|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
8.11.2007 10:46:31   
kodrana
TamaraJ sem preverla... moj bo pri čez dva dni tud tak suhi, k tvoj.. pol bo pa spet bajsi nazaj. zdaj sem se spomnila zakaj. ker v 11T se poveča rast bebice in zraste več, kot do zdaj. pa se mal razpotegneuser posted image . pol pa spet pridobiva na teži.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
8.11.2007 11:26:17   
TamaraJ
Kodrana thanxuser posted image user posted image . Jaz še nisem utegnila preverjat, ker me tuki v službi skoz nekaj motijo user posted image . Meni bo danes upam na pregledu določil datum in je popolnoma možno, da padem tudi jaz v junij. Kakorkoli, samo da bodo naši dojenčki zdravi. V vsakem primeru bomo šle lahko z vozički hitro ven. No, s Timijem sem šla, ko je bil star 14 dni. En teden v porodnišnici, potem je bilo pa en teden zelo slabo vreme. Pa še oktober je bil.. Je baje treba mal pazit, ko je zelo mraz.
Pa če pustimo tickerje... sam da so v naših trebuščkih mali buhteljčki, ki rastejo in se redijo.user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
8.11.2007 11:39:03   
kodrana
Tamara maš prav. sm vidla, da pol kasneje spet suhi ratajajouser posted image , pol pa spet bajsijiuser posted image . aja, sm se mal zmotila. ti si dva dni več od mene nosečka. po moje boš ti še v maju, k maš cikluse tud krajše ne?!
jst tud, če padem v junij, želim ostat tuki, k mi je tko luštno z vami.
ja, ena, k ma čist miceno zdele. komaj kak teden staro punčko, da že kar ven hodijo.. da pa patronažna ne pusti. baje gre lahko ven šele s tremi tedni. če je pa luštno zunej..
me bomo mele naše zakladke, ko bo zunej že sonček in bomo šle lahko hitr ven. upam.
popoldan maš pregled, a ne? komaj čakam, da sporočiš lepe novičke. tkole mam občutek, da mam jst pregleduser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
8.11.2007 11:54:09   
Taula
Meni je pa zadnje dni tolk slabo.user posted image  Menda ne bom začela bruhati z zamudo.user posted image

Tamara držim pesti za danes.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
8.11.2007 12:08:13   
kodrana
Taula, kaj pa kaka viroza? zdej je kar neki tega, k bruhajo?? al te bo pa res začelo zdej pegleat. k ene začne tud potem kasneje.
kako si pa drugače?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
8.11.2007 12:11:36   
narava
joj taula, midve sva si pa kar podobni user posted image  tudi jaz se nekaj sedaj ze kao proti koncu slabosti (ki jih do sedaj skorajda ni bilo) borim s temi slabostmi in da ne bi bruhala..grem kar pogosto cicat v wc, ker mam ze cist pri grlu, pol pa nic niuser posted image  al bo al ne bo, ne pa da me neki matra na pol! user posted image  user posted image  
sem pa ugotovila, da moram zgooodaj zjutraj pojest kruh, pol mi pa ni slabo..pa jest moram redno, ker ce sem fuuul lacna, mi slabo rata ze ce sam pomislim na hrano. kaksna nasprotja! user posted image

joj jest bi tut mela pregleeeed..nuhalno mam zdejle v torek 14., naslednji pregled pa 28.11 (za v seznam)..aja, jest sm tut tam nekje prvi teden junija, ampak: aj dont ker, aj vil stej hir, aj fil veri kompfortbl hir, upam da vam je uspelo prebrat user posted image

tamara, se malo, se malo! pol pa le porocaj kaj in kako!

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
8.11.2007 12:15:42   
Taula
Kodrana...ne vem če je viroza. Ker pol bi že bruhala. Samo slabo mi je cel dan.user posted image
Drugače sem se naročila na genetsko posvetovanje, drugi teden mam redni pregled da vidim na uz spet dete kako je..če raste pridno, pa čakam december. Sem ko mali sitni otrok, ki čaka na Božička.user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
8.11.2007 12:23:00   
kodrana
naravauser posted image  smo razumele. imaš pa kar zgodaj nuhalno. jst mislim, da bom prišla tud še vzačetek junija (mogoeč bova mele še na isti dan pdp..glede na ticker). jst mam nuhalno komaj 22.11.

