|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
6.12.2007 20:39:38   
špelin@
Tako, v  album "Jaz + 2" sem dodala sliko, na kateri sta obe punci in naša pesjanarka user posted image  Geslo je še vedno: tribabe

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
6.12.2007 20:46:11   
aurora28
Teodoral midva tudi vsak dan sesava stanovanje, ko pa bo prišel user posted image in ko se bo začel plaziti, pa bo treba še vsak dan pomivati tla, ker drugače bo joj joj, polno dlak bo. Bomo že, bomo pa zato imeli dobro varuško, ker nemški bokserji so znani po tem, da so zelo dobri baby sitterji in imajo v genih ljubeč odnos do otrok. user posted image

Špelin@ nisem še dobila rezultatov, bom jutri popoldan poklicala in upam, da so negativni. Ker moja psička je že postala prav živahna, primanjkuje ji gibanja, ker po navodilih veta, mi je svetoval, da jo lahko ven peljemo samo na potrebo in nič laufanja in norenja user posted image , kar pa je za našo hiper hiper aktivko mission impossible user posted image user posted image user posted image .

Špelin@ kakšna lepa druščina in kak lep jelenček Rudolf je vaš domači prijatelj user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
6.12.2007 21:22:36   
katy82
Čer mačke  kolk ste se napisale,še posebi glede slikic pa tega.Jst sm za te stvari tako trda,res sm čist levauser posted image Ne znam niti slikce zraven nicka obest,groza a?

Sm pa vidla vaše slikce kužijev pa sta oba tako kjutkana pa ful velika.Pr men doma mamo nemškega ovčarja k me ful pogreša zdj k žvim pr lubiju,kjer pa psov nimajo,majo pa zato 6 mačkuser posted image .

Glede UZ je pa tud men G reku,da ni preveč priporočljiv,da je pač malo sevanja prisotno.Sm po moje 1x na mesec ne bi nč škodluser posted image  čeprav je že bolš,da ga mal mankrat vidmo je pa takrat bolj sladko a ne?

No da se še mal pohvalm,v torek mam rojstn dan,pa mi je lubi reku,da bom dobila za darilo AS.A katera ve kje se ga lahko kup?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
7.12.2007 8:04:26   
TamaraJ
Dobro jutro majčice,

katy82... AS imajo npr. v Baby centru in včeraj je bil celo v akciji (je napisala spelin@).

Drugače pa sem imela včeraj pregled. S tistim bljak, bljak račjim kljunom mi je preveril MV in je rekel da je OK, torej zaprt. Potem mi je naredil UZ in to ne več vagialnega (user posted image user posted image ). Izmeril je velikost ploda in rekel, da je OK. Seveda sem pozabila takoj vprašat, koliko je touser posted image . Materinsko sem dobila in jo pozabila v Logatcu pri mami. Grem danes iskat. Notri najbrž pišeuser posted image .  Morfologijo imam 7.1.2008. Tehtala sem se in nisem mogla verjet, da sem šla manj kot kolo gor user posted image . Je pa res, da sem imela namen malo shujšat preden ponovno zanosim. Pa ni uspelo. Itak pa me kaj malo briga; samo da dete lepo raste. Pa če sem spet kot tankuser posted image .

Dobila še izvide in so vsi OK.

Kako ste danes majčice? Evo, na hitro eno user posted image , da se zbudite.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
7.12.2007 8:24:27   
Anitka
JUtro moje majčice!

Preden odbrzim službi naproti vas malce pozdravim. Me veseli, da tako pridno pišete, čeprav vas komaj utegnem prebratiuser posted image user posted image

Jaz sem takooooo utrujena. Sem bila včeraj na delavnicah za voščilnice in smo na debelo ustvarjali.

SEm se pa včperaj tako ustrašila in še danes nisem popolnoma mirna. Namreč delam v vrtcu in smo dobili obvestilo enega izmed strašev, da naj bi imel en otrok škrlatinko, a se bo zagotovo vedelo šele danes. Mene je kar panika, ker sem slišala, da naj bi bil stik nosečnice s to boleznijo nevaren ploduuser posted image user posted image Sicer sem potem malce brskala po internetu in baje ni panike. Je pa nevaren stik z rdečkami, peto boleznijo in noricami. Upam,da je res tako.

user posted image za dobro opravljene GP.

