|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
26.9.2007 15:53:05   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Mene so napadli nenormalno mozolji po obrazu in lasje mi odpadajo. Upam da je to samo posledica nosečnosti in da drugo ni nič narobe.

Meni se je to sedaj počasi začelo umirjati ko lezem proti 8 tednu.

Jaz sem tudi vsa mazolasta user posted image  jao, kmalu ne bom več za med ljudi.
Taula, jaz tudi lezem proti 8 tednu pa zgleda, da se je šele začelo user posted image

Naja meni je tudi na trenutke tako slabo, da že hitim proti školjiki, ampak nič _potem se umiri samo od sebe. V prvi nosečnosti vem, da sem kupila neke ingverjeve bombone kao proti slabosti, ampak ni nič kaj delovalo_ima katera kak recept...?

Aria 81 dobrodošla, dobra si, da boš do 12t počakala z novico, jaz bi se prej pogrizla od nestrpnosti, kot pa dočakala 12t brez da saj malo nakažem v kero smer pes taco moli user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 426
26.9.2007 16:14:29   
Katina
Mene so napadli nenormalno mozolji po obrazu in lasje mi odpadajo. Upam da je to samo posledica nosečnosti in da drugo ni nič narobe.

Tudi jaz imam te probleme - za zajezitev izpadanja las sem si kupila ampule od Vichiy-a, ki so enkrat že delovale.

Aria81 - tudi mi bomo z novico počakali do 12t, saj me je strah, da bi se izkušnja iz letošnjega maja ponovila. K sreči sem takrat povedala le redkim izbrancem, tako, da mi ni bilo treba razlagat kako in kaj. Res je, da je težko počakat z veselo novico, vendar ko imaž za sabo slabe izkušnje se bojiš še zvite vrvi.

Upam, da bo tokrat vse po planu in se bom kmalu lahko veselila svojeuser posted image . K sreči sem na prvem pregledu že videla user posted image . Zdaj komaj čakam 2. pregled, ki ga imam 19.10. Takrat se bom tudi naročila za NS, ki jo bom delala v Domžalah.

Vsem user posted image želim srečno user posted image in zdravega user posted image .

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 427
26.9.2007 16:22:41   
aurora28
Kodrana vesela sem zate user posted image user posted image user posted image . Pri menim je pa ravno obratno, koža na obrazu se mi je zelo sčistila, tako, da sploh ne potrebujem več uporabljati korektor. To je bil tudi prvi znak nosečnosti. Vedno ko se je približeval datum menstruacije so mene napadli mozolji, prejšnji mesec ko pa sem izvedela za nosečnost je pa bilo ravno nasprotno, bližji ko je bil datum, lepšo kožo sem imela. Mi je moj še preden sva izvedela da sva zanosila rekel: VEŠ TI IMAŠ PA TAKO LEPO KOŽO, TAK DA JAZ MISLIM, DA SI TI NEKAJ FASALA. user posted image user posted image user posted image

Meni proti slabosti pomaga sladoled, sem pa danes zjutraj popila topli donat in me še zdaj v želodcu črviči. Saj bo že. Malo ga serjem. user posted image

Glede izgube službe sem se že pomirila, bomo že nekako preživeli, v končni fazi nama pa spet ne gre tako slabo.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 428
26.9.2007 16:33:37   
Estrella*
Aria81- Dobrodošla med majčicam. Glede mozoljev..imaj jih tudi jaz in že takoj po spočetju sem jih fasala in do danes se jih nisem popolnoma znebila. Lasje mi nenormalno izpadajo oz. se počasi stanje umirja ko jem elvit, vitamine za lase, uporabljam vichy-jev šampon in ampule. Res veliko denarja je šlo a se splača.
Aurora28- jam imam podoben problem kot ti. Čakam da mi podaljšajo pogodbo za predvidoma nedoločen čas, samo sedaj ne duha ne sluha o njej, jaz pa noseča!!!Bom počakala in nič povedala in upam, da se bo urihtalo. V 1nosečnosti, sem bila ravno po diplomei, brez službe, dragi je delal preko študenta....pa sva se vseeno odločila za user posted image . Vse se je zrihtalo, po koncu porodniške sem bila doma 3mesece, potem pa dobila službo, dragi ravnotako....Ti kar korajžno in brez črnih misli.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 429
26.9.2007 16:45:12   
aria81
Kodrana  - Res da v preteklosti nisem uživala zadosti količin sadja in zelenjave. Tako da zdaj jemljem Centramedmami in Elevit, poleg tega pa poskušam jest sadje in zelenjavo vsaj 2x dnevno.

