|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
12.11.2007 17:43:09   
LuNa73
Hja, te bo treba za ušese k se nič kej nisi prikazala... ehhhhh, vse drugi je prej...me klele gor pa...ko nas šljivi al kakuser posted image user posted image !
Sej bolš da nis bla, ker jst sem mela eno ornk krizo in pol bi mela še večjo, ko bi ti kadila ko turk, čik za čikom... sem namreč že ugotovila, da če sem jst kej znervirana, da to nervoznost prenesem še na tebe user posted image !

Dejte se en mal nasmejat ob kliku na tole user posted image ...no men je ta tema včeri polepšala večer in danes dan... user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
12.11.2007 17:55:32   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Hja, te bo treba za ušese k se nič kej nisi prikazala... ehhhhh, vse drugi je prej...me klele gor pa...ko nas šljivi al kakuser posted image user posted image ! Ma ne....jaz sem pač mislila, glej itak imam malo časa, pa nem zaj računalnik prižigala, LuNa bo pa srečna, ko si bo lahko malo od mene odpočila....user posted image user posted image user posted image
Sej bolš da nis bla, ker jst sem mela eno ornk krizo in pol bi mela še večjo, ko bi ti kadila ko turk, čik za čikom... sem namreč že ugotovila, da če sem jst kej znervirana, da to nervoznost prenesem še na tebe user posted image !
čuj ti, če verjameš ali ne, to je pa čista resnica!!!!!!!! ko te kaj znervira, al pa malo pojamraš, oziroma se razpi...., ko si žalostna, ko te kaj razjezi, ko letam ko en velik butl od foruma do foruma za tabo, kričim, prosim, skrbim..... kaj naj potem drugega kot pa čik v usta, pa čakam, da se umirim, ti, ali pa jaz.... saj ne vem, katera je bolj živčna ko imaš TI kak problemček, po moje jazuser posted image

Dejte se en mal nasmejat ob kliku na tole user posted image ...no men je ta tema včeri polepšala večer in danes dan... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
12.11.2007 18:08:46   
LuNa73
user posted image hja, evo sem se spet spomnla na uno divjanje za mano....user posted image user posted image user posted image user posted image ... veš ko si jst to pol predstavlam, tak kot da bi v resnici laufala iz ene sobe v drugo... pa cela panična neki za mano govorila....user posted image user posted image user posted image user posted image
no, sej sem pa tud jst kdaj v skrbeh zateuser posted image !

Evo, jst sem si dala pravi nick... zdej ko je luna crkvala, sem crkvala tud jst.. zdej pa ko se debeli, pa se debeli tud moja dušica z veseljem...user posted image

Jah, a veš da komej čakam 15.... a veš kaj se bo zgodil????user posted image user posted image  Prva plačaaaaaaaaaaa....juhuuuuuuuuuuuu!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1928
12.11.2007 18:18:20   
pikapoka2
.... 15.11.2007 jupi!!!!!!  user posted image user posted image user posted image
to se pravi, da te v četrtek in petek tak ne bo tuki gor, ker boš zapravljala...user posted image

jaz sem zaj laufala v trgovino po čokoladico, boš malo?user posted image
še nisem danes nič jedlauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
12.11.2007 18:21:29   
LuNa73
mmmmmmmmmmmmm, kaka je dobra!!! Ka pa je to sploh za ena čokolada???user posted image  Nima okusa kej tapravga... nekak tak, kot da bi monitor grizla... user posted image  A je to kaki novi okus? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1930
12.11.2007 18:24:40   
pikapoka2
neeeeeeeeeeeeee,
madona, sem vedla da ti je nebi smela ponudit, nena zaj monitor grizi, prosimuser posted image , ker ga boš uničila!!!!user posted image
drugače pa se ji reče milka z lešnikiuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
12.11.2007 18:26:42   
LuNa73
hja, če ga bim uničla, pa bom nardila nekaterim vesele, k me ne bojo rabl več brat... user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam veš kaj... jst morem it neke matematične naloge napisat za eno frklico k jo inštruiram in ji tud poslat! bom čez kako uro pa pol nazaj gor priskakljala... boš ti še gor takrat?

Neposredna povezava do sporočila: 1932
12.11.2007 18:27:06   
pikapoka2
ej, LuNa, a ko punce tiste slikce lepijo gor o dedcih, pomankljivo oblečenih, al pa ko jim uni binglja, a takrat se tud not v ekran spustišuser posted image  
upam, da ne, sicer se mi tvoj ekran smili...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1933
12.11.2007 18:31:17   
LuNa73
pikapoka, pa za kako me pa maš ti user posted image ? Seveda se... ampak previdno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1934
12.11.2007 18:34:55   
pikapoka2
mogoče pa bom, če prideš nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1935
12.11.2007 19:26:10   
LuNa73
evo mene nazaj user posted image ... vse napisala... še mal problemov vmes pomagala rešit....user posted image ..... evo, tak to je pr nas... gužvam bi reku človekuser posted image !

