|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
27.9.2007 14:15:32   
KAHLO
Taula hvala za razlago, ja saj se cel cajt prepričujem da ne smem mislit na ss pa to........samo na to kako lepo rase v meni pikica in da sva full srečni!

Petrah s to tabelo sem skoraj diplomirala, ker je nikakor nisem vedla pripopat sem, ampak mi je pol kr nekako uspelo, sestavi si tabelo in pol prilepi naslov tvojega tickera v moj profil,  in pol imaš!!upam da ti bo uspelouser posted image user posted image jaz sem kar nekaj cajta rabla preden mi je ratalouser posted image user posted image

Mene pa danes grozno hlače tiščijo, in še kr ne moram verjet da bom si že zdaj mogla kakšne kupit, ali pa si te ki jih imam zdajmalo predelat!!! danes grem takoj v merkurcenter po eno široko gumo in jo všijem v te hlače!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 476
27.9.2007 14:21:43   
murva
Kar se krvavitev tiče - ej, to pa je nekej za kodranje živčkov user posted image  . Nč ne moreš proti njim, ponavadi noben ne ve točno ZAKAJ se pojavi krvavitev, skratka, za znoret user posted image . Ne preostane druzga kot zaupat v to, da bo vse dobro. Sem v takem stilu preživela obe prejšnji uspeli user posted image , prva user posted image  pa se je zakljičila neuspešno.
Ker sem mamica dveh user posted image , mi ni treba razmišljat o novih nosečniških cunjah. So najstarejši kosi stari cela 3 leta user posted image user posted image  .
Vreme pa total aprilsko, sam zaspanost ni pomladanska, ampak nosečniška user posted image  .

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 477
27.9.2007 14:30:06   
KAHLO
Murva kje si jih pakja nabavla te cunje....pa bl po zmerni ceni!!?? če smem vprašatuser posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 478
27.9.2007 14:49:28   
murva
KAHLO, seveda smeš vprašat user posted image . Hm, hlače (3 kom - kavbojke s spuščenim pasom se pr meni nikakor niso obnesle, tud ko so mi tisti širok elestični vstavek gor našivali) sem nabavla v Popku (LJ, zraven magistrata), mislim, de sem nekako na sezonska znižanja naletela, drgač ni glih poceni. Pr njih sem tud ene par majčk kupla, pol se mi je pa od cen user posted image  in sem po potrebi še kakšen kos v navadni trgovini nabavla (večja konf. številka). Doma je pa itak trenerka z mano rastla, v drug user posted image  še posebej user posted image . Sem na koncu tehtala več kot moj možek user posted image .
Če bi zdej morala na novo kupovat, bi najprej po navadnih štacunah pobrskala, ker zdej je pa res krojev takih in onakih, pa mal večjo cifro vzameš, pa gre. Cune za nosečnice so pa za moje pojme - predrage!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 479
27.9.2007 15:17:26   
KAHLO
ja saj zgorne dele zdaj ni problem dobit pri tej modi.....samo hlače me skrbijo!!!!!!!!! jaz bom tud zdaj najprej probala elastiko všit!! pol pa kje kaj poiskat, men je še večji problem to k hodim v službo in moram bit fino oblečena, pa vsak dan kaj drugega (čeprav hlače si bom kupla ene tri in bom te nosila celo nosečnost, pa če bom dva dni zapored z istimi hlačami čepela v službiuser posted image )  pa res ne bi rada dnarja za te cote zapravlala, rajši pol pikici kaj kupim ko bo tako daleč!

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 480
27.9.2007 15:23:22   
KAHLO
ajd punce grem zdaj domov , ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt, spančkat, počivat, hmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image
uživvjte in se jutri spet tipkamouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 481
27.9.2007 17:29:52   
Naja30
Nisem nič brala za nazaj, ste se res ful razpisale!user posted image  Čveke meni všeč! user posted image

Danes zjutraj sem imela rahel svetlo rjav izcedek. Vem, da ste se tukaj že ukvarjale s tem. G je rekla, da če je bilo rahlo, ni še hudo. Ne smem pa svoje hčerkice dvigovat in veliko počivat.user posted image  Težka bo. Še dobro, da je mož tako dober, da res veliko naredi in lahko počivam.

