|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
29.10.2007 15:33:51   
Taula
Žanai: dobrodošla.user posted image
mettyy: me veseli da si polna optimizma, jaz verjamem da boš ponovno user posted image  preden me rodimouser posted image user posted image

bobika, kodrana: držim pesti za jutriuser posted image

aurora28: čakamo na dobre noviceuser posted image user posted image

Drugače se mi je pa danes začel 12 teden.user posted image user posted image  Z user posted image vsak teden slikava bušija. user posted image  Ve že delate to?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.10.2007 15:41:58   
Anitka
Hajli hajlo!

Pa sem tudi jaz spet z vami.

Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se in če boš ka rabila se le oglasi.

Žanai dobrodošla med majčicamiuser posted image user posted image Upam, da ti bo čas do maja v naši družbi minil čim hitreje in čim lepše.

Naty prenesi prosim KAHLO pozdrave še od mene.

Aurora za danes tudi jaz kar stiskam pestke. Pa Bojanc ima danes pregled. Poročajta user posted image user posted image

Mettyy lepo, da si nas prišla malce pogledat. Le oglasi se še kaj in želim ti, da boš prav kmalu spet med srečkami user posted image user posted image user posted image user posted image

Kodrana naju pa čaka jutri pregled. Punce mene je tako strah. Cel čas odganjam slabe misli proč pa se še vseeno kakšna prikrade. Recepti???

Pestke pa bomo držali tudi za vse, ki vas jutri čaka NS. Vas je kar nekaj. Torej srečno: Anonimnauser posted image ,bobika, Katina.

Sicer pa je moje jutranje umivanje že nekaj časa spet prijetno in ni nič več tistega nadležnega siljenja na bruhanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tudi sicer so slabosti nekako izzvenele. Prsi pa še kar boleče in občutljive.

Tako darge moje grem malce počivat. Lepo se imejte in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.10.2007 16:02:41   
kodrana
aurora poročaj.
Anitka jaz se tudi tresem. če pomislim na jutri.. zjutraj me bo dajalo. že vidim. pa še na wc bom sigurno jutr šla. nobene zaprtosti pred pregledomuser posted image . dobr, da imam pregled ob 10h zjutraj. kdaj imate pa ve?
Taula čestitke za 12Tuser posted image . mene moj vsake toliko malo slika. ne slikava ps bušita redno. bova začela..

a veste, da se mi je danes nekaj sanjalo o bebici. je mela popkovino zavito okrog vratuuser posted image  in bila je najverjetneje punčka. sem vidla čez trebuhuser posted image . obris obraza. jao. pa kao sem hotla it rodit. sem mela popadke. in sem mislila, da sem v 8M, pa sem bila baje v 3M. kar nekajuser posted image . čudno.

križ me boli. a vas tudi kaj? najbolj ko spim. si bi najraje malo podložila v križu. ne gibam veliko, ker mi je lsabo in utruejna sem. pa še zadihana sem, kot slon.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.10.2007 16:22:03   
Anitka
Jaz imam pregled šele ob 12.15. Do takrat bom verjetno 15 krat na wc-ju. Ja mene tudi križ boli, sploh, če dalj časa stojim. Danes sem npr. likala slabi dve urci in se že pozna. Pa tudi pri ležanju me občasno fajn boli.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.10.2007 17:15:06   
kodrana
Anitka jaz sem tud likala. ampka cel dan po malem. ker me slabi, sem se vsake toliko malo odpočilauser posted image , potem pa spet.
no, potem se nimam kaj bat, to s križem. mogoče premalo migam. user posted image  vedno me boli pred M, ampak sedaj v nosečnosti me še ni. očitno vsak dan nekja novega.
Anitka bom držala pesti zate. jaz bom že konec s pregledom. ja, se bomo jutri fajn spucale od strahauser posted image . ampak bo, vse bo ok. držimo pesti.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.10.2007 17:21:20   
Taula
Jaz tudi likam počasi in vmes počivam ker me boli križ. Jutri me čaka ta zabava spet.user posted image

Aurora bejba...čakamo na lepe novice in kako slikico.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
29.10.2007 18:04:18   
aurora28
Oj pozdravljene vse souser posted image ! Mi trije smo nazaj user posted image , smo danes imeli NS ob 13.45 uri in rezultati so super.

Malo da poročam:
- noseča sem 13 tednov 3/7 dni
- PDP je 2. 5. 2008
- otroček meri 71,6 mm
- srčni utripi 159 / minuto
- NS izmerjena 1,5 mm
- tveganje v razmerju 1:8545 user posted image user posted image
- nosna kost vidna in prisotna
- hrbtenica zelo dobro oblikovana
- vidni obe rokici in obe nogici
- vidni obe polovički možganov, želodček, srček
- posteljica je spredaj

V glavnem dr. Strahova je bila nad vsemi meritvami zelo zadovoljna, otroček se lepo razvija in raste. V glavnem najinega korenjaka je pohvalila, sicer ni povedala spola, ker se še zdaj ne vidi dosti nazorno, ampak jaz čutim, da bova dobila fantka. user posted image user posted image user posted image Sam, da je živ in zdrav, pa mi je vseeno kaj je ali punčka ali fantek.

