|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
6.11.2007 22:32:12   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

a v mb si šla z bajsiklom?..ja pol pa si res lohk utrujena....user posted image

pol bi bla zaj sele v Celju user posted image  na poti tja user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
7.11.2007 10:27:30   
spelka12
bumbum hvala, boli pa isto. Ni važno, al je IUI, IVF al pa SS, bolečina ob - je grozna. Kdaj greš pa ti naprej? Pojdi probat k Rešu. Bova skup okupirale stričkauser posted image .

Borke, vračam se s polno paro, že načrtujem naprej. Ker sem težila ko vrag grem že januarja v drugi postopek, do takrat pa hočem pri kateri izmed vas magični + . Tko da nič jokat z mano, veselite se, zdej lahko spet pijem vinčka in jem biftekuser posted image user posted image .
Tetka ajsika (se fino sliši a ne?), čestitam za nečakinjo.user posted image user posted image user posted image Tudi tebi hvala 100*, že veš zakaj.

lunca moja, ti si zame carica. Hvala za vse besede. Bova zdej skup navijale za ostale a ne?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
7.11.2007 10:32:46   
ledenka
user posted image

dobru jutro user posted image  

jooj, špelči user posted image user posted image user posted image  kolk si ti pozitivna! to tud jaz pravim - še dobro, da mamo biftek, vinčka in srednje pečene stejke user posted image  da o siru s plesnijo niti ne govorimo user posted image

pikapoka, očitno je "v mestu" aspirin brez recepta user posted image  fino, da si ga dobla user posted image  

lunči? user posted image  kje se skrivaš?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
7.11.2007 11:27:23   
spelka12
ajsika, kako se pride do slikic? Kliknem na album, odpre ikono z ključavnico in ko kliknem gor piše vnesite geslo, kam pa naj vnesem geslo, če nikjer ni nič?
Grrrr to me pa živcira. Hočem vidt dojenčka.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
7.11.2007 11:36:26   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Kliknem na album, odpre ikono z ključavnico in ko kliknem gor piše vnesite geslo, kam pa naj vnesem geslo, če nikjer ni nič?

pred "potrdi" je tako sivo polje, in v njega vneseš geslo in stisneš enter user posted image  probaj še enkrat, pri meni je zdaj delovalo

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
7.11.2007 11:52:21   
LuNa73
alo babe moje... sam mal javljanja.... vidim, da vam je današnji dan obsijan s sončkom tud narisal mal nasmeha na obrazek... tak je treba, pozitivn bit... in pozitivno se vrne...sej vete, včasih prej, včasih pa mal kasnej!user posted image user posted image
Itak pa...trikrat hura za vse vas, moje piške šiškeuser posted image !

Teta ajsika.... pje je cortkanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... sem se kr raznežla... ampak lase pa ma lase... po moje je šla še k frizerju si frizurco uredit v salonu mamin trebuh, pa se ji zato ni mudil na svet...user posted image

zdej pa že bežim delattttttttttttttttttuser posted image !!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
7.11.2007 12:05:44   
spelka12
ajsika kakšnega cortka imate. Res je lepa. Ja laske pa ima, so že skor dost dolge za kitkeuser posted image .
Hvala za navodila, tole sivo polje pred potrdi je pri meni belo in sem šla na blef neki klikat in pisat, pa mi je uspelo.
Lunca a pri tebi tudi kej služba trpi zaradi RR-ja, ker mene bodo pomoje kmal v rito brcnil. Sam škodo jim delamuser posted image .

Evo en stavek za nas borke.

Nisem izgubila vojne, izgubila sem samo bitko in dokler bodo moja jajčka še pri življenju SE NE PREDAM!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
7.11.2007 12:06:21   
ledenka
ne sam lase, nohtke ma fuuuuul lepe, ko da ma francosko manikuro user posted image  je bla na bjuti tritmentu, ni čudno, da je tolk trajalo user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
7.11.2007 12:10:19   
ledenka

Nisem izgubila vojne, izgubila sem samo bitko in dokler bodo moja jajčka še pri življenju SE NE PREDAM!

user posted image user posted image user posted image  lahko rečem samo AMEN na tole.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
7.11.2007 12:25:40   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image  lahko rečem samo AMEN na tole.

