. Je mogoče, da je to že menstrucija in se mi je zaradi tabletk prestavila? Ponavljam, da nikoli prej nisem imela takega rjavega izcedka.
Najlepše se vam zahvaljujem za čimprejšnje informacije in vam želim vse dobro!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 973
11.2.2008 15:25:16   
mihi78
m1234, ne bi ti znala svetovati. Mislim, da nobena izmed nas ni v strahu, da BI zanosila, temveč kvečjemu, da NE bi.
Svetujem pa ti, da poskusiš še na katerem drugem forumu ali pa na med.over.net. Če pa te zelo skrbi pa najbolje, da se oglasiš pri svojem G.user posted image LP

(odgovor članu m1234)
Neposredna povezava do sporočila: 974
11.2.2008 17:55:12   
Anonimen
m1234, tabletke ki si jih vzela so sigurno povzročile predčasno menstruacijo in če bi bila slučajno zanosila oz. če bi se jajčece oplodilo z semenčico (ko vama je počil kondom) so povzročile, da se oplojeno jajčece ne vgnezdi v maternico temveč gre naprej svojo pot... Moje mnenje je, da kar se ti dogaja je popolnoma normalno in posledica tabletk, po odnosu. Čez dan ali dva boš normalno krvavela in imela M, potem pa jovo na novo.
Če pa bi se ti pojavbile še hude bolečine in krči pa le pokliči svojega ginekologa.
srečno in brez skrbi user posted image

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......