Taula sem vesela, da imaš še smisel za humor. me verjamemo, da bo z bebico vse ok. in da bo to najlepše darilo od božička do slej.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
8.11.2007 12:41:16   
filipinka
HVALA, hvala vsem za skrb! Vse je vredu!user posted image  Srčka lepo bijeta! Naslednji GP-6.12.2007

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
8.11.2007 12:46:26   
kodrana
filipinka čudovite noviceuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
8.11.2007 13:17:01   
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika, 1.user posted image

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               
user posted image CatJa, 2. user posted image (3.P: 23.11.), NS:user posted image  

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image  
user posted image  petrahh, 2. user posted image     (GP:15.11) NS:user posted image  
user posted image  Aurora 28, 3.user posted image (GP: 16.11.) , NS:user posted image

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka, 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image

04.Maj 2008
user posted image  Monika -5          

05.Maj 2008

user posted image Joob, 1. user posted image
user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image    
user posted image   majčica24

06.Maj 2008  

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki.,  3. user posted image  

user posted image   Sashy,  1.user posted image , (09.11. NS)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image  

user posted image  aria81,  1. user posted image
(3.P:09.11.)

11.Maj 2008
user posted image  ...Martina.., 1. user posted image (09.11. NS)

12.Maj 2008
user posted image   modrooka, 2. user posted image , NS:user posted image
user posted image   zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava, NS:user posted image   
user posted image  Taula, 1.user posted image  (GP: 15.11), NS:user posted image

user posted image   Pepita , 1.user posted image , (3.P:27.11.) , NS:user posted image

13.Maj 2008 

user posted image  Katy82, 1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image Katina, 4. (4.P: 08.01.)   

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*, 2. user posted image , (3.P:13.11.), NS:user posted image , MORFO: 

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara, 2. user posted image , (13.11. NS

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 ,  2.user posted image , NS:user posted image  

22.Maj 2008
user posted image  teodoral (74), 3.user posted image (2.P: 09.11.)  (13.11. NS), NS: 

24.Maj 2008                              

user posted image  sesil       (12.11. NS), (2.P:16.11.) 
user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27     (15.11. NS
user posted image  Majabo 

26.Maj 2008
user posted image  eole    (2.P:20.11), (13.11.NS

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , (17.11. NS)                      
user posted image  Valentina 2006              

28.Maj 2008
user posted image  Anitka, 1. user posted image (3.P: 27.11) , NS:user posted image            

user posted image   narava        (14.11. NS), (GP:28.11.) 
user posted image   BOJANC      (12.11. NS)  (2.P:27.11.)

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ, 2.user posted image (2.P:08.11.), (20.11.NS), NS:

user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana, 2.user posted image   (22.11. NS) (GP:17.12)

31. Maj 2008
user posted image  Anonimna user posted image  , 4.user posted image , (20.11. NS)   

SKUPAJ NAS JE:  51 SREČK user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
8.11.2007 13:21:34   
Estrella*
ČAO MAJČICE!

Kako lep dan. Sem šla malo s kolegico na kavo in se je sonček prav prilegel. Prinesla mi je 4 nosečniške hlače in še cel kup oblekic do 3 mesecev. Sem bila tako vesela obojega.

