|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: če se mu ne dvigne...
27.8.2007 13:59:01   
baguSka
Mogoce ap se skriva moj dragi in noce da bi vedla, da se mu drugace vedno dvigne, razen pri meni... user posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.8.2007 13:59:29   
baguSka
Oz drugace receno: da nisem dobra bejba!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.8.2007 14:00:12   
Anonimen
Ne srat po temi, ne srat.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
27.8.2007 14:00:34   
kalbo
Drugače se pa to občasno zgodi in takole z egom nabutan tip nima šans, da tist večer hidravliko popravi, ker bi mu zapsihiralo do konca.

Kaj nardit, temu posvetit čim manj pozornosti, pa bo pimpek hitro spet staluser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.8.2007 14:01:25   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Drugače se pa to občasno zgodi in takole z egom nabutan tip nima šans, da tist večer hidravliko popravi, ker bi mu zapsihiralo do konca.

Kaj nardit, temu posvetit čim manj pozornosti, pa bo pimpek hitro spet staluser posted image

user posted image user posted image user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.8.2007 14:08:30   
Anonimen
kar mi je znano iz literature, baje obstajajo dve vrsti impotentnosti. Občasna in stalna. Nato se občasna deli še glede na izvor, psihološka in fiziološka (npr. bolezen).
Enkrat se je možu to zgodilo na začetku veze - zakaj, verjetno od vsega pričakovanja ...
Jaz sem se do naslednjega poskusa počutila neprivlačna (nato me je prepričal v nasprotno user posted image )
Kako se je počutil on, pa  ne vem.
Za anonimne, vaš stil je tako razpoznaven....kot bi si dal Bedanc salonarje...

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
27.8.2007 14:17:30   
Anonimen

Če ti je kakšna deklica, tako lepa kot angelček in sladka kot medvedek, kot je meni samo ENA na celem svetu, potem je nemogoče, da se mi to zgodi.
Ko samo pomislim na njo, mi vse zavre kaj šele če jo vidim, tipam, čutim. Tako lepo si lepa user posted image  user posted image

Zakaj je v tem paketu tudi tako močno trpljenje, pogrešanje, strah, kompliciranje user posted image  user posted image
Ampak je pa res, da dobro vedno zmaga nad slabim, ker samo en lep trenutek z NJO zbrise vse slabe. Ostanejo samo lepi spomini in teh je zelo veliko. Preveč!! da bi lahko kar na hitro vse pozabil.

Še če bi bil mrtev in bi prišla na moj grob, bi se mi dvignil! user posted image

Rad te imam user posted image   Oprosti!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
27.8.2007 14:22:36   
srki

No, saj ta tip, o katerem sem govorila, je bil iz takega testa. Samo jezik je znal vrtetiuser posted image , pa ne tako, kot bi hoteluser posted image , kaj šele da bi kaj drugega vrtel.

Enostavno se je samo hvalil, pol se je pa po mojem ustrašil, al kaj pa vem.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.8.2007 14:22:41   
Anonimen
Če ti je kakšna deklica, tako lepa kot angelček in sladka kot medvedek, kot je meni samo ENA na celem svetu, potem je nemogoče, da se mi to zgodi.
Ko samo pomislim na njo, mi vse zavre kaj šele če jo vidim, tipam, čutim. Tako lepo si lepa

Zakaj je v tem paketu tudi tako močno trpljenje, pogrešanje, strah, kompliciranje
Ampak je pa res, da dobro vedno zmaga nad slabim, ker samo en lep trenutek z NJO zbrise vse slabe. Ostanejo samo lepi spomini in teh je zelo veliko. Preveč!! da bi lahko kar na hitro vse pozabil.

Še če bi bil mrtev in bi prišla na moj grob, bi se mi dvignil!

Rad te imam Oprosti!

Uf, a  se meni samo zdi, da bi jaz lahko vedela, kdo je tole napisal? Ne, ne, se mi zdi, da kar vem kdo...in komu tudi.
Lepo, lepo, evo, tule pa spregledam smetenje po temi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
27.8.2007 14:51:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če ti je kakšna deklica, tako lepa kot angelček in sladka kot medvedek, kot je meni samo ENA na celem svetu, potem je nemogoče, da se mi to zgodi.
Ko samo pomislim na njo, mi vse zavre kaj šele če jo vidim, tipam, čutim. Tako lepo si lepa user posted image  user posted image

Zakaj je v tem paketu tudi tako močno trpljenje, pogrešanje, strah, kompliciranje user posted image  user posted image
Ampak je pa res, da dobro vedno zmaga nad slabim, ker samo en lep trenutek z NJO zbrise vse slabe. Ostanejo samo lepi spomini in teh je zelo veliko. Preveč!! da bi lahko kar na hitro vse pozabil.

Še če bi bil mrtev in bi prišla na moj grob, bi se mi dvignil! user posted image

¸

In če ti ga odreže draga? Bodo potem jajca ustala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
27.8.2007 14:54:22   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Kdaj pa je tista meja, po starosti mislim, ko lahko ptiček odide v pokoj?

