|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
26.9.2007 8:05:29   
KAHLO
DObro jutro !!

Kodrana, Teodoral
jaz mislim da se Naty* ne bo še tako hitro javla, ker sem prepričana da je šla na bolniško, zdaj pa more samo še do neta prit................me pa prav tako zanima kako je z njo in njeno pikico, upam da je vse v najlepšem reduuser posted image

Drgače, pa moram rečt da se jaz počutim čist vredu, res da mi je bilo včeraj popoldan prvič slabo, ampak mislim da zato ker čez dan nisem kaj dosti jedla, ampakpol je blo vse o.k, špika me tud nič kaj razen večer, tako da se tudi jaz morem spomnit da sem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Še nobene majčice?
26.9.2007 8:10:53   
Estrella*

No pa sem tudi jaz majčica-natančneje 15 maj. Včeraj sem imela pregled- detece je staro 6 tednov in srček sem že veselo videla utripati! user posted image  

Bobika- to je napisano na 12 str. Si bila to ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
26.9.2007 8:13:54   
aurora28
Čestitke Catja za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image . Joj, jaz pa imam v petek pregled in me že tudi zanima kako velik je naš korenjak.
Jaz sem se odločila, da bom šla na merjenje NS k Dariji Strah v Domžale, ki ima licenco in vsa potrebna znanja.

Še nekaj mi povejte a ve si že kaj mažete trebuščke? In še to ali je katera od vas Activio za dobro prebavo in ali to drži, da dobro vpliva na prebavo?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
26.9.2007 8:23:47   
Estrella*
Uporabnica              PDP                 user posted image nosečnost             spoluser posted image
Katy28              30.04.2008

Peli                    01.05.2008           2. user posted image
majanagaja       02.05.2008          1. user posted image
petrahh              02.05.2008          2. user posted image (18.10 NS)
Mozart               03.05.2008
Maska                03.05.2008         1  .user posted image
Majci23             04.05.2008         1 . user posted image
Aurora 28         04.05.2008                    (1.P: 28.09.)
Monika -5          04.05.2008
filipinka             05.05.2008          2. user posted image (user posted image user posted image
Joob                  05.05.2008
          1. user posted image
CatJa                 05.05.2008          2. user posted image (25.10.NS)

Anonimnauser posted image       06.05.2008          1.user posted image
Taula                  06.05.2008
pikicaa25          07.05.2008                  (2P:5.11.)
Natali99            07.05.2008          1.user posted image (5.11.NS)

Aurea                 08.05.2008
luksi                  10.05.2008         1. user posted image
.muki.                10.05.2008
...Martina...       11.05.2008         1. user posted image
anonimna user posted image  12.05.2008        2. user posted image
(5.11. NS)
Naty*                12.05.2008         2.user posted image (PP:25.09.)
bobika               13.05.2008         2.user posted image  (2P:4.10.)
Anonimnauser posted image       15.05.2008
Katina                18.05.2008      2. user posted image  

StBarbara          18.05.2008       2.user posted image
teodoral             22.05.2008       3.
user posted image (1.P: 10.10.) 
Naja 3                22.05.2008      2.user posted image (1P:26.10)
Anitka                 26.05.2008     1. user posted image (1.P: 2.10.)
KAHLO                27.05.2008     1.user posted image  (1.P:18.10.)
Mettyy                28.05.2008              (1.P:10.10)
murva                 29.05.2008     4.user posted image
Anonimna user posted image      31.05.2008    3.user posted image  

Kodrana               31.05.2008     2.user posted image  (1.P:26.09)

Majabo                 XX.05.2008

URADNO POFOČKANIH 35 MAJSKIH user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
26.9.2007 8:40:06   
StBarbara
Dobro jutro,

Naja3 lepo, da si stopila iz anonimnosti user posted image ; saj meni je bilo tudi najprej žal, da se nisem pod anonimno prijavila, ampak v principu, me zelo malo ljudi pozna pod Stbarbara user posted image

Včeraj zvečer, me je tako bolela glava, res že dolgo ne tako, pa na bruhanje mi je šlo, da sem mislila, da bo kar konec z mano. Najprej sem se matrala brez tableta, ker pa se je bolečina tako stopnjevala sem kar vzela Lekadol.

