|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
22.9.2007 22:58:51   
Erin
Hvala Luna, hvala ledenka...user posted image user posted image user posted image
A je kaj v zraku...ponavadi nisem taka, se tudi sama ne prepoznam...prvikrat da me je mal zaštekalouser posted image ...
A argožupca je pa v toplih krajih...sem očitno spregledala...mene tud mika nekam na toplo, pa samo doma za pečko čepim...tudi to je toplo, je.. gauser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 976
22.9.2007 23:02:30   
LuNa73
tejčicaaaaa, jst pa grem zdej pod kovterčka pa pilota v roke... pa bojo mogoč mel tud kako slikico od toplih krajev... pa bo domišljija delala user posted image  
Pol enkrat ponoč bo pa dragi prišu-če bo, če ne bo kje zalutu prevčuser posted image user posted image , pa bo še bolj toplo. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 977
22.9.2007 23:08:59   
LuNa73
nč punce, grem si jst user posted image , pol pa hit user posted image , še prej pa mal user posted image ! Lepe sanje tud vama! user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 978
22.9.2007 23:12:14   
Erin
Jaz grem tudi spančkat...moj že tukaj zraven na kavču napol spi...men se pa tudi ne da...samo posteljo še vidim...da malo prespim to depro...jutri bo boljše...

Lepo spančkajte...pridem zjutraj kaj na kavico- če boste tukaj...user posted image

Papaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 979
23.9.2007 8:17:15   
bumbum
Dobro jutro, punce moje!user posted image user posted image user posted image
Vse še pančate? Jaz vam kavice ne bom kuhala, ker je sama ne pijem user posted image user posted image user posted image . Lahko vam pa kak kakav, če bo okuser posted image ?
Želim vam en krasen dan! Jaz se svojega kar malo bojim zaradi pogreba.....jih tako zelo ne maram, pa vem, da bom spet jokala kot dež....ah, ja.....čustvena rakica.user posted image

Teejaa, si ti kaj boljše?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 980
23.9.2007 8:32:57   
Serendipity
bumbum - dobro jutro - zgleda da sem jaz ena redkih, ki tu ''strašim''. Uh, pogrebi - tudi meni jih je groza - sem pa bila v tem mescu 2 x in in od istih sorodnikov. V enem mescu - dva člana (zet in tast). Grozno...user posted image
Jaz ponavadi pridem bolj pozno, in se zadržim bolj zadaj, ker če vidim, objokane svojce mi je še 1000x hujše. Čeprav se solzicam ne morem upreti.
Se pa spomnim kot otrok, da sem z mamo šla na nek pogreb, od neke tetke, ki je niti poznala nisem pa sem jokala kot dež user posted image  

Joj punce - jaz pa imam jutri pregled pri G - se bomo zmenili kako naprej. Upam, samo da ne bo zavlačevala... Pa ko sem tam sem čist smotana - pol vprašanj, ki bi jih rada vprašala mi izpuhti iz glave, in potem tam sedim kot kak dupko. Danes me full nervoza daje zaradi tega pregleda user posted image

Ok, lepo nedeljo in obilo sončeka!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 981
23.9.2007 8:33:32   
sonček33
bumbum - naj sonček posuši solze.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 982
23.9.2007 8:35:54   
bumbum
Se*, jaz tudi pridem tik ob začetku pogreba, ker drugače bi verjetno še skup padla, če bi gledala vse to. Ma ja, nekak bo. Smrt je del življenja. Kruto, ampak resnično.

Glede pregleda pri gin.....napiši si vsa vpr. na listek, pol ziher ne boš nič pozabla.
Stiskam pesti, da se kaj pametnega zmenite!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 983
23.9.2007 8:47:02   
Serendipity
Hvala bumbum. user posted image

Upam, da ne bo zavlačevala. Ko je njegov zdravnik videl izvide - mu je rekel, ja to pa boste takoj šli v MB. Ko mi je napisala napotnico za HSG,  mi je naročila, da naj počakam pol leta in šele takrat naj pridem nazaj in se bo ukrepalo kako naprej. Ko sem jo vprašala, kaj pa če bo kaj narobe na HSG-ju, pa je odmahnila z roko v smislu, potem bo pa narobe še tistega pol leta. Ste še mladi... In če mi zopet začne s takimi, se bojim, da mi zavre ... (in jaz sem sicer bolj mirne narave) potem me še setra ni hotela naročiti na pregled, ker še ni minilo pol leta user posted image , ampak sem izkoristila malo veze in sem hitreje prišla na vrsto. In potem, me je pa zdaj res malo strah kaj in kako...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.9.2007 8:52:58 >

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 984
23.9.2007 8:57:58   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

bumbum - naj sonček posuši solze.