Pika poka... kaki pa je kej filing za ta mesec??? A bo prišla al ne bo? Ne bo, a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1936
13.11.2007 7:47:13   
LuNa73
Jutro! Dobro jutro! Evo  user posted image user posted image user posted image user posted image , da vam mal pritisk dvigne in bode bolj ustvarjalne in kreativne na svojem delovnem mestu!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
13.11.2007 10:18:06   
ledenka
hvala, lunči! ne rabim kuhat jaz user posted image  

kako ste kaj, drage babnice? jaz prekljapljam v zimsko spanje user posted image  komaj čakam, da grem danes zvečer na pilates, da se malce razmigam - to je res mega stvar user posted image  in ker sem škrta, nočem zamudit nobene ure, drgač gre denar v prazno user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
13.11.2007 15:32:48   
pikapoka2
LuNa, tista tvoja kavica, da bi bile bolj ustvarjalne na delovnem mestuuser posted image ...
men ni pomagalauser posted image
Komaj čakam, da grem domov!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
13.11.2007 15:35:12   
pikapoka2
kako je pa kaj naša tetka ledenka? user posted image
daj ledenčica, povej kako se kaj počutiš? ker čez par dni sva midve na vrsti na seznamčkuuser posted image

A bova razturale???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1940
13.11.2007 16:30:14   
ledenka
pikapoka, šur da bova user posted image  je že cajt! tamala je taaaaaki bauc, samo spi, zelo malo joka, samo pri hranjenju je bolj lene sorte... po tetki že ni user posted image  si zdaj še bolj (če je to sploh možno) želim eno svojo štručko user posted image   me je pa povlekla iz depre in mi dala nov zagon... samo, da pogleda s svojimi okicami (sej vem, da še ne vidi...), pa mi je toplo pri srcu user posted image  

ostaja pa praznina v meni, ki jo lahko zapolni samo moja štručka... in se tega boleče zavedam.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1941
14.11.2007 11:35:06   
ledenka
danes pa prav posebna kava user posted image  

user posted image

upam, da vas bo zdramla in boste prišle kaj naokoli user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
14.11.2007 12:07:07   
LuNa73
ko šlivi kavo...jst bi mela tega, ki jo pije... oči že ma lepe user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ajsika, ti ko vse veš... dans pa sem jst en mal..no kr fejst boga... me je usekal u križu... maš kaki dober nasvet, kak umilit bolečeine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ker zadnja možnost mi je injekcija user posted image user posted image

Tartufi? pa ne ješ jih ponavadi? Ka te to pomeni zdej?user posted image

Na Zs pa ti napišem kak pomanjšat slikice..... ampak bolj pol user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
14.11.2007 14:20:57   
ledenka
hmmmm, bolečine v križu. ko mene začne mal bolet, probam delat vaje iz pilatesa - vsedeš se na rob stola (ne vrtečega! user posted image ), od ram gor si stabilna, z ritjo pa migaš levo-desno, pa naprej-nazaj. ampak to je sam, ko te komaj začne bolet.

al pa se vležeš na tla in se raztegneš. no, pa kaka tabletka Ibubrofena tud pomaga, če je že hudo user posted image  

ja, tartufi user posted image  kaj pa vem... sem sicer skor ziher, da nič ni user posted image  ampak... bomo vidli user posted image  

ti pa križ čuvaj, madoniš! ne gre to tak, da bi te vsekalo, no!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
14.11.2007 16:21:38   
LuNa73
ajsika.... hvala za nasvet! Ampak ne gre vaj več delat... zdej sedim klele.. sem se namazala z nekim zeliščnim oljem, pa termofor gor dala... user posted image  Jaoooo, meni user posted image
Čuj, da bi mela unga ko kofe pije pa.... si kr elegantno spregledala, a ne? Pa se na moj križ osredotočla.... hmmmm.... kaj pa če bi mi ponudla namest kafeja masažo, ki bi mi jo toti tipson s slike ponudu? user posted image user posted image user posted image  To pa ne! Ane? Ga boš raj za sebe obdržala!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
14.11.2007 16:46:19   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  te bo zmasiral s tvojo zeliščno kremico user posted image user posted image user posted image  sem mislila, da nisi prav opazla, ker te tako boli, pa vidim, da ti gre na bolje user posted image  še dobro!

z dedi mam pa že brez tegale na sliki dost težav user posted image  recimo z mojim mačkom. sem prinesla domov še eno maco, da bo on mel družbo, on pa ljubosumje zganja user posted image  je extra smešen, ko dela face in se fuuuuuul trudi, da ne zaprede, ko ga čoham user posted image  po moje se bosta ujela, samo par dni bo še trajalo user posted image  do takrat pa se moram zloooooo diplomatsko obnašat user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
14.11.2007 16:58:05   
LuNa73
hja, ko boli ko user posted image  iščeš vse možne variante.... ne boli nič manj, kvečjem boljuser posted image user posted image user posted image .... grem zdej mal v postlo... sam me je strah da se ne bom več ustalauser posted image ... ma grem reskirat!user posted image
A novo maciko že maš??? A je mlada la stara, al kak? Kje pa si jo dobila/kupla? Hmmm... jah, pa ponavad smo babe bolj lubosumne...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
14.11.2007 17:02:13   
ledenka
brezdomka je user posted image  so jo pri vetu porihtali, stestirali, precvikali, in zdaj je pri nas user posted image  stara pa je ene 4 mesece, nič več.

pejd v postlo, pejd, pa sanjaj o seksi maserjih! vzemi kako protibolečinsko tableto, to ti bo še najbolj pomagalo... upam, da maš kako! user posted image user posted image user posted image

drži se pa se čim prej porihtaj!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
14.11.2007 17:02:36   
ledenka
bumbum, vidim te user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
14.11.2007 17:07:27   
LuNa73
jah, tale naša bumbum se je odločla, da se bo z nami sicer družla... ampak sam od daleč user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsika, dej mi kako sliko pokaž od mačkonke... kje pa si zvedla za njo?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?