|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
7.11.2007 14:12:09   
Ni novih sporočil
Taula
Za enkrat samo to, da imam spet izcedek in sem zelo zaskrbljena. G je rekla, naj počivam, če bo huje pa pridem. Pa ga ni bilo veliko. Malo, bolj rumeno rjave barve, pomešan z veliko prozornega izcedka.

Lubica ne paničari. To imaš verjetno vnetje. Jaz sem ga imela in tako rumeno/rjavo barvo. Važno da ni krvi.
Čestitke za super rezultate na pregledu.user posted image user posted image
Danes je tu štrajk vidim?

Jaz sem tudi slabe volje in nimam nič lepega za povedati.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
7.11.2007 15:00:13   
Ni novih sporočil
Anitka
Hajli hajlo!

Vidim, da je danes malce zatišja med majčicami. Zgleda, da malce to vreme vpliva na nas in nas dela še bolj utrujene kot smo. A bo že bolje. No pri nas je je dan tako lepo začel s soncem, sedaj je pa že cel čas takšno turobno, sivo, oblačno vreme. Pa nič zato, samo , da je z najinim zakladom vse v najlepšem redu. Se mi zdi, da sem se šele sedaj dokončno vživela v vlogo srečke user posted image No sem bila že prej izjemno vesela in oh in ah, a tiste najhujše skrbi so zaenkrat za mano. Upam, da se bo še naprej vse razvijalo dobro.

Ja ta vnetja pa baje pestijo kar precej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kar brez skrbi se da pozdraviti.

Lep popoldan vam želim še naprej.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
7.11.2007 16:42:40   
Ni novih sporočil
aurora28
Taula kaj pa je tebe razjezilo, da si slabe volje? user posted image
No, danes se že ves dan nisem imela ravno zanimanja pogovarjati z mojim možem po telefonu in sem bila bolj uradna user posted image , ker sem bila upravičeno jezna nanj user posted image user posted image in je potem danes prišel prej iz službe z rdečo vrtnico v rokah in ves skesan. Deluje, da smo včasih jezne. user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
7.11.2007 17:02:07   
Ni novih sporočil
katy82
Čau mačke kako kej?
Končn sm pršla do računalnika pa se lahko pohvalim,da smo bili z očijem v ponedeljek na nuhalni pa da je vse v redu,čeprav se nosne kosti ni vidl k se lump ni hotu obrnt.Sm bla pa v Grosupljem pri dr.Trampušu pa sva bla oba ful zadovovoljna k nama je vse razložu pa še eno uro sva bla noter tko da sva si ga res ornk ogledala.Za spol pa ni hotu nč povedat k se ni dober vidl.Ma v končni fazi sam,da vse v redu,da smo brezskrbne pa da končno začnemo uživat v nosečnosti.user posted image
Za vse mačke k morte pa še na AC pa držim pesti pa ful mislm na vas,mislte čimbolj pozitivnouser posted image
Aja pa še to hematom je čist izginil,tko,da sm bla res pridna k sm tolk ležala pa počivalauser posted image sm čist hepi.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
7.11.2007 17:19:59   
Ni novih sporočil
valentina2006
user posted image  Oj, tud jaz bi se rada vpisala pod Majčice ´08, da skupaj z vami delim lepe pa tud neprijetne stvari. TP 27.5.2008

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
7.11.2007 17:24:06   
Ni novih sporočil
katy82
Dobrodošla Valentina 

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
7.11.2007 17:28:10   
Ni novih sporočil
kodrana
katy82 četitke za nsuser posted image .

valentina dobrodošla.