Drugače pa je moja utrujenost taka, da sem kot cunja. Slabo mi je, če imam prazen ali polen želodec. Mora biti nekje vmes user posted image  Tudi ko vstanem, se mi zvrti in skoraj nazaj padem user posted image  Ah, bo že. Samo da bo z našo pikico vse ok.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 482
27.9.2007 18:51:18   
TamaraJ
Ojla punce!

Jaz imam pa eno vprašanje. Se vem je že pojavila črta od popka navzdol proti sramni kosti? Pa še to: tiste, ki ste že rodile: vam je od prejšnjega poroda izginila in se ponovno pojavila ali vam je ostala?

Jaz jo imam, ne še intenzivne...pa sem tako zelo ''pozorna'', da se ne morem spomnit, če je ostala tako vidna od prej ali se mi na novo dela. Čist sem smotana. vse divje bom še pogruntala do pregleda. Ja sej, nekako se moram zamotiti. Čeprav si pa ne predstavljam, da bi morala tako dolgo čakati kot ti Kahlo. Jaz imam 8.10.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 483
27.9.2007 19:13:23   
Taula
Naja3...ne dviguj težkih reči in počivaj po službi.user posted image

Meni je to pomagalo da je izginil.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 484
27.9.2007 19:47:09   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Jaz imam pa eno vprašanje. Se vem je že pojavila črta od popka navzdol proti sramni kosti? Pa še to: tiste, ki ste že rodile: vam je od prejšnjega poroda izginila in se ponovno pojavila ali vam je ostala?

V mojih treh prejšnjih nosečnostih se mi je vedno naredila nekje okrog 10.-12. tedna. Sem bila precej pozorna na to user posted image  Izginila je v roku 6 mesecev po porodu.

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 485
28.9.2007 7:58:49   
TamaraJ
Hvala za odgovor. Nikakor se ne morem spomniti, če mi je popolnoma izginila. Zdaj jo imam in sem nekje 5t in še malo. Pa ne vem ali je oz zdaj ali od prej. Matr, kot da se nikol ne pogledam user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 486
28.9.2007 8:02:10   
KAHLO
Dobro jutro majčice!!

UPam ,da ste se koliko toliko naspale, meni osebno trenutno kar ni in ni zadosti spanca, včeraj sem šla na en literarni večer, skoraj sem zadremalauser posted image user posted image pa ne zato ker bi bil dolgčas, ampak ta nosečniška utrujenost se me je fino oprijelauser posted image user posted image

Jah tamaraJ, res je še dolga do 18.10, upam samo da mi bo hitro minilo, tolažim se edino s tem, da bo pikica do takrat še fino zrasla in bom imela že kaj za videt oz. bo mi pikica pokazala kako je pr njejuser posted image user posted image .

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 487
28.9.2007 8:17:58   
Naja30
Tamara, meni je pa ostala še od prejšnje user posted image  ta črta. Sploh ni izginila, tako da zdaj se ne rabi ponovno delat user posted image

Taula, saj nisem v službi. Imam hčerko, staro 10m in sem še na porodniški z njo. Sma se z možem zmenila, da je ne bom dvigovala, samo veš kako je to
težko!

Sem pa kot ena vreča  utrujenosti in slabosti user posted image  Saj bo minilo, enkrat dokler rodim že user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 488
28.9.2007 11:26:17   
Estrella*
Uporabnica              PDP                 user posted image nosečnost             spoluser posted image
Katy28              30.04.2008

Peli                    01.05.2008           2. user posted image
majanagaja       02.05.2008          1. user posted image
petrahh              02.05.2008          2. user posted image (18.10 NS)
Mozart               03.05.2008
Maska                03.05.2008         1  .user posted image
Majci23             04.05.2008         1 . user posted image
Aurora 28         04.05.2008          3. user posted image  (1.P: 28.09.)
Monika -5          04.05.2008
filipinka             05.05.2008          2. user posted image (user posted image user posted image
Joob                  05.05.2008
          1. user posted image
CatJa                 05.05.2008          2. user posted image (25.10.NS)