Nič pride bodite in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
7.12.2007 8:26:32   
aurora28
Dobro jutro pa dobro user posted image za dober začetek dneva.

TamaraJ super, sam da je bebica ok in da pridno raste. A ti je dal kakšno slikico? Jaz tudi komaj čakam, da grem prihodnji petek na pregled in da vidim svojega korenjačka user posted image user posted image user posted image . TamaraJ a imaš tudi ti kaj na trenutke zelo napet trebuh in si mogoče vprašala G kaj bi to pomenilo?

Jaz sem včeraj  z mami zašila sedežnike in so super. Ker mi je ostalo še nekaj pene, bom še moji psički sešila blazino, da bo imela kje ležat. Ker ta moja opica je že dve blazini, ki sem ji kupila pogrizla in eno celo polulala user posted image user posted image user posted image . Očitno si želi, da se gospodarica sama potrudi zanjo in ji sešije blazino. No bomo videli.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
7.12.2007 8:36:49   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
A ti je dal kakšno slikico?

Neee, včeraj mi pa ni dal slikice...Sem pa videla mojega sončka na monitorjuuser posted image

Jaz tudi komaj čakam, da grem prihodnji petek na pregled in da vidim svojega korenjačka user posted image user posted image user posted image .

Tvoj mora biti pa že kar velik. Gibe čutiš, kajne?

TamaraJ a imaš tudi ti kaj na trenutke zelo napet trebuh in si mogoče vprašala G kaj bi to pomenilo?

Res redko se mi zazdi, da mi otrdeva, ampak je tako, da komaj čutim. Bolj čutim krče vsake toliko. Kot menstrualne. Niso pa zaenkrat boleči, vsaj ne tako, da bi zagnala paniko. G-ja nisem pa nič spraševala. Še to sem ga pozabila vprašat, koliko je plod velik. Moram v knjižico pogledatuser posted image

Jaz sem včeraj  z mami zašila sedežnike in so super. Ker mi je ostalo še nekaj pene, bom še moji psički sešila blazino, da bo imela kje ležat. Ker ta moja opica je že dve blazini, ki sem ji kupila pogrizla in eno celo polulala user posted image user posted image user posted image . Očitno si želi, da se gospodarica sama potrudi zanjo in ji sešije blazino. No bomo videli.  user posted image user posted image user posted image

Daj kakšno slikico gor, da vidimo tvojo umetnino. Jaz sem se tudi enkrat nekaj lotevala, samo moja šivalna je stara (Bagatova Danica) in ga serje do amena. Tako, da jo ne grem več popravljat in bi imela novo. Sam tista, ki bi jo jaz imela je...Uhhh, predraga zaenkrat. Imam pa eno Overlock mašino od Elne, ki pa brez te navadne skoraj ni uporabna. Moram še mal našparat. Je pa res, da najbolj potrebujem...čas.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
7.12.2007 8:49:43   
aurora28
TamaraJ danes sem dopolnila 19. teden user posted image user posted image user posted image , ampak žal user posted image še ne čutim gibom. Včasih se mi zdi, ko se vležem zvečer v posteljo kot da sem nekaj čutila, ampak takoj potem zgine in se mi zdi, da se mi samo dozdeva. user posted image Moja prijateljica je prvič čutila gibe do 24 tedna in nič prej user posted image , očitno jih bom jaz tudi malo kasneje, predvidevam da čez kakšna 2 tedna. user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
7.12.2007 9:01:12   
TamaraJ
Aurora, pri marsikateri je vzrok predvsem to, da ne ve, kako se gibe občuti. Uleži se na bok in se popolnoma sprosti. Lahko pa tudi na hrbet, če želiš. Jaz ga bolj čutim na boku. Dihaj globoko in umirjeno. Kot, da bi hotela zaspati. Potem malo pobožaj trebuščka (lahko malo pritisneš nanj na različnih mestih, da ga zbudiš; čeprav zdaj zelo malo spijouser posted image ). Potem bodi pozorna na neenakomirne dražljaje (rahlo, rahko lahko začutiš, kot da bi ti kakšen mehurček počil notri ali kot bi te metuljček požgečkal s krili). Poskusi tudi za nekaj sekund zadržati dih (oziroma ostani nekaj sekund pri miru v izdihu). Mojega se bolj čuti, če dam roko na golo kožo na trebušček in ga nežno pobožav vsake toliko.