Taula verjetno so to težki dnevi zate, pa si zato slabe volje. me smo s tabo in če želiš pogovor.. smo tu.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
7.11.2007 18:19:37   
Ni novih sporočil
TamaraJ
Sem se ustrašila, da bom rabila eno uro, da vse preberem...pa vidim, da smo vse bolj na easyuser posted image
Jaz imam jutri pregled in sem danes že cel dan razdražljiva, kr neki me špika, pa tišči, pa kr neki!! Joooj, kok si grem na živce. Še dobro, da moj danes dela in se skoraj nisva vidla. No, zjutraj, ko je spal..pa potem, ko mi je v službo spotoma nekaj prinesel (ja, vloga za znižano plačilo vrtca-mi vedno med prvimi oddajamo user posted image ). Ima srečo. Jutri imam pregled nekaj čez tretjo in se nikakor ne morem umiriti. prijateljica je šla danes na abrazijo; prazna GV user posted image . Pa tako si želita še enega. In gre po mojih stopinjah-ko ji vsaj nebi bilo treba. In jaz res rabim še kakšno vzpodbudno besedo...smrk, smrk. Sej bo vse OK, ane? In ko bom videla, da je moj mali srček zdrav kot je treba...potem obljubim, da ne bom več tako tečna. OK? No prav. Potem bom mislila le še na vse lepo. Joj, res si grem na živce. Nikoli nisem bila tak panikuser posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
7.11.2007 18:20:12   
Ni novih sporočil
TamaraJ
Valentina, iskreno dobrodošla. Sam ne se moje energije nalest user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
7.11.2007 18:31:13   
Ni novih sporočil
Naja30
aurora, malo me peče, ja. Ampak ravno sem imela kremo za izcedek, dva dneva nazaj sem nehala z njo. Kaj to pomeni, da ni bila prava?
Mogoče katera ve, kaj bi lahko naredila sama, brez da grem h G? Borax menda lahko uporabljamo?user posted image

Taula, ne bom več! Obljubim! Paničarila! user posted image  Ste me pomirile. Ni pa ravno fajn nič hudega sluteč it lulat, potem pa šok na gatkah! user posted image   user posted image  

Vse, ki ste imele NS, vam čestitam za rezultate.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
7.11.2007 18:31:44   
Ni novih sporočil
kodrana
TamaraJ vse bo ok jutri. boš videla. to se ne ponavlja. gre le za naključje. in ne bo se ti še enkrat ponovilo. pa še špika te, pa tišči.. to so vsi dobri zanki. le pogumno. boš vidla jutr svojo pikico in svet bo lepši.
verjamem pa, da si panična pa to. mene ej tud pri srcu stiskalo. po pregledu je blo pa ok.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
7.11.2007 18:33:40   
Ni novih sporočil
BOJANC
Čau user posted image .upam,da smo vse v redu. Katy 82 tudi jaz imam NS pri DR: Trampužu v Grosuplju. je tudi moj osebni ginekolog, tako da mu čisto zaupam.Komaj čakam pon. da bo to za mano.Lep večer še naprej vsem. Lepo pa pzdravljene tudi vse noveuser posted image .        Lepo ,da nas je čedalje več in upam da ta številka ostane taka, lahko se edino še poveča.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
7.11.2007 19:25:06   
Ni novih sporočil
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika, 1.user posted image

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               
user posted image CatJa, 2. user posted image (3.P: 23.11.) 

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image  
user posted image  petrahh, 2. user posted image  
user posted image  Aurora 28, 3.user posted image (GP: 16.11.)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka, 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP: 08.11.)

04.Maj 2008
user posted image  Monika -5          

05.Maj 2008

user posted image Joob, 1. user posted image
user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image    
user posted image   majčica24

06.Maj 2008  

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki.,  3. user posted image  

user posted image   Sashy,  1.user posted image , (09.11. NS)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image  

user posted image  aria81,  1. user posted image
(3.P:09.11.)

11.Maj 2008
user posted image  ...Martina.., 1. user posted image (09.11. NS)

12.Maj 2008
user posted image   modrooka, 2. user posted image
user posted image   zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava,   
user posted image  Taula, 1.user posted image  (GP: 15.11) 

user posted image   Pepita , 1.user posted image , (3.P:27.11.) 