NS se mi zdi čist ok, že zaradi tega, kot je ena napisala, da slišiš drugo mnenje, pa seveda preveriš možnost za DS. Jaz sem v prvi nosečnosti šla v Dravlje, pa nameravam it tudi tokrat, če bo seveda vse ok do takrat.

Spolnost_ mi čisto nič ne paše, žvečer sem zmatrana kot 100 user posted image , ker imam malega doma (ni v vrtcu), posledično se skos nekaj z njim ukvarjam...zvečer pa koma in spat.

lp

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 405
26.9.2007 8:44:05   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Še nekaj mi povejte a ve si že kaj mažete trebuščke? In še to ali je katera od vas Activio za dobro prebavo in ali to drži, da dobro vpliva na prebavo?

Ne, tam nekje pri 3 nos. mesecih se bom začela.

Activia meni nič spešl ne pomaga user posted image  Poznam pa nekaj ljudi, ki jo ful hvalijo (tista, ki ima žita notri).

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 406
26.9.2007 8:53:45   
anonimna thumbs up
Lep pozdravček vsem user posted image

Mojo kalvarijo na včerajšnjem pregledu pri G lahko preberete na temi "M ne pričakujemo septembra!", tukaj ne bom ponavljala doživetih blesarij user posted image  No, ker sem bila čisto zbegana, sem svoj problem predstavila na forumu, kjer odgovarja ginekologinja in dobila pomirjujoč odgovor, ki mi je razjasnil vse, kar sem rabila vedeti user posted image  Dam tudi tukaj link, da boste vedele, o čem pišem: http://www.bambino.si/forum/viewtopic.php?t=4460

V glavnem: zame sta dva pozitivna testa v razmaku 2 dni (drugi celo narejen včeraj zvečer) dovolj, za krvni test ne bom zapravljala, ker me lahko G, če mi ne verjame, sam pošlje opravit to. Počakala bom še kakšen teden, dva, potem pa bom spet poklicala h G in povedala, da sem še vedno noseča in vprašala, če me bodo naročili na prvi pregled.

Zdaj pa pomirjena pijem svojo user posted image  in si brišem solze olajšanja user posted image

frišna user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 407
26.9.2007 8:59:08   
bobika
teodoral: ne nisem jaz tista anonimnauser posted image , tako, da se opravičujem. Je vse ok.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 408
26.9.2007 9:13:23   
KAHLO
aurora kaj se tiče activie sem jo jaz jedla že prej preden sem zanosila in moram rečt, da mam res urejeno prebavo, tudi zdaj v nosečnosti nimam nobenih težav z zaprtostjo, res da sem bila nekaj dni napihnjena ampak zdaj je vse o.k:)

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 409
26.9.2007 9:52:51   
Naja30
St.Barbara, mogoče veš, kdaj se je treba v Dravljah naročiti za NS? Jaz bi šla dr.Pušenjaku. In če imaš še mogoče št.?

anonimna thumbs up, (dober nick!user posted image ), neverjetno, kakšnega G pa imaš to? Svašta. Sploh se mu ne daj, kar pojdi nazaj za prvi pregled!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 410
26.9.2007 9:57:02   
StBarbara
Naja, prvič sem se naročila tam nekje pri 9 tednih, pa sem bila čez 14 dni že ne vrsti. Ja, jaz tudi mislim it k Pušenjaku.

