|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
25.11.2007 20:47:56   
LuNa73
user posted image
Ej, saj boš /bota tudi to premagala in štrtučka bo vajina... vsaj premaknilo se bo zdaj naprej!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
25.11.2007 20:49:36   
ledenka
luncika user posted image   sam za tebe user posted image
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
25.11.2007 21:10:42   
LuNa73
hvala ajsika user posted image ... po vsem skupaj to zelo paše.... user posted image  NAporen popoldan... huuuhhhhhhhhuser posted image user posted image .... bomo videli kaj bomo zrihtali.... v glavnem... s 1. živiva skupaj! Zdej pa me zanima.... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
25.11.2007 21:15:41   
ledenka
user posted image  pol ti je ta koktejl (k se menuje Screaming Orgasm user posted image ) lih prav!

sam da ti ne bo gledal pod prste, kaj delas na racunalniku user posted image  pa bral nase litanije o O. M itd, to dedce obicajno odvrne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
25.11.2007 21:21:07   
LuNa73
ehhhhhhhhhhh, pa sej ve, da ne smemo... sem mu rekla, da naj prvo vseli svoj računalnik sem user posted image user posted image user posted image user posted image , ker drgač bo.... krizaaaaaaaaaaaaaaa..... pa itak je tale RR moja sladka skrivnost... zato pa me ni gor, ko je on tukaj.... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
25.11.2007 21:23:33   
ledenka
aaaa, pol si zaj sama user posted image  

dedci itak ne razumejo tega cveka... moj pride okol, pogleda, vidi naslov zanositev ali kaj takega, se namrdne in gre naprej user posted image  

eh, men se je po rezultatih mal sesulo, ampak sem ze nazaj gor in grem novim zmagam naproti user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
25.11.2007 21:32:24   
LuNa73
Itak ti vrjamem, da je bil šok... za oba! Jah, saj ti nič drugega ne preostane kot da greš naprej v nove boje... itak pa veš..optimizem pomaga... pesimizem pa je treba odganjat kot to hudobnico rdečo.... Pa mal pavze ne škodi.. da si telo in um mal opomoreta!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
25.11.2007 21:48:54   
ledenka
vsaj O lahko neham racunat user posted image  to mi je bilo tako odvec, sploh, ker je bil to vedno razlog za kreg user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
25.11.2007 21:52:13   
LuNa73
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... a si se vedn zmotla? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
25.11.2007 21:56:25   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  ne, vedno sem vzela ful dolgi rok user posted image user posted image user posted image  pol pa sem mu morala dopovedovat, da jemljem se mal rezerve user posted image user posted image user posted image  tko ene 3 tedne user posted image user posted image user posted image  pa mu ni blo lih pretirano vsec user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
25.11.2007 22:02:45   
LuNa73
ajsika moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čuj tvoj mož more bit cel dol posušem... v službi ga cuzajo... ti doma ga čist izcuzaš... energijsko mislim... bogi revež... sej tud men ne bi blo user posted image !
Itak bi pa njemu dala da računa.... to mu lahk daš nalogo za ta mesec... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
25.11.2007 22:05:18   
ledenka
eh, na moske se pri tem racunanju ne mores zanest user posted image  

zaj bo moral pac naciljat posodico, pa bo user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
25.11.2007 22:08:36   
LuNa73
ne ne... a ne gre to pr Rešu tak, da ker je s tabo vse o.k.... da vaju dajo na mizo..pa njemu nardijo rez...pa kr v tebe not brizgnejo al vstavijo... nekak tal...
Ker od moje svakinje sestrična je bla o.k... njemu pa so plavalčki nagajali... dvakrat je šla na zamrzjenčke... pol tretjič pa v Postojno in so nardil kr direkt od enega v drugega.... pa jima je ratal! user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
26.11.2007 10:40:39   
ledenka
user posted image

naša kavica user posted image  

poklicat moram po 12h... sem rahlo živčna user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
26.11.2007 13:23:08   
oktavija
Dan punce!user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj? Jaz bedno ker so vsi v službi neki tečni in še mene nervirajo brezveze...user posted image user posted image
Jaz bi pa bila doma z mojim lubijem user posted image , ki je poškodovan in še ves teden ne bo delal...user posted image  