HVALA, Sonček moj!user posted image user posted image

Se*, imaš vso pravico, da ti zavre. Kar postavi se zase!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 985
23.9.2007 9:11:48   
sonček33
Se* se strinjam z bumbum - zahtevaj več. Sicer je meni to zdaj lahko rečt, ko sem pa bila pred tremi tedni pri G in mi je spet rekla: ne se sekirat saj ste še maldi, sem pa bila tiho. Čeprav sem bila tako jezna in razočarana nad to njeno izjavo. Taki ljudje nimajo kaj počet kot zdravniki.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 986
23.9.2007 11:25:30   
Erin
Pozdravljene...

Sem malcce boljše bumbum, hvala...user posted image Sem prespala, vse skupaj, pred tem se še 1x skregala z mojmu....sedaj pa ne vem ali imam tak hud PMS ali bom imela živčkota za otroka?user posted image No upam da ne eno in ne drugo...

Glede pogreba ti ne znam svetovat...jaz sem vedno vsa objokana, še posebej ko pevci in trobenta zapojejo...upam, da bo bolečine kmalu konec...res ne vem kaj naj ti rečem....drži se...user posted image

Se*, bom mislila jutri nate in držala pesti. Ob kateri uri pa imaš? (da se vem osredotočit še posebej na to uro).. Upam, da bodo novice spodbudne, pregledi kmalu in kompliciranja malo oz nič. Vprašanja si pa jaz kar napišem včasih, še ti jih daj...brez skrbi tudi če te bodo čudno gledali, glede na to, da prideš do tega pregleda enkrat na 100 let bi bilo meni vseeno kaj si mislijo...če boš že tam kar vprašaj, pa četudi celo polo vprašanj s seboj prineseš...to je tvoja pravica, da si o tvojem postopku vsesplošno informirana...napiši si, da ne boš kaj pozabila...DRŽIM PESTIIIIII!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IN PA TUDI JAZ SE STRINJAM Z BUMBUM..

Se*, imaš vso pravico, da ti zavre. Kar postavi se zase!

Zate se gre punca...in za tvoje dete... ti kar zahtevaj svoje...
Vso srečo!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil teejaa -- 23.9.2007 11:26:48 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 987
23.9.2007 13:45:01   
Serendipity
teejaa, bumbum in sonček - Hvala pupe user posted image user posted image user posted image ! Vprašanja imam zapisana, list pri roki, da če se še kaj spomnim, da kar zapišem. Sicer pa imam jutri ob 12, upam, le da bom lahko ''pobegnila'' iz službe prej (ker imam ob ponedeljkih do 13.35 pouk, pa sem komaj v petek zvečer zvedela, kdaj imam pregled...)
Teejaa - jaz pa stalno mislimm nate in upam, da ti uspe! user posted image  Uh, v kratkem načrtujemo en izlet na Bled ( si napisala pri Septemberkah da greš na Bled) pa ko bom tam - te z veseljem povabim na sprehod okoli jezera, ker okoli mene so tudi vse anti-sprehajalci user posted image

Lepo nedeljo, jaz šiban zdaj k seki s svojim user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 988
23.9.2007 16:00:07   
LuNa73
hojla, ledenčica user posted image ! veš kaj, zakaj ne bi bla raj ti vročka al pa toplotka al pa.... ker ti pa men, odkar smo se sem preselile, ne deluješ niti mal ledena user posted image !