StBarbara -  Res je težko zadržat tako veselo novico samo zase, na začetku sva samo razmišljala komu povedat in kako.  Nato pa pomislila da kaj se lahko vse zgodi v prvem tromesečju in sklenila da bova počakala, čeprav mislim da starši sumijo ker se nam neprestano smehljajo.

Katina -  stiskam pesti da bo šlo tokrat vse vredu. Zaradi tega bova raje počakala trobit okoli veselo novico, ker nikoli se ne ve. Za ampule sem slišala, nisem pa jih poskusila. Tako da hvala za nasvet in bom poskusila, upam da bojo pomagale, ker če gre tako naprej bom v roku par mesecev plešasta.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 430
26.9.2007 17:13:43   
Taula
A je kateri slabo po obroku? Ker meni je zadnje dni vedno.user posted image

Midva sva povedala staršem, ostalim bova po NS oz. še kaki teden kasneje.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aria81)
Neposredna povezava do sporočila: 431
26.9.2007 17:22:26   
eole
Tudi jaz se pridružujem majčicam. Po mojih izračunih PDP 26.5, prvi pregled imam (šele) 16.10.
Nimam slabosti, vendar imam zelo napihnjen trebuh in že zelo povečane dojke.

Pozdrave ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
26.9.2007 17:41:20   
kodrana
Taula meni je tudi po obroku slbo. se sploh en morem "nabasat". ko je polno, je polno. ne gre več, ker potem lahko samo še izbruham.

mi2 nisva še povedala. razen tu goruser posted image , nikomur. mene je strah spet, da se ne izide. do naslednejga pregleda sigurno počakava, potem pa bova povedala staršem, če bo vse ok. po nuhalni pa ostalim.

eole dobrodošla! in čestitke za nosečnostuser posted image user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 433
26.9.2007 18:02:44   
Naja30
Welcome eole!user posted image

Taula, meni je tudi po obroku slabo. Sem šele danes ugotovila, da mi je bilo dopoldan še zaradi zajtrka slabo, potem se je umirilo, po kosilu pa spet user posted image

Še katera pije kavo? V prvi user posted image  mi je grozno zasmrdela. Zdaj pa niti ne, no mi je pa slabo, ko jo spijem. Ja, saj praktično mi je po vsem slabo. In če imam prazen želodec tudi user posted image

Povedala sma vsak enemu prijatelju in jaz tukaj goruser posted image  Prvič sma čakala do NS zarad slabe izkušnje pred tem, zdaj boma pa prej verjetno. Ne morem bit tiho user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 434
26.9.2007 20:12:45   
Anitka
Welcome eole Imava pa isti dan PDP. Jaz pa imam pregled že 2.10.

Meni pa je še vedno zelo mučno jutranje umivanje zob.user posted image user posted image

Jaz že tudi komaj čakam torek in UZ, na katerem bo upam, da vse o.k., saj me že jezik tako srbi, da bi novičko delila s starši in sestro, da je joj.

Lp vsem nosečkam in čim manj slabosti vam želim.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 435
26.9.2007 21:27:56   
aurora28
Midva sva povedala vam in mojim staršem, no pa tudi dve prijateljici vesta, ker sta zvrtali vame in saj vestevprašanje: A si noseča? In seveda ne moreš zanikati user posted image user posted image Pa v moji službi, ker sem delo zaradi bolniške predala in zdaj se sploh več ne obremenjujem.

Dobrodošla Eole user posted image

Meni je zelo slabo, ko sem lačna in čez dan, kave sploh ne pijem že 1 mesec in pol, ker mi enostavno ne paše, mi pa zelo paše piti skupaj sadni sok in radensko. Zdaj me že kar malo srbi ker nekatere pravite, da so se vam prsi zelooo povečale user posted image Jaz jih imam zelo občutljive in po obeh dojkah se vidijo žile, kar se mi prej niso in napete so, mogoče malce povečane, da bi mi pa že zrastle za 1 večjo košarico pa ne?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
26.9.2007 21:43:59   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Ja, saj praktično mi je po vsem slabo. In če imam prazen želodec tudi user posted image

Welcome to the club user posted image  (pa v bistvu sploh ni smešno...user posted image  Tudi jaz se "silim" s hrano, ampak samo zato, ker mi je sicer še bolj slabo.

Aja, pa kave tudi ne pijem že kak mesec... čokolada - kr neki user posted image , skratka, sploh ne vem, od česa živim te dni...