13.Maj 2008 

user posted image  Katy82, 1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image Katina, 4. (4.P: 08.01.)   

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*, 2. user posted image , (3.P:13.11.), NSuser posted image , MORFO: 

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara, 2. user posted image , (13.11. NS

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 ,  2.user posted image  

22.Maj 2008
user posted image  teodoral, 3.user posted image (2.P: 09.11.)  (13.11. NS

24.Maj 2008                              

user posted image  sesil       (12.11. NS), (2.P:16.11.) 
user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27     (15.11. NS
user posted image  Majabo 

26.Maj 2008
user posted image  eole    (2.P:20.11), (13.11.NS

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , (17.11. NS)                      
user posted image  Valentina 2006              
28.Maj 2008

user posted image  Anitka, 1. user posted image (3.P: 27.11)             

user posted image   narava        (14.11. NS) 
user posted image   BOJANC      (12.11. NS)  (2.P:27.11.)

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ, 2.user posted image (2.P:08.11.), (20.11.NS)

user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana, 2.user posted image   (22.11. NS) (GP:17.12)

31. Maj 2008
user posted image  Anonimna user posted image  , 4.user posted image , (20.11. NS)   

SKUPAJ NAS JE:  51 SREČK user posted image

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
7.11.2007 19:37:37   
Ni novih sporočil
Estrella*
Čer punce!

Sem tako zmatrana. Že cele dtri ure hodijo na ogled stanovanja, ki ga prodajam. Je kot na železniški postaji. Prav suha usta imam od razlaganja ene in te iste stari. SE bom kar posnelauser posted image .

Valentina 2006- dobrodošla med nami. Javi še kakšno podrobnost za naš seznamček.

TamaraJ- ne sekiraj se. Še malo potrpi, pa boš jutri zato dvojno poplačana.

Aurora28- Ja včasih je res potrebno malo zaropotati pri naših možičkih, drugače je takoj anarhija pr´bajt. Se ti je pa na lep način opravičil, sedaj pa ga le mal pocrkljaj.

DOGODKI DO KONCA TEDNA SO:

8.11.2008: Filipinka GP, TamaraJ GP
9.11.2008: Sashi NS, aria81 GP, Martina NS, teodoral GP

Punce, dobro opravite in se javite!!!!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
7.11.2007 20:39:23   
Ni novih sporočil
aurora28
Dobrodošla Valentina 2006 user posted image . Me veseli, da se število user posted image povečuje. Za vse, ki vas čaka jutri ali v prihodnjem tednu NS in pregledi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Eno vprašanje: opažam, da mene vsak drugi dan nekako tiščiv spodnjem delu trebuha, kaj ima katera od vas tudi to? A je možno, da to čutim zato, ker pravijo, da otrok vsak drug dan zraste za 2 mm, je to tiščanje od tega, ni neka bolečina ampak tiščanje.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
8.11.2007 8:19:04   
Ni novih sporočil
TamaraJ
Aurora... zna bit. Meni se podobno dogaja (pol pa neki paniko zganjam) user posted image . Ampak to je le od raztezanja maternice, itd. Ogromno se dogaja v naših telesih in vsaj nekaj pa tud moramo čutit. Sicer se pa že začnemo spraševat, če je sploh vse OK.. user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
8.11.2007 8:21:29   
Ni novih sporočil
TamaraJ
kodrana, teodoral...in seveda ostale, hvala vam za spodbudo. Seveda se vam takoj javim popoldne. Grem okoli dveh iz službe. Joooj, kako se mi bo danes vleklo... upam, da mi naložijo čimveč dela user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
8.11.2007 9:20:47   
Ni novih sporočil
kodrana
jutro.

