|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
16.11.2007 12:20:13   
Taula
Hvala. Žal še ne bom kupovala, čeprav me mikaaaa...dokler ne dobim papirjev AC.

Ima danes katera pregled, da držimo pesti?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
16.11.2007 12:47:07   
Naja30
Vidim, da ste se pogovarjale o nakupih. Mi imamo še vse od tamale, ki bo stara konec meseca 1 leto, tako da je še praktično bolj novo (samo zdelano user posted image ). Cunjic imamo tudi polno. Sploh ne vem, kaj bom kupovala user posted image  Pa tako lepo je za user posted image  it v šoping user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
16.11.2007 13:09:02   
kodrana
Quinny Freestyle 3 XL Comfort - Red .. tak voziček bi tud jaz imelauser posted image .

samo žal trenutno finančno neizvedljivo. sva oba z mojim user posted image  precej finančno na psu. moj user posted image  še čaka prvo plačo.. šele decembra. jaz pa tud nimam nekih dohodkov. žal.
a pravite, da gredo ti vozički iz prodaje? jih kasneje ne bo možno dobit? 

v četrtek po nuhalni grem po nosečniške hlače. če bo vse po sreči. to je prvo, kar rabim.
za bebico bom pa verjetno kupovala šele po morfologiji.

povejte mi, kam naj grem pogledat za nosečniške hlače v lj.? pa kam se splača. če ima katera kak predlog?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
16.11.2007 13:22:36   
Taula
povejte mi, kam naj grem pogledat za nosečniške hlače v lj.? pa kam se splača. če ima katera kak predlog?

Popek, Kepica, Zara...imajo kar iste cene..v povprečju stanejo hlače od 45 evrov do 55 evrov. Niso poceni. Jaz bom šla v HM, CA pogledati decembra v Celje.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
16.11.2007 13:39:00   
Estrella*
Jaz sem jih kupila v neckermannu za 39 eu. Nekaj pa mi je posodila znanka.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
16.11.2007 13:42:31   
Taula
Jaz imam ene ugledane v Quelle+ dve majčki. So cute.
Drugače sem pa dala predelati ene elegantne hlače...kupila sem črno blago, šivilja mi je predelala pas, dodala zadrge ob strani, da se ko buši raste odprejo. Za delo in blago sem dala skupaj smešnih 5 evrov. Hlače so mi pa super.user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
16.11.2007 13:57:09   
sesil
jaz sem s pregleda nazaj, spet sem vidla pikico. vse ok. naslednji pregled imam 14.12.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
16.11.2007 15:12:56   
kodrana
sesil user posted image  za pregled.

jaz bi šla tud v h&m v celje pogledat. a mi je malo iz poti.. pa še iz dolenjske sem.. no, vsekakor bom probala mojega prepričat, da me pelje tja.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
16.11.2007 15:54:27   
Naja30
Ja, v hm imajo super hlače! Sem že gledala ene iz jeansa, take prav super so. Cene so pa tudi super user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
16.11.2007 16:17:24   
Estrella*
Sesil.- bravo user posted image user posted image user posted image . Vesela sem, za take novičke. Naj jih bo čim več!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
16.11.2007 17:14:45   
špelin@
sesil, krasna novička user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
16.11.2007 17:54:26   
aurora28
Dobrodošla Maja22! user posted image

Jaz sem nazaj s pregleda in je vse ok. Dobila sem izvide iz laboratorija in toksoplasmoze še nisem prebolela user posted image , pa sem mislila, da sem jo, ker sem v mladosti imela zelo veliko stika z mačkami, drugače pa so ostali izvidi ok. G me je pregledal vaginalno in to me vsakič, ker sem pred nosečnostjo bila operirana in so mi opravili Leetz in zato mi zdaj vsakič spremlja MV, da ne bi prišlo do kakšnih sprememb. user posted image
Nato je povedal, da se maternica že počasi pomika proti popku in poslušal je srček in je vse ok. Tako je super, ko čuješ utrip od svojega user posted image . Dobila sem materinsko knjižico user posted image user posted image user posted image . UZ mi pa zdaj ni delal, ker mi ga bo naslednjič. Pregled imam 14.12. ko bom v 20. tednu. user posted image Aja, pa še to glede na z.p. mi je sestra dala nov PDP, ki je namesto 2.5. zdaj po novem 4.5.2008. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
16.11.2007 18:24:55   
špelin@
aurora28, kako lepo je prebrati tvoje poročilo user posted image user posted image  

