|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
6.11.2007 17:49:01   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

nasa Lunci je super punca, prav fajn sva se imeli in bi se kar cvekali, samo je bila ona zaspana (vstala nekje pred 5.), jaz pa sem tud morala se neki opravit user posted image  sva pa cvekali 2 uri in bi se kar user posted image  res, fajn je blo, tortica je bila super, in naslednji meeting imamo v Mariboru user posted image  tak da Mariborcanke, here I come user posted image   

jah, sej druga si tukaj tak ne upaš napisat, ker veš da bi te drgač zbonbandirale...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak če me že ajsika hvali, pa je lepo in prav da še jst javno povem: veste, sej ne vem kak naj začnem... pa kak naj vam čim bolj natančno povem, pa da ne bo narobe zvenel in še kaj... ampak bom poskusla bit kratka in jedernata: Naša ajsika je taka kot je kle gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! superca!

Je pa res da sem bila ful utrujena in zaspana... ampak punce, povedala vam pa ni da sem se, poleg tega da sem vstala ob pol petih, še zgubila v LJ in jo prehodila pol....user posted image user posted image user posted image .... noge imam polne žulčkov in to na podplatihuser posted image user posted image ! Ampak, se je splačal trpet in dotrpet, predvsem zaradi naše ajsikeuser posted image ...tortica...njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image !
Tak zdej pa sem spet tu z vami... tak, da ne sam da sem kažin delala po LJ, ga bom spet nazaj tu gor....user posted image
Ah, o jutranjem slabem pritisku in o hitrem zvišanju le-tega na maksimum pa vam povem drugič... ker mi je še vedn hudo, ko se sam spomnem na jutranjo situacijouser posted image .... da ne bote prevč v skrbeh... z mano se ni zgodil nič!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
6.11.2007 17:50:14   
LuNa73
aja še nekej... a ve ste že mele O????user posted image to leti na pikapoko in ajsiko!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
6.11.2007 18:00:22   
LuNa73
špelka, ku-ku user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.11.2007 18:20:42   
spelka12
lunca z.s.preber, danes nisem zmožna.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.11.2007 20:16:17   
bumbum
Ledenka, čestitke, da si tetica! Krasen občutek, ne?

Špelčica naša, tako hudo mi je zate. Vem kako boli(no, vem kako boli po neuspelem IUI-ju, ne vem pa kako boli v tvojem primeru), tudi sama še nisem čisto k sebi prišla-user posted image . Rade te mamo, veš? Drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.11.2007 21:25:51   
pikapoka2
OOOOOOOOOOOO, prejle se je pa naša LuNca oglasila!!!
Me veseli, da si še živa, po pohodih po Lj.user posted image
če so samo žulji še ni hudega.... glavno, da si uživala!!!user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.11.2007 21:26:31   
pikapoka2
teta ajsika,
čestitke!!!!   user posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.11.2007 21:29:53   
LuNa73
piki poki.... ti še ne spiš? user posted image
veš kaj... tole srečanje z ajsiko sem si pa prslužla z žulastimi nogami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1858
6.11.2007 21:46:38   
pikapoka2
LuNa, si še tukaj?
Nisem gledala gor, ker jem kostanje!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
6.11.2007 21:51:34   
LuNa73
ja sem še.... pa jezna ko sto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. tile sosedi vrtijo že tamiljontič toto od kreslina tanovo....

Neposredna povezava do sporočila: 1860
6.11.2007 21:52:36   
LuNa73
pa še ena mi je avtar "ukradla"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
6.11.2007 21:54:07   
pikapoka2
u, madona... hude LuNe pa še ne poznam!!user posted image
In katera je kreslinova ta nova? še nisem slišalauser posted image
Ne bodi tok huda, skodi lepoti.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
6.11.2007 21:56:57   
LuNa73
mah, sej sem tok lepa, da sem že kičasta.. pa me je treba mal totega kiča oklestit user posted image ...veš kake so ble baročne svetilke?

ma od goričkega v piran al neki takega... pa kok je nis slišala, če pa jo po radiu non stop vrtijo.....

glede na vse dogodke in informacije danes - lohk sem jezna!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1863
6.11.2007 21:59:13   
pikapoka2
Ne poslušam extra radia, mam rajše CD-je.
Res ne vem, če sem jo že slišala.

user posted image  kaj te jezi, slabe volje si?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
6.11.2007 21:59:56   
pikapoka2
aja, vem ja kake so bile baročne svetilkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1865
6.11.2007 22:01:19   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

aja, vem ja kake so bile baročne svetilkeuser posted image

no, tak kičasta nisem....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
6.11.2007 22:05:17   
pikapoka2
user posted image , a še bolj si?user posted image
Greš ti tudi zaj ajat? Te je Lj utrudila?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
6.11.2007 22:12:39   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

user posted image , a še bolj si?user posted image
Greš ti tudi zaj ajat? Te je Lj utrudila?

Grem ja! Sej je pa skrajni cajt!!!!! Še prej pod tušeka skočim, da mi mal voda odnese to nesnago z mene in iz mene.... res mi je tri mač.... edina lepa lepa novica je ta, da je ajsika postala tetkauser posted image ....in po moje ga tak pije, da to že ni več res!!!

pikipokica, lepo pančaj in lepo sanjaj!!!!! Jutrišnji dan pa naj ti user posted image  na obraz!

Neposredna povezava do sporočila: 1868
6.11.2007 22:16:41   
pikapoka2
Jaz pa sem že pripravljena samo za skok v posteljo! user posted image
Lepe sanje!
Lahko noč!

Že napol spimuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
6.11.2007 22:17:12   
LuNa73
ooooooooooo teta ajsika.... če že duplo vidiš...te vsaj duplo ne piši! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1870
6.11.2007 22:19:56   
ledenka
teta se javlja na raport user posted image  smo ob 6h zvecer vdrli v porodnisnico, se dobro, da je sama v sobi user posted image  tamala je pa... perfektna user posted image  je bla ljubezen na prvi pogled user posted image  

kaj vec pa jutri, danes je blo too much vsega user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
6.11.2007 22:22:05   
LuNa73
jah tetka.... zdej boš pa tu mal vadla... pol pa tak veš, kaj sva zmejeni ne? user posted image  Ti pa sam sporoči kolk je vlka... kok je težka... v glavnem vse! Predvidevam, da sta obe z mamico o.kuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
6.11.2007 22:22:46   
ledenka
e, lunci, sla sem spat ob 1h, vstala ob 7h, se vmes se ene 10x zbudla in cekirala telefon, ce je kaj novga user posted image  pa se v MB sem se peljala in nazaj user posted image  tko da sem dans mal munjena, ampak takoooooo raznezena user posted image  

user posted image  pa hvala za kompliment. no, sej je bil kompliment, ne user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
6.11.2007 22:28:00   
LuNa73
hja, kar se komplimenta tiče... seveda je bil!!!! sej pa itak tak tud mislim...

a v mb si šla z bajsiklom?..ja pol pa si res lohk utrujena....user posted image bejš spat!user posted image pa juter kako rečemo..... hja, lahko noč teta ajsika! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
6.11.2007 22:31:12   
ledenka
nocko nocko user posted image  user posted image

pa spelci, zate en veeeelik user posted image user posted image user posted image   sem brala in user posted image  s tabo user posted image user posted image user posted image   lajf ni fer za take super punce, kot ste ve user posted image  in ga mormo zbrcat, da bo boljse user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?