|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
15.11.2007 13:31:46   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

Narava- a si ti živela v Australiji???

ne. od kod pa to? user posted image  

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
15.11.2007 13:34:00   
Estrella*
Ma tu nekje na forumu je ena razlagala, da je živela v Australiji......sem pomislila, da bi lahko bila ti...

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
15.11.2007 13:38:25   
narava
user posted image aja. ne, ne..nism jest.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 2153
15.11.2007 13:48:12   
Estrella*
Glede na tvoje znanje angleščine, bi te kar dala v ta okoliš......
Sice, a ne bi bilo faj, meni bi kar pasalo malo v australijo, posebno sedaj ko je pri nas mraz. Jaz sem namreč tudi ena od tistih, ki sovražijo zimo in sneg!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
15.11.2007 14:01:44   
aurora28
Danes sem zaključila z materinsko šolo in smo imeli temo nega otroka. Vam povem potem na koncu predavanj smo še tri ostale, ker smo še imele nekaj vprašanj in ena punca je izrazila željo, da bi ona še sama probala previti dojenčka. Največji hec je pa ta, da smo vse pričakovale, da so ti dojenčki, ki so jih pri previjanju in kopanju uporabljali pač navadni otroški dojenčki user posted image user posted image user posted image . Ja saj so dojenčki, ampak prav konkretno težki, kot bodo naši tehtali, ko jih rodimo. Ko ga je tista punca dvignila je kar rekla Ojjoj ta pa je težek  user posted image user posted image , pa ji pravi predavateljica, ja kaj pa vi mislite, da bo vaš otroček 1 kilo tehtal. user posted image user posted image user posted image Smo se tak smejale, ampak potem sem ga še jaz probala dvigniti in je imel malo čez 3 kile. Ta prava bebica, joj komaj čakam. user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2155
15.11.2007 14:12:17   
kodrana
aurora take dojenčke smo mel mi v srednji zdravstveni. res so težkiuser posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
15.11.2007 14:51:12   
Svojeglava
Pozdrav vsem majčicam,

bila sem na pregledu, vse ok, mali je velik že 8,5 cm, konec bolniške, gremo v službo! Po eni strani je kar ok, po drugi se pa hitro navadiš doma lenarit... No bom šla pa vsaj malo okoli in v šoping in tako naprej...

Naslednji pregled imam 12.12. -če boste lahko dodale na seznam, ko bo priložnost.

Vaga pri G itak narobe kaže, to sem prepričana...ha, ha,...
V zadnjih 3 tednih sem se zredila za 1 kg - no saj je tut otroček zrasel za 2 cm...user posted image

Kar se pa tiče obsega pa nimam šiviljskega metra... a sem edina? Jooj kakšna gospodinja, a? Kje se pa to spoh kupi?

Pojedla bi vse kar vidim!!!!!
Laaaaaaaaaačnaaaa!!!
Ne, ne bom, sem ravno po kosilu...No mogoče samo malo sladoleda user posted image

lp,
Svojeglava

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
15.11.2007 15:26:40   
Taula
Dobrodošle nove članice.user posted image user posted image

Jaz sem bila na pregledu...vse ok. Dobila sem napotnico za AC. Do takrat sem doma (upam da mi komisija odobri), potem pa končno nazaj v službo. Mi kar paše da bom šla malo v družbo, pa tudi finančno ne bo škodovalo.user posted image

Lačna sem pa skozi se oz skoz jem. G mi je pa rekla, da sem se premalo zredila...v 3,5 mesecih samo 1 kg in da je to premalo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
15.11.2007 17:22:36   
aurora28
Pri mojemu G pa nas user posted image ne vagajo, ampak nas vprašajo koliko kg imamo? user posted image To je tako zavajajoče, ker si lahko izmisliš user posted image . No jaz sem se do 16 tedna user posted image zredila za 3 kilograme. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
15.11.2007 18:13:18   
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika (80´), 1.user posted image (GP:23.11). NS:user posted image
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               
user posted image CatJa, 2. user posted image (GP: 23.11.), NS:user posted image , MORFO:       

