|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Še nobene majčice?
6.11.2007 8:01:14   
Ni novih sporočil
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Hvala vam vsem za obrazložitev glede morfologije. Včeraj zvečer sem pojedla LCA žitni jogurt in mi je bilo vso noč slabo, danes zjutraj pa spijem donat in še sok svežih pomaranč in bjakkkkk....vse sem vrgla ven kar takoj in to mi sploh ni uspelo priti do kopalnice in se zbruhala kar v pomivalno koriti v kuhinji. user posted image user posted image user posted image To je bilo moje prvo bruhanje v 15 tednu user posted image .
Za v petek že imam naročene obiske, komaj čakam se že veselim, ker vem, da bo to moj najlepši user posted image rojstni dan, prihodnje leto v tem času pa bo naj, najlepši, saj bomo imeli našega korenjaka zraven. user posted image user posted image user posted image Komaj čakam.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
6.11.2007 8:37:25   
Ni novih sporočil
aurora28
Govorila sem s svojim G in je rekel, da mi ni več potrebno jemati Dabrostona. user posted image Si imela Kodrana prav, sam tko veš, da kar sama po svojo volji ne morem prenehati z nekimi tabletami, če se o tem predhodno ne prepričam. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
6.11.2007 9:08:07   
Ni novih sporočil
Svojeglava
Ne morem verjet, da nas je že 50! Uauuuu... dobro da nismo vse na isti dan, bi se jim zmešal v porodnih sobah ;))))

Včeraj sem cel dan preležala, zvečer sem se najedla čipsa in potem mi je blo tko slabo pa želodec me je bolel, da sem ležala ko klada na kavču, moj je bil pa user posted image , ker sem bla prej cel dan ok, zvečer ko pa je čas za malo user posted image , pa jaz obležim.... jao, jao, upam da bo kaj kmalu bolš s temi slabostmi, sicer si bo moj našel drugo user posted image ....

Upam, da se sponce dans kaj prebije čez oblake, da ne bo tkole zamorjeno spet...

Držmo se majčice!

lp
svojeglava

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
6.11.2007 9:55:22   
Ni novih sporočil
kodrana
aurora seveda. jaz bi se tudi prej prepričala. s tem se pa res ne bi igrala,ko gre za otročička. tako da, razumljivo..

Svojeglava pri nama je bilo pa ravno obratno. včeraj sva
user posted image  in potem na wc-ju sem videla, da sem malo zakrvavela. panika. do sedaj sva skos user posted image  in se nama še ni zgodilo. je pa res, da je bilo včeraj malo bolj intenzivnouser posted image . tako da, se bova sedaj malo vzdržala.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
   RE: Majčice 08
6.11.2007 9:58:46   
Ni novih sporočil
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

pri meni pa 1:78750
  Kako to misliš? Misliš 7875?

Filipinka jaz bom v petek dopolnila 28 let.

aurora28 je kr 78750, tuki je zmeri velik večja razlika v razmerju, kot pri tveganju za DS.

kodrana sej bo hitro minilo boš videla. Ene so tud mele NS ful pred mano in men se je zdelo, da se tolk vleče! Sam se splača čakat, ker je to res neki ful lepega. Pa še, če je otroček mal večji se vse tolk bolj vidi user posted image . Za spol pa kr vprašaj, ker sam-a ti ne pove. Mela sm pa NS v Postojnski bolnišnici pri dr. Jasmini Antonič Babnik. Ful prijazna, tud se vidi, da ve kaj dela. Vse mi je razložila sproti, tud ko je vnašala podatke v računalnik za izvide tveganja, mi je sproti govorila in razlagala. Bla sem pa tolk živčna pred pregledom, da ko je prišla ven in stegnila roko, sm ji dala js roko namesto materinske knjižice user posted image user posted image . Pol smo se pa obe začele smejat, sm rekla, sej vem, da rabte materinsko, ampak js sm tolk živčna, da sm čist zmedena zdele user posted image user posted image .

tamaraJ sej morm mal na notranjke it pogledat, ker sm kr mal zanemarila tisto temo, se bo treba res počas kej zmenit. Če pa ne bo nobena druga za, bova šle pa same, sej ni panike aneuser posted image .