Glede toksoplasmoze je pa tudi pri meni tako, da je (vsaj do pred slabimi tremi leti - v sedanji nosečnosti dobim izvide čez 2 tedna, ko imam GP) še nisem prebolela, čeprav sem premečkala toliko potepuških psov in mačk ter kot otrok pojedla ogromno neoprane zelenjave z domačega vrta, da bi jo po vseh verjetnostnih izračunih že zdavnaj morala pokasirati. Očitno res ni merila.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
16.11.2007 18:31:33   
MARTINA25
Lepo pozdravljene!
Vem, da sm mičkeno pozna....ampak vseeno....tud jst bi se rada POFOČKALA na majski seznam nosečk!!!!!user posted image user posted image user posted image
Torej rok imam 30.05.2007 pridno čuvam mojo malo pikico in že komi čakam na maj....user posted image user posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
16.11.2007 18:52:32   
špelin@
MARTINA25, dobrodošla med nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
16.11.2007 19:06:17   
Estrella*
Martina25- dobrodošla med majčicami!user posted image user posted image user posted image Si 56-ta user posted image . Za seznamček pa še sporoči kakšen podatek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
16.11.2007 19:09:05   
Estrella*
A ŠE TO, TUDI JAZ NISEM PREBOLELA TOXO, PA SEM OD MALEGA IMELA VEDNO PRISTEN KONTAKT Z MAČKAMI, DA O NEOPRANI ZELENJAVI Z VRTA SPLOH NE GOVORIM.

Neposredna povezava do sporočila: 2192
16.11.2007 19:46:56   
aurora28
Ja očitno ni merila, jaz sem tudi kar naprej mečkala mačke in pse, pa kontakt z zemljo, neoprano zelenjavo in sadjem user posted image , ampak očitno tisto kar sem šlatala ni bilo okuženo z to bakterijo. Se moram zdaj bolj čuvati. Mi je G rekel, da naj ne božam potepuških mačk, ne jem bifteka, pršuta in ne kuhanih zadev, zaren sadja in zelenjave, le-ta pa mora biti dobro oprana. 

Neposredna povezava do sporočila: 2193
16.11.2007 20:17:29   
Anitka
Ojla!

Maja22 in Martina25 dobrodošli med majčicami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juhuuuuu nas je že kar 56user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Morda pa le dosežemo magično user posted image šestdesetico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sesil in Aurora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljene preglede. Glede toksoplazmoze pa res ni meril. Jaz pa nikoli nisem imela pretiranih stikov z muckami pa sem jo že prebolela.

A mate vse tako velike trebuhe ob večerih? Se mi zdi, da je razlika med jutrom in večermo kar za kakšne dobre 3 cm. Seveda pa me to sploh ne moti, ker kar skačem od veselja, ko postaja moj trebušček tako opazen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
16.11.2007 20:26:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
A mate vse tako velike trebuhe ob večerih?

Ja, tudi jaz sem zjutraj veliko bolj "ploh" kot zvečer. Proti večeru se moj trebušček kar razleze user posted image user posted image  Se čuti tudi pri hlačah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
16.11.2007 20:31:57   
Anitka
Ja pri hlačah se res čuti in pozna. Zjutraj grem v službo z zapetimi, popoldne domov pa kar z odpetimi hlačami user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
16.11.2007 23:08:33   
Maja22
no, pa sem spet tukaj. otroci spijo, ravno sem se vrnila s sprehoda s še dvema prijatejicama (malo rekreacije) in sedaj imam čas, da kaj napišem. najprej hvala za lep sprejem. sicer pa vidim, da ste se že pogovarjale o nosečniških cunjah in opremi za dojenčka. pri nas imamo opreme dovolj že od prvih dveh, ampak zato bomo pa sedaj morali kupiti pograd za starejša dva. imamo sicer kar veliko otroško sobo, toda s pogradom lahko pridobimo nekaj dodatnega prostora za igranje, pa še hana se ga zelo veseli (ko smo ji povedali, da bomo dobili dojenčka, je bila njena reakcija: jupi, pograd bova dobila user posted image ). tudi nosečniških cunj imam nekaj že od prej, toda bolj malo bodo uporabne, ker sem prejšnjič obakrat rodila zgodaj jeseni in so cunje več ali manj poletne, sedaj pa potrebujem bolj zimske (poleg tega sem bila obakrat kar precej na bolniški, tako da nisem veliko kupovala). tokrat pa potrebujem nekaj za v službo - tja pač ne morem v trenirki in raztegnjenih majcah. nekaj mi bo sicer lahko posodila svakinja, toda šele februarja (ko bo rodila). za dojenčka bomo pa tudi bolj malo kupovali, ker imamo od prej že stvari za punčko in za fantka.
aja, sem pa letnik '74, kile so mi šle že kar lepo gor (sem se že sprijaznila s tem - prvič sem se zredila 20 kg, drugič 18 kg, obakrat pa sem v roku 5 mesecev shujšala nazaj pa še -2 kg). za spol otroka nisem na ns nič vprašala - se bom pustila presenetiti.
nič, zdaj sem pa že precej zaspana in bom kar zaključila. lepo spančkajte!
aja, pa še to - v kranju se bo 22. novembra odprl nov shopping center. med drugim bodo tam tudi trgovine h&m in c&a. ali mogoče kdo ve, ali bodo tam imeli oddelek za nosečnice?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
17.11.2007 8:06:30   
Estrella*
Maja22- za oblekice tudi jaz upam, da jih bom kar se da ponucala od prej. Imam kolegico, ki je rodila oba otroka konec marca začetek aprila in jih več kot pol sploh ni prišlo prav. Sedaj čaka tretjega, ravno tako začetek aprila.
Moj sinek Andraž bi tudi rad imel pograd, kljub temu, da imamo veliko sob(v novi hiši) in bi lako imel vsak svojo. Sicer vem, da ga bo kmalu minila ta želja, sploh ko bo malo večji. Sedaj jih ima 5 let.
Vem,da se bo v KR odprl nov center, vendar nimam pojma ali bo oddelek za nosečnice. Tudi jaz rada nakupujem v KR, ker mi je bilže kot LJ , pa še gužve ni take.