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image  
user posted image  petrahh, 2. user posted image , (GP:15.11) NS:user posted image , MORFO: 
user posted image  Aurora 28 (79´), 3.user posted image (GP: 16.11.) , NS:user posted image , MORFO:
( O:101cm, +3Kg )

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka, 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image , MORFO: 

04.Maj 2008
user posted image  Monika -5          

05.Maj 2008

user posted image Joob, 1. user posted image
user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image    
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image ,(GP:22.11.) 

user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image ,
(GP:05.12.), NS:user posted image , MORFO:    
 (O: 66cm, -3kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , (GP: 12.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image  (GP: 15.11), (GS:19.11),

(AC: 30.11) NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:27.11.) , NS:user posted image , MORFO:

13.Maj 2008 

user posted image  Katy82, 1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image Katina (68´), 4.user posted image , (GP(Morfo): 08.01.), (AC:30.11), 
NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Bučka 5

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*, 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO: 

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image (GP:21-22.11.)  , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo (81´)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,  2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image , MORFO: 

22.Maj 2008
user posted image  teodoral (74´), 3.user posted image (GP: 05.12.), NS:user posted image , MORFO:  

(O: 92cm, +1kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27   (15.11. NS
user posted image  Majabo 

26.Maj 2008
user posted image  eole    (GP:20.11), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (GP:16.11.), NS:user posted image , MORFO:  
(O: XX cm, +0kg)

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , (17.11. NS)                      
user posted image  Valentina 2006, (3GP: 20.11.)             

28.Maj 2008
user posted image  Anitka, 1. user posted image (GP: 27.11) , NS:user posted image , MORFO:            

user posted image  narava (83´), (GP:28.11.) NS:user posted image , MORFO: 
user posted image  BOJANC (68´) ,(GP:27.11.), (AC:17.12) 

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ (79´), 2.user posted image (20.11.NS),(GP:06.12.) NS:

user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana (84´), 2.user posted image (22.11. NS), (GP:17.12) , NS:   , MORFO:

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (20.11. NS), (GP:29.11) NS:    MORFO:   

( O: 91CM, -2kg )  
SKUPAJ NAS JE:  53 SREČK user posted image   

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

Od nas so se poslovile: user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Matina...user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
15.11.2007 18:58:16   
Anitka
Ojla!

Najprej naj napišem podatke za seznam.

Ja po novem nas je že 54.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mali pingo dobrodošla.

Zdaj pa k mojim podatkom user posted image : letnik 1978; +0,5 kg; obseg: +6 cm (77 cm) Bi bilo mogoče zanimivo, da bi napisale za koliko se večajo naši obsegi. Za tiste morda, ki veste od začetka, ker smo tudi po obsegih različneuser posted image user posted image od samega začetka.

Ste bile pa sicer tako pridne s pisanjem, da sem komajda uspela prebrati za dva dni nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image majčice.

Pri meni pa ni bilo ravno najbolje, ker nisem bila s čisto praznim mehurjem na NS, ker smo imeli težave, ko  je G skušala malce prebuditi našega nagajivčka  in ga/ jo premakniti. Je mehur malce oviral.

In ste bile že kaj pri zobozdravnikih sedaj v nosečnosti? Jaz sem se ravno danes naročila, da malce pogledamo kako kaj zobki.user posted image user posted image

Ste se pogovarjale o prsih - tudi moje so še kar boleče, sicer pa jih tudi moj dragi sedaj obožuje, ker sem drugače bolj med tistimi z manjšim obsegom user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 15.11.2007 19:10:15 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2161
15.11.2007 20:33:17   
Maja22
pozdravljene, majčice!