Anitka veliiiiko sreče danes in upam, da ti bo čas do 15.00 hitro minil pa da boš glih tolk vesela prišla iz tiste sobice, kot sem včeraj js user posted image . Evo nekaj user posted image user posted image  za srečo. Pa poročaj, ko boš lahko!

teodoral po čem si pa sklepala iz prvega posta? Včeri še nisem vsem takoj povedala, kaj bo, ampak sem že kr za fanta govorila....se je obrnil, pa je delal prevale, tko da je blo vsem takoj jasno user posted image . Očitno sm kr hitro preklopila, ker sva z mojim skoz mislila, da bo user posted image . Dobr da mava še 6 mesecev, da se bova navadila na to user posted image . Drugače sm pa iz Doljnega, na notranjkah smo že enkrat mele to temo, pa smo vse v podrobnosti obdelale user posted image . Prid kej na uno temo pogledat.

modrooka in pepita user posted image user posted image user posted image  tud vama čestitke za dobro opravljeno NS. Spola pa tud js kmal ne bi vedela, ker je že nehala, v tistem sm pa js vprašala, še preden je ugasnila in mi dala brisačko za obrisat. Bosta pa na naslednjem pregledu izvedeli. Sej tam si tolk zmeden, da marsikaj pozabiš vprašat ane user posted image .

U kak spis sem napisala!!!user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
6.11.2007 9:58:47   
Ni novih sporočil
anonimna thumbs up
Živjo, punce user posted image

No, meni včeraj žilica ni dala miru in sem najprej vprašala na ZZZS, potem pa še 1x poklicala k svojemu G - ja, zaradi tiste user posted image  materinske knjižice.
Ker se zajuser posted image at res ne pustim. Ne rečem, če bi bila z G res zadovoljna, ajd, bi požrla tistih 5 EUR in si jo kupila sama. Tako pa ne bom!

Najprej sem na ZZZS telefonsko dobila odgovor, da je mat. knjižica krita iz osnovnega zdr. zavarovanja (OZZ) in jo moram dobiti brezplačno pri svojem G, če ima ta koncesijo.

Potem se naredim butasto in pokličem h G. pa me sestra začne prepričevati, da je tako že 3 leta, da jo moram kuopiti, skratka blablabla... Dokler ji nisem povedala, da sem jo pred slabimi 3 leti dobila pri njih zastonj. Na drugi strani žice - tišina user posted image  Sestra mi je nato trdno zagotavljala, da ima ona prav in da MK ni krita iz OZZ.

Jaz ne bi bila jaz, če ne bi potem na ZZZS zaprosila za pisni odgovor. In danes sem ga dobila user posted image  Kopiram: "Spoštovani! Štev.: 099-3/2007-LJ/153

Prejeli smo vaše vprašanje, ki se nanaša na materinsko knjižico in
posredujemo vam sledeče pojasnilo:

V primeru, ko zavarovana oseba uveljavlja zdravstvene storitve v času
nosečnosti v breme obveznega zdravstvenega zavarovanja (ne pa v
samoplačniški ambulanti) je materinska knjižica obvezna dokumentacija
preventivnega programa nosečnic, ki se izda pri prvem sistematičnem
pregledu nosečnice, kamor se vpišejo podatki opravljenega pregleda,
preiskav in opozoril.
Materinske knjižice zavarovanim osebam ni potrebno kupiti oziroma plačati,
temveč jo mora zagotoviti izvajalec - izbrani ginekolog.

Lepo vas pozdravljamo!

Ema Jereb
Referent za zavarovanje"

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
6.11.2007 10:32:57   
Ni novih sporočil
aurora28
Super anonimna zdaj pa ta odgovor kar daj sestri pred nos, da bo videla da se s teboj ne more zajuser posted image in da nisi ena tepka. user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa včeraj želela malo user posted image pa moj ni hotel, ker pravi, da si ne želim, ampak želim seksati samo zaradi njega user posted image user posted image user posted image . Ahjoj kdo bi razumel te moške user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
6.11.2007 10:42:02   
Ni novih sporočil
kodrana
mi lahko katera pove, če je po odnosu kaj zakrvavela. jaz sem sedaj prvič. krvi je bilo sicer bolj malo, nekaj jo je bilo. samo po odnosu, potem ne več. in me je strah..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
6.11.2007 10:45:44   
Ni novih sporočil
narava
jap. kodrana, brez skrbi. se je tudi ze nama enkrat zgodilo. je bilo samo po odnosu, potem pa nic, in se to zelo malo. ne rabis se sikirat user posted image  
vi2 kar veselo user posted image  le malo bolj nezna morata bit user posted image  

