Svojeglava
|
Živjo, nisem se še oglasila, prvi pregled imam 3.10, PDP pa 12.5. Men je že od 15.9. do danes skoz slabo, bruham 1x ali 2x na dan -zjutraj in zvečer, men se bo zmešal! Najrajš bi se kar razjokala...zjutraj vstanem, mi je že slabo, šibam na wc kjer se davim in bruham žolč, ker itak nič ni v želodcu,... si umijem zobe, spet bruham že vmes, ker me krtačka tako moti,... spijem malo mleka, mogoče malo čokolina, da se vsaj približno spravim k sebi, ker moram v službo... vozim se vsak dan skoraj 1 uro, ker je taka gužva, vmes odpiram okno v avtu, ker mi je tako slabo,... pojem nakj bobi palčk, da je mal bolš,... se privlečem v službo, vsi mi težijo, sedim pri direkotrci v zaprti pisarni brez zraka eno uro, da vmes skoraj bruhnem na mizo,...ampak se zadržim,... grem na kosilo -se prisilim,da pojem nekaj zdravega, toplega, juhico, malo mesa na žaru, zelenjavce,... mi je slabo ko pojem ampak ne grem bruhat, ker moram nazaj v službo. Popoldan je mal bolš, pridem domov, se uležem, mož pride iz službe in namesto, da bi objela njega mi je tako slabo, da spet objemam školjko! Želodec me boli non stop zaradi nenehnega dvigovanja hrane, mozoljev imam miljon, lasje mi izpadajo kot nori!!!!! Zmešal se mi bo!
|