Eni še pri 70-tih. Vsaj hvalijo se tako.

ja pr večini je poudarek na HVALIJO user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.8.2007 14:55:34   
Anonimen

Če ti je kakšna deklica, tako lepa kot angelček in sladka kot medvedek, kot je meni samo ENA na celem svetu, potem je nemogoče, da se mi to zgodi.
Ko samo pomislim na njo, mi vse zavre kaj šele če jo vidim, tipam, čutim. Tako lepo si lepa

Zakaj je v tem paketu tudi tako močno trpljenje, pogrešanje, strah, kompliciranje
Ampak je pa res, da dobro vedno zmaga nad slabim, ker samo en lep trenutek z NJO zbrise vse slabe. Ostanejo samo lepi spomini in teh je zelo veliko. Preveč!! da bi lahko kar na hitro vse pozabil.

Še če bi bil mrtev in bi prišla na moj grob, bi se mi dvignil!

Rad te imam Oprosti!

¸

In če ti ga odreže draga? Bodo potem jajca ustala?

Samo ti, drugi anonimni se mi zdiš pa malo bolan. Tako, čisto malo.

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
27.8.2007 15:02:16   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ne srat po temi, ne srat.

razen kalbo ni skrenu s teme, ostala moška populacija pa.... ah škoda besed! Me smo potrebne konkretnih in pravih odgovorov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.8.2007 15:03:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73
Me smo potrebne konkretnih in pravih

Se strinjam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
27.8.2007 15:05:12   
LuNa73
to pa itak da!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.8.2007 15:42:17   
daddy
   Sej o tem je že blo govora. Zgodi se in če ni organskega izvora ( kjer lahk pomaga samo medicina ) je psihološkega. V slednjem je daleč najučinkoviteje ne zganjati prav nobenega big deal in predvsem bognedaj misliti da je to zato, ker partnerka moškega ne bi dovolj privlačila .... namreč tudi če bi bilo res, smo tudi moški sposobni vklopit domišljijo, tak da ta argument odpade na celi črti.
    Stvari torej dat čimmanjši pomen in naslednjič poskusit povsem brez strahu. Slednji je zelo velik sovražnik pokončnega korenjaka.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.8.2007 15:44:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy
bognedaj misliti da je to zato, ker partnerka moškega ne bi dovolj privlačila .... namreč tudi če bi bilo res, smo tudi moški sposobni vklopit domišljijo

No, pa se je le najdu en dedc, k je priznal, da... eh, nič. user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
27.8.2007 15:50:22   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

IZVIRNO SPOROČILO: daddy
bognedaj misliti da je to zato, ker partnerka moškega ne bi dovolj privlačila .... namreč tudi če bi bilo res, smo tudi moški sposobni vklopit domišljijo

No, pa se je le najdu en dedc, k je priznal, da... eh, nič. user posted image

Se vid da rada obračaš povedano user posted image . Tu gor ni nobenga posebnega priznanja, ampak dejstva, ki veljajo na splošno ( tako kot je blo tudi postavljeno vprašanje ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.8.2007 15:53:28   
kalbo
No, pa se je le najdu en dedc, k je priznal, da... eh, nič.

A mene maš pa na ignor al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.8.2007 16:44:44   
Olivija

To se je zgodilo nama, ko sva mislila prvič user posted image , pa mu je dol padu. Se je sekiral, vendar mene osebno to ni nič prizadelo, zato sem mu dala par lepih besed.user posted image user posted image user posted image

Ga že nisi dovolj zrajcala oz.ga nisi privlačila!

Lahko je tudi obratno in je bilo preveč privlačnosti - trema res lahko naredi svoje - kar je pa v končni fazi dober znak - ga vsaj privlačnost ne bo tako htiro minila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.8.2007 16:45:30   
Anonimen
A mene maš pa na ignor al kaj?

A to si mene uprašu? Ne, nimam - zakaj pa bi? user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
27.8.2007 18:44:11   
Ze pequeno
Organskemu izvoru te težave pomaga plava tabletka, psihološkemu pa sprostitev, nesekiranje in ponovno vstajenje.

Na žalost se mi je to že pripetilo, sem bil pa psihičlno zelo na podnu, nekaj skrbi in se nisem mogel sprostiti, mislil sem na vse drugo in zgodilo se je, kar se je. No naslednjič se mi je pripetilo podobno, razlog je bil pa ta, da sem mislil samo na to,da se moram izkazati, ker sem prejšnjič pogrnil na celi črti. No težave, miselne sem prebrodil in danes veselo skače naokoli, v pokončnem položaju, ko je to potrebno.user posted image

Imel sem veliko srečo, da me je moja podpirala in ni zganjala haloja, tako da ni bilo tako hudo.

Se pa moški takrat počuti izredno na podnu, ker se boji, da je konec. Navsezadnje današnji mediji reklamirajo super odnose, skoraj brez težav, kakšnemu takšnemu problemu se pa ne nameni dovolj pozornosti, čeprav je lahko za kakšnega moškega izredno težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
27.8.2007 19:00:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno
veselo skače naokoli, v pokončnem položaju

Vidmo avatar, ja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ze pequeno)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
27.8.2007 21:19:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

kot bi si dal Bedanc salonarje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a deeej ti ga pa tudi pihneš user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
27.8.2007 21:22:15   
Anonimen

Zakaj imam jaz zdajle občutek, da si ti na novo oz. frišno zaljubljen?? Ni pa nujno, da v novo žensko..lahko je tudi tvoja stara ljubav user posted image  Al se motim? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?