po dolgem času in rednem prebiranju vaših postov, se končno tudi sama prijavljam. pa naj se na kratko (vsaj upam, da na kratko) predstavim: stara sem 33 let, doma že  imamo 3 leta staro punčko hano in 14 mesecev starega fantka jakoba. to je moja šesta nosečnost (ker sem imela 3 spontane splave). pdp imam 14. maja. ns sem že opravila, pa so bili rezultati relativno slabi in mi je g predlagal nadaljnje preiskave (dht). danes sem dobila rezultate in moje tveganje je sedaj 1:6000 (in še nekaj) user posted image
naslednji pregled imam 11.12. obseg trebuha sporočim kdaj drugič (ker zvečer je gromozanski - ga bom raje zmerila zjutraj user posted image ). tako. sicer pa se me slabosti še vedno držijo , ampak sem navajena že od prej. ko sem bila noseča s hano, sem bruhala po 3x na dan vse do 6 meseca nosečnosti. potem sem imela 2 meseca mir in 9. mesec so se slabosti ponovile (bruhala sem celo med samim porodom!). je pa tokrat veliko bolje, saj sem do sedaj bruhala samo približno 4x. zadnje čase imam kar precej krčev (skoraj kot popadki) in imam strogo prepovedano dvigovanje otrok in drugih težkih stvari (ker je nevarnost, da bi šlo naprej v splav). zaenkrat sem še v službi, toda če bodo krči bolj pogosti, bom verjetno šla na bolniško. upam, da bo vse v redu.
no, zaenkrat je to vse. lepo se imejte in se kaj beremo!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
15.11.2007 22:18:39   
špelin@
Svojeglava in Taula, bravo user posted image  za uspešen pregled user posted image

Anitka, ko si ravno pri temi "zobar" - mene čaka decembra še ena zamenjava plombe, zadnje čase sem redno na 3 mesece tam, da me "modernizirajo" - beri: osnovnošolske plombe so dočakale svoj konec user posted image

Maja22, sem te našla že na enem drugem forumu, ampak sem tiho čakala, da prideš k nam user posted image  Močno stiskam pesti zate, ker vem, koliko si pretrpela user posted image user posted image user posted image

Drage moje, jaz grem zdaj končno spat, ker že komaj gledam, še posebej pa se veselim jutrišnjega popoldneva, ko se iz šole v naravi vrne moja velika pika user posted image

Nočko vsem user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
16.11.2007 5:28:19   
Katina
.muki. lahko smo tudi KSK namesto fosil, ni panike. Važno, da gre naša user posted image srečno naprej in se našuser posted image lepo razvija.

narava čestitke za uspešno opravljeno NS!user posted image
svojegava in Taula čestitam, za dobro opravljen GP!

mali pingo in maja22 dobrodošli med nami user posted image

Mi2 sva pa včeraj kupila voziček. Ful sva vesela. user posted image je rekel, da naj kar pospešim, da bo hitro kaj notri. Navadno sem bolj zadržana pri nakupih za user posted image , ampak sva pohitela, ker grejo vozički iz prodaje. Sicer sva se po premisleku odločila za nakup rabljenega vozička in bova razliko rajši porabila za kaj drugega - npr. user posted image sva kupila nov mehak tepih in zimsko obutev in je bila presrečna. Sicer mi je veselje ob nakupu zagrenila novica iz službe, vendar vas z žalostnimi zgodbami raje ne bom obremenjevala.

Počutje je dobro, tudi prehlad oziroma kašljanje pojenjuje. Slabosti so več ali manj izzvenele, le občasno mi je kak dan vmes malo slabo, kar se pa hitro da rešit s prigrizkom.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
16.11.2007 5:40:31   
Katina
Sorry, sem vam pozabla želet dobro jutro in skuhat user posted image . Upam, da niste jezne, ker ob postu niste mogle pit user posted image se opravičavamuser posted image .

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
16.11.2007 7:18:45   
Estrella*
Katina- vidim, da si bola danes zelo zgodnja. Hvala za kavico.
Kakšen voziček si pa kupila?
Jaz imam doma še od malega, vendar je že malo razmajen. Pa me zanima kakšne sedaj kupujejo. Tistega v kombinacijio z lupinico ne bi, ker imam te krame že dosti doma.

Anitka- res sem malo zabluzila in pozabila popravit št. nosečk. Bom ob naslednji priliki.

Maja22- dobrodošla med nami. Sem videla, da nas prebiraš in se spraševala kdaj se boš javila. Želim ti uspešen potek user posted image , s čim manj tegobami. Si 74 letnik?