Kaj pa vem, midva tako komunicirava user posted image . Poskusi. Sicer pa se res ne obremenjuj s tem, da ga še ne čutiš. Ga boš že še. Saj boš vedela takrat, da je to, to.

Teodoral... kako pa ti čutiš gibe?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
7.12.2007 9:22:23   
petrahh
Jutro,

No vidim da ste včeraj kar nekaj napisale. Jaz sem bila pri g pa pri osebnem zdravniku . ..  šla sem samo za podaljšanje bolniške in sedaj čakam odločbo.

Aurora28 in Čmrlika . . . . vse tri imamo naslednji petek pregled, juhuuuuuuuu user posted image

Včeraj sem prašala svojo g glede krčev oz špikanja in občutka kot bi kaj ven padlo . . . . . to je vse normalno, saj maternica raste

Aurora28 . . . glede gibov . . . prešnji teden sem nekaj čutila in sem se posvetovala s strokovnjakinjo user posted image  teodoral (še 1x hvala za obrazložitve). Sem pa prebrala, da tudi če si 1user posted image , da če ga nosiš bolj spredaj, da lahko čutiš že od 17t naprej. Če še ni pa še bo user posted image
Jutri greva še v 20tuser posted image user posted image , na polovici

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
7.12.2007 9:24:24   
špelin@
Dobro jutro user posted image

aurora28, na slikci se najbrž zelo dobro vidi, da jelenček Rudolf ni bil najbolj navdušen nad svojo "dekoracijo" user posted image user posted image  Mu piše na pasjem obrazu user posted image user posted image user posted image  Držim pesti za izvid tvoje user posted image

Aja, če imaš možnost, poslikaj svoje včerajšnje izdelke, mene firbec matra user posted image
Kar se pasje blazine tiče, pa tudi naša user posted image  vsako razcufa, sploh kadar "gnezdi". Imamo namreč kar nekaj težav z njenimi namišljenimi brejostmi (žal je nismo dali sterilizirat user posted image ). Je pa pred leti polulala blazino psičke moje sodelavke user posted image , ki sem jo en teden pazila - sodelavka je šla v tujino. Ljubosumje pasje user posted image

TamaraJ, bravo za uspešno opravljen pregled user posted image

Anitka, ne se preveč gnati, tudi ti potrebuješ malo počitka user posted image  Glede škrlatinke bodi pa samo pozorna na znake, če bi jo slučajno pokasirala, da takoj dobiš antibiotik - če se jo takoj zdravi, ni nevarnosti user posted image

katy82: 6 mačk user posted image  Toliko jih je pred leti imela moja stara mama in je izgledalo kot farma mačk user posted image  No, zdaj se je preselila in ima samo enega user posted image  Ampak je tisti scrkljan za 6 user posted image

Imejte prijeten petek user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
7.12.2007 9:31:56   
špelin@
V album bom dala še dve slikci, kako naša pesjanarka uživa - prosim, brez zgražanja, kaj dela pes na postelji user posted image  Če je kateri to "mimo", ne gledat user posted image  Ko sem zalotila psa in malo piko, kako se stiskata, sem pohitela po fotoaparat, onidve sta se pa potem hinavsko naredili, kot da ni nič user posted image  Druga slika je čisto vsakdanja, ker psica spi na (dobesedno) nogah velike pike.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
7.12.2007 9:49:17   
sesil
špelin@, ta tvoja kužika je pa cartasta do 100.
tudi jaz imam naslednji petek pregled, smo že štiri.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
7.12.2007 10:20:46   
TamaraJ
Kako luštkani so! Ja, na prvi slikici izgleda: Ja kaj pa je?? Nedolžen pasji pogled user posted image user posted image . Takšnega kužka bi tudi jaz imela noter za cartat. Moja kosmatinka je zunaj, ampak je mešanka med kraškim in nemškim ovčarjem. In si jo ne predstavljam noter. Pa tak pes uživa zunaj in ima super dlako.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
7.12.2007 10:32:12   
aurora28
Oj!

