aurora28
|
Dobro jutro čvekice in dobro za lepo jutro! Mene pa danes čaka delovna sobota, moj je v službi, zato pa pride k meni mami in bova skupaj rasturali po stanovanju . Najprej naju čakajo sesanje stanovanja, pranje oken in zaves, pranje tal, brisanje praha, likanje, pranje perila.....ojojoj koliko stvari sem si naštimala. Včeraj sva z mojim šla na kulturni večer, obujanje staroveških plesov in je bilo super, tema je bila Romeo in Julia in sva se kar topila, tako lepo so plesali v tistih lepih staroveških oblačilih. Super je bilo. Teodoral, ti komentiraš poročne obleke, ja kaj pa neveste, al niso neveste za dol past. Midva z mojim sva načrtovala in sicer sva najprej imela nekaj težav, oziroma jaz sem jih imela, ker sem imela prirojeno pregrado maternice in sem morala iti najprej na operacijo, no potem pa je uspešno ratalo. Ampak štorija kako je ratalo ... Ko sem dobila zeleno luč od G, da lahko po operaciji začneva delati na , sva delala dva meseca, pa ni bilo nič, potem so bili časi dopustov in ker sva se z mojimi starši dogovorili, v bistvu sva jih midva zraven povabilana dopust, sva se nekako dogovorila, da se ne bova na dopustu preveč z obremenjevala, ampak bova uživala. Bili smo v apartmaju in naju je kar metalo od želje po , zato sva vsako minuto, ko sva bila sama v apartmaju izkoristila za hopacupa. Potem veste, da je bil sex kar hiter, ker nisva želela riskirati, da naju tastara dobita in sva bila kot zajca, bilo je kratko ali sladko. Ampak ko bi morala dobiti , je ni bilo in test je pokazal, da sva ravno na dopustu, ko sva bila kot zajca zanosila. Zdaj sva se pa dogovorila, da ko se bova odločila, da je čas, za drugega in tretjega , bova ponovno na dopust povabila moja starša, ker očitno njuna posredna prisotnost deluje.