Aurora28, tebi pa pošiljam pozitivne misli - vse se bo uredilo s službo, boš videla. (Jaz mam tut za določen čas in ne vem, kaj bo po rojstvuuser posted image , ampak si rečem, da se bo že vse uredilo tako, da bo zame najboljše.
Uživaj zdaj na bolniški in čimveč počivaj!

LP vsem user posted image !
A user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 437
27.9.2007 8:54:49   
Estrella*
Uporabnica              PDP                 user posted image nosečnost             spoluser posted image
Katy28              30.04.2008

Peli                    01.05.2008           2. user posted image
majanagaja       02.05.2008          1. user posted image
petrahh              02.05.2008          2. user posted image (18.10 NS)
Mozart               03.05.2008
Maska                03.05.2008         1  .user posted image
Majci23             04.05.2008         1 . user posted image
Aurora 28         04.05.2008                    (1.P: 28.09.)
Monika -5          04.05.2008
filipinka             05.05.2008          2. user posted image (user posted image user posted image
Joob                  05.05.2008
          1. user posted image
CatJa                 05.05.2008          2. user posted image (25.10.NS)

Anonimnauser posted image       06.05.2008          1.user posted image
Taula                  06.05.2008
pikicaa25          07.05.2008                  (2P:5.11.)
Natali99            07.05.2008          1.user posted image (5.11.NS)

Aurea                 08.05.2008
luksi                  10.05.2008         1. user posted image
.muki.                10.05.2008

aria81               10.05.2008         1.user posted image
...Martina...       11.05.2008         1. user posted image
anonimna user posted image  12.05.2008        2. user posted image
(5.11. NS)
Naty*                12.05.2008         2.user posted image ()
bobika               13.05.2008         2.user posted image  (2P:4.10.)
Anonimnauser posted image       15.05.2008
Katina                18.05.2008      2. user posted image
 (2P:19.10.)

StBarbara          18.05.2008       2.user posted image
teodoral             22.05.2008       3.
user posted image (1.P: 10.10.) 
Naja 3                22.05.2008      2.user posted image (1.P:26.10)
Anitka                 26.05.2008     1. user posted image (1.P: 2.10.)
eole                    26.05.2008              (1.P:16.10.)
KAHLO                27.05.2008     1.user posted image  (1.P:18.10.)
Mettyy                28.05.2008              (1.P:10.10)
murva                 29.05.2008     4.user posted image
Anonimna user posted image      31.05.2008    3.user posted image  

Kodrana               31.05.2008     2.user posted image  (2.P:15.10.) 

Majabo                 XX.05.2008

URADNO POFOČKANIH 37 MAJSKIH user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 438
27.9.2007 9:04:23   
TamaraJ
Jaz sem se sicer pofočkala pri junijčicah...ampak glede na to, da je imela kodrana prvi dan zadnje user posted image  24.8 (če se ne motim) pa je majčica...hmmmm... Jaz sem ga imela (prvi dan ZM) 22.8.... Po enem koledarčku mi pride 1. junij, po drugih računicah sem pa še v maju... No, 8. imam pregled in izvem  več. Upam, da moja pikica pridno raste in da bo vse OK. Kako ste kaj ve danes, bodoče mamice? Glede na vreme, slabosti...?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 439
27.9.2007 9:26:26   
KAHLO
OJ dobro jutro majčice!!

TamaraJ jaz se prav dobro počutim, nobenih slabosti .........samo lakota in zaspanostuser posted image user posted image user posted image moram hitro potrkat, da me nebodo pol kakšne hude slabosti mučileuser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 440
27.9.2007 9:39:49   
kodrana
dobro jutro.

jaz sme zelo vesela, saj sem se pozanimala o moji prejšnji nesrečni nosečnosti.. in je ta napaka naključna in se ne ponavlja (dr. pušenjak me je potolažil). pride pa najverjetneje do tega zato, ker dve semenčeci oplodita eno jajčece in namesto, da sta enojajčna dvojčka pride pri enem do mole, drugi se ravije normalno. hudo, vam rečem. lahko bi potemtakem imela enojajčna dvojčka..user posted image  ah, ne... kar naj bo samo eden, pa ta zdrav.
zaenkrat sem ok. začela sem papcat dabroston. če ne zaradi drugega, zaradi dobrega občutka.

lep dan vsem.

pa,pa.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 441
27.9.2007 9:50:39   
anonimna thumbs up
Se še jaz malo oglašam user posted image  

Pri meni se je včeraj začela ponavljati zgodba iz vseh preteklih treh nosečnosti: popoldanske oz. večerne slabosti - najprej se mi "riga" (ne znam lepše povedat user posted image ), potem pa se mi vrti in sem po ena strani noro lačna, ko pa zavoham hrano, se mi dvigne... Bruham sicer ne, tudi v preteklih nosečnostih nisem, je pa zoprno user posted image

V petek izvem datum pregleda v kolposkopski ambulanti. Imam pa eno vprašanje za vse: kdaj ste se naročile za prvi pregled v nosečnosti?