Špelin@ tvoj Rudolfček je pa en velik razvajenček, da vidiš našega user posted image user posted image user posted image .

Slike oziroma moji izdelki user posted image  Taraaaaaaaaa

user posted image

To seveda moram probati user posted image
user posted image

Takole pa naša slinavka počiva, kadar ji dovoliva user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
7.12.2007 10:34:00   
Naty*
špelin@ men ni nč čudno, kaj dela pes na postelji user posted image . Dokler sva z mojo kužiko živele v Celju, sva obe spale na zakonski postelji, ker je blo dovolj prostorauser posted image . Zdej odkar smo pa v novem domeku, ma pa ležišče poleg postelje (drugače bi mene dol zrinla). Seveda primerno mehko, toplo, pa še pokrita je z dekico, ko spi. Tolk o razvajenosti.
Drugač sm pa še js dodala dve slikici v album moja kužika, geslo je pa "gala". Da vidte, kako je spala, ko smo bli v fazi selitve (dnevna, kuhinja in spalnica v eni sobi - zato ne glejte nereda user posted image ). Na drugi slikci je pa na svojem najljubšem mestu, na sedežni user posted image .

TamaraJ sm ti kr fouš, da si šla samo kilo gor. Js mam zadnje dni tak apetit, da bom šla po moje štiri kile gor, kr naenkrat user posted image .
Dons sm bla ob šestih zjutri tolk lačna, da nisem mogla nazaj zaspat....pa sm šla jest, kaj pa druzga user posted image . A mate ve tud take večdnevne napade lakote? Js upam, da se bo mal umirilo, ker tole je že ta tretji dan, ko ful jem...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
7.12.2007 10:40:08   
špelin@
aurora28, enkratni izdelki user posted image  Vidim, da je pasja šefica že vse prekontrolirala user posted image

Naty*, na žalost se ogromno ljudi zgraža user posted image  Zato sem kar malo s strahom dala fotke gor user posted image

Vajini pesjanarki sta res krasni user posted image user posted image
Ja, pri naši user posted image  je fajn, ker ji dlaka ne izpada preveč oz. se goli bolj v kosmih, zato samo le-te pobereš in je user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
7.12.2007 10:44:11   
petrahh
Naty* . . . . joj ne govor. Pojem kosilo, pa bi še kr neki jedla, pa vzamem orehe, pa jem pa jem, pa sm sita pa še kr jem . . . . . . groza. Kr skos bi neki jedla.
Ampak men pravjo . . . ti sam jej, zdej lah  user posted image

Najbolš da se z nečim zamotimo, hmmmmmm, s čim že?

Tudi jaz upam, da kmalu mine

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
7.12.2007 10:45:44   
TamaraJ
jaz sem bila res presenečena, da sem šla malo manj kot kilco gor. Glede na moj apetit... V službi se mi samo smejijo in se čudilo, kam vse dam (mislim, kako velik želodec moram imet user posted image ). Ker tudi eno uro nisem v mirovanju, kar se tiče glodanja, grickanja,... Je pa res, da nisem štartala iz idealne kilaže. Na morju sem si res privoščila. Tudi pri pivu se nisem šparala, ga imam načeloma ful rada (jaa, v zmernih količinah, da me ne boste imele za kronika user posted image ). Zdaj, ko sem noseča mi pa ne paše. Nasploh nič alkoholnega

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
7.12.2007 10:46:40   
Taula
Ja, meni je G tudi napisala za sprehode, pa v odločbi komisije ni bilo nič. Je rekla G da je od komisije odvisno, če upošteva

