|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
18.11.2007 20:07:52   
LuNa73
sam da se ti pofočkam, da sem jst tud tu... zdej pa hit preberem kaj si naklofala user posted image

Tak ker sme prebrala..bom kr tale post uredila...
Hmmm, jst si srcno zelim, da bos prva, ki bos klele gor (na novi borbi) sprozla val roza barve... no, dej, zacni, a vela?
Pikapoka bo sele naslednji mesec.... spelka men se zdi enkrat januarja.... jst ne vem kdaj, mogoc februarja... tak, da daj, bod faca, pa rec toti grdosiji od M naj ne hodi blizu... Jst sem za in če je še katera naj dvigne roko user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 18.11.2007 20:10:07 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
18.11.2007 20:09:59   
ledenka
ih bin hir user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
18.11.2007 20:16:10   
LuNa73
ooo ajsi user posted image user posted image user posted image user posted image ...cuj, vidim da sta ze nasla skupni jezik - fotelj, tale dva mackonerja....user posted image user posted image !
In kak se pocutis? Si o.k?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
18.11.2007 20:17:54   
ledenka
eh, iz tvojih ust user posted image  

cuj, bomo vidli. sem napisala gor, kako mi je O nagajala user posted image  tak da ne vem. sej slonckala sva dosti, sam bomo vidli, ce se je kaj prijelo. sicer pa naslednji teden cakava njegove rezultate... user posted image  me zanima, kaki bojo

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
18.11.2007 20:19:55   
ledenka
sem ok, sam dost hodim na WC user posted image  ja, vem, da je to znak, ampak pr men je to tud lahk znak user posted image  user posted image  pa do mojih spagetov s tartufi sem vceraj prisla... pa niso bli dobri user posted image  si jih moram doma naredit, ker dam dost omake gor, v restavracijah so fuuuuuul skrti s tem user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
18.11.2007 20:20:43   
LuNa73
iz mojih ust se ne bo nič prjel user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, glavn da se je dost slončkal... no upam, da v času O... sej drgač je tud fajn, sam je pa nekak bolj priporočljiv za dosego cilja med časom O... in zdej bi še lahk razpredala o tem, pa se bom raj ustavla...user posted image user posted image user posted image  ker očitno moja urejena glavica prevč urejeno misli user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
18.11.2007 20:22:29   
LuNa73
jah špagetki... a ti sam na njih živiš al kaj?user posted image  Lej jst te ne bom nč prganjala da naredi test.. bom zdej sam pestike držala... in čičala pa čakala....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
18.11.2007 20:29:58   
ledenka
glede na zmesnjavo pr O sem rekla, da bom pocakala do torka... pol bom pa vidla user posted image  

ne, spagete jem ene 2x na teden, je pa res, da sva jih vceraj in danes user posted image  danes bi sicer kaj drugega, pa nisem mela nic mesa doma, avta pucat pa se mi absolutno ni dalo user posted image  do najblizje trgovine, ki je odprta v nedeljo, mam ene 15 min pes, to je pa prevec za vrecke nosit user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
18.11.2007 20:36:32   
LuNa73
jaoooooooooo...zdej sem se pa nasmejala..... tole z vrecko nosit....user posted image user posted image user posted image user posted image ... k si te kr predstavlam, kak boga revca vlačiš tri pune vrečke iz trgovine...peški...pa ful snega.,...user posted image user posted image user posted image

Nč ajsika moja...jst odpeketam... se jutri kaj berema... vela???user posted image  Lepo se mej... pa paaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
18.11.2007 20:46:25   
ledenka
pridna bodi user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
19.11.2007 10:18:49   
ledenka
user posted image

pa spet jutranja kavica user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
20.11.2007 8:54:30   
LuNa73
uh, ste se naklepetale user posted image user posted image . Mislim, da rabim dopust, da vse to mpreberem! Ajsika, ni tak lepa tale moja kavica, je pa dobra! Evo vam je! user posted image user posted image user posted image !
LP
  S.
P.S: a vse tok delate, al kaj?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
20.11.2007 10:51:27   
ledenka
sem bila zvečer tule, pa nikjer nobene user posted image  samogovorov mam pa že itak zadosti user posted image  

