Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 4.9.2007 10:45:13
|
|
|
|
arabela*
|
kakor kdaj.Včasih bi lahko vsak dan,potem me malo mine,pa pauza.
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 5.9.2007 8:39:48
|
|
|
|
Anonimen
|
midva sva v vezi pet let in se v povprečju vsak drugi dan, pa sploh ni v upadanju, res da sva na začetku po 4x na noč, ko je potem moj proti jutru šel domov spat... ampak sedaj me pa 1x tako zadovolji, da ne morem več takoj... sva pa zelo usklajena; rodila še nisem, sem pa pripravljena na težave v tem pogledu, tako da jih bom poskušala na zavestni ravni premagat, če bo do njih res prišlo, ker sem prepričana, da seks drži vezo skupaj - čeprav je moj tako seksi, da se mi trga vsakič ko ga vidim, tako da mislim, da ne bo teh težav. Sem prav presrečna v zakonu, ko vidim, da sva vedno bolj nora eden na drugega - nekak sem zaradi govoric drugih imela bolj skromna pričakovanja - a je zato toliko lepše
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 6.9.2007 8:51:21
|
|
|
|
par nepar
|
Jaz sem pa v zadnjih dveh tednih štirikrat s tremi različnimi moškimi. Moram nadoknadit večletno sušo.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 6.9.2007 11:32:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi pri nama je tak. On veliko potrebo jaz ne Jaz si želim seksa, vendar zvečer ko sem utrujena mi ni. Popoldne, zjutraj me pa ma. Tarkat ga pa ponavadi ni ob meni. Včasih seksava vsak dan, včasih cel teden nič. Kako pride. Ker živiva z mojimi starši (spalnice so ena polek druge) mi zvečer res ni zato da bi me poslušala.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?