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
6.11.2007 10:54:19   
Ni novih sporočil
kodrana
narava hvala. do sedaj nisem še zakrvavela in me je tole prestaršilo. kajti v 1. nosečnosti sem tudi zakrvavela, ampak tam je bilo kar veliko krvi.. kasneje sem imela tudi ss.. zato me je zaskrbelo.. samo glede na to, da sva, kar dolgo in intenzivno včeraj.. mogoče zato.. user posted image  

sanje so se uresničile..

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
6.11.2007 11:20:58   
Ni novih sporočil
aurora28
samo glede na to, da sva, kar dolgo in intenzivno včeraj.. mogoče zato..

Kodrana saj se ti ni treba hvaliti in drugim lušte delati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
6.11.2007 11:26:39   
Ni novih sporočil
kodrana
aurora user posted image user posted image . si me vsaj v dobro voljo zdajle spravila.
se opravičujem za lušte.. user posted image user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
6.11.2007 11:54:06   
Ni novih sporočil
TamaraJ
Joj, jaz se kar malo bojim, da mi moj ne zbeži v kakšen harem. Res me je strah in bom počakala do četrtka na pregled. In če je vse OK, potem mi ne zbeži user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
6.11.2007 13:02:16   
Ni novih sporočil
Anonimen
ojla jest sm tud enkrat mal krvavela ampak to je blo res čist neki malga,drugač pa men sploh ni do tega upam da ne bo tko do konca nosečnosti k pol se mojmu kr zmeša najbrž.

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
6.11.2007 13:17:32   
Ni novih sporočil
Pepita
Ko ste ravno pri user posted image ,jaz pa bi tako rada, pa moj user posted image ne upa. Bog ne daj, da kaj preveč zastokam ... user posted image . Mi je prav smešno, ko jaz vedno skoraj prosim za ...
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
6.11.2007 13:30:27   
Ni novih sporočil
Katina
Naty*, Pepita, Modrooka čestitke za uspešno opravljeno NSuser posted image user posted image user posted image !
Anitka še malo oa bo ura15, ko bo tvoj pregled, boš vidla kolk boš vesela prišla nazaj.
Anonimna thumbs up bravouser posted image , tako se je trebo borit za svoje pravice. Vse prevečkrat sklonimo glavo in naredimo tako kot nam rečejo, samo da je mir.

Naty*ko dobim izvide, ti sporočim kako je s pregledi. Ta teden morajo končno že prit, ker bo kmalu 3 tedne od odvzema krvi za TSH. Drugače sva pa v podobni kaši, ker imam le 1/2 ščitnice mi bi delala premalo, če ne bi jemala tablet. Jaz jemljem 100mikrogramov/dan, pa ti?

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
6.11.2007 18:11:47   
Ni novih sporočil
petrahh
Vsem novim majčicam želim dobrodošlico user posted image

Aurora28    . . .   točnega razloga za krče ne vedo, lahko pa je zaradi širitve maternice, prebavnih motenj v črevesju,.... Pijem Donat in imam tablete buscopan! Seveda pa počivam in sem na bolniški še cel mesec!

anonimna thumbs up  in aurora28  hvala vama za vso skrb user posted image  se pazim in počivam, zato sem tudi manj na forumu, a verjemite mi da vas pogrešam!

Lep večer pa se še oglasim

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
   Majčice '08
6.11.2007 18:39:25   
Ni novih sporočil
Anitka
Oj!

