Skye
|
Uh kako ste pridne čvekice, vas je kar težko slediti Najprej moram izreči toplo dobrodošlico našim "novim" majčica....jana81, edinaos in tally...več nas je bolj lušno je Aria 81, Taula, TamaraJ in Kaja08....tud jaz vam želim veliko dobrih novič na jutrijšnjih pregledih Anitka mislim, da si ti spraševala po G na Ptuju oz. v MB za 3D UZ. Jaz sem bila pri dr. ROSIČ Dušanu na Ptuju (ordinacijo ima pri toplicah - Pot v toplice 9 2250 Ptuj, tel: 02-788 52 00). Plačala sem 50 € in opravil mi je v bistvu kar morfologijo + 3D, pregled trajal cca. 30 min....jaz ga toplo priporočam Vidim da že teče aktivna debata o nakupu oblačil za naše . Jaz o tem trenutno še ne razmišljam, saj je na prvem mestu "projekt otroška soba" Plani že narejeni, zdaj pa je potrebno vse le še v prakso spravit. Ta teden bomo bodočo otroško sobico spraznili (dve veliki omari, stara postelja, in še razna stara krama, ki se je v parih letih nabrala). Potem kličemo pleskarja, da nam pobrusi stene (zdaj imamo bavalit, ki se bi ga rada rešila). Nato sledi parketar, da pobrusi in polakira parket. Nato zoper pleskar, da sobico pobarva (ker imam bujno domišlijo, kar se barvnih kombinacij tiče bo to še pestro) To bo trajalo tam nekje do konca februarja. Potem sledi nakup pohištva, ki ga imam že bolj ali manj nagledanega in šele nato nakup oblekic. Ker pa bom veliko stvari dobila od znank in sorodstva, bom seveda bolj malo kupila sama (vsaj za začetek). No vidim, da po pridobljenih kg. še vedno vodim...do zdaj +8 kg Če pa tko rada jem...vse mi diši IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Križ, bolečine, križ Jaz sem itak vedela, da me bo med nosečnostjo vejetno bolel, saj imam težave z bolečinami v križu že od nekdaj. Anitka in vse, ki imaste enake težave se mi kar smilite .......jaz pa moram reči, da zgleda da je nosečnost odpravila vse bolečine v križu...vsaj za enkrat. Že od malega imam težave, ker sem prehitro rastla, tko da dobro vem kako je to, če križ boli, ampak odkar sem so te težave čudežno izginile..kar ne morem verjeti Me je pa prejšna dva dni bolel desni kolk...oziroma ne vem če ravno kolk...bolj je bil takšen občutek, kot da bi mi kaj pritiskalo na živec...in to vedno samo zjutraj ko sem vstala. Danes pa bolečine ni bilo. Verjetno sta pritiskali na kakšen živec, ali kaj...in sta se do danes premaknili IZVIRNO SPOROČILO: Naty Aja da vas vprašam (mi je moj naroču, da vas moram )....a ma še katera probleme z občasnim nenormalnim utripanjem srca? Se ti pridružujem...predvsem to občutim zvečer ko se uležem v posteljo in malo umirim...pa saj ni čudno, ko pa mora zdaj nač srček prečrpati toliko več krvi.