|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
30.11.2007 9:51:46   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

a mi zna katera povedat, če lahko jem jetrca? namreč jutri imemo koline in bi jih z veseljem jedla!? vsaj malo?user posted image

Domača jetrca mislim, da lahko. Bog ne daj pa kupljena. Tista so bolj škodljiva, kot ne.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
30.11.2007 10:02:06   
Naty*
Uf punce, sm si kr malo oddahnila, ko vidim, da ni sam pri meni tko. Sej sm že včeri razlagala, da skor pogrešam 24 urno slabost, ker mi je kazala, da sm noseča user posted image . Tko da me je tale sračuser posted image  še tolk bolj prestrašilo. Ampak očitno hormoni res delajo po svoje.

No js grem zdej lulat ponoči enkrat, prej sm hodila pa ene trikrat. Ma ne vem...to se tolk spreminja, da kr ne vem kaj naj si mislim. Sm pa ugotovila, da nimam glavobolov odkar ne hodim na šiht. Ne vem, a jih je povzročala dolga vožnja al stres na šihtu, v vsakem primeru je to stvar, ki je pa NE pogrešamuser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
30.11.2007 10:04:27   
Naty*
Aja TamaraJ ti morm povedat, da si me zdele v 15-ih minutah stala 40 EUR. Ker si dala od Prometeja link gor in js sm šla veselo v nabavo user posted image . Pa sm nabavila stvari za voščilnice pa za tiste luštne stenske slike iz gipsa. Jao meni, ko bo moj ugotovu user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
30.11.2007 10:17:32   
TamaraJ
No, zdaj je idealen čas za ustvarjanje. Vzdušje je že skoraj veselodecembrsko in mene čist cufa od tega. Čestitke sem tudi jaz že začela delat (jih imam za narediti zase, za mami, za nono, za fotrov Aeroklub...). Tako, da moram kar veselo v akcijo, če hočem, da mi znese...
Stvari za ulitke, čestitke, itd. sem pa nekaj že lani nabavila, nekaj pa letos že mesec nazaj. Je pa takooo luštno nekaj packat in se moram kar malo nadzirat, da preveč ne nabavim. Sicer pa bodi vesela Naty... če bi šla v prometeja (ne preko neta) bi najbrž zapravila še več. Tam je na kupe raznega materiala, barv, bleščic, papirja...in tam je meni res težko, da ne kupim pol trgovine user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
30.11.2007 10:43:49   
Taula
Aurora..slike sem dala dol že ja. Bom dala drugi teden frišne gor če bo sreča.

Katina sem mislila nate zjutraj..sedaj verjetno že ležiš v sobi, čvekaš s user posted image  in čakaš na kosilo da te spustijo domov. Upam da je AC potekal brez zapletov.user posted image user posted image

Ima danes katera pregled?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
30.11.2007 11:01:37   
kodrana
ej bejbe mene je zdaj full šok...

od mojgauser posted image starješa sestra, ki živi še doma in ima eno zvezo s fantom bolj na izi, je NOSEČA!!!-pardon kričanju, ampak je me je kar vrglo. seveda so občutki mešani. je pa nenačrtovana nosečnost in verjetno bo otroka obdržala. on noče, da ga obdrži. ima pa doma našo podporo. no, samo da bo vse ok. predviden pdp je 27.7. mi je spet pritisk narastu zarad tega.

aja, sem včeri Pušenjaka spraševala zarad mojga pritiska in pravi, da je zgornji na meji, spodnji je ok. in da je najbolj pomembno, da je spodnji tlak ok. me je kar malo potolažil.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
30.11.2007 11:09:59   
Taula
Potem boste imeli dva dojenčka...boš imela družbo. user posted image user posted image (upam da se razumeta)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
30.11.2007 11:19:45   
kodrana
ja, z bratom se ne razume prav dobro. je precej trmasta in mogoče za mene celo otročja.. precej zamerljiv tip. moraš pazit, kaj rečeš. stara ej pa 27let.
ja, saj sme po eni strani full vesela.. zdaj se je azčela spat mal pogovarjat.. ker drugače se skos enki drži.
uapm, d abo on sprejel odgovornost, tako kot je treba.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
30.11.2007 11:28:06   
TamaraJ
 Ja.mogoče se bo unesla in se boste nekega dne še dobro razumeli. Če ne, pa ni tudi nič izgubljenega. Verjamem pa, da ti je tlak dvignila novica user posted image . pa vseeno raje čuvaj sebe in tvojo pikico (mislim, vedno večjega user posted image  in da ne bo užaljen, če mu še vedno rečem pikicauser posted image )

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
30.11.2007 11:30:30   
kodrana
sej jst bi full rada, da bi s erazumel..in sem se skos trudial za to.. ona pa od takrat, ko s eje odselila iz najinga nadstropja dol, je full jezna.
namreč tud starša sta rekla, da bi blo fajn, da s edol odseli, kajti mi2 bi rada imela familijo in svoje stanovanje gor. to je sedja že pol leta.. pa je še vedno jezna. bolj na brata, mene vedno pozdravi in se mi nasmeje.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
30.11.2007 11:42:45   
TamaraJ
Tole knjigo sem ravnokar naročila... Sem že slišala zanjo in sem si zaželela, da jo imam kar doma.

http://www.sanje.si/knjigarna/modrost_rojevanja.html (preberite si pod rubriko ''preberi''...malo na kratko)