TamaraJ veš, da držimo pesti in vse bo ok. ker razuem, kako in zakaj te je strah. če je za tabo kaka slaba izkušnja, potem si skos v skrbeh. amapk boš videla, da bo tokrat vse ok. srečno bomo donosile te zdrave otročičke.
Filipinka tudi ante mislimo..

aurora mene tud tišči. sicer nisem pozorna ob katerem času in kdaj. me pa tišči in špika.. boli. mi je rekla kolegica, ki ima že dva sončka, da jo ej v prvi nosečnosti tako bolelo vse v spodnjem delu trebuha. ker se medenica širi in to boli. po moje te ne rabi skbet. otročiček raste..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
8.11.2007 9:29:25   
Ni novih sporočil
narava
Gud mnuvning.

danes sem ze malo bolj "in d mud" user posted image  ni vse vec tako crno kot vceraj. A je vceraj mogoce bila kaka luna ali kaj?? ker sem se tudi jaz z mojim user posted image  ornk skregala in je domov prisel s smokijem, ki ga zelo zelo zelo rada jem sedaj v nosecnostiuser posted image  (ker  ne maram, da mi nosi rozice).. pa sva se pobotala in je spet vse ok.

dobrodosla valentina! bos vidla, ti bo zlo fajn med nami (wow, kaksna samohvala user posted image )

aja baj d vej: z mojim tickerjem je nekaj narobe?? Noseca sem enako kot kodrana 10t2d, pri njej kaze se 208 dni do dneva D, pri meni pa se 159? mislim, kam pa zgine 49 dni vmes?? user posted image  nc jasn.user posted image

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
8.11.2007 9:46:13   
Ni novih sporočil
Naty*
Jutro! Spet me ni blo dva dni na RR, kar pomeni, da bom spet roman napisala, da bi povedala vse kar hočem user posted image .

anonimna thumbs up bravo, da si se razuser posted image  glede materinske knjižice. Če ne bi bla js tolk zadovoljna s svojim G, bi kar tvoj odgovor uporabila, da bi jim povedala ta svoje. user posted image

Katina tud js jemljem 100 mikrogramov, kar je maksimalna doza za mojo težo. Pomeni, da v bistvu moja ščitnica čist nič več hormonov ne proizvaja. Me pa še zmer malo skrbi, ker baje da pomanjkanje hormonov lahko slabo vpliva na plodekuser posted image . Čez tri mesece naj bi mela šele pregled...to je čist prepozno.

petrahh ti pa le počivaj, pa vsake tolk malo poglej, kaj se tu dogaja. Sej ko bo dojenček prišel ne bo več časa za počivanje, tko da se zdej razvajaj user posted image .

Anitka user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za NS! Super je vsak dan prebrat take lepe novičkeuser posted image . Nuhalno svetlino ma tvoj sončke isto kot moj 1,4user posted image .

teodoral sej vem, da ponavadi, ko govoriš, da se je obračal, premetaval, migal...govoriš o dojenčku, ampak očitno je že nekaj v mojem govoru, da vsak pomisli na fantka user posted image . Glede utripa pa, a ni ponavadi fantek, če je še nižji kot 150? No sicer pa baje tud mamicam fantkov naj ne bi bilo slabo, pa sm js čist obraten primer user posted image , tko da vraže res ne držijo vedno....

narava in tamaraJ vidim, da mata obe probleme s slabim počutjem, zato naj vaju potolažim, da sm bla js prejšnji petek cel dan v pižami in na kavču. Kužko je moj na sprehod peljal, na kavo kamor sva bla povabljena, je šel sam....kuhal je on....js sm se pa smilila sama seb in si bla u total odveč....tko da očitno so ti občutki vsake tolk normalni. Pa to ni blo prvič tko, odkar sem noseča....pa zmeri mine in pridejo spet dnevi, ko si user posted image .

kodrana sm videla, da ti Pušenjak predlaga "odpovedati se dejavnikom, ki krvavitev povzročajo"....pa se bosta? Si kr predstavljam, da te je blo strah, js bi bla tud čist panična. Upam, da je zdej vredu.