AMEN-verna ravno nisem ampak tale stavek sem napisala pri 18 letih pred mojo prvo operacijo in kadar se mi kaj podre pri delanju otročičkov si ga ponavljam vsak dan en teden pa sem ko nova.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
7.11.2007 12:35:18   
ledenka
tud jaz nisem verna - ne v cerkvenem smislu user posted image  ampak se mi zdi, da je vera v naš uspeh nujna za pozitiven rezultat

user posted image

grem zdaj na kosilo... pol moram pa tud še kaj nardit user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
7.11.2007 12:40:01   
spelka12
Prav, če me zapuščaš grem pa jaz mal katre igrat.
A imam sanjski šiht al ne?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
7.11.2007 14:23:26   
lifcsi
user posted image Jaz bi se vam rada pridružila, kajti z možem že nekaj časa pridno delava na drugem otroku.Menstruacijo po novem pričakujem jutri(dva meseca imam ciklus na 38 dni, prej pa na 30 dni), vendar nimam nobenih znakov, kot sem jih imela vedno prej!zato trdno upam, da nama je tokrat ratalouser posted image !!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
7.11.2007 14:26:16   
ledenka
lifcsi user posted image  pozdravljena! in dobrodošla med nami user posted image  

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
7.11.2007 15:53:21   
spelka12
lifcsi pozdravljenauser posted image .
Praviš na drugem otroku, super. Koliko časa se pa že trudita, koliko je star prvi otrok...a sem firbčnauser posted image ?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
7.11.2007 16:02:02   
ledenka
špelči, nisi nisi user posted image  

lifcsi, ti držimo pesti user posted image  da malce polepšaš tale november, je tako turoben user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
7.11.2007 17:50:41   
pikapoka2
lifcsi dobrodošla še z moje strani!

ledenka, polepšala si mi dan! oziroma večer
spelka12, lep je ta tvoj stavek! user posted image   Moj je men že parkrat reko, ko pride user posted image ,
lubika ne jezi se, izgubila sva še eno bitko, vojne pa ne, vojna je pa najinauser posted image
Pa vem, da bo enkrat res! Zgubljamo bitke, vojno bomo pa zmagale!!user posted image

kje pa je Lunčika?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
7.11.2007 17:52:09   
bumbum
Čer, babe!user posted image

Spelka12, kdaj grem jaz naprej? 19.11. imava posvet pri zdravnici, pol bomo pa videli.Ma mi ni za hodit k Rešu, če sem iz MB. Bomo najprej tu poskusili.

Pa ostale? Madam ponosna teta, kak je feeling?

Jaz sem se pa komaj zdaj do doma privlekla, pa sem bla v službi samo do 12huser posted image . Smo ble s sodelavkami na pizzi(2 sta meli roj. dan) in smo se načvekale, da me grlo boli.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
7.11.2007 17:56:51   
pikapoka2
špelka
user posted image  šele zdaj sem videlauser posted image

user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
7.11.2007 17:57:46   
pikapoka2
bumbum,
prav imaš, včasih si je pa treba privoščiti, a ne?!user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
7.11.2007 18:02:25   
bumbum
Pikapoka2,jaaaaaaaa. To tako zelo paše(čvek, smeh, da te vse boli....uh, luštno)

Neposredna povezava do sporočila: 1896
7.11.2007 18:56:38   
LuNa73
Ka je zdej šiške piške? Očitno so pr men na pohodu dnevi "groze" user posted image ...mah, mi res nič ne gre tak kot je treba... če pa že men slučajn za trenutek kej uspe, pa komu od mojih bližnjih ne... eh...jutri je noiv dan in itak bo boljš...
pa še v PM naj greji ti dedi klinčevi!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ah reveži, jim nekej ne štima pa smo za njihovo nesrečo kr krivi vsi ostali! Ah klinc..grem raj nekej za službo delat, ker drgač bom klele ornk zašinfala tega mojga bučkota..... ehhhhhhhhhhhhh.... mejte se!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
8.11.2007 10:17:15   
pikapoka2
LuNa, je že kaj bolje?
Meni se sploh ni za delat danes, pa nikamor ne mine!!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
8.11.2007 10:27:57   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

LuNa, je že kaj bolje?   Ne! Še slabše!user posted image user posted image
Meni se sploh ni za delat danes, pa nikamor ne mine!!user posted image   Sej bo minil... user posted image  tak kot moja jeza al ka je že to... res sem čudna, s čudnimi mislimi!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
8.11.2007 10:31:25   
ledenka
punce, spet se skrivate! user posted image  pa ne, da tako resno in intenzivno delate? user posted image  bi tud jaz morala, pa mi nekako ne gre pretirano od rok/prstov/karkoli user posted image  

jutri prideta tamala in mamica domov user posted image  sem prav vesela user posted image  ju grem zjutraj še pogledat, sem posebej vzela dopust za to - po moje bomo ko ena velika ciganska familja, sam še harmonikar in pleh godba bosta manjkala user posted image user posted image user posted image  mam tak nedoločen feeling, da bom čez vikend kar zasedena user posted image  

ne vem zakaj nimam občutka, da se je ta mesec kaj prijelo user posted image  bomo videli. naslednji teden ima moj spet pregled pri Rešu, tko da bo moral cilat v epruvetko user posted image  pol bomo pa vidli, kako naprej. ostajam optimistična user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?