Grem delat....

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
16.11.2007 7:59:30   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Uživam ob user posted image

Katina, kakšen post, bejž no user posted image user posted image user posted image  Sem ravno dobila nazaj en mal apetita user posted image user posted image  Upam, da te žalostna novica iz službe ni preveč potrla.

Jaz imam doma še voziček od male pike (+ marelo še od prve pike) in je v odličnem stanju, zato ni potrebe po kakšnih nakupih user posted image

Vsem želim en krasen dan user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
16.11.2007 9:02:50   
narava
gud mnuvnig!

joj ene ste ble pa zgodnje! user posted image  A se ne da spat? Jest sm pa iz dneva v dan hujsa. Zaspim ze ob 9, ali celo pred 9, vstajava ob 6 (kar je cca 9 ur spanja!), zjutraj pa se zbudim kot, da bi celo noc orala! user posted image  Pa tako sem utrujena ... iz dneva v dan, iz dneva v dan ... sm utrujena ze zaradi utrujenosti same!

ahj, kaj tezim. Bi zdaj eno tisto kavo iz taprave kafane user posted image  tako, belo kavo s penco, mmmm..to kar si doma skuham (al pa kofetjera) ni niti priblizno tak, kak bi jaz hotla..

dons pa nisem in d mud: rabim user posted image = dopust user posted image

lp, n.

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
16.11.2007 9:05:39   
narava
aja, vis, sm pozabla (pa dons se mi ne da pisat slovnicno pravilno in z veliki zacetnicami pa vejicami, ipd, sori user posted image )

taula, cestitke za pregled!
dobrodosle nove majcice (vedno vec nas je. nam bo uspelo preseci magicno 60-ico?? - miran alisic efekt) user posted image

joj, stari, kva tezim dons..user posted image  mislim, miran alisic?!? me je treba mal po zdravju prasat user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
16.11.2007 10:13:26   
Naty*
Jutro vsem "starim" in novim majčicam user posted image ! Brala sem vas ene 15 min, da mi je uspelo predelat vse od vikenda user posted image . Čestitke še vsem za uspešne preglede in NS, pa veliko sreče tistim, ki vas čakajo v teh dneh!

Js cel teden nisem uspela pridet do RR-ja, ker sm delala vsak dan (čeprav sem uradno na bolniški). Uvajam novo in ni druge, kot da sem zraven ane... No včeraj se mi je pa obrestovalo, ker sem imela zvečer ful rjavega izcedka in bolečine v trebuhuuser posted image . Seveda panika, moj je pa tud čist znoru, da mi je služba bolj pomembna kot dojenček. Tko da danes lepo doma počivam in nameravam tudi cel vikend. Slabosti je hvalabogu vse manj, tud glavoboli se počasi umirjajo user posted image .

Za seznam, sem letnik 1978, do 13t5d sem pridelala pribl. 2 kg in okrog +5 cm. Mi je reku zadnjič G, da se ne bom zredila za več kot 12 kg, zdej pa ne vem, kako je to mislu....tko jasnovidno, da se SIGURNO ne bom, ali da se ne smem user posted image ... V vsakem primeru upam, da ima pravuser posted image .

No bejbike, bom probala zdej ko sm doma večkrat mal prečekirat forumuser posted image . LP

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
16.11.2007 10:17:26   
Taula
Katina..kaki voziček sta kupila. Midva..(no jazuser posted image ) sem se zaljubila v enega, samo je kar zasoljena cena.user posted image  Kupovati bova  začela konec decembra/januarja. Do sedaj sem kupila samo Angel Sounds in naročila Angel Care. Komaj čakam da začneva kupovatiuser posted image ...samo denarnica bo pa shujšala, ker bova vse kupila-štartava iz nule opreme.user posted image

Maja22..kakšne krče imaš? V maternici, nožnici?user posted image  Upam da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
16.11.2007 10:32:10   
80kaja
dekleta, pozdravljena;
vidim, da ste kar dejavne...user posted image  
sem vas želela le pozdravit...
lep dan in zraven vikend..priivoščite si paketek uživanja...saj smo user posted image , kajne...
kaja