Pa slikice sem dala v album. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.10.2007 18:28:31   
kodrana
aurora četitammmm!!!user posted image user posted image user posted image  full sem vesela, da je vse super. potem si noseča en teden več, kot si prvo mislila. user posted image  potem pri 6T na slikici si v bistvu noseča že 7T? no, meni se pri 6T še ni toliko vidlo.
jaz se bom tudi anročila h dr. strahovi. povej mi koliko ej za plačat? dobiš tudi cd zraven za 60E? joj, jaz komaj čakam.
jutri pa pregled, da vidimo našega sončka.
mi2 si tud želiva fantka, ne bova pa razočarana, če bo princeska.
koliko asa pa je trajal pregled aurora?
joj, sem res vesela, ker so superske novice. upam, da bo jutri tudi tako.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
29.10.2007 18:53:45   
aurora28
Kodrana plačala sem 60 € in sem dobila tri slikice, ostale slikice je zase dr. Strahova obdržala. Če bi želela CD bi morala čisto na začetku, preden je začela s pregledom povedati. Mislim, da je pregled trajal skupaj 10-15 minut, potem ko mi je izmerila vse meritve, sem stopila še k njej k računalniku in mi je vse razložila kaj kej pomeni. Na koncu sem dobila še koledarček zdrave prehrane v obdobju pričakovanja. user posted image

Res sem zelo vesela. user posted image

In na slikicah se zelo fino vse vidi, ampak res je nepopisan občutek, ko ti pregleduje otročka in zraven govori to pa sta obe rokici in nogici, tukaj pa je želodček...a ga vidite? user posted image Pojglejte kako je lepa hrbtenica user posted image ...to so vse njene besede, ki jih je izgovarjala med pregledom user posted image . Moj mož je bil zelo presenečen, da se vse tako fajn vidi. Je reku, da je najprej še preden vsa šla na pregled razmišljal, da bo G govoril, ko mu bo kaj kazala: ja, aha vidim... ker si je mislim, da se ne bo kaj razločno videlo, moški si pač UZ sploh ne morejo prestavljati user posted image , no potem ko pa je trajal pregled pa je vse lepo videl in še zraven komentiral: Uvav bi lahko vretence preštel tak se lepo vidi. user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
29.10.2007 18:54:04   
Anitka
Aurora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, da ste dobro opravili. Slikice sem pogledala in že komaj čakam, da bom lahko videla svoje.

Kodrana itak, da bova jutri tudi medve prišle na RR-jo z dobrimi novičkami.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
29.10.2007 19:10:22   
kodrana
aurora res se lepo vidi. user posted image  potem je ista cena, če vzameš cd?
mi2 bi verjetno tudi cd vzela.

Anitka nedvomno bo jutri vse ok. bova poročali lepe novice.

lep večer.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.10.2007 19:22:07   
filipinka
Aurorauser posted image user posted image user posted image bravo za tvojega user posted image ! Koliko si pa stara, če ni skrivnost? Zanima me zato, ker imaš tveganje 1: 8000 (približno sem napisala). Meni je tudi G rekla, da je vse super in imam tveganje 1:3150, stara sem pa skoraj 30. Z leti je tveganje večje, a ne??user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
29.10.2007 19:29:02   
aurora28
Filipinka jaz bom čez 11 dni stara 28. let. Tveganje oziroma to razmerje se pa izračuna ne samo na osnovi let matere, ampak tudi po dolžini nuhalne svetline. Koliko pa je tebi namerila NS? Jaz sem jo imela 1,5 mm. user posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.10.2007 19:37:20   
filipinka
Pri enem user posted image  1,2 mm, pri drugem user posted image  pa 1,1 mm.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.10.2007 19:38:32   
filipinka
Zdaj sem pogledala izvid in tveganje je 1:3510 pri obeh!

Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.10.2007 19:48:32   
aurora28
Žal Filipinka ti ne znam odgovoriti na to vprašanje, v končni fazi je najpomembneje, da so user posted image user posted image user posted image zdravi. user posted image user posted image user posted image Mogoče pa res leta vplivajo na to, nevem, ali pa še kaj druga kar ne vemo. user posted image

Sicer pa meni pod izvidom piše:

The adjusted risk is the risk at the time of screening, calculated on the basis of the background risk and ultrasound factors (fetal nuchal translucency thickness, nasal bone). Mogoče ti to kaj pomaga. user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 29.10.2007 19:49:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 1691
30.10.2007 6:57:17   
CatJa
Lepo, aurora! Me veseli, da je vse tako kot mora biti.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
30.10.2007 8:07:08   
Estrella*
Jutro majčice!

