|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: če se mu ne dvigne...
27.8.2007 21:27:28   
Anonimen
Al bina...se opravičujem, ker smetim..sam sm morala tole pokomentirat..res...sorry user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
27.8.2007 21:32:06   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: žaži
Al bina...se opravičujem, ker smetim..sam sm morala tole pokomentirat..res...sorry user posted image

Je že v redu.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.8.2007 21:47:38   
Anonimen
Ja in kaj,če se mu ne dvigne?Pofafaj mu ga mogoče se bo.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
28.8.2007 7:53:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ja in kaj,če se mu ne dvigne?Pofafaj mu ga mogoče se bo.

user posted image   Se mi zdi ja... da je kr velik sans... da se mu bo potem res dvignu.. :))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
28.8.2007 8:29:23   
Anonimen
Vidim, da se tu eni na ta račun prav lepo zabavate. Kaj pa, če bi se to vam res zgodilo?
Jaz imam prijatelja, ki ga je žena prevarala z njegovim dobrim prijateljem. Bolj ga ne bi mogla prizadet, tako je rekel.
Od takrat naprej ima tudi on ta problem - z drugo seveda. To je sigurno vse zaradi psihe, to mi je jasno. Ni mi jasno, kako rešiti ta problem. Normalno, da se tip sekira. Sploh pa se mi zdi, da je močno premlad, da bi se kar odpovedal sexu. Na začetku je še kar vztrajal, zdaj pa se izogiba sexu, ker kao "itak mi ne bo ratalo". Meni pa pravi, da naj ga pustim, ker od njega ne bom imela koristi.
Naj povem, da se drugače ful razumeva, tudi brez besed, kar sem prej mislila, da to na svetu več ne obstaja. Hočem bit z njim, nočem drugega, samo ta problem bi rada rešila. Zanima me, če ima kdo podobne izkušnje in kako ste rešili ta problem. Resno mislim, ne te komentarje in vice, ki jih je na to temo veliko.
Hvala vam za resne odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
28.8.2007 8:47:19   
Anonimen
Anonimna, glej tule sem nekaj našla na to temo

http://www.viva.si/clanek.asp?id=1660

In ja, nekateri tudi na resnih temash smetijo, brez veze...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
28.8.2007 9:16:28   
Henry1
Anonimna sem imel svoje časo podobne probleme. Problem je v glavi, ker se nikakor ne sprostiš ali pa si v prevelikem pričakovanju. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.8.2007 12:24:13   
bekyca
IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno

Organskemu izvoru te težave pomaga plava tabletka, psihološkemu pa sprostitev, nesekiranje in ponovno vstajenje.

Na žalost se mi je to že pripetilo, sem bil pa psihičlno zelo na podnu, nekaj skrbi in se nisem mogel sprostiti, mislil sem na vse drugo in zgodilo se je, kar se je. No naslednjič se mi je pripetilo podobno, razlog je bil pa ta, da sem mislil samo na to,da se moram izkazati, ker sem prejšnjič pogrnil na celi črti. No težave, miselne sem prebrodil in danes veselo skače naokoli, v pokončnem položaju, ko je to potrebno.user posted image

Imel sem veliko srečo, da me je moja podpirala in ni zganjala haloja, tako da ni bilo tako hudo.

Se pa moški takrat počuti izredno na podnu, ker se boji, da je konec. Navsezadnje današnji mediji reklamirajo super odnose, skoraj brez težav, kakšnemu takšnemu problemu se pa ne nameni dovolj pozornosti, čeprav je lahko za kakšnega moškega izredno težko.

To si pa prav po resnici in fajn povedal. Se strinjam.....mislim s tem, da je to za tipa ful poden in, da nujno rabi razumevajočo partnerko.

(odgovor članu Ze pequeno)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?