Naja3 glede izcedka je tud pri men tko nekak, s tem, da če preveč migam, mam drug dan izcedek, ki ma tud mal rjavkastega vmes. Poskusi počivat, v lekarni bi ti pa tud mogl znat svetovat, katera krema je primerna za nosečnice.

Katy82 tud teb user posted image user posted image user posted image user posted image  za NS! Je pa res tko kot praviš...po uspešni NS si sigurno 70% bolj pomirjena in lažje uživaš v nosečnostiuser posted image .

aurora28 tiščanje je baje normalno, tud mene vsake tolk tišči, včasih še malo pika pa še nekaj ostalih občutko, ki jih sploh ne znam opredelit user posted image .

Uf....pa sm napisala mojo knjigo do konca user posted image user posted image !!! Ej punce, ugotavljam, da sm samo js dozdaj povedala spol otročka??!! user posted image  No ta je pa dobra....

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
8.11.2007 9:57:55   
Ni novih sporočil
TamaraJ
narava... še enkrat si popolnoma nov ticker naredi in prilepi. Mogoče bo potem OK.

Filipinka... držimo pestiuser posted image user posted image user posted image , da tvoja sončka veselo brcata in seveda sporoči, kako je bilo.user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
8.11.2007 10:03:49   
Ni novih sporočil
petrahh
Ojla,

Jaz še kar počivam, ampak sm mal skočila na net, da vidim kakšne teme imate user posted image

Teodoral  . ..  15.11 imam pregled, ko boš utegnila dodaj na seznam user posted image

Vi še kar pridno pišite naprej pa mislite name user posted image

lp

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
8.11.2007 10:04:58   
Ni novih sporočil
kodrana
Naty* dobro jutro.
sem vesela, da si tu..
hm.. ja, mi2 se sedaj odpovedujeva dejavnosti, ki lahko povzroči krvavitev. vsaj za nekaj časa. za enkrat je strah večji, kot pa želja po user posted image .  ko bo pa že huda sila, potem bo vse bolj slajše.. in krajšeuser posted image user posted image .
ja, Naty za spol si sam ti povedala. jaz če bom zvedla, vam bom prišepnila. veš, da sem si mislila, d abosta vi2 mela punčico.. verjetno, zato ker si sma govorila, da bi imela punčko.. joj, jst lahko rečem, da nama je vseeno. res pa je, da si jaz in tudi on malo bolj nagibava k fantku.. zato, ker bi jaz rada nejmu dala sina,pa tudi zato ker po moji starni je zelo malo fantov. same babeuser posted image . sicer ne bova nekaj razočarana, tud če bo princeska.
prvič, ko sem zanosila, sva slutila, da je fantek.. sedja sme brez občutkov. mogoče bo punčka. mah, naj bo ... vseeno.. trenutno si želim samo zdravega jenčita.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
8.11.2007 10:33:47   
Ni novih sporočil
TamaraJ
Hmmm, zdajle sem mal tickerje pogledala in zakaj zaboga je moj baby tolk suh?? Kodrana, tvoj izgleda pravi buhteljček. Da ne govorim o teodoral.. A niso tickerji vsi narejeni na isto vižo?? Hmmm, bo treba raziskat!!user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
8.11.2007 10:42:59   
Ni novih sporočil
kodrana
TamaraJ joj si me nasmejala. user posted image user posted image user posted image  ja, pa res en vem, zakaj je tako. mogoče so malo različni, da je malo pestrostiuser posted image . ne vem. bom pogledala na tej starni, če dam 2dni nazaj, če je tud tak suhec, kot tvoj.
a misliš, da boš spadale še pod junij. no, meni bo na nuhalni povedala. samo glede na velikost ploda pri 9T in 4dni, bom gotovo imela pdp 3.junij. pa še vem, da nimam ovulacije 14dan, ampak 18,19dan..tako da je čist normalno,da sem ene 4dni manj noseča.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?