Kako ste danes? Jaz sem kar naprej zaspana, ponoči se konstantno zbujam in to brez kakšnega posebnega vzroka. Tudi čez dan ne zdržim dolgo na nogah, pa še sape mi zmanjkuje. Skratka sem kot stara mama, polna težav.

Aurora user posted image user posted image user posted image  Super novice in hvala za izčrpno poročanje. Vsak podatek prav pride, da si malo potešimo našo firbčno naravo. Samo me pa res zanima, kako to, da si plačala 60eu in brez CD? A se je kaj podražilo?
Danes navijamo za : Anonimnauser posted image , bobika, Katina, Anitka, Kodranauser posted image  Veliko sreče danes in čakamo na info!Korajža velja.

BOJANC kako je bilo pri tebi včeraj? Javi se.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
30.10.2007 8:34:59   
Pepita
Evo me po pregledu user posted image user posted image , skačem do stropa od veselja. Mali/-a je OK, velik 59 mm, srček slišala, bije normalno, izvidi iz lab. so vredu Toxo sem že prebolela, tako da se lahk z mojim muckom normalno cartama. Je rekel G, da naj se bolj svežega mesa pazim, kot pa mačk. PDP ostaja 5.5. Dobila sem materinsko knjižico, naslednji pregled imam 27.11.
Me je pa bilo ves teden noro strah, tako da je olajšanje res veliko.
Danes pop. imam še NS in šopinguser posted image , tako da bo dan res popoln. In končno si res upam priznati, da sem noseča in da bo vse OK.

Lep dan vsem

Razkritauser posted image
Anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1694
30.10.2007 8:38:41   
Estrella*
Bravo Pepitauser posted image user posted image user posted image  Pa še NS dobro opravi in nas opremi malo s svežimi podatki.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
30.10.2007 8:46:46   
Anitka
Jutro!

Kako ste? Tudi jaz sem se ponoči kar nekajkrat zbudila in potem razmišljala kako bo danes. Mi je pa moj dragi rekel, da je vse v najlepšem redu in mu že moram verjeti, a ne? user posted image user posted image user posted image In sedaj so pred mano še doooolge ure in minute. Naročena sem ob 12.15 in upam, da bo potekalo vse skupaj dokaj točno, če ne me bo od nervoze še pobralo user posted image user posted image

Preživite vse lep dan in naj bo srečen dan za vse, ki nas čakajo pregledi in pa za vse ostale seveda.

Poročala vam bom lahko pa šele zvečer.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1696
30.10.2007 8:51:29   
aurora28
Čestitke Pepita user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da je 100 krat lažje, ko zdravnik potrdi, da je z user posted image vse v redu, saj potem kar lažje zadihamo. user posted image

Za vse, ki jih danes čaka pregled in NS pa držim pestke in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro opravljene preglede in rezultate. user posted image

Teodoral meni je delala 3D in mislim, da je zaradi tega 60 €. Nevem zakaj 60 € in ne 50 €, ker nisem vprašala, sama bi drugače plačala tudi 100 € samo da je z najinim  user posted image vse ok. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
30.10.2007 9:44:01   
filipinka
user posted image Pepita!user posted image  Držim pesti danes-vsem!user posted image user posted image

Tudi jaz sem plačala NS 60 eur brez CD-ja, pri Pelkičevi v Mb. 3D pa ima ona 80 eur; mi je priporočala, da pridem v 26. tednu takrat se najlepše vidi.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
30.10.2007 9:59:37   
StBarbara
Dobro jutro,

jaz sem pa ravno domov prišla, ker sem mogla v laboratorij dat kri; ker sem se že en teden uspešno strašila, kako hudo bo dat kri, posledica le tega je da, so mi iz obeh rok vzeli in "pritiskali" notr tiste igle, da me vse boli.
Naslednjič me ne bo strah, ker se ne splača user posted image  preveč boli user posted image

...zdej grem pa za nazaj prebret, pa se javim kasnej

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

Neposredna povezava do sporočila: 1699
30.10.2007 10:46:19   
...Martina...
Aurora čestitam, kako si lepo vse opisala, da komaj čakam pregled.

Za vse tiste ki imate danes Ns, vam tudi jaz držim pesti. Srečno!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image , kaj pomeni, če mi se ponoči ful pretaka po spodnjem delu trebuha? Mislite, da se otročiček v maternici kej igra? glok glok

lep dan vam želim. Pravzaprav. lepe praznike

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.