Anonimnauser posted image       06.05.2008          1.user posted image
Taula                  06.05.2008
pikicaa25          07.05.2008                  (2P:5.11.)
Natali99            07.05.2008          1.user posted image (5.11.NS)

Aurea                 08.05.2008
luksi                  10.05.2008         1. user posted image
.muki.                10.05.2008

aria81               10.05.2008         1. user posted image
...Martina...        11.05.2008         1. user posted image
anonimna user posted image 12.05.2008         2. user posted image
(5.11. NS)
Naty*                12.05.2008         2. user posted image ()
zvezdica 05      12.05.2008
bobika               13.05.2008         2. user posted image  
(2P:4.10.)
Anonimnauser posted image       15.05.2008
Katina                18.05.2008      2. user posted image
 (2P:19.10.)

StBarbara          18.05.2008       2.user posted image
teodoral             22.05.2008       3.
user posted image (1.P: 10.10.) 
Naja 3                22.05.2008      2.user posted image (1.P:26.10)
Anitka                 26.05.2008     1. user posted image (1.P: 2.10.)
eole                    26.05.2008              (1.P:16.10.)
KAHLO                27.05.2008     1.user posted image  (1.P:18.10.)
Mettyy                28.05.2008              (1.P:10.10)
murva                 29.05.2008     4.user posted image
Anonimna user posted image      31.05.2008    3.user posted image  

Kodrana              31.05.2008     2.user posted image  (2.P:15.10.) 

Majabo                 XX.05.2008

URADNO POFOČKANIH 38 MAJSKIH user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 489
28.9.2007 11:30:04   
Estrella*
Danes je res en dolgočasen dan. Naspala se nisem, ker je mali nekaj bolan in imamo nočne hajke.
Začutila sem rahlo slabost in občutek, da sem kar naprej sita. Najraj ne bi nič jedla, pa vemm, da moram.

Aurora28, danes imaš pregled? Držim pesti in poročaj kako je bilo!!! Do mojega je še dolgihhhhh12 dni.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 490
28.9.2007 12:08:40   
Svojeglava
Živjo,
nisem se še oglasila, prvi pregled imam 3.10, PDP pa 12.5.

Men je že od 15.9. do danes skoz slabo, bruham 1x ali 2x na dan -zjutraj in zvečer, men se bo zmešal!user posted image

Najrajš bi se kar razjokala...zjutraj vstanem, mi je že slabo, šibam na wc kjer se davim in bruham žolč, ker itak nič ni v želodcu,... si umijem zobe, spet bruham že vmes, ker me krtačka tako moti,... spijem malo mleka, mogoče malo čokolina, da se vsaj približno spravim k sebi, ker moram v službo... vozim se vsak dan skoraj 1 uro, ker je taka gužva, vmes odpiram okno v avtu, ker mi je tako slabo,... pojem nakj bobi palčk, da je mal bolš,... se privlečem v službo, vsi mi težijo, sedim pri direkotrci v zaprti pisarni brez zraka eno uro, da vmes skoraj bruhnem na mizo,...ampak se zadržim,... grem na kosilo -se prisilim,da pojem nekaj zdravega, toplega, juhico, malo mesa na žaru, zelenjavce,... mi je slabo ko pojem ampak ne grem bruhat, ker moram nazaj v službo. Popoldan je mal bolš, pridem domov, se uležem, mož pride iz službe in namesto, da bi objela njega mi je tako slabo, da spet objemam školjko!
Želodec me boli non stop zaradi nenehnega dvigovanja hrane, mozoljev imam miljon, lasje mi izpadajo kot nori!!!!!

Zmešal se mi bo!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 491
28.9.2007 12:21:40   
Taula
Boga.

Kaj pa če bi šla na bolniško ali bi ti to naredilo težave v službi?

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 492
28.9.2007 12:24:23   
...Martina...
Ajoj svojeglava. Upam da ti bo kmalu minila ta slabost, ker kot opisuješ mora biti res grozno.

Jaz nasprtono od tebe, pa nimam nobenih problemov, ne bruham, lahko pojem kar hočem, kolker hočem...

