|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povsem iskreno-koliko res seksate
28.8.2007 10:07:33   
donald trump
Recimo na mesec.
Bodite anonimni, imni ali kakršnikoli že. Povejte pa po resnici.
Moj partner izgublja živce ker nimam tolikšne želje po tem kot on. Meni je dovolj enkrat na teden.Njemu pa bi bilo znosno recimo 4 krat na teden. Te želje enostavno nimam.
Na pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povsem iskreno-koliko res seksate
28.8.2007 10:15:17   
Anonimen

A hočeš statistiko? user posted image  Od pred dveh tednov do četrtka vsak dan, potem pa nič do včeraj.

(odgovor članu donald trump)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2007 10:15:30   
Anonimen
Hello!

Mislim, da je bolj pomembno kak je ta vajin seks kot to, kolikokrat na teden je. Mislim, da se je brezveze ukvarjati s tem, ali je to 3 krat ali 4 krat na teden, važno je da se uskladita. Če on rabi več, se potrudi ali si izmislita kake igrice ali mu ti pomagaj k zadovoljitvi, lahko pa tudi on tebe kdaj naolji, zmasira in ni vrag, da ne boš večkrat za stvar.

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2007 10:16:41   
Anonimen
Zdaj, ko sem noseča 1 krat na teden, prej pa različno. Odvisno od časa, razpoloženja, ...včasih cel teden vsak dan, včasih cel teden nič...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2007 10:17:12   
Anonimen
kakor kdaj....včasih vsak dan....ne vem ene tri dni, potem pa tud samo 1x na teden....men je tud to dovolj, mož bi pa vsak dan, čeprav sej se tud naveliča user posted image  daj enkrat mu ustreži pa daj vsak dan al pa na dva dni, boš vidla, da ga bo minilo...sej malo se pa da potrpet, pa tud potem zapaše...samo pripravit se do tega je malo težje. Pa srečno

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2007 10:19:06   
Anonimen
Odvisno od razpoloženja in časa. Običajno pa tam 3-4x tedensko. Pred M malo manj k nism pri volji običajno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2007 10:25:04   
Anonimen
pri nama je obratno - jaz želim skos, moj pa nima volje user posted image
včasih 1x na teden, včasih vsak drugi dan, včasih 14 dni ne...

pred leti pa sva vsak dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2007 10:29:37   
piščanc
če ješ kt je lahko vzrok tudi to, ker manjšajo željo. meni najbolj odgovarjajo cilest, po Femoden sem imela pa tudi izredno majhno željo, kar je bilo precej nenavadno.

drugače pa to pišem že ene tretjič ta teden - najraje vsak dan, realno pa cca. 5-6 krat na teden. kaj pa češ drugega počet? gledat tv, pospravljat, pit...

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2007 10:41:22   
Anonimen
Pri nas je pa takole. Če gledam nasplošno je to vsak drugi dan oziroma 3-4x na teden. V času M sploh ne. Pride pa tudi teden, ko vsak dan. To je ponavadi po koncu M. Pride pa tudi teden, ko samo 2x. Odvisno tudi od služb in obveznostih, ki jih imava.

Včasih to "delava" zvečer, včasih zjutraj pred službo, včasih takoj, ko prideva iz službe. Čisto odvisno od razpoloženja. Je pa pri nama želja nekje enaka. Ni tako, da bi on skoz, jaz pa nisem za to. Pri tej stvari sva pa res kar usklajena. Še dobro. Če začne škripati pri sexu, lahko pride kar do zakonske krize.

Včasih probava tudi kaj čisto novega, včasih se samo masirava, pa potem čisto spontano to preide še v sex, ki je lahko božanski.
Ravno včeraj je bilo tako. Sem mislila, da bova eden drugega pojedla,.. No podrobnosti pa ostanejo samo med nama.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2007 10:48:39   
Anonimen
Iskreno?Ponavadi 2x dnevno ali vsaj enkrat. Če se kdaj zgodi, da mine dan(24 ur) brez seksa, ga nadoknadiva strastno. Komaj čakava, da otroci zaspijo in se lahko divje ljubiva.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2007 10:56:30   
Anonimen
Mi je vseeno tudi, če nikoli več ne sexam. Ni mi do sexa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2007 11:02:34   
fragola
Moj bi hotu tudi vsak dan ma meni pa se res ne da vsak dan tko, da v povprepčju 3x na teden!Kadar mam M, pa ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2007 11:19:28   
digi
Ufff ste aktivni. a ti bi iskreno? No, ko sva bila na začetku zveze sva tudi 6krat na danuser posted image , da sploh prav hodit več nisem mogla, sedaj po 6-ih letih pa ko je naš kričač na svetu in živimo v hiši mojih staršev pa 3krat al pa 4 krat na mesecuser posted image .... No včasih več, včasih manj.... Pa včasih enemu ni, drugič drugemu, enkrat mali ne pusti, enkrat vsi ostali ne.... včasih sva čist hin.... pa kaj vem- ne vem če nem dans našega malo izkoristlauser posted image - ste mi lušte naredileuser posted image  Pa kaj bi bila anonimna- mogoče se pa kdo z istimi težavami najde user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.8.2007 11:26:51   
Anonimen
Uf... Hvala bogu, sem že mislila da sem edina.
Tudi meni ni do tega. Preden sem rodila sva skoraj vsak dan, včasih tudi večkrat na dan,
po porodu pa če bi 1x na mesec bi mi bilo dovolj, enostavno ne čutim potrebe. Seveda,
sva se glede tega že velikokrat prepirala, saj je njemu to absolutno premalo. Ampak ne morem
si pomagat - enostavno ni želje. Ko pa že, pa je seks 1A (saj verjetno mora bit če po dolgem časuuser posted image ).

