Naty*
|
Jutro! Spet me ni blo dva dni na RR, kar pomeni, da bom spet roman napisala, da bi povedala vse kar hočem . anonimna thumbs up bravo, da si se raz glede materinske knjižice. Če ne bi bla js tolk zadovoljna s svojim G, bi kar tvoj odgovor uporabila, da bi jim povedala ta svoje. Katina tud js jemljem 100 mikrogramov, kar je maksimalna doza za mojo težo. Pomeni, da v bistvu moja ščitnica čist nič več hormonov ne proizvaja. Me pa še zmer malo skrbi, ker baje da pomanjkanje hormonov lahko slabo vpliva na plodek . Čez tri mesece naj bi mela šele pregled...to je čist prepozno. petrahh ti pa le počivaj, pa vsake tolk malo poglej, kaj se tu dogaja. Sej ko bo dojenček prišel ne bo več časa za počivanje, tko da se zdej razvajaj . Anitka čestitke za NS! Super je vsak dan prebrat take lepe novičke . Nuhalno svetlino ma tvoj sončke isto kot moj 1,4 . teodoral sej vem, da ponavadi, ko govoriš, da se je obračal, premetaval, migal...govoriš o dojenčku, ampak očitno je že nekaj v mojem govoru, da vsak pomisli na fantka . Glede utripa pa, a ni ponavadi fantek, če je še nižji kot 150? No sicer pa baje tud mamicam fantkov naj ne bi bilo slabo, pa sm js čist obraten primer , tko da vraže res ne držijo vedno.... narava in tamaraJ vidim, da mata obe probleme s slabim počutjem, zato naj vaju potolažim, da sm bla js prejšnji petek cel dan v pižami in na kavču. Kužko je moj na sprehod peljal, na kavo kamor sva bla povabljena, je šel sam....kuhal je on....js sm se pa smilila sama seb in si bla u total odveč....tko da očitno so ti občutki vsake tolk normalni. Pa to ni blo prvič tko, odkar sem noseča....pa zmeri mine in pridejo spet dnevi, ko si . kodrana sm videla, da ti Pušenjak predlaga "odpovedati se dejavnikom, ki krvavitev povzročajo"....pa se bosta? Si kr predstavljam, da te je blo strah, js bi bla tud čist panična. Upam, da je zdej vredu. Naja3 glede izcedka je tud pri men tko nekak, s tem, da če preveč migam, mam drug dan izcedek, ki ma tud mal rjavkastega vmes. Poskusi počivat, v lekarni bi ti pa tud mogl znat svetovat, katera krema je primerna za nosečnice. Katy82 tud teb za NS! Je pa res tko kot praviš...po uspešni NS si sigurno 70% bolj pomirjena in lažje uživaš v nosečnosti . aurora28 tiščanje je baje normalno, tud mene vsake tolk tišči, včasih še malo pika pa še nekaj ostalih občutko, ki jih sploh ne znam opredelit . Uf....pa sm napisala mojo knjigo do konca !!! Ej punce, ugotavljam, da sm samo js dozdaj povedala spol otročka??!! No ta je pa dobra....