Pa je NS  za mano. Izvid dobim sicer po pošti, a iz našega razgovora lahko razberem, da je vse v redu. Veliki smo 5,2 cm. Je rekla, da je velikost za 12 tednov. Trebušček o.k. - zaprt, nosne kosti vse na mestu, požiralnik, hrbtenica, glava z možgančki, rokici s po petimi prstki, nogice, mehur vse o.k. Nuhalna svetlina pa 1,4. Pa srček se je tako lepo videl in slišal, utrip je bil 162.

Natančne izvide dobim pa po pošti kot sem že napisala.

Je pa bil najin zakladek malce neubogljiv Najprej je en čas lepo sedel po frajersko, pa krilil z rokicami, nato ga je G malce "rukala"pa je tako fino poskakoval. Smo se zraven prav zabavali. Potem je spet malce spančkalo to detece. In nato je malo nagajal še moj mehur, ki se danes nenormalno hitro polni in smo detece malce težje slikali v kaki vrhunski holivudski pozi Žal pa nimava CD-ja . Imava pa vsaj slikice. Ja pa še odpiranje ustec smo videli. Jaz sem bila vsa blažena.user posted image user posted image user posted image

Mi je tako odleglo danes po tem pregledu. Bi skakala do stropa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne odnehaš. Saj se res ne gre za tistih 5 eurov, ampak za princip!!! Če ti pripada ti pripada in pika

Hvala vsem za pestke in dobre želje.

< Sporočilo je popravil Anitka -- 6.11.2007 18:42:37 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
   RE: Majčice '08
6.11.2007 19:10:20   
Ni novih sporočil
Estrella*
Kje ste se vse poskrile? Nekam mirno je na majčicah to popoldne.
Sem malo likala in pospravljala, pa je šel dan kar  mimo.....
Še dobro, da sem jutri doma. Iamam polno birokratskega dela. Najhuje mi je oddati vlogo za znižanje plačila vrtca. Vsako leto ista stvar in vsako leto pozabim polovico stvari, ki sodi zraven.

Anitka- user posted image user posted image user posted image  Sem zelo vesela za tako dober rezultat. Se ti je PDP kaj spremenil? Ali si vprašala, za spol? Glede na utrip bi lahko bila pupa(se hecamuser posted image )

Naty-  v postu si napisala, da ima utrip 150, zato se mi je zdelo, da bi bil lahko fant. Saj vem, da se na utrip lahko bore malo zaneseš, ampak sem dobila tak občutek ob branju. Glede na to, da si pisaal bolj na moško nisem sploh pomislila na spol, ker nekako govorimo o otroku, ki se je premikal, kobacal....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
6.11.2007 19:54:59   
Ni novih sporočil
Anitka
Teodoral tudi midva sva v tistem kar malce pozabila vprašat za spol. Sva bila oba tako vzhičena, da nisva pomislila na to. Da bi bila punčka praviš? user posted image user posted image user posted image user posted image bi imela nič proti. Jaz sem vedno govorila, da si v življenju želim, da bi bil vsaj en otrok tudi punčka. Sicer pa mi je itak najbolj pomembno to, da bo najin zakladek zdrav. Če bo punčka bo punčka, če pa fantek pabo fantek. Karkoli bo bo od naju obeh oboževano in ljubljeno.

Haj Teodoral na vseh straneh je ena sama birokracija. Sama delam v vrtcu in imamo iz leta v leto vse več pisarije. Poročilo to pa ono, pa zapisanik ta in on in bla bla bla. Bi mogle imeti vzgojiteljice še kar svoje tajniceuser posted image user posted image user posted image user posted image Jutri dobro zrihtaj.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
7.11.2007 7:38:26   
Ni novih sporočil
Katina
Za  dobro jutro vam pošiljam eno user posted image in vam želim lep in uspešen dan.

Anitka
čestitke za uspešnoopravljeno NS user posted image ! Ti prav rada verjamem, da si skakala do stropa. Pogled na UZ, ko vidiš tvojegauser posted image in olajšanje ob dejstvu, da se razvija kot je treba je tudi meni sprožilo solzice v očeh in neizmerno srečo.

Petrah ti kar lepo počivaj, saj bo še prišel čas za razgrajanje in letanje user posted image , če ne prej pa za tvojim user posted image . Držimo pesti, da boš kmalu dobila zeleno luč za normalno funkcioniranje in ti ne bo treba toliko počivati.