jasno, da delamo, in to fejst in trdo user posted image  mam čist žuljaste konice prstov od vsega tipkanja user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
20.11.2007 11:12:42   
LuNa73
oj... žulji jauser posted image ... jst jih mam pa vsepovsod! Na rokah, nogah... tipkanje, eksperimenti, stanje na nogah... no, jst se včasih še mal spečem...user posted image  tak da tud kaki mehurček se najde na moji roki!
Drgač kak si?user posted image  Jst sem... eh, oblačno user posted image ! Pridna bodi! Pa se bereva kaj bolj pol....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
20.11.2007 12:18:01   
ledenka
bolj tko sem user posted image  me mal M mantra, packa nemarna (bi rekla še kaj gršega, pa se dans pretvarjam, da sem dama user posted image ). pa lačna sem, se mi pa ne da it na kosilo, če naročim pico, bo trajalo pa kako uro, da se pricinca do mene. kaj čmo user posted image  

pa ne bom se pritoževala kaj preveč, bom raj mal posrfala po netu in bo user posted image  po kakih kjut dečkih, njami user posted image  rabim mal adrenalina, da bo lepši dan user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
20.11.2007 13:54:25   
LuNa73
hmmmm...a je prišla, al kaj????? A morem it gledat na nepričakujem?user posted image  Namreč moja prva postojanka je tukaj... za razliko od drugih, ki rabjo smerokaze user posted image user posted image user posted image user posted image !
Pa pizza je redilna, midve pa hujšama.... aja, juter začnema user posted image ... pa kr naslajaj se ob dobrih fantičih...vsaj kalorij ne nabiramo.....user posted image
Jst mam pa v službi eno malo štalo....user posted image  smo meli malo kratkega stika - samo s sodelavcemuser posted image ... pa saj bo boljše... mogoče jutriuser posted image user posted image ... evo pa me spet nekej kliče... itak že veš kaj....
pridna bodi... lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
20.11.2007 15:08:17   
ledenka
heh, ti le pazi, da ti kaj v luft ne požene user posted image  

je prišla, tale moja M... očitno je preveč praznovala martinovo, pa je mal zalutala. upam, da bo veseli december tako praznovala, da ne bo več k sebi prišla user posted image  

ja, hujšanje... dans se ne splača več user posted image  jutri pa res lahko user posted image  za zajtrk mam predvidena 2 kakija, pol pa bomo vidli - ob 5h mam načeloma pozno kosilo, lahko pa do takrat probam zdržat sam z jabkami, misliš, da bo šlo? dela bom mela itak tolk, da se ven ne bom vidla user posted image  

mam feeling, da bom danes šla bolj zgodaj dam, me mal ščipa. pa reflekso mam zvečer, komaj čakam user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
20.11.2007 15:54:38   
spelka12
ajsika, lunca, pikapoka, bumbum punce moje kako ste kaj?
Mene je teta gripa ujela. Pa sem jo že poslala nazaj, mi ni bila preveč všečuser posted image .
ajsika pomoje nimaš dovolj zatesnjena okna. Mogoče ti je skozi luknjo user posted image  notr ušlauser posted image .
lunca super avatar, res cuty.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
20.11.2007 16:15:56   
ledenka
špeeeeeelčiiiiiii user posted image user posted image user posted image  zgleda bova skupaj kupovali vozičke, tam nekje poleti user posted image  če tebi rata januarja, meni pa decembra, se lahko julija dobiva na razprodajah user posted image  

gripo pa le ven naženi, nima kaj, da išče pri tebi user posted image  sicer pa, če si kolikor toliko ok, pa imaš možnost počivat, je čisto fajn user posted image  

kdaj se ti začneš špikat? ker pri naju bo očitno tud taka pot... zaj za decembra imam v planu laparo, če bodo rezultati od mojga ok, če ne, grem pa direkt na iglo user posted image  pa bi rada vsaj malce planirala... decembra najbrž ne bo šlo, ker bo moja O ravno nekje za novoletne praznike user posted image  eh, prehitro računam... bomo vidli user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
20.11.2007 19:03:31   
Lupita
Namreč moja prva postojanka je tukaj... za razliko od drugih, ki rabjo smerokaze !
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Punce moje, uf, sem rabla, d sem vas prebrala, pa še to verjetno ne najbolj natančno. Kako ste kej, punce. Brala sem o hujšanju, o oblačnem vremenu, pa njami špagetih in valjda smerokazih. Lunca, jaz jih definitivno rabim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če boste hujšale, se vam pridružim!