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
16.11.2007 11:58:07   
Katina
Teodoral, Taula kupili smo Quinny Freestyle 3XL Comfort. V trgovinah jih je le še nekaj komadov, ker grejo ven iz proizvodnje, vendar nihče ne ve zakaj, ker ga uporabniki zelo pohvalijo in tudi prodajali so se dobro (izjava prodajalk v trgovinah) Nadomestila ga bo Maxi Cosi Mura, ki ima po moje nekaj pomanjkljivosti. Tudi jaz imam še sprevljena dva vozička od prej, vendar trenutno ne prideta v poštev. Posebno zato, ker je user posted image strasten roler in hodita s user posted image večkrat rolat na dolge relacije, zato je moral biti tak z bremzo (bolj za user posted image , ker user posted image obvlada) pa tudi tak, ki gre po makedamu in neravninah. Ogledala sem si kar nekaj podobnih modelov in večinoma so cene zelo zasoljene. Sicer pa bi sodeč po številu kupcev novih vozičkov rekla, da Slovencem sploh e gre slabo. No, mi2 sva se na koncu odločila za rabljenega. Je dobro ohranjen, zraven sva kupila tudi košaro, ker jo bomo na začetku uporabljali kot posteljico. Cena pa je bila nižja od polovice cene novih artiklov. Lupinice nisem kupovala, ker je še na zalogi od prej. Ni sicer kompatibilna z vozičkom, pa nič zato.

špelin@, novica je bila zelo neprijetna, vendar sem se odločila, da se z njo ne obremenjujem. Bo že čas pokazal za kaj je bila dobra.  Sicer sem pa različnih šokov že kar navajena, tako da bom tudi tega pre-ži/bo-lela. Samo da bo z user posted image vse OK, pa bo vse rožnato.

Naty* govorila sem s tirologom, ki mi je rekel, da je do prve 1/2 user posted image dobro kontrolirat kri 1x na mesec oziroma na mesec in pol. Nato pa na 3 mesece. Bil je prav hecen, ko mi je rekel, da o tem odloča G, pa sem mu rekla, da sem mislila da on. No, na koncu je rekel, naj se v takih intervalih oglasim v ambulanti in mi bodo pregledovali kri. Tako, da je zdaj stvar na meni, da tovrstno krvodajalsko akcijo redno izvajam. Verjetno bom šla naslednjič drug teden, ker bo jutri že 1 mesec odkar sem bila zadnjič tam.
Sicer ti nočem solit pameti, vendar se za službo ne splača reskirat privat življenja (govorim iz lastnih izkušenj). Saj ti nihče ne bo napisal na spomenik: Zaslužna za službo to in to. Navadno so zasluge prav kmalu pozabljene. Zato ti priporočam, da poslušaš svojega user posted image .

No, pa lep dan še naprej........user posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
16.11.2007 12:03:24   
Taula
Quinny Freestyle 3XL Comfort

Ta voziček je meni tudi všeč. A da ga umikajo?user posted image  Sej cena novega je zasoljena.user posted image  Koliko si dala za rabljenega če ni skrivnost?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
16.11.2007 12:14:07   
Katina
Imajo še enega v BC v Hali A v LJ, cena = 375€ (rdeče barve) - tega sem jaz iela rezerviranega.
Za voziček in košaro, dežno pokrivalo za oba) in senčnik sem dala 240€ (znižano iz 270€).

Drugače pa imaš na RR še dve ponudbi, ki sta še frej:
- Rdeč voziček za 240€ (prodajalec je iz Ribnice)
- Rdečo košaro za 90 e (prodajalec iz Pjave Gorice)
če rabiš podatke mi piši na ZS.

Mislim, da je to zelo ugodno,če računaš, da je nov voziček 375€ in košara 168€, dežna prevleka 42€, senčnik pa cca 20€. Najceneje sem to ponudbo našla na spletu za cca 500€ (vključuje tudi zimsko vrečo) vendar je vprašanje, koliko te pride poštnina in komu se žališ, če kaj ni OK.

Pa veliko sreče pri nakupu.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?