Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 pri meni pa 1:78750 Kako to misliš? Misliš 7875? Filipinka jaz bom v petek dopolnila 28 let. aurora28 je kr 78750, tuki je zmeri velik večja razlika v razmerju, kot pri tveganju za DS. kodrana sej bo hitro minilo boš videla. Ene so tud mele NS ful pred mano in men se je zdelo, da se tolk vleče! Sam se splača čakat, ker je to res neki ful lepega. Pa še, če je otroček mal večji se vse tolk bolj vidi . Za spol pa kr vprašaj, ker sam-a ti ne pove. Mela sm pa NS v Postojnski bolnišnici pri dr. Jasmini Antonič Babnik. Ful prijazna, tud se vidi, da ve kaj dela. Vse mi je razložila sproti, tud ko je vnašala podatke v računalnik za izvide tveganja, mi je sproti govorila in razlagala. Bla sem pa tolk živčna pred pregledom, da ko je prišla ven in stegnila roko, sm ji dala js roko namesto materinske knjižice . Pol smo se pa obe začele smejat, sm rekla, sej vem, da rabte materinsko, ampak js sm tolk živčna, da sm čist zmedena zdele . tamaraJ sej morm mal na notranjke it pogledat, ker sm kr mal zanemarila tisto temo, se bo treba res počas kej zmenit. Če pa ne bo nobena druga za, bova šle pa same, sej ni panike ane . Anitka veliiiiko sreče danes in upam, da ti bo čas do 15.00 hitro minil pa da boš glih tolk vesela prišla iz tiste sobice, kot sem včeraj js . Evo nekaj za srečo. Pa poročaj, ko boš lahko! teodoral po čem si pa sklepala iz prvega posta? Včeri še nisem vsem takoj povedala, kaj bo, ampak sem že kr za fanta govorila....se je obrnil, pa je delal prevale, tko da je blo vsem takoj jasno . Očitno sm kr hitro preklopila, ker sva z mojim skoz mislila, da bo . Dobr da mava še 6 mesecev, da se bova navadila na to . Drugače sm pa iz Doljnega, na notranjkah smo že enkrat mele to temo, pa smo vse v podrobnosti obdelale . Prid kej na uno temo pogledat. modrooka in pepita tud vama čestitke za dobro opravljeno NS. Spola pa tud js kmal ne bi vedela, ker je že nehala, v tistem sm pa js vprašala, še preden je ugasnila in mi dala brisačko za obrisat. Bosta pa na naslednjem pregledu izvedeli. Sej tam si tolk zmeden, da marsikaj pozabiš vprašat ane . U kak spis sem napisala!!!