Telefonska od Dravelj 01/5106800

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.9.2007 10:04:57   
U_SURDI
Teodoral!
Anonimna na 12 str. sem jaz.
papa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.9.2007 10:18:19   
TANTRA
Anitka, čestitke, pa ti je le ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.9.2007 10:27:56   
kodrana
dobro jutro.

danes imam ginekologa ob 12h. držite pesti, da bo vse ok.

samo, da sporočim..da ne boste v skrbeh.. z Naty* in njeno pikico je vse ok.. samo računalnik ji je crknil v službi. user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.9.2007 10:42:11   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
danes imam ginekologa ob 12h. držite pesti, da bo vse ok.

Še z nožnimi prsti bom poskusila stiskat pesti, da bo le vse v najlepšem redu user posted image  Potem pa le poročaj, da ne bomo nestrpne user posted image  Vso srečo user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.9.2007 11:10:02   
aurora28
Kodrana dobro opravi na pregledu, ti držim pesti user posted image .

Joj punce jaz sem pa danes izvedela, da mi najverjetneje ne bodo podaljšali pogodbe o delovnem razmerju. user posted image No, da vam opišem: imam sklenjeno pogodbo za določen čas do 30.9.2007 in sem od 6.9. na bolniški. 6.10. mi nastopi točno 1 mesec, ko naj bi me prevzela komisija. Danes mi je pa direktorica povedala, da se najverjetneje ne bo dalo podaljšati pogodbe zato, ker morajo dati razpis in mene v bolniški ne morejo zaposliti. Sem ji predlagala, da bi jaz zdaj v petek zaključila bolniško in bi naslednji teden prišla v službo in bi potem ponovno šla na bolniško, no če bo potrebno. Ampak je rekla, da me ne morejo imeti dva meseca na svoj račun (ne na račun države), ker bi z menoj imeli stroške in od mene nič. Grozno se počutim, sploh nevem kaj naj storim. Ampak sem se odločila, še preden sem zanosila, da ko bom zanosila, se bom borila za mojega otročka in prvo in edino, ki mi je najbolj pomembno je moj otroček. Res je, da je brezposelnost pogojena z denarjem, ker bova z možem imela velike stroške. Jaz sem pa še mislila, da ko mi bodo podaljšali pogodbo, da bi vzela gotovinski kredit in bi si z mojim dragim kupila malo večji avto. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 416
26.9.2007 11:18:58   
anonimna thumbs up
aurora28, preberi svoj moto v podpisu. Vem, kako je, sem dala čez podobno situacijo, ampak verjemi: otroček je 100x bolj pomemben!! Na direktoričino odločitev pa itak ne moreš vplivati user posted image

Čimmanj se sekiraj, tudi z malo manj bo šlo, imejte se radi user posted image  Glavo pokonci, točno vem, kako se ta trenutek počutiš, ampak polagam ti na srce: vrzi čez ramo in uživaj v nosečnosti user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.9.2007 12:54:39   
aurora28
Hvala ti user posted image . Jaz sem se že zdavnaj odločila, da moj otroček je na 1. mestu, ker službo lahko vedno dobiš, sam če hočeš delat. Tolažim se s tem, da si bom ustvarila lepo družinico, izobrazbo imam, delovne dobe imam 3 leta in ko bom prišla iz porodniške, se bo že rešitev našla tudi zame. Tudi z manj denarja bomo preživeli, važno je, da se imamo radi in da bomo dobili otročka. user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 418
26.9.2007 14:03:25   
...Martina...
Aurora28, res se ne sekiraj, vse bo.

Jaz pa sem včeraj odpravila moj prvi pregled. G pravi da je vse ok, moja pikica pa je velika 9,76 mm. Imam tudi slikico.