Edini problem je, ker ne morem več držati trebuha notr. In še nisem prou med suhci, in je to prau grdo videt. In zato sm stalno v tranirki, ker druge hlače me vse tiščijo.

Upajmo da bo boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 493
28.9.2007 12:27:46   
Estrella*
Svojeglava- kar umiri se. Saj tako obsedeno stanje ne bo večno trajalo. Čez kakšen dober mesec se boš komaj spomnila na te tegobe. Trenutno pa mal pobrskaj po literaturi kako vsaj ublažit ta bruhanja, da bodo znosnejša.
Jaz žal nimam kakšnega pametnega nasveta, mogoče bo katera od punc kaj več vedela......

Mozolji in izpadajoči lasje...to pa na žalost zelo dobro poznam. Čistim si vsak dan z antiseptičnim milom obraz in ga mažem z vlažilno, nemastno kremo. Stanje se počasi umirja. Lasje....zapravila celo premoženje na Vichy ampulah, šanponu in vitaminih za lase. Zaenkrat sem dosegla to, da se stanje počasi umirja. Je pa res, da bo potrebno še kakšen 1-2 meseca, da bo učinek viden. Jem pa tudi elevit tablete..

Neposredna povezava do sporočila: 494
28.9.2007 13:45:12   
filipinka
Svojeglava in druge sotrpinke! Meni je tudi takooooooooooo slabo, da sploh več ne vem kaj naj sama s sabo!user posted image Ampak bruham pa ne! Ampak bi kar cel dan preležala ob tv-ju. Upam , da v treh tednih mine!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 495
28.9.2007 14:41:54   
KAHLO
joj punceeeeeeeeee kar hudo mi je za vas!! na srečo mene še take hude slabosti niso doletele, majčken mi je že slabo ampak ne pa da bi bruhala!! če bodo mene take slabosti doletele se bom skušala tolažit z tem je to dober znak in da pikica dobiva na moči!! mami pa pač na bruhanjuuser posted image user posted image upam da bo vam čim prej bolje pa za vsako enouser posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 496
28.9.2007 17:53:17   
aurora28
Ojla jaz sem nazaj iz pregleda. Z mojim user posted image je vse ok, zrastu je in meri skoraj 20 mm, user posted image utripa. Je imel pa moj G danes takšno gužvo, da miše slikice ni sprintal, ker je bil edini v ambulanti in edini za operacije in na oddelku. Sem imela uro ob 8.00, na vrsto pa sem prišla ob 11.30. Ampak vse se potrpi, sam da je z mojo pikico vse ok. Mi je pa danes vzel bris in UZ mi je delal na trebuhu in ne več skozi nožnico. user posted image Naslednji pregled imam 19.10. in takrat grem tudi v laboratorij.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 497
28.9.2007 18:02:25   
kodrana
aurorauser posted image . čudovite novice. full sem vesela za vaju.
moj pregled pa še pride.
danes sem bila v mestu, kjer sem se vpisala na faks. pa še napotnico za delo sem šla dvignit.. sem pošteno utrujena.

mene pošteno vsake toliko špikne v spodnejm delu trebuha. ampak enkrat na levi strani, drugič na levi. bi me moralo skbeti? danes me je že 2x špiknilo tako močno, ad mi je celo slabo ratalo..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 498
28.9.2007 19:14:39   
Taula
Špikanje je normalno. Mene na čase tolk jajčniki bolijo.user posted image

Super novice za pregled Aurorauser posted image user posted image

Jaz tudi nestrpno odštevam dneve do naslednjega UZ.user posted image

Materinske knjižice so vam že odprli? Se to odpre na prvem pregledu krvi ali kako?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 499
28.9.2007 19:18:25   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

mene pošteno vsake toliko špikne v spodnejm delu trebuha. ampak enkrat na levi strani, drugič na levi. bi me moralo skbeti? danes me je že 2x špiknilo tako močno, ad mi je celo slabo ratalo..

mene tudi, pa skos hodim na wc gledat, če se je kej ulilo user posted image  sploh se ne morem spomnit iz prve nosečnosti, če me je tudi tako špikalo ( na trenutke je prav boleče) user posted image

Aurora superca. user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?