Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 13:59:01
|
|
|
|
baguSka
|
Mogoce ap se skriva moj dragi in noce da bi vedla, da se mu drugace vedno dvigne, razen pri meni...
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 13:59:29
|
|
|
|
baguSka
|
Oz drugace receno: da nisem dobra bejba!!!
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 14:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne srat po temi, ne srat.
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 14:00:34
|
|
|
|
kalbo
|
Drugače se pa to občasno zgodi in takole z egom nabutan tip nima šans, da tist večer hidravliko popravi, ker bi mu zapsihiralo do konca. Kaj nardit, temu posvetit čim manj pozornosti, pa bo pimpek hitro spet stal
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 14:01:25
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Drugače se pa to občasno zgodi in takole z egom nabutan tip nima šans, da tist večer hidravliko popravi, ker bi mu zapsihiralo do konca. Kaj nardit, temu posvetit čim manj pozornosti, pa bo pimpek hitro spet stal
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 14:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
kar mi je znano iz literature, baje obstajajo dve vrsti impotentnosti. Občasna in stalna. Nato se občasna deli še glede na izvor, psihološka in fiziološka (npr. bolezen). Enkrat se je možu to zgodilo na začetku veze - zakaj, verjetno od vsega pričakovanja ... Jaz sem se do naslednjega poskusa počutila neprivlačna (nato me je prepričal v nasprotno ) Kako se je počutil on, pa ne vem. Za anonimne, vaš stil je tako razpoznaven....kot bi si dal Bedanc salonarje...
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 14:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ti je kakšna deklica, tako lepa kot angelček in sladka kot medvedek, kot je meni samo ENA na celem svetu, potem je nemogoče, da se mi to zgodi. Ko samo pomislim na njo, mi vse zavre kaj šele če jo vidim, tipam, čutim. Tako lepo si lepa Zakaj je v tem paketu tudi tako močno trpljenje, pogrešanje, strah, kompliciranje Ampak je pa res, da dobro vedno zmaga nad slabim, ker samo en lep trenutek z NJO zbrise vse slabe. Ostanejo samo lepi spomini in teh je zelo veliko. Preveč!! da bi lahko kar na hitro vse pozabil. Še če bi bil mrtev in bi prišla na moj grob, bi se mi dvignil! Rad te imam Oprosti!
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 14:22:36
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Drugače se pa to občasno zgodi in takole z egom nabutan tip nima šans, da tist večer hidravliko popravi, ker bi mu zapsihiralo do konca. No, saj ta tip, o katerem sem govorila, je bil iz takega testa. Samo jezik je znal vrteti , pa ne tako, kot bi hotel , kaj šele da bi kaj drugega vrtel. Enostavno se je samo hvalil, pol se je pa po mojem ustrašil, al kaj pa vem.
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 14:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ti je kakšna deklica, tako lepa kot angelček in sladka kot medvedek, kot je meni samo ENA na celem svetu, potem je nemogoče, da se mi to zgodi. Ko samo pomislim na njo, mi vse zavre kaj šele če jo vidim, tipam, čutim. Tako lepo si lepa Zakaj je v tem paketu tudi tako močno trpljenje, pogrešanje, strah, kompliciranje Ampak je pa res, da dobro vedno zmaga nad slabim, ker samo en lep trenutek z NJO zbrise vse slabe. Ostanejo samo lepi spomini in teh je zelo veliko. Preveč!! da bi lahko kar na hitro vse pozabil. Še če bi bil mrtev in bi prišla na moj grob, bi se mi dvignil! Rad te imam Oprosti! Uf, a se meni samo zdi, da bi jaz lahko vedela, kdo je tole napisal? Ne, ne, se mi zdi, da kar vem kdo...in komu tudi. Lepo, lepo, evo, tule pa spregledam smetenje po temi
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 14:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če ti je kakšna deklica, tako lepa kot angelček in sladka kot medvedek, kot je meni samo ENA na celem svetu, potem je nemogoče, da se mi to zgodi. Ko samo pomislim na njo, mi vse zavre kaj šele če jo vidim, tipam, čutim. Tako lepo si lepa Zakaj je v tem paketu tudi tako močno trpljenje, pogrešanje, strah, kompliciranje Ampak je pa res, da dobro vedno zmaga nad slabim, ker samo en lep trenutek z NJO zbrise vse slabe. Ostanejo samo lepi spomini in teh je zelo veliko. Preveč!! da bi lahko kar na hitro vse pozabil. Še če bi bil mrtev in bi prišla na moj grob, bi se mi dvignil! Rad te imam Oprosti! ¸ In če ti ga odreže draga? Bodo potem jajca ustala?
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 14:54:22
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Kdaj pa je tista meja, po starosti mislim, ko lahko ptiček odide v pokoj? Eni še pri 70-tih. Vsaj hvalijo se tako. ja pr večini je poudarek na HVALIJO !
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 14:55:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če ti je kakšna deklica, tako lepa kot angelček in sladka kot medvedek, kot je meni samo ENA na celem svetu, potem je nemogoče, da se mi to zgodi. Ko samo pomislim na njo, mi vse zavre kaj šele če jo vidim, tipam, čutim. Tako lepo si lepa Zakaj je v tem paketu tudi tako močno trpljenje, pogrešanje, strah, kompliciranje Ampak je pa res, da dobro vedno zmaga nad slabim, ker samo en lep trenutek z NJO zbrise vse slabe. Ostanejo samo lepi spomini in teh je zelo veliko. Preveč!! da bi lahko kar na hitro vse pozabil. Še če bi bil mrtev in bi prišla na moj grob, bi se mi dvignil! Rad te imam Oprosti! ¸ In če ti ga odreže draga? Bodo potem jajca ustala? Samo ti, drugi anonimni se mi zdiš pa malo bolan. Tako, čisto malo.