Drugače pa kašljam za po p....Sploh se ga ne morem rešit.
Sem se stehtala in se nisem nič zredila, le opazila sem , da se mi okoli pasu(trebuh, boki) začele nabirat malo maščobe. No, bomo že preživeli.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
8.11.2007 13:22:45   
Taula
Filipinka super.user posted image user posted image

Jaz imam še 19.11 genetsko svetovanje-GS. Mater sem pametna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1938
8.11.2007 13:43:44   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

naravauser posted image  smo razumele. imaš pa kar zgodaj nuhalno. jst mislim, da bom prišla tud še vzačetek junija (mogoeč bova mele še na isti dan pdp..glede na ticker). jst mam nuhalno komaj 22.11.

ja vem, da je zgodaj. prvotno, glede na M bi mogla bit en teden vec noseca, a pri meni je proces M in O zelo pocasne narave, tko da sem dejansko en teden kasneje zanosila kot bi po M in nekih pravilih prihoda O mogla. Sem tudi ze klicala, da me prelozijo na kasnejsi datum, pa je sestra rekla, da mogoce se bo pa vidlo (glede na to, da bo glih zacetek 11. tedna), ce pa ne, da me ze prestavijo za 2 tedna..

kakorkoli ze bo, sam da bo vse ok..

lp, n.

ps: joj, teodoral, men bi tut ena kava zdej ornk pasala..mmm, z ekstra peno, uf mi delas luste user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
8.11.2007 14:53:49   
aurora28
Narava ti si me nasmejala user posted image user posted image , veš če bi bila učiteljica angleškega jezika (mogoče si, nevem) bi te bili učenci zelo veseli in tvoje angleščine user posted image user posted image , piši kao što govoriš user posted image user posted image user posted image .

Filipinka to je super, čestitke za tvoja sončka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kodrana pri tickerjih se res vidi v 10 tednu in enajtm,u, da so taki suhceni otročki, ampak pri 12 tednu so že kar bajsasti user posted image , jaz bom jutri 15 tednov in že že kar velik moj user posted image . Joj jaz sem tak vesela.

Midva z mojim sva nazaj, bila sva v materinski šoli in je bila tema POROD. Res super so nam vse prestavili, pokazali kako dejansko izgleda porod, nam prestavili paketke pomoči, ki ti pripada ob rojstvu otroka. Meni osebno so paketki ok, ampak sama ko bom kupovala cunjice, voziček, jajčko.... takšne stvari kot so v paketi ne bi izbrala. Na srečo je tukaj še 5 opcija, ki ti omogoča, da če se ne odločiš za noben paket ti dajo namesto paketa 250 €. In midva bova vzela denar, ker si lahko s tem denarjem kaj drugega kupiva in lepšega user posted image , nočem biti nesramna, ampak je še ta predavateljica, ki nam je vse razkazala omenila, da upa, da po novem letu nov izbor oblekic in vozičkov in da bodo pri izbiri teh imele veliko vlogo ženske in mamice. Očitno so pri dosedanjih izbirah odločali v večini moški, ker voziček je bil manj lep, jajčka zelo težka. user posted image user posted image user posted image

V glavnem na koncu smo se vpisali vsi v zvezek in kdo bo prisoten pri porodu, dobili smo brošurice in paketek od NUK-a (brošure, dudica, instant čaj in hrana za enkratni obrok po 4 mesecih). Super so me resnično presenetili. Aja pa učilnica je bila vsa polna. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
8.11.2007 14:59:13   
...Martina...
Taula, razsvetli me, kaj je GS?
Tega pej še nisem slišala.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
8.11.2007 15:01:37   
Anonimen
GS gestacijska starost. Se pravi, koliko je dejansko plod star po velikosti GV. (vrečki)
Vsaj mislim, da je tako.user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
8.11.2007 15:25:16   
Estrella*
GS- genetsko svetovanje. Vsaj takoj e napisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
8.11.2007 15:31:57   
...Martina...
In kako ti to nardijo? ali ti to g. izračuna. Meni dejansko je to že približno nardila. saj ko sm šla na NS 1. je rekla, da je plodek velik ne za 11.t 4.d ampak 10.t 4.d. To če se kje da prebrat kaj več, vaz bi prosila za link. Ta tema me interesira.

Hvala user posted image  srečke.

Jutri imam NS 2.ič. Upam da bo moj mali telovadec kej bolj velik. hi hi Vam poročam.

