![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 11:12:40
|
|
|
|
LuNa73
|
halo teejaa si se že pomirla???? no jst pa bi mela zdejle mal mojga tukaj da bi se en mal spričkala, da bi mi pritisk narastu, ker ga mama nek tam spodi in sem cela brez volje in energije! Bi mi zdejle kaka taka injekcija prav prišla! Pa pozabla nisem včerej, bom, ampak sem kr mal utrujena bla včeri! Pa, aja, moj pa je strelec, pa se tud ne da nič z njim zmenit! Skregat pa tud ne!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 11:16:08
|
|
|
|
spelka12
|
Evo me, ku,ku izganjevalko hudiča (beri:hudič= ). Lunca, če te še matra povej, bom eno seanso izganjevanja izvedla. Garantiram uspeh. Sam moje metode so kontraverzne, zato ne sprašuj kak mi to rata . Včeri sem vse zamudila , sam sem bla tolk , da me že ob 21 ni blo več med živimi. Sem prebrala vse od tistih številk ampak moje od niker (pa še z nobeno se ne ujemam ). Cifra 4 (če je to po dnevu ne mesecu). No lunca povej mi kako zgleda moja številka. Kje pa ste vse ostale? Včasih se počutm kr mal izobčena boga gorenjka med temperamentnimi štajerkami pa korošicami pa primorkami . Kot bi žvela v drgačnem časovnem pasu. Jest na RR, ve pa dol.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 11:21:43
|
|
|
|
spelka12
|
Eeeeeeeeeeeeeeeeej luna teejaa pa kaj jest to berem. Strelci smo pa ja ful u redu . Jest sem tud strelka ja. No priznam včasih se res ne da z nami ment al pa skregat sam smo pa doživljensko zvesti.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 11:27:36
|
|
|
|
Erin
|
Že pomirila ja...samo pazi nej se moj ko pride k meni... Z mojmu se da samo skregat, pogovorit pa ne...Špelka moj je tehtnica, ne strelec...pa jest sem tud gorenjka da ne boš osamljena Kako pa izračunaš, če imaš 30 roj dan? Ali samo numerološko sešteješ, se pravi 3? LuNa? No, glede šloganja se pa ne mudi...sem samo mislila da si ob vsemu navalu name pozabila...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 11:35:07
|
|
|
|
LuNa73
|
špelka evo za tebe! Številka 4 Si praktična, potrpežljiva, vztrajna, toda malce naivna oseba! Si dokaj trmasta in delavna oseba. Izžarevaš moč, ki lahko mnoge ljudi odvrne od tebe. Nekaterim se zdiš dogočasna, toda navadno dobro razumeš ljudi in njihove težave. Dekleta so zagreta za šolanje in umetnost medtem, ko dečki s to številko preživijo mnogo časa v iskanju deklet in uživajo v ženski družbi. Lahko postanejo pravi zapeljivci. Osebe s to številko se zgodaj zaljubijo, ne glede na spol. Vedno si pripravljen/a pomagati družini in prijateljem. Lahko se ti zgodi, da te nekateri prijatelji razočarajo ali pa, da te bodo nekateri izkoriščali, zato bodi pozorna! Najbolje se razumeš z ljudmi, ki imajo številki 1 in 8, dobro pa se boš ujel/a tudi s številko 5, 6 ali 7.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 11:39:16
|
|
|
|
LuNa73
|
teejaa, tvoja pa je trojkica ja s katero jst ne najdem skupnega jezika, ona pa z mano ja ! špelka- sej strelke ste neki druzga! strelci so mal problem , kr nekak nočjo odrastit pa odgovornosti sprejet! Z mojim pa se spoloh ne da skregat.. mu rečem: vredu, grema narazen! in od odgovori: ja, o.k! Pol pa se jst mal pomirim, pa rečem, a bo va še skupaj al kaj, pa spet reče: ja, o.k! Lase mam pokonccccccccccc!!!!! Najbolj pa popizdim ko mu rečem: Kaj boma nardila (za bilo kiro stvar na tem svetu), pa me gleda pa reče: Ti povej! he he he Sej zdejle se temu smejim pa se norce delam, ampak ko je pa taka situacija... vrat bi mu zavila!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 11:46:49
|
|
|
|
Erin
|
no potem imaš pa kar podoben problem kot jaz...se pogovarjava o resnih stvareh (npr. ) se heca, ga kregam ker ni resen ob tem pogovoru mi odgovarja nerazumne odgovore in VEDNO kontra nabija...tko da nikoli ne vem pri čem sem...če pa kej ne veva kako spelat pa isto:TI POVEJ...(mislim da se boji da bo kregan če se bo kontra odločil, no sej ma včasih kar prav )...Očitno sem še kar jezna, bi lahko o njegovih napakah kar pisala pa pisala...samo se bom raje ustavila da mi ne bo žal... SEdaj se pa poslavljam za nekaj ur, grem k babici na obisk... Papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 11:53:18
|
|
|
|
LuNa73
|
bum bum-kuku
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 13:09:22
|
|
|
|
ledenka
|
sem prisla mal pokukat k vam cakam, da se moj spravi, neki sva govorila o tem, da greva na morje no, upam, da ne bova sla zvecer
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 13:45:17
|
|
|
|
LuNa73
|
o ajsika.... ! Če mi ne pomahaš hiter nazaj, bom splezala cela jokava dol! Mi mahaš? Me vidiš? Jaz te ne! Hej, kam greta na morje? Me vzameta zraven? Jst pa bluzim danes tristo na uro.. tale M me je cist zdelala...sploh ne vem kaj ji v tem ciklusu...je mal ponorela in posledicno z njo "norim" jaz !
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 13:47:57
|
|
|
|
ledenka
|
te vidim, seveda v Izoli je ena razstava ladij, pa greva to pogledat... mal se slinit
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 13:51:02
|
|
|
|
LuNa73
|
kak je nekaterim fajn ... a kupujeta ladjo? in kdaj mislta krenit? zvečer ne bota nič več vidla ladij...po moje ma tvoj neki druzga v planu
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 13:55:12
|
|
|
|
ledenka
|
kupujeva kvecjemu gumjast coln na vesla pocen pa izi za vzdrzevanje tkole, je fertik, zaj pa greva cao-cao!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 13:56:25
|
|
|
|
LuNa73
|
uživajtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! pa pa pa sej tud čoln na vesla je nekej...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 14:08:23
|
|
|
|
vita80
|
Par se odloči, da bo zaradi otrok uporabljal namesto besede seks besedo pisalni stroj. V ponedeljek ob kosilu vprasa mož: Draga, a bom lahko danes zvečer nekaj natipkal ? Žena: Žal ne bo šlo, ker imam rdec trak v stroju... V sredo žena ponudi: Dragi, zamenjala sem trak, danes lahko tipkaš na stroju. Mož: Hvala, sem že na roko napisal...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 16:46:33
|
|
|
|
spelka12
|
teejaa sej res, ti si tud gorenjka . Punce, če