|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
14.11.2007 17:12:52   
ledenka
hja... očitno ima delo že sam s tem, da prebere, kaj se je dogajalo, odkar je bila zadnjič gor user posted image  

BUMBUM, UPAM, DA SI OK!!! (to je bilo zanalašč kričanje, da me sliši user posted image )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
14.11.2007 17:20:36   
LuNa73
jah, slišala sem te pa jaz.... ona pa vstrašlauser posted image !

No, kaj je s tartufi???? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
14.11.2007 17:24:23   
ledenka
si bom po moje šla tartufato kupit pa si bom špagete naredla - če se mi bo dalo user posted image  ker lena sem fejst! sicer pa mam še ene omakce doma za špagete, pa solatko tudi, tak da mi ni treba it v trgovino pa zapravljat user posted image  do naslednje plače je še daaaaaaleeeeeeč! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
14.11.2007 17:28:53   
LuNa73
jah, ampak če bi se men nekej tak fejst luštal kar sploh ponavadi ne jem.... bi pa šla v trgovino! Do moje plače pa ni več daleč.... juhuuuuuuuuuuuuu..... user posted image  Mi že trka na vrata...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
14.11.2007 17:30:12   
ledenka
tam ko grem z biciklom, ni na poti nobene trgovine... se mi pa ne da pol it z avtom user posted image  ja vem, sem LEEEEEENAAAAA! user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
14.11.2007 17:40:43   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tam ko grem z biciklom, ni na poti nobene trgovine... se mi pa ne da pol it z avtom user posted image  ja vem, sem LEEEEEENAAAAA! user posted image  

s kakim avtom???!!!!user posted image  Peš! to se ti bo pa mogoč lubl... ker preden avto vžgeš, pa vun speleš, pa da se segreje...pa pol parking... hej, si prej tja pa nazaj user posted image Bejš zdej! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
14.11.2007 19:52:26   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image
LuNa zaj si ledenko nasrala, da je šla peš, se mi zdi da se je zgubila???user posted image
Pridne sta vidve, pupiki!user posted image

ledenka
ostaja pa praznina v meni, ki jo lahko zapolni samo moja štručka... in se tega boleče zavedam.
zelo žalostno si to napisalauser posted image
Zelo si želim, da ti že ta mesec praznino zapolni tvoja stručkauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kot budalo bom sržala pesti zate, obljubim!!!!!!!!!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
14.11.2007 19:53:53   
pikapoka2
še malo pa bo najin danuser posted image  ,ledenka

LuNauser posted image , kako si??? Je že kaj bolje?

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
14.11.2007 20:27:45   
LuNa73
ah pikapoka... nisem...boli ko hudič ko se premaknem... sej bo juter boljš... upamuser posted image
in ti kako si?user posted image  
Tak če še pride kira gor... jst vamn želim lahko noč...

Neposredna povezava do sporočila: 1959
14.11.2007 20:37:45   
LuNa73
ajsika... sem se zdej spomnla... men se pa lušta male kinder jajčke... a še maš kako? user posted image

upam, da ne user posted image ... zdej pa res grem nina nana....
pa sem se spet nekej novga naučila user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
14.11.2007 20:38:21   
ledenka
kaj zaj, jaz sem tu user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
14.11.2007 20:39:41   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

ajsika... sem se zdej spomnla... men se pa lušta male kinder jajčke... a še maš kako? user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja pa ja user posted image user posted image user posted image  so sle vse ze v Savo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
14.11.2007 20:40:30   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

hvala bogu!!!!!! Sej to je bil namen....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja pa ja user posted image user posted image user posted image  so sle vse ze v Savo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
14.11.2007 20:43:20   
ledenka
vem, in zato so mi tako teknile user posted image  

pikapoka, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.11.2007 13:46:40   
ledenka
da nas osvežim user posted image  najprej popoldanska kava za vas in seveda mene user posted image

user posted image

danes ima moj spet spermiogram, me zanima, kak bo rezultat... slončkala nisva že več kot teden user posted image , ful kadi, malo spi in vsak dan popije nekaj... pa še nek ultra stres ima v službi user posted image  no ja, bomo videli user posted image  

tako da vas prosim, da mi držite pesti user posted image  bom poročala, ko bo kaj novega!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
15.11.2007 14:19:26   
naja***
ledenka držim pestiuser posted image user posted image user posted image lahko ti pa dam nasvet kako sprostiti dragegauser posted image 100%potrjeno.. z masažouser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
15.11.2007 16:26:42   
spelka12
ajsika točno tak aparat imamo pri nas v službi. Kako si pa vedelauser posted image  user posted image ?
naja*** bogica sem prebrala tvojo zgodbo. Moja, moja, evo en objemček za tebe user posted image
imamo tolk dela na šihtu, da ne pridem do rač., me direktor takoj nazaj usmeri, ko vidi v katero smer zaštartamuser posted image .