Vseeno pa lepo Martinovanje.

lp
Martina

Neposredna povezava do sporočila: 1944
8.11.2007 15:39:12   
Taula
In kako ti to nardijo? ali ti to g. izračuna. Meni dejansko je to že približno nardila. saj ko sm šla na NS 1. je rekla, da je plodek velik ne za 11.t 4.d ampak 10.t 4.d. To če se kje da prebrat kaj več, vaz bi prosila za link. Ta tema me interesira.

GS-genetsko svetovanje. To je za tiste ki smo imeli slabi NS, oz slabe nadaljne rezultate. Je predpriprava na AC. oz. ene gredo nanj samoplačniško. Kaj ti pa tam povedo, pa povem po 19.11.

Kratico sem pa dala za seznam, ki ga vodi naša pridna Teodoral.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
8.11.2007 16:38:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ma sem se zdej nasmejala mojemu odgovoru...je pa podobno, ne? user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
8.11.2007 16:50:22   
Naty*
oj bejbe! Kak turoben dan je nastal iz tistega jutranjega sončka... Ampak glavno, da mamo me naše sončke v trebuhu ane user posted image .

Sm vidla, da ste se o tickerjih pogovarjale....js sm hotla mojga popravit (zarad novega PDP) pa sm ga zbrisala, zdej sm jih pa ene pet probala pa mi sploh ne delajo user posted image . Zjutri sem se ful mučla s tem..... vse od baby-gaga, lillypie, snuglepie, lafemmebonita vse sem probala pa nič user posted image . Evo grem še mal probavat.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
8.11.2007 18:28:37   
Estrella*
Taly- ja saj je enaka kratica. No, malo zabavce ne škodi.
Naty- saj ti ticker prav kažeuser posted image  Jaz sem pred časom probala na la femme bonita, pa nikakor nisem mogla kode skopirat. To bi verjetno vedla Anitka, ker njej gre kopiranje očitno bolje od rok.

Mene so očitno nekaj loteva. Iz suhega kašlja, me je začelo boleti grlo in sedaj čakam še na kakšno neugodno presenečenje. Če mi že slabo ni, mi pa zdravje nagaja.

Filipinka- barvo za pregled in tvojauser posted image user posted image . Že veš spol?

Kar se tiče rokov (kodrana, narava....) vse, ki imajo  na začetku ali koncu meseca PDP imajo kar velike šanse, da ne bodo majčice. Koliko otrok pa se rodi na rok?( jaz sem seuser posted image user posted image ) Važno je, da se mamo luštn.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
8.11.2007 18:33:04   
bučka5
Zdravo!
Javlja se vam še ena mjčica.
PDP naj bi bil po nuhalni 15.5. Vas skoraj vsak dan spremlajm, zato sem se tud odločila, da se vam pridružim.
Me pa nekaj muči. In sicer je moj otroček bil vedno večji za cel teden. To sigurn, ker sem bila že kar na 4uz. Sedaj na nuhalni pa naj bi bil točeno velik, glede na mojo zamujeno m. Skrbi me tudi, ker je v 12 dneh zrasel le 14mm, kar pa ni 2mm na dan. A je imela kaka že podobne izkušnje? Bi prosila za pomoč, ker me kar precej skrbi.

No lep večer pa čuvajte svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
8.11.2007 18:45:12   
Estrella*
Bučka5 - dobrodošla med majčicami user posted image user posted image user posted image . Nisem čisto razumela vprašanja. user posted image  naj bi bila do NS vedno večja za 1t kot bi bila pa zadnji M. Na NS pa o potrdili starost za 1t manj oz. enako kot po ZM??? Mislim, da ni tukaj nič narobe.  14 dni gor ali dol naj bi bilo vse v meji normale. Do takih odstopanj baje pride, ker v zgodnji nosečnosti ( do 12t) težje izmerijo natančno dolžinouser posted image . Na NS je že toliko večji in se da natančneje določit. Je pa res, da bebice različno hitro rastejo in je tui s tega razloga težko določit pravo GS. Nič se ne sekiraj, v glavnem, da raste!

(odgovor članu bučka5)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?