Kaj lepega počneš? Mene tale M tak zajebava! Sploh noče nekak bit una prava, taka ko v starih cajtih user posted image ! res user posted image  kaj se gre! Pa še tečnoba iz PMS-ja se mi je prestavla sem! Sem sitna, ko sam user posted image ! Pa še moj user posted image  je fajn pripomogu k vsemu! user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 989
23.9.2007 20:15:29   
murkica
Ja punce vidim, da med vikendom res vse nekam izginemo in kar pozabimo čvekat na RR.
Jaz sem preživela en sproščen vikend, danes sem bila malo na vrtu, ostalo pa sva z dragim preživela po kofetkih in pa pred televizorjem.

Moram se kar malo pohvaliti, da mi je pripravil odlično kosilo, ponavadi sicer jaz kuham ampak, vsake toliko časa pa me on malo pocarta in naredi vse.  Pa že včeraj je posesal celo hišo, tako da sem danes kar malo na rit padla od presenečenja. No saj vem, želel me je malo potolažiti, ker je prišla RDEČA ZLOBA, pa je videl kako sem razočarana.

Upam, da ste se vse imele lepo in pa seveda Se*- upam, da boš jutri vse dobro opravila pri zdravniku.

Teejaa- zate pa res držim pesti, da boš zagledala user posted image user posted image .

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 990
23.9.2007 22:17:05   
sonček33
Evo, preživela čudovito nedeljo. Najprej pobeg na morje (letos ga še nisem videla, ker sva bila na dopustu v Dolomitih), rolanje od Kopra do Izole in nazaj, vmes še kavica na pomolčku. Potem pa proti Krasu. Najprej seveda postanek v domači gostilni na narezku in teranu...potem na pohod na hrib (no ja, za nas gorenjce to ni ravno hrib :)...in na koncu še košta na kmečkem turizmu. Idealno.

Zdaj skočim pod tuš, pa spat jutri imam že navsezgodaj sestanek.
Ta tedn pričakujem mojo O in bo akcija.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 991
23.9.2007 22:29:59   
Erin
Se* - lepo opravi jutri...ob 12h bom mislila nate, obljubim, in držala pestiuser posted image ... in pa...hvala ker misliš nameuser posted image .. Če prideš v naš konec se ti pa z veseljem pridružim pri šetanju okoli jezera, ni blema, ti samo povej...user posted image
murkica, kako maš pridnega možeka...moram to malo mojmu pokazat da se bo šopiru tukaj okoli koliko on zmore...(upam da se bo vse bleščalo, da bo tako zagnan)user posted image ..oh, kaj sanjam...še sesalec komaj prime v roko...user posted image user posted image ...lepo to da te je pocrkljal, res je priden..in pa hvala za pestke...user posted image

sonček, ti si mela pa pestro nedeljo, mi smo hoteli na bled okoli jezera (oz.jaz)pa se nobenemu ni dal in sem jih komaj prepričala da smo vsaj do šobca skočil(pa ne z avtomuser posted image )..je bilo tudi fino...no če greš že spat, pa lepo spančkaj, kaj lepega sanjaj, in pridno user posted image ta teden...bom prišla pod okno navijatuser posted image ..hec...lepo se imejuser posted image

Punce, samo še 2 dni...odštevam še bolj vneto kot za novo leto, hehe...

pridne bodite, lepo spite...se beremo jutri...

Papaaaaa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 992
24.9.2007 9:14:03   
spelka12
Se* bom držala pesti ob 12h. Pa še tebi povem "nisi ti tam zaradi njih, oni so tam, da pomagajo tebi". Vprašaj vse, kar ti pade na pamet, zahtevaj nadaljno obravnavo... Pa če boš šla kdaj na bled še meni pa sončici povej, se bomo skup sprehalale.
teejaa še 1 dan. Na dlaneh mam že odtise nohtov, tolk stiskam pesti. Meni je tud projekt bled propadel. Sem namest lepega bleda, zelene narave... morala gledat prepolne, zafnane zbilje. Groza. A tebe kdaj zanese v ta naš konec?
lunca kje si ti? A te je šloganje čist skurlo? Da nisi slučajno pozabla, da maš službo šele nasledni teden.user posted image
Sonček hvala ti za lep vikend. Sem se končno pogrela.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas, da bomo šle lažje skoz ponedeljek.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 993
24.9.2007 10:19:33   
ledenka
jutro, punce user posted image  

sam pokukat sem prišla sem, mam toooooolk dela, ker moram it prej iz službe (že ob 4h user posted image ).

teejaa, držimo pesti danes, da boš user posted image  joj, kolk bi blo to fajn! user posted image

Se* dobro opravi!