No, jaz imam pa danes en izpit, sedaj, ko sem user posted image sem zraven prejela še porcijo lenobe. Vem, da bi bila lahko bolj pripravljena, ampak upam, da sem dovolj, da izpit naredim.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
7.11.2007 10:07:16   
Ni novih sporočil
narava
gud mnuvning! (zame je se zmer jutro, sm fuuul slabo spala, skor nic, in zgledam natanko kot bi me nekdo user posted image )

Sicer se nekaj cudno pocutim zadnje case, nimam volje za nic, pridem iz sluzbe, skuham, pojem, pomijem in sem ze v pizami (to je cca. 20.00h) ful me hormoni mecejo, vse me jezi, takoj se user posted image , kar neka melanholija me buta al kaj??

ma ne vem.. upam, da kmal mine..sm sicer zelo zivahna in zmer nasmejana, ampak zdej pa zgledam k da bi iz zapora ravnokar prislauser posted image  user posted image

pa kje je se malca?? zdej me pa se to jezi?! user posted image  aj nid a brejk! kupim praznik!user posted image

lp, n.

ps: cestitke za odlicno opravljene preglede, vam zavidam..se malo se malo, pa bom tudi jaz sla na kavico z bebico user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
7.11.2007 10:11:25   
Ni novih sporočil
kodrana
evo malo sončka za vas.. user posted image

Anitka tudi od mene user posted image  za NS. super za super rezultate.
petrrahh tudi jaz sem se že spraševala,kje si . no,če je potrebno, ti le počivaj..

meni je včaraj dr. pušenjak odgovoril na vprašanje: krvavitev po spolnem odnosu:

Spoštovani,

glede na to, da ste pričeli krvaveti po spolnem odnosu gre po vsej verjetnosti za mehanski razlog oziroma poškodbo, ta pa je običajno površinska in ne prizadane nosečnosti. Seveda pa lahko dejansko stanje ugotovimo le s pregledom. V bistvu posebnega ukrepa ne potrebujete, kvečjemu se lahko odpoveste dejavnikom, ki krvavitve povzročajo.

no, me je lepo pomiril. ker se počutim še vedno čist nosečouser posted image , tako da mislim, da je z bebico vse ok.

joj, jaz imam nuhalno šele čez dolgih 15dni. odštevam vsak dan..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
7.11.2007 11:09:05   
Ni novih sporočil
Naja30
Pozdravček.

Veliko ste napisale. Bom kasneje brala.

Za enkrat samo to, da imam spet izcedek in sem zelo zaskrbljena. G je rekla, naj počivam, če bo huje pa pridem. Pa ga ni bilo veliko. Malo, bolj rumeno rjave barve, pomešan z veliko prozornega izcedka.
Tako sem žalostna.user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
7.11.2007 11:25:19   
Ni novih sporočil
aurora28
Živjo! user posted image

Anitka super sem resnično vesela azte in tvojo poskočno bebico user posted image . user posted image user posted image user posted image Dober občutek, kajne ko gledaš svojega user posted image , pa čeprav je še zelo majčken, ga ekran tako poveča, da imaš občutek kako je že velik. user posted image user posted image

Naja3 po moje si ti fasala kakšno vnetje, te kaj srbi, peče, imaš vhod v nožnico pordel, ima izcedek vonj?...vse to so znaki na vnetje in glede na to, da imaš rahlo obarvan izcedek, mislim, da imaš nekakšno vnetje, ampak nič se ne bat. Verjetno ti bo G dala Canesten ali pa ti samo izprala izcedek. Itak pravijo, da je v user posted image zelo povečan izcedek, le da ta mora biti prozoren, v kolikor pa je obarvan pa kaže na vnetje.  Ne se preveč sekirat. user posted image Vse se bo uredilo.

Jaz sem tudi tako razdražena, včeraj sem bila cel dan kot zombi, cel dan sem spala in jedla in na koncu mi je še krulilo v želodcu user posted image , proti večeru pa sem se še spričkala z mojim user posted image . Danes bom pa malo mujo kujala, da bo videl, da jo ne bo obnesel kar tako, ker vem da imam prav. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?