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
17.11.2007 8:20:07   
aurora28
Dobro jutro souser posted image ! Pa eno dobro user posted image za začetek. Mene moja user posted image zbudi že okrog 7 ure, ker žnari, da bi rada šla k meni na posteljo (čeprav mož tega ne dovoli) ji jaz vseeno dovolim, da je pri meni, kadar je on v službi user posted image . Če pa mi je tak fajn, ko je zraven mene.

Danes se pa začnem učiti ZUP user posted image . Izpit bo kmalu tu in moram pohiteti.

Neposredna povezava do sporočila: 2199
17.11.2007 8:58:21   
Anitka
Teodoral imam malce časa pa ti priskočim na pomočuser posted image user posted image

Aurora a te prestavimo na 4.5. ali pustimo pod 2.5.?

APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika (80´), 1.user posted image (GP:23.11). NS:user posted image
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               
user posted image CatJa, 2. user posted image (GP: 23.11.), NS:user posted image , MORFO:       

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image  
user posted image  petrahh, 2. user posted image , (GP:15.11) NS:user posted image , MORFO: 
user posted image  Aurora 28 (79´), 3.user posted image (GP: 14.12.) , NS:user posted image , MORFO:
( O:101cm, +3Kg )

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka, 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image , MORFO: 

04.Maj 2008
user posted image  Monika -5          

05.Maj 2008

user posted image Joob, 1. user posted image
user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image    
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image ,(GP:22.11.) 

user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image ,
(GP:05.12.), NS:user posted image , MORFO:    
 (O: 66cm, -3kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , (GP: 12.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image  (GP: 15.11), (GS:19.11),

(AC: 30.11) NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:27.11.) , NS:user posted image , MORFO:

13.Maj 2008 

user posted image  Katy82, 1. user posted image

14.Maj 2008 
  Maja22 (74´), 6. (GP:11.12.) , NS: , MORFO:

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image Katina (68´), 4.user posted image , (GP(Morfo): 08.01.), (AC:30.11), 
NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Bučka 5

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty* (78´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:
(O: xx cm /+5 cm/; +2kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image (GP:21-22.11.)  , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo (81´)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,  2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image , MORFO: 

22.Maj 2008
user posted image  teodoral (74´), 3.user posted image (GP: 05.12.), NS:user posted image , MORFO:  

(O: 92cm, +1kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27   (15.11. NS
user posted image  Majabo 

26.Maj 2008
user posted image  eole    (GP:20.11), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (GP:14.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O: XX cm, +0kg)

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , (17.11. NS)                      
user posted image  Valentina 2006, (3GP: 20.11.)             

28.Maj 2008
user posted image  Anitka
(78´), 1. user posted image (GP: 27.11) , NS:user posted image , MORFO:
(O: 77 cm /+6 cm/; +1kg )          

user posted image  narava (83´), (GP:28.11.) NS:user posted image , MORFO: 
user posted image  BOJANC (68´) ,(GP:27.11.), (AC:17.12) 

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ (79´), 2.user posted image (20.11.NS),(GP:06.12.) NS:

user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana (84´), 2.user posted image (22.11. NS), (GP:17.12) , NS:   , MORFO:
MARTINA25

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (20.11. NS), (GP:29.11) NS:    MORFO:   

( O: 91CM, -2kg )  
SKUPAJ NAS JE:  56 SREČK user posted image   

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

Od nas so se poslovile: user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Matina...user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo
photo
Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?