Velkokrat sva se o tem pogovarjala, ampak nič ne pomaga.

Ko pa mu omenim, da bi še lahko imeli kakšnega dojenčka, pa mi reče, da se mora prvo vzpostavit najin seksualni odnos na normalno (za njega 3-4x tedensko) stanje.

Kdaj se bo pa ne vem, vem da ti nisem nič kaj pomagala, ampak meni je vsaj to v tolažbo, da nisem edina, čeprav je malce zaskrbljujočeuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 14
28.8.2007 11:30:05   
srki
Iskreno povedano, res ne štejem, ker ni vsak teden enako, statistike pa se mi ne da delat.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.8.2007 12:11:09   
Anonimen
Tuakj bi blo dobro, če bi vsaka zraven napisala koliko časa je v vezi. Tiste, ki to počnete večkrat na dan, sigurno niste 10 in več let poročene user posted image  ali pa tudi, a težko verjetno.

Pri nas je čisto različno. Včasih je vsak dan, včasih vsak drugi, včasih ni po 10 dni pa je potem pet dni vsak dan. Odvisno, pri nas ni nekega vzorca.....važno, da je spontano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
28.8.2007 12:18:31   
Anonimen
No, midva sva pa v zvezi 8 let, pa je želja po seksu še vedno velika, vendar ni vedno priložnosti za to. Živiva še trenutno pri starših in potem lahko izkoristiš samo pozno zvečer (včasih si takrat tudi preutrujen, da bi se ti dalo) ali pa koga ni doma (takrat pa izkoristiva kolikor se da in je noro). Tako da se povprečno ljubiva 2-3 x na teden, če pa sva npr. na morju, kjer sva sama, pa tudi vsak dan. Komaj pa čakava, da greva v svoje stanovanje, kjer bova sama in bova lahko kadarkoli si bova zaželela oz. nama bo do tegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.8.2007 12:20:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pri nas je pa takole. Če gledam nasplošno je to vsak drugi dan oziroma 3-4x na teden. V času M sploh ne. Pride pa tudi teden, ko vsak dan. To je ponavadi po koncu M. Pride pa tudi teden, ko samo 2x. Odvisno tudi od služb in obveznostih, ki jih imava.

Včasih to "delava" zvečer, včasih zjutraj pred službo, včasih takoj, ko prideva iz službe. Čisto odvisno od razpoloženja. Je pa pri nama želja nekje enaka. Ni tako, da bi on skoz, jaz pa nisem za to. Pri tej stvari sva pa res kar usklajena. Še dobro. Če začne škripati pri sexu, lahko pride kar do zakonske krize.

Včasih probava tudi kaj čisto novega, včasih se samo masirava, pa potem čisto spontano to preide še v sex, ki je lahko božanski.
Ravno včeraj je bilo tako. Sem mislila, da bova eden drugega pojedla,.. No podrobnosti pa ostanejo samo med nama.

Da dodam, skupaj sva že 15 let in imava tri otroke. Ne vem pa zakaj je pomembno koliko časa si v zvezi? A se potem kasneje naveličaš? To mi nikoli ni bilo jasno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.8.2007 12:27:55   
Anonimen
Tudi midva sva skupaj 16 let, od tega 12 let poročena, imava dva otroka. Glede sexsa pa vam povem, da se ni skoraj nič spremenilo. Še vedno je to opravljeno z velikim užitkom, povprečno pa vsak drugi dan. Ko imam pa menstro, pa ni nič. Moj takrat noče. Mogoče je bilo res obdobje, ko je bilo tam 2x na teden, ko sta bili hčerki še manjši. Zdej pa to ni več problem. Pa zaenkrat zelooooooooo uživam v tem "poslu".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.8.2007 12:36:03   
piščanc
skupaj sva 10 let in imava dva otroka

če je to pomembnouser posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.8.2007 12:36:26   
Anonimen
Vsak drugi dan pa enga vmes.user posted image user posted image

Se hecam.Kakor kdaj včasih trikrat na teden včasih enkrat odvisno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
28.8.2007 12:52:43   
bekyca
Pri nas je tudi tako, da je pač čisto odvisno od razpoloženja. Včasih vsak dan, včasih vsak drugi, včasih je pet dni pavze, včasih je pa sploh ni... niti men menstro. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.8.2007 12:57:45   
KIKI****
Ojej user posted image

Midva sva v začetku zveze vedno kadar sva bila skupaj , celo noč, čez dan, non stop (razen v času menstruacije). Potem sem kr kmalu zanosila bila tečna, bilo mio  je slabo (prve tri mesece sva le parkrat) pol pa spet večkrat ampak cca 2x tedensko. Po drugem porodu spet malo manj-obveznosti,...izčrpanost,..

Sedaj ko je najina zveza že v 6 letu pa sexama kot da sva na tekmovanju kdo bo večkratuser posted image

Ja nama paše pa ne-če se nekomu da drugemu pa ne je drugi od naju toliko fer da ga vsaj potešiuser posted image

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.8.2007 19:32:31   
G in T
Točnega števila ne vem, ampak tam bliz 100Xuser posted image
lahk pa zdej od 1 septembra štejem, pa vam 1 oktobra povemuser posted image user posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.8.2007 19:34:38   
FORZA
Po potrebiuser posted image  

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?