Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 19:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: G in T lahk pa zdej od 1 septembra štejem, pa vam 1 oktobra povem Ja... tko usakič, predn ti ga notr da, pomislš "OK, to je 1x - da bom vedla na RR povedat".
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 19:40:13
|
|
|
|
G in T
|
Pust mi tel številko, pa bova magar skupi štele.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 19:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Cifro ti lohk dam, če čš, ampak štet pa ne mislm. Kr ti dej.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 19:41:54
|
|
|
|
G in T
|
Lahk mi jo zaupaš, pa ti vsaj taprvi sporočim. Da bi vedla, še preden napišem na RR
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 19:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao, ženo, sej mene čist nč ne zanima, kolkrat vidva seksata.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 28.8.2007 19:46:38
|
|
|
|
G in T
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos Jao, ženo, sej mene čist nč ne zanima, kolkrat vidva seksata. Glede na to, da si skoraj šefica RR, bi ti dala to čast
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 29.8.2007 21:49:46
|
|
|
|
tanikaa
|
Nisem poročena, tak da...
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 31.8.2007 11:59:38
|
|
|
|
donald trump
|
Je želja po spolnosti po porodih res manjša? Partner mi je noro všeč in seksi ampak za seks mi pa ni
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 31.8.2007 12:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je stvar že malo grozeča. Nazadnje sva sexala pred 1,5 mesecem, sedaj pa? Sploh nimava problemov, noro se imava rada, vendar te telesne strasti pa trenutno ni , upam, da spet pride nazaj. Res ne vem kaj je narobe, oba sva še mlada. V začetku sva sexsala tudi po 4X na dan, sedaj pa ta dolgotrajna suša, kaj lahko naredim?
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 31.8.2007 12:44:22
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Nisem poročena, tak da... Tole pa že vrabci na strehi čivkajo . Aja, pa daj se že opgumi pa naredi greh in neporočena seksaj-jaz sem še vedno živa, pa če bom šla v pekel, če obstaja, pa kaj pol, gliha skup štriha .
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 31.8.2007 12:58:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Aja, pa daj se že opgumi pa naredi greh in neporočena seksaj-jaz sem še vedno živa, pa če bom šla v pekel...in se boš tudi v peklu noro žgala a ne
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 31.8.2007 16:10:18
|
|
|
|
dory
|
ehm...
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 31.8.2007 16:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 31.8.2007 16:31:12
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Pokorno priznavam, da nisem sexala že nekaj mesecev.....poročena sem pa 5 let, skupaj sva 9 let. Se bom pa počas spet "opogumila" in šla v akcijo
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 31.8.2007 16:37:18
|
|
|
|
daddy
|
Vedno, ko poln sem semena, da rešim se bremena poljubim ji kolena in slečem ji ramena In da jo prehit ne mine ji pobožam vse obline vzbudim v njej skomine izmenjava telesne tekočine Tak da preden sonce vzide njej vsaj trikrat pride kot sončnica z balkona je zdaj polna semena - ona
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 31.8.2007 19:02:16
|
|
|
|
jade1
|
Kakšen teden vsak dan, kakšen teden 3-4x. Trenutno pa smo že 10 dni bolani pa ni nič, imamo karanteno.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 1.9.2007 0:39:06
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Vedno, ko poln sem semena, da rešim se bremena poljubim ji kolena in slečem ji ramena In da jo prehit ne mine ji pobožam vse obline vzbudim v njej skomine izmenjava telesne tekočine Tak da preden sonce vzide njej vsaj trikrat pride kot sončnica z balkona je zdaj polna semena - ona Fotr, za tole si si pa zaslužil en pir od mene
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 1.9.2007 19:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr se vam pa da,občodujem tiste po 15 letih zakona,da 4 krat na teden,hudo,bom mogla možu rečt da morva k kakšnemu teraevtu,ko sam 2-3 krat na mesec,al pa se bom mogla začet trudit pa vsak dan tko kot da bi pač vsak dan kakat šla,za statistiko,pol se bom lahko pa še jaz pohvalila tuki gor:)))
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 1.9.2007 19:55:05
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: srki Aja, pa daj se že opgumi pa naredi greh in neporočena seksaj-jaz sem še vedno živa, pa če bom šla v pekel...in se boš tudi v peklu noro žgala a ne
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 1.9.2007 21:48:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi skripljemo pojstlo tam nekje 2 krat na teden max.
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 2.9.2007 20:52:40
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Nisem poročena, tak da... Tole pa že vrabci na strehi čivkajo . Aja, pa daj se že opgumi pa naredi greh in neporočena seksaj-jaz sem še vedno živa, pa če bom šla v pekel, če obstaja, pa kaj pol, gliha skup štriha . Ne, pa ne bom. Me bo kazen božja doletela, pa še v peklu se bom cvrla.
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 2.9.2007 20:53:19
|
|
|
|
tanikaa
|
Aja, še to. Daddy
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 2.9.2007 20:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 3.9.2007 23:47:09
|
|
|
|
Moyca_
|
včasih smučam hit, včasih pa počas
|
|
RE: Povsem iskreno-koliko res seksate 4.9.2007 10:27:06
|
|
|
|
Angellina
|
Men se tut ne da, oz mi ni. Kljub temu, moj mož seksa 4-5 x na teden, jaz pa tv gledam. Včasih ne vidim podnapisov, toda potrpim... No...sej če bi me mal osvajal pa to, pol bi bla hit vroča, pa ...ah... Dady
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?