(odgovor članu naja***)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
15.11.2007 16:40:17   
ledenka
pa sem spet tule user posted image  pregled sva dala skos, rezultati bodo menda naslednji teden - ker morajo, ce se plavalcki spet zlepljajo, nardit se neke teste. bomo videli user posted image  

slika je prisla pa velika user posted image  sem jo probala zmanjsat, pa nekak ne gre user posted image  sm blont user posted image  

naja, hvala za pestke user posted image  

spelci user posted image  ja ja, le pazi, da te direktor ne najde, ko na RR delis in prejemas nasvete user posted image  kako si ti? bova mogoc v januarju skup na UZ hodle user posted image  in preklinjale Resa in njegove zgodnje ure user posted image  btw. BIG BROTHER IS WATCHING YOU user posted image  ocitno vem, kaki avtomat mate v pisarni user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
15.11.2007 16:42:08   
ledenka
naja, ti sploh dobrodoslice nisem izrekla user posted image user posted image user posted image  sem prebrala... in user posted image  drzi se user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
16.11.2007 16:38:40   
ledenka
eh, borke moje drage, nič od vas user posted image  

grem zdaj domov, današnji dan je bil NAPOREN user posted image  smo imeli malico v počastitev novemberskih RD user posted image  in sem sita kot boben user posted image  

lepo se imejte, pa se kaj čez vikend beremo user posted image  če bo kaj časa user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
17.11.2007 15:12:04   
LuNa73
halo pupike...da vas na brzinco pozdravim, ko/če katera gor mal pokuka... upam da ste o.k... jst jo šibam mal počivat... pol pa... ima da je user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
18.11.2007 13:07:57   
ledenka
mas spet nov avatar user posted image  kjut!

gledam skozi okno in snezi, snezi... hmmmm, kaj bom kuhala? se mi nic ne da user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
18.11.2007 13:53:05   
pikapoka2
alo, alo
kako ste kaj?
Neko zatišje je nastalo tukajuser posted image
LuNči, lepo slikico imašuser posted image
ledenka, kako napreduješ? upam, da ti rata, da se obarvaš roza!!user posted image
Jaz grem zopet v novi krog, je danes prišla user posted image .
Držim pesti zate!!!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
18.11.2007 15:29:55   
LuNa73
Tak, pečenko smo spekl, krompirčka tudi, solatko nardili, juhco smo skuhal že včeri.... no, pa zmazali že tud vse to... zdej počas bo vse skup že v Dravi user posted image ! Ampak... jst pa sem še vedn v pižamiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Če pa jeeeee taaaakkkkkk faaaajnnnnnn! Pa še zavita sem v kocico! user posted image

Ajsika, a ni dons tvoj dan? Kak kej kaže?????

Pikapoka, a ti se kej boljš počutiš? Sem ti poslala po hitri pošti vse naravne arcnije, da ti bojo olajšale te bolečine!

Kar se pa mene tiče... babe mene ne sam da vzadi vse boli... tud spredi! Jst sem se očitno konkretno prehladilauser posted image ! Se zdej sam mažem z mojimi zeliščnimi žavbicami in glineni termofor prestavlam na boleča mestauser posted image . Sej bo boljše... Jah nekej bo pa novga dans... končno sem si vzela cajt in se grem malo uredit - juhuuuuuuu. Bom mela novo frizurco.... pa na glavi, da ne bo kira misla da kje drugje. Pa bom spet bolj urejena in posledično bolj vese4la!user posted image
Kar se tiče pa avtarja... babe ko sem to slikico vidla sem vidla sebe.... mi tale didl deluje kot da nima nč energije, tak kot jazuser posted image user posted image !
Aja, sem pa vesela ker snegujeeeeeeee.... sva se z mojim dons zgrabla en mal! On namreč ima tako službo kjer je sneg nezaželjen  -zelo nezaželjen, jst pa tako ker sta kdaj pa kdaj slabo vreme in snegec zaželjena.... je pol mal pavzice in mir z novimi vzorci in lahk v miru nardimo tiste s katerimi smo v zaostanku user posted image !
Nč grem jst se zrihtat... aja, sem pisala Miklavžu... pa vam vsebino sporočim drugič! user posted image
Bejbike moje, pridne bodte... pa upam, da se zvečer dobimo kaj tu gor pa kako rečemo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1974
18.11.2007 17:25:39   
ledenka
babe, jaz sem tu, sam vas ni nikjer user posted image  kosilo sem naredla tako simpl, spagete... pa eno solato sem obudila od mrtvih user posted image  je bla skor uvela, pa sem jo s knajpanjem spravla k sebi user posted image  ker do trgovine se mi niti pod razno ni dalo. mojega sem poslala mal na siht, ko ne more brez njega, bogi - je vsaj avto spucal, da meni jutri ne bo treba user posted image  men pa ena maca lezi na nogah in ena na kolenih, se pocutim, ko da sem v traktorju user posted image  

M sem ven zaprla, pa vsa okna sem zaprla, tak da upam, da je ne bo neki cajta  user posted image  ampak glede na zmesnjavo pri O ne vem... se tule na krqatko - po koledarju bi naj O bila 3. ali 4. no, 4. zvecer se mi je fulllll vlila sluz, rahlo sluz sem mela pa se 5. in 6 user posted image  pol pa racunaj, ce ves pa znas. ker moja nezazeljena tetka pride redno 14 dni po O, to je edino, na kar se lahko jaz zanesem user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?