Zvečer smo poklicali moje in od moža starše, kao da imamo jim nekaj za pokazat in je to bila ta slikica. Itak je bilo veselje tako, da so se odpirali šampanjci in razbivali kozarci.

vse sreči

lp

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 419
26.9.2007 14:05:47   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz sem se že zdavnaj odločila, da moj otroček je na 1. mestu, ker službo lahko vedno dobiš, sam če hočeš delat. Tolažim se s tem, da si bom ustvarila lepo družinico, izobrazbo imam, delovne dobe imam 3 leta in ko bom prišla iz porodniške, se bo že rešitev našla tudi zame. Tudi z manj denarja bomo preživeli, važno je, da se imamo radi in da bomo dobili otročka. user posted image

Aurora tkole se razmišlja user posted image user posted image user posted image ..sej bo boš videla, na koncu se itak vedno vse poštima kot je treba user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 420
26.9.2007 14:17:38   
aria81
Ciao,
z možem tudi pričakujeva maja 2008 oz. 10.5.2008. 
Prvi pregled sem opravila, vendar se še ni čisto nič videlo, razen majhne pikice. Sem naročena 11.10. in sem že prav nestrpna. To je moja prvauser posted image
Za enkrat nimam jutranje slabosti, in upam da se bo tako nadaljevalo. Sem pa vas nekaj želela vprašat. Mene so napadli nenormalno mozolji po obrazu in lasje mi odpadajo. Upam da je to samo posledica nosečnosti in da drugo ni nič narobe. Bom videla kaj mi bo še rekel ginekolog. Uživajte.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 421
26.9.2007 14:21:56   
Taula
Mene so napadli nenormalno mozolji po obrazu in lasje mi odpadajo. Upam da je to samo posledica nosečnosti in da drugo ni nič narobe.

Meni se je to sedaj počasi začelo umirjati ko lezem proti 8 tednu.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aria81)
Neposredna povezava do sporočila: 422
26.9.2007 14:34:52   
Naja30
St.Barbara hvala za številko!user posted image

aurora, se mi je podobno zgodilo, ko sem bila 1.noseča v 7.mesecu. Ostala brez službe, čeprav so obljubljali drugače. Ne sekiraj se, prvo je tvoje dete. Ti pa svetujem, da ko boš ostala brez delovnega razmerja, pojdi preko ZZZS na bolniško, boš dobila dobro nadomestilo. Potem pa zavod, kaj češ, tako je.

Punce, grozno slabo mi je. Imam obdobja, ko kar nič ne morem, potem ko se malo spočijem, je bolje. Še dobro, da mi možek pomaga. Zlat je!

Vsem, ki imate pregled danes, lepo opravite.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 423
26.9.2007 14:39:37   
aria81
Upam, da se bo tudi meni to umirilo, ker mi že skoraj vsi govorijo da je to posledica nosečnost oz. spremembe hormonov.  Z možem sva se namreč odločila da do 12t ne bova nobebemu povedala. Prav zoprno mi je spreminjat temo vsakič ko mi začnejo s tem. 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 424
26.9.2007 15:02:31   
kodrana
sem iz pregleda. vidla ni še nič. itak. prezgodaj. šla sem že v laboratorij. pa povprašala sem za prvo neuspelo nosečnost, če je histološki izvid prišel.. je.. in baje sem imela parcialno molo (nič nevarno, samo beje posteljica ni mogla dobro prehranjevat ploda, kakor sem razumela), je pa do tega prišlo že ob združitvi. tako da, upam da se sedaj več ne ponovi in bo jenči zdrav.
naslednji pregled imam 15.10. komaj čakam.

aurora, kar se tiče službe. jaz jo nimam še. sem še študentka. tako da prihodki so bolj švoh. moj se bo sedaj zaposlil. živiva pa pri njegovih straših v mansardi, tako da so stroški minimalni.
služba bo že, boš vidla. najpomembnejši je sedajle otročiček.

aria, ja lahko ti lasje bolj izpadajo zaradi nosečnosti. zaužiješ dovolj vitaminov in mineralov? elevit? poskusi tudi čim več zelenjave, sadja in mlečnih izdelkov.. moji kolegici so med nosečnostjo zelo odpadali lasje, ampak ona ni dovolj zaužila potrebnih snovi, ker je skos bruhala. menei bi pa kak las okomot odpadel, ker jih imam res ogromno. user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aria81)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?