Tako še malo objemčkov za moje soborkeuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
26.11.2007 19:30:35   
ledenka
na hitro - caka me HSG, pol bomo pa videli, kako naprej user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
27.11.2007 19:36:55   
LuNa73
Halo mačke... pismo smo me nekam poniknale user posted image user posted image .... jah, sej jo spet šibam dalje... pridne mi bodte... pa kaki dober kofetek se bo tud prlegu juter zjutri user posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
28.11.2007 9:19:08   
spelka12
Evo, da nas vrnem mal bolj gor, drugače bomo na drugo stran padle - KATASTROFA.
Ajsika moja user posted image user posted image , sem ti povedala, januarja obe štartava 100 na uro. Eno tisto tvojo kavi bi. A imaš kakšno za mene? Pleeeeeeaseeeee.
lunca tole s cuzanjem je bilo pa perfektno za nasmejatuser posted image , pa da naj dedci računajo našo O, jaz bi jo pol imela vseh 28 dni, pol bi pa jest pregorela.user posted image
oktavijaaaaaa a je tvoj lubi fejst poškodovan, a vseeno lahko....hopsatauser posted image ? No sam vprašam. Če lahko, si še ti dopust zrihtej pa akcija.
Še malo pa bo december. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Včeri sem šla z bivšimi sodelavci na pijačko. Vsi so pili kuhano vino, jaz pridna čaj. Zadnjo rundo me končno prepričajo, spijem čaj z rumom in.......celo noč sem imela zmenjke s školjkouser posted image ? Hm pa včasih nisem bila taka, a se staramuser posted image ? Ja nč alkohol bo treba ukint. Cigarete in kavo sem že, zgleda da bo še to treba. Pol pa še avto prodam in se z biciklom začnem furat okol, pol bom pa dobila medaljo za najbolj zgledno in pridkano državljankouser posted image . Jao kolk mi trga, 5 dni po luni pa sem še čist paf.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
28.11.2007 10:09:27   
ledenka
user posted image

kavica, posebej za vas user posted image  

a ni dans en tak mal čuden dan? sem čisto povožena... in se mi zdi, da gre s slabšega na slabše user posted image  mogoče pa rabim... kaj sladkega user posted image  

naslednji teden mam predvidoma HSG user posted image  pol bomo pa vidli, kak pa kaj... upamo seveda na najboljse user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
28.11.2007 10:16:33   
spelka12
Ajsika kaj je že HSG?
Kava je omamna, sladkoba pa pride natanko čez 7 dniuser posted image .
Meni je pa danes super dan, čeprav je bla noč user posted image , sonček me tko prijetno boža po hrbtu ko tipkamuser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
28.11.2007 10:42:58   
LuNa73
halo kofetartke.. na hitrco, ko mi noben ne diha za vratom...user posted image ..mam natanko dve minuti... napake bojo... brzina pa še pes v naročju... po novem misli da sem kavč... do včeri sem bla še samo fotel user posted image user posted image user posted image user posted image ...

kavica se je odlično prilegla....mmmmmmmmmmmm njami user posted image .... pa jezik sem ji nazja pokazala.... jst sem namreč dans razigrana user posted image ....
Špelka... jst sem pa misla že skoz, da si ti najbolj pridna in zgledna državljanka... huh, kolk mesecev sem živela v zmoti... ah, jeb*** ga user posted image
ajsolinka,  daj odpri si eno čokoladko... bo hormon sreče spet prisoten...
evo, dve minuti mim.,.. pa pa... ampak se še javim, ker bom še sama...upam user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
28.11.2007 12:20:41   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

oktavijaaaaaa a je tvoj lubi fejst poškodovan, a vseeno lahko....hopsatauser posted image ? No sam vprašam. Če lahko, si še ti dopust zrihtej pa akcija.
Še malo pa bo december. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. 

user posted image user posted image user posted image Spelka12 pa je se ti meni skrivaš, full te že pogrešam!user posted image user posted image
Ja moj   user posted image    lahko user posted image sam jaz nimam več dopusta....user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
28.11.2007 13:41:54   
spelka12
oktavija kaj se skrivam, letat morm za tabo, ker si tolk hitra, pa te nikol ne ujamem. Dej prosim prestavi v prvouser posted image . Pa saj ti pišem pri decembrkah, marš tjauser posted image . Ja pa kaj a ti delaš 24 ur? Namesto na malico, domov hopsat. Tvoj naj bo že pripravljen ti samo opraviš in čakaš na user posted image   user posted image , se sliši simpl a ne?
lunca jaz bi bla tud kavč al pa zofa za enga cortkanga mopseka, še v vodno posteljo bi se za par ur spremenila, samo da bi ga lahko čohala.
ajsika a bo? Rabiš roko, ramo za zjokat, nekoga da ti speče čokoladno torto, da te pride pokrit, da ti naredi najboljši coctail na svetu, da ti zmasira noge, da ti prinese rožico.......? Rade volje naredim vse to za tebe, samo bodi boljše volje prosimuser posted image .
lupitka, pikapolonca in ostale kje ste?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
28.11.2007 16:59:06   
ledenka
user posted image  hvala, punce... ste mi vlile novo energijo user posted image  

špelči, ko sem prebrala tvojo punudbo, sem se iz srca nasmejala in mi je postalo toplo pri srcu user posted image  hvala! sem se v momentu bolje počutila!

lunči, čokolada je definitivno pomagala user posted image  kako ti kaj gre, nisi nič več ob večerih tule user posted image  in še zmeraj čakam kak ZS s podrobnim poročilom o lajfu user posted image  

oktavija, še malo, malo, pa bodo prazniki user posted image  jaz mam pa še fullll dopusta, skor polovico. me zanima, če bom lahko porabla user posted image  

imejte se lepo, pošiljam vam eno user posted image  v vašo smer - lunči, ti jo dobiš šele takrat, ko boš hotla!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
28.11.2007 17:02:33   
spelka12
Vesela, da sem ti pomagala......pa še kdajuser posted image . Pa hvala za štorkljo, takoj ko ji izpulim user posted image  iz kljuna jo obrnem nazaj k tebi z novim user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?