Drugač pa vas pogrešam, sam res nimam časa, moje obdobje veseljačenja in prostega časa popoldan se je nepreklicno končalo, po mojem bi spet okol novga leta kej bolš!!! Mal moram pojokcat... OK, zdej vas moram pa še mal prebrat, da not pridem. Poleg tega imam totalno abstinenčno krizo...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
20.11.2007 19:17:32   
LuNa73
Lupitka ljubavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Ah veš kaj, sej nobena nima več tok cajta... ampak tu pa tam bi se pa lohk prkazala pa kako rekla... za kakih pet minutk...user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
20.11.2007 22:34:51   
Lupita
Luna, no!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej mam pa res slabo vest! In ja, prav imaš - res bi lahko, sam te enozloženke mi gre4jo tok na živce in potem sam neki nakracam in laufam dalje. Ma ni to to - ni produktivno - ne da se v enem stavku toooook povedat!

Pa sej veš - js sem huda čveka - moram bit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas pogrešam drugač!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
21.11.2007 10:38:38   
ledenka
jutro, babe user posted image  

tko, danes pa hujšam user posted image  za zajtrk sem mela dva kakija, prnesla sem si sem 2 jabolki, pa upam, da bom zdržala do konca šihta user posted image  sicer moram it nujno v Müllerja, pudra mi je sedaj nepreklicno zmanjkalo, pa moram novega kupit user posted image  sam evrčki grejo, ker sam puder ne bo dost user posted image  bom še ziher kake bedarije kupla user posted image  

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
21.11.2007 11:56:25   
spelka12
Uf ajsika vidim, da nimam samo jaz teh problemov v millerju. Grem SAMO po maskaro, domov pa prinesem 2 vrečki. Lepo, da ste me pogrešale. Me miss all of U toouser posted image . A veš, da sem danes v prilogi dela, pomoje je delo dom al neki takega vidla enga mucija, ki je čisto podoben tvojemu, no samo kilaža ni podobnauser posted image . Mislim da ga ima Peter Januš al pa un blond, mali, ki igra same žalostne na klavir. Sem se kuj na tebe spomnila.

lupitka naša tebe pa res dolgo ni blo. Tale abstinenčna kriza me pa malo bolj zanimauser posted image . Kaj a si bla že tolko daleč da jo rabišuser posted image ?

luncauser posted image , mopsija pa tebe tudi pogrešam.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
21.11.2007 12:23:05   
ledenka
špelči user posted image user posted image user posted image  kako lepo te je videt user posted image  za podporo in čuvaja v Müllerju bom vzela kolegico zraven, ki bo dobila točna navodila, kaj mi lahko pusti in kaj ne user posted image  

lupitkaaaaa user posted image user posted image user posted image  nas ti mal ignoriraš al kaj? user posted image  to je vse oproščeno, tud če nas user posted image  

lunči, ti pa itak user posted image user posted image user posted image  sam pazi, da ti kak poskus ne gre v luft ali čez user posted image  

sem lihkar klicala k Rešu, rezultatov še ni user posted image  bojo jutri, bojda. in pol jih v četrtek ali petek dobiva po pošti. no, če jih v petek ne bo, bom spet težila user posted image  to na momente taaaak rada počnem user posted image  

moja dieta je zaenkrat ok, prej sem ratala rahlo lačna, pa sem pojedla jabolko, zaj grem na kavo (brez cukra user posted image ) in pol še eno jabolko, ko bom spet lačna user posted image  pol pa kosilo, sem povabljena po šihtu in upam, da bo kaj dobrega user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?