Jaz sem bila v torek pri G zaradi brisa (zgodbo že poznate), ampak mi ob novici, da sem noseča, ni nihče omenil, da bi me naročil na pregled, no, saj mi G niti verjel ni user posted image  Kdaj naj sploh pokličem in jim povem, da sem ŠE VEDNO noseča in bi se rada naročila za prvi pregled, ki naj bi bil narejen nekje do 10. tedna? Vem, da ima moj G kar precejšnjo gužvo, ker je edini G v kraju, se mi pa zdi trapasto in bedno praktično PROSITI za nekaj, kar naj bi mi že ob javljeni nosečnosti po opravljenem pozitivnem testu pripadalo - za termin prvega pregleda torej...

Pozdravček vsem user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 442
27.9.2007 10:15:20   
Anonimen
Anonimna thumbs up, neverjetno ampak jaz se počutim točno tako kot ti. Popoldanske slabosti, vrtenje, no pa še zgaga user posted image , tako da zvečer ponavadi težko zaspim.
Jaz sem poklicala G nekje v 7 tednu, pa sem naročena 3.10., ko bom konec 9. tedna. 
Danes si grem modrc kupit, ker mi že vsi pokajo po šivih, sploh proti večeru.
lačna niti nisem toliko, malo pa se pazim, glede na to da sem že sedaj malo prevečuser posted image .
lp
Anonimna user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
27.9.2007 10:53:10   
aurora28
Meni je tudi slabo, ampak ne tako za bruhat, kar tako mi tišči gor, še posebej ko se uležem. Danes zjutraj sem si skuhala belo kavo, ta pravo od Kneippa. Kaj pa ve počnete na ta deževen dan?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
27.9.2007 10:59:30   
Estrella*
Jaz sem med tistimi neučakanimi in sem poklicala 4dan po opravljenem testu. Naročila me je  točno na  8t.
Mogoče je čas, da bi zamenjala G?
Drugače pa ga kar poklič, mogoče 30.9., ko bi morala user posted image pridt. in se naroči kot nosečnica na 1 pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
27.9.2007 11:01:49   
Estrella*
Aurora28, sem na dopustu do petka in sem si naredila hudeee načrte, ki pa so se sprevrgli v lenarjenje. Nič posebnega mi ne paše delat, še najmanj pospravljatuser posted image . Mogoče se b+om odpravila likat....da se mal pogrejem.

Neposredna povezava do sporočila: 446
27.9.2007 11:08:34   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral
Mogoče se b+om odpravila likat....da se mal pogrejem.

Misli mi bereš user posted image  Zebe me kot psa, brrrrrrrrrr...

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

Neposredna povezava do sporočila: 447
27.9.2007 11:12:31   
TamaraJ
A to vse nosečnice?? Jaz sem v pisarni zavita v debelo jopo user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 448
27.9.2007 11:14:22   
Taula
St.Barbara: sej jaz imam še mozolje, samo se je umirilo na srečo.

Naja3: jaz kave ne pijem, ker mi ne paše. user posted image Čokolada..na katero sem drugače nora..mi tudi ne paše. Kar je dobro, ker imam občutek da sem že sedaj sod.

Aurora28: mene dojke kaki dan bolijo, nato srbijo. Za eno klošarico niti slučajno niso zrastle.user posted image  Samo malo bolj polne so. Ma mene nič ne skrbi to. Ne vem zakaj bi me.

Prvi pregled naj bi bil nekako do 8 tedna. Sej v 8 tednu ti vzamejo že prvič kri?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 449
27.9.2007 11:20:43   
murva
Matr, sem mislna da sem že mal čudna, ko me pa tako zebe user posted image  Eto, če združiš tale dež z user posted image , dobiš eno bledolično~zaspano~šklepetajoče žensko bitje user posted image  . Sama sreča, da radiatorji pr nas že delajo, jaz se pa na njemu grejem user posted image !

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?