Meni je G rekla, da komisija to upošteva in da na odločbe oni vedno skoraj napišejo mirovanje na domu. Ona je članica komisije na Gorenjskem, tako da ji verjamem.user posted image   Napisali mi je na list oz. izdala je zdravniško potrdilo....17 teden user posted image , vzrok bolniške-isti kot takrat, ko je dala na zavod za podaljšavo, nato pa je napisala, da v okviru bolniškega stasa dovoli krajše izhode dnevno. Isto je vse zapisala v kartoteko in rekla, da če pridejo in preverijo in me ni doma...da naj jim list pokažem. Da isto piše vse v kartoteki če bi naprej preverjali in njo klicali.
Velja pa mi potrdilo od včeraj naprej in do izteka bolniške. Če bi jo podaljšala...bi rabila novo potrdilo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
7.12.2007 10:47:18   
Naty*
špelin@ ne rabiš razlagat. Mene že čudn pogledajo, če rečem, da mam dobermanko v stanovanju. Pol kr mislijo, da maš umazano pa smrdljivo stanovanje, ker si predstavljajo, da je to tak revež, kakršne vidijo na kaki ketni za vogalom hiše. Ampak js sm se že zdavnaj nehala obremenjevat s takimi ljudmi. Sm ugotovila, da se ne splača ukvarjat z njimi, ker se ne sprijaznijo s tem, da pač vsak živi po svoje. Hvalabogu nas je pa čedalje več takih, za katere kuža ni več samo čuvaj, ki bi ga vidle sam takrat ko mu nesemo jest user posted image .

aurora res so lepe blazince, je prav fajn, da si najdeš kako ustvarjalno dejavnost, ko si domauser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
7.12.2007 10:53:40   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naty*, na žalost se ogromno ljudi zgraža user posted image  Zato sem kar malo s strahom dala fotke gor user posted image  

Ah, naj tisti raje svoj prag pometejo. Najglasnejši imajo doma največjo svinjarijo. Jaz sem dala vse živali ven. Prej, pred rojstvom Timija sem imela muce veliko noter. Muci Maca in Roza (žal že obe pokojni) sta celo skotili v najini spalnici. V svoji škatli sicer in ob 4 zjutraj... Sta bili zelo čisti muci. Mjavkali sta za lulat in kakat ven.
Kasneje sem jih dala ven iz hiše, ker so bile ljubosumne na dojenčka in so se mi enkrat poscale celo v voziček. Dva dni pranja potem. Grrr. Sračkat so šle povsod, pred Timijem pa niti enkrat samkrat nikamor. Potem mi ni preostalo drugega. Imamo pa hiško zadaj, kjer je zgoraj odprtina in je noter seno za zajčke. Lahko grejo med drva spat, lahko v kurilnico (sem jim pripravila vhod) in povsod je toplo. Ni hudega mojim razvajenim žvalem

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
7.12.2007 11:03:01   
natasa34
Kaj šele meni rečejo, ko imam dve dogi v hiši user posted image . Sem se že takih bedarih naposlušala ... Sesamo pa pomivamo po tleh pa tak vsak dan, je dlak za izvozuser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
7.12.2007 11:08:28   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

špelin@ ne rabiš razlagat. Mene že čudn pogledajo, če rečem, da mam dobermanko v stanovanju. Pol kr mislijo, da maš umazano pa smrdljivo stanovanje, ker si predstavljajo, da je to tak revež, kakršne vidijo na kaki ketni za vogalom hiše. Ampak js sm se že zdavnaj nehala obremenjevat s takimi ljudmi. Sm ugotovila, da se ne splača ukvarjat z njimi, ker se ne sprijaznijo s tem, da pač vsak živi po svoje. Hvalabogu nas je pa čedalje več takih, za katere kuža ni več samo čuvaj, ki bi ga vidle sam takrat ko mu nesemo jest user posted image .

aurora res so lepe blazince, je prav fajn, da si najdeš kako ustvarjalno dejavnost, ko si domauser posted image .

Ja Naty ne govor user posted image , moja tašča je ena izmed takšnih, ki nikakor ampak res nikakor ne odobrava in ne more razumeti kako lahko imamo psa v stanovanju user posted image , se kr zgraža. In kadar prideva z mojim k njej na obisk, pred menoj ne bo nič rekla, ko pa je moj mož sam z njo pa mu pridiga user posted image o psu. Sploh me ne zanima, jaz pa pri njej ne morem razumeti kako lahko imajo vedno bogega psa na ketni. Ona točno ve, da pred menoj ne sme nič omeniti psa, ker bi ji kar takoj povedala nazaj. user posted image user posted image user posted image Ampak ker je naša slinavka tako pametna, na taščo vedno laja in renči, ker ve, da jo ne mara. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
7.12.2007 11:12:07   
špelin@
Uf, punce, ko bi ve vedela, kako zelo sem vesela, da nam ni skupna samo nosečnost, ampak tudi naši kosmati prijatelji user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?