O avtorici pa si lahko preberete na: http://www.sanje.si/knj_avtorji.php?avtorId=210

user posted image

user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
30.11.2007 12:03:15   
filipinka
Me kar mika, da bi naročila tole knjigo. Prijateljica mi je priporočala tudi knjigo Izziv poroda; ona pravi, da ji je res pomagala pri porodu.
Za srečanje pa...meni ne bi bil problem prit v LJ. Se bomo kaj zmenile!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
30.11.2007 12:07:19   
Taula
Hvala za link. Jaz bom itak rodila v Lj, kjer imajo zadnje čase ful probleme z gužvo. (baby boom) Sem zadnjič brala članek o tem. Tako da bom po moje pri porodu bolj malo pomoči dobila.user posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
30.11.2007 12:15:47   
TamaraJ
A misliš, da bo v aprilu, maju tudi toliko porodov? Joj, upam, da ne... Čeprav nas res ni malo. pa so še tiste na drugih forumih in tiste, ki sploh niso na forumu. Teh zna biti največ... Hmmm, upam, da si bodo za vsako vzeli toliko časa, kot ga potrebuje.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
30.11.2007 12:24:03   
Taula
Po moje kar bo, ker je ful porast user posted image . Veliko je prvih mamic (ki so nad 30) in iz cele Slo hodijo v Lj. Kar ni nič narobe, samo zdravniki imajo paniko ker se baje zgodi, da čakajo za porodno sobo...ker ni placa in razmišljajo, da bi improvizirali s sobami. (da bi bilo več porodnic v eni) in mamice prej odpustijo iz bolnice, da dobijo prostor. En G je napisal da morajo gledati v prihodnosti v smer tega da bi mama in otrok šla nekaj ur po porodu domov. Samo to bo še trajalo, ker morajo usposobiti patronažne službe. Pa sej porodnišnica ni tako stara madona...pa je premalo placa. Jih je presenetila nataliteta. No ja..bomo že. Eden mi bo že pomagal, notri pa tudi še noben user posted image  ni ostal.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
30.11.2007 12:32:42   
petrahh
ojla,

Spet ste zelo aktivne danes. Ja petek je user posted image

Taula . . . jaz sem iz okolice Ljubljane! Srečanje, wow, a sem zraven?

Ste se čisto razgovorile o slikah. Tudi jaz iščem kako, a ponavadi jaz skačem okoli s fotoapartaom, tako da sem na redkih slikah, no kako poročno pa od kužka pa bi se že našla.
Pa nasvet . . . . kako jo pa dam gor, ja sm bl med neračunalniškimi tipi kar se tega tiče.user posted image

Taula, Čmrlika, Modrooka,........ mi lahko pošljete geslo prosim!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
30.11.2007 12:32:43   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
notri pa tudi še noben user posted image  ni ostal.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
30.11.2007 12:32:45   
Skye
No pupe da vas pomirim, jaz ne bom delala gužve v LJ, bom kar v Mariboru rodilauser posted image user posted image user posted image

Ena pojstla večuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
30.11.2007 12:33:28   
modrooka
Jaz pa v Kranju... user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
30.11.2007 12:34:51   
aurora28
Jaz sem tudi za srečanje, v bistvu mi je vseeno kje se dobimo, ker bom imela svojega šoferja user posted image user posted image user posted image , bi pa se bilo fino dobiti nekje na sred poti za vsako. user posted image
Meni se je prebava tudi porihtala Naty in zdaj grem včasih še čez dan na wc školjko sedet in push, push user posted image user posted image user posted image , to je posledica dvigovanja otročka v trebušno votlino in tako se sproti črevesje. Mislim, da je Skye rekla, da hodi bolj pogosto na wc ponoči, ja jaz tudi, pa nevem kako to, očitno čez dan popijem veliko tekočine in ko se ponoči umirim, se začenja proces praznjenja. user posted image user posted image

Sem pa danes ravno računala in ugotovila, da jaz popijem samo v dopoldanskem času 1,5 l tekočine (mleko, čaj, donat, sokovi...), kaj pa ve dosti pijete?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
30.11.2007 12:40:19   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: petrahh

Pa nasvet . . . . kako jo pa dam gor, ja sm bl med neračunalniškimi tipi kar se tega tiče.user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/albumimoji.asp

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
30.11.2007 12:42:18   
TamaraJ
Ne, petrah... mislim, da sem ti dala link do mojega...Hmmmm.  Čaki še mal

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
30.11.2007 12:43:51   
TamaraJ
Mah kaj... Pojdi v svoj profil (zgoraj moja ringaraja in boš noter našla Moji albumi. Potem pa sledi navodilim. če ti kaj ni jasno pa vprašaj. pa upam, da ti uspe...bi te radi spoznali!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
30.11.2007 12:45:07   
kodrana
jst bi tud mela to knjigo.. bom pogledala, če se jo da kje zlovdat. k kupovala jo res ne bi. glede na moje trenutne finance.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
30.11.2007 12:50:35   
TamaraJ
Ahhh, saj jaz tudi nisem ravno pri financah in do plače je še Hmmmm... No, ene deset dni (Uhh, sem mislila, da več). Ampak bo šlo pa iz skrivnega sklada za moje drobnarije. Ja, pa tudi tisti sklad počasi hlapi user posted image . Upam, da bo v službi Božiček še kaj prinesel...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?