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 15:02:16
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Ne srat po temi, ne srat. razen kalbo ni skrenu s teme, ostala moška populacija pa.... ah škoda besed! Me smo potrebne konkretnih in pravih odgovorov...
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 15:03:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Me smo potrebne konkretnih in pravih Se strinjam.
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 15:05:12
|
|
|
|
LuNa73
|
to pa itak da!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 15:42:17
|
|
|
|
daddy
|
Sej o tem je že blo govora. Zgodi se in če ni organskega izvora ( kjer lahk pomaga samo medicina ) je psihološkega. V slednjem je daleč najučinkoviteje ne zganjati prav nobenega big deal in predvsem bognedaj misliti da je to zato, ker partnerka moškega ne bi dovolj privlačila .... namreč tudi če bi bilo res, smo tudi moški sposobni vklopit domišljijo, tak da ta argument odpade na celi črti. Stvari torej dat čimmanjši pomen in naslednjič poskusit povsem brez strahu. Slednji je zelo velik sovražnik pokončnega korenjaka.
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 15:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy bognedaj misliti da je to zato, ker partnerka moškega ne bi dovolj privlačila .... namreč tudi če bi bilo res, smo tudi moški sposobni vklopit domišljijo No, pa se je le najdu en dedc, k je priznal, da... eh, nič.
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 15:50:22
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos IZVIRNO SPOROČILO: daddy bognedaj misliti da je to zato, ker partnerka moškega ne bi dovolj privlačila .... namreč tudi če bi bilo res, smo tudi moški sposobni vklopit domišljijo No, pa se je le najdu en dedc, k je priznal, da... eh, nič. Se vid da rada obračaš povedano . Tu gor ni nobenga posebnega priznanja, ampak dejstva, ki veljajo na splošno ( tako kot je blo tudi postavljeno vprašanje ).
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 15:53:28
|
|
|
|
kalbo
|
No, pa se je le najdu en dedc, k je priznal, da... eh, nič. A mene maš pa na ignor al kaj?
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 16:44:44
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen To se je zgodilo nama, ko sva mislila prvič , pa mu je dol padu. Se je sekiral, vendar mene osebno to ni nič prizadelo, zato sem mu dala par lepih besed. Ga že nisi dovolj zrajcala oz.ga nisi privlačila! Lahko je tudi obratno in je bilo preveč privlačnosti - trema res lahko naredi svoje - kar je pa v končni fazi dober znak - ga vsaj privlačnost ne bo tako htiro minila.
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 16:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo A mene maš pa na ignor al kaj? A to si mene uprašu? Ne, nimam - zakaj pa bi?
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 18:44:11
|
|
|
|
Ze pequeno
|
Organskemu izvoru te težave pomaga plava tabletka, psihološkemu pa sprostitev, nesekiranje in ponovno vstajenje. Na žalost se mi je to že pripetilo, sem bil pa psihičlno zelo na podnu, nekaj skrbi in se nisem mogel sprostiti, mislil sem na vse drugo in zgodilo se je, kar se je. No naslednjič se mi je pripetilo podobno, razlog je bil pa ta, da sem mislil samo na to,da se moram izkazati, ker sem prejšnjič pogrnil na celi črti. No težave, miselne sem prebrodil in danes veselo skače naokoli, v pokončnem položaju, ko je to potrebno. Imel sem veliko srečo, da me je moja podpirala in ni zganjala haloja, tako da ni bilo tako hudo. Se pa moški takrat počuti izredno na podnu, ker se boji, da je konec. Navsezadnje današnji mediji reklamirajo super odnose, skoraj brez težav, kakšnemu takšnemu problemu se pa ne nameni dovolj pozornosti, čeprav je lahko za kakšnega moškega izredno težko.
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 19:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno veselo skače naokoli, v pokončnem položaju Vidmo avatar, ja.
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 21:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide kot bi si dal Bedanc salonarje... ..a deeej ti ga pa tudi pihneš
|
|
|
|
RE: če se mu ne dvigne... 27.8.2007 21:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če ti je kakšna deklica, tako lepa kot angelček in sladka kot medvedek, kot je meni samo ENA na celem svetu, potem je nemogoče, da se mi to zgodi. Ko samo pomislim na njo, mi vse zavre kaj šele če jo vidim, tipam, čutim. Tako lepo si lepa Zakaj je v tem paketu tudi tako močno trpljenje, pogrešanje, strah, kompliciranje Ampak je pa res, da dobro vedno zmaga nad slabim, ker samo en lep trenutek z NJO zbrise vse slabe. Ostanejo samo lepi spomini in teh je zelo veliko. Preveč!! da bi lahko kar na hitro vse pozabil. Še če bi bil mrtev in bi prišla na moj grob, bi se mi dvignil! Rad te imam Oprosti! Zakaj imam jaz zdajle občutek, da si ti na novo oz. frišno zaljubljen?? Ni pa nujno, da v novo žensko..lahko je tudi tvoja stara ljubav Al se motim?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?