Lunči, kje se ti skrivaš??? si še pod koutrom?

sonček user posted image  jahtic v Izoli najbrž nista šla gledat? midva sva bila v soboto, sva malce sline cedila (in se pretvarjala user posted image )

špelka, hvala za kavico - sem ful slabo spala, rabim extra dozo user posted image

murkica, maš fajn dragega user posted image  moj je bil bolj lenoba ta vikend user posted image  

bumbum,  da še tebe ne pozabim pozdravit user posted image

sem še katero pozabla? user posted image  vsem!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 994
24.9.2007 10:58:03   
LuNa73
se pofočkam... hvala za kofetek špelka! Ne vem, če ne bom nekaj zbolela! user posted image  Čudna sem za znoret! Grem še mal bluzit.... se beremo pol! ampak en velik velik user posted image  pa sem še sposobna dat vsakiuser posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 995
24.9.2007 11:11:39   
ledenka
oj, lunči, si se pokazala user posted image   user posted image   user posted image   

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 996
24.9.2007 11:15:19   
spelka12
ajsika če pa rabiš extra dozo imam pa zate specialno kavo direkt iz turčije, če pa katera ne pije kave (bumbum pomoje sem tebe izsledila) mam pa tud turški jabolčni čaj. Zgleda ko ena cedevita, ampak je pa božanski.
Vse mate tolk dela jest pa ničuser posted image . Zganjam dolgčas pa mal surfam po RR. Kakšne majo eni. En fant je pisal če res ne smeta vsak danuser posted image , ker je to ženi rekla njena kolegica. Mislmuser posted image . Zdej ga pa zanima, če je una kolegica mogoče ljubosumna na njiju, ker jo  njen dragi premalkrat zadovolji.
Pokneš od smehauser posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 997
24.9.2007 12:39:23   
LuNa73
oj babe! Sem ravno bla z mojim "novim" sefom na kofetku! Evo pa sem bla prisiljena v roku treh minutk se v red spravit, pa rečt adijo bluzenju!user posted image  Pa še moaj svtovalka iz zavoda me je vmes klicala, da je ravn prišla iz dopusta in vidi da sem se odjavla od tam... jo morem poklicat nazaj! Ker ona je bla pa taki sonček... se je ful trudla za mene pa iskala luknje, da bi me kam not stišala... user posted image  Evo, en user posted image  pošiljam njej! user posted image

Ledenka, s tabo pa sploh ne vem al se naj še menim la ne. Ker vidim, da si gor, pol pa pišem, pa evo, tebe od nikoder več user posted image user posted image user posted image user posted image ! He he he se hecam, da se ne menim...user posted image
špelka, sem že boljš razpoložena... sem rabla enga da me na hiter "pokonc" postavi pa v real life spravi...user posted image

Tak mim grede, moja M je kr nekam poniknala.... zdej pa rečte če ni smotana k me nekej zajebava... user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 998
24.9.2007 13:13:04   
ledenka
Lunči, a kar ignorirala bi me? user posted image user posted image user posted image  jooj, sem vidla, kako lepo si mi napisala user posted image user posted image user posted image   med vikendom probam ne bit na netu, sam pokukam gor in zginem dol. ker če začnem čvekat, sem pečena za nekaj cajta user posted image  ko si mi ti pisala, sem pa kosilo kuhala in čakala, da voda zavreuser posted image  

Špelka, hvala za kufetek user posted image  mi je boljše, sam če pomislim, da moram v naslednjih 3 dneh vstat ob nečloveških urah... jojojoj. tako da... komi čakam, da bo spet vikend user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 999
24.9.2007 13:16:59   
spelka12
Vesela, da lahko pomagamuser posted image . A pa si ti sigurna, da je tvojauser posted image  blauser posted image ? Mogoče se je druga stvar samo spretno zakamuflirala vuser posted image . Jest sem že tako lačna (danes mam špinačo s kuskusom pa krompir). MMMjaska.
Ojoj da ni slučajno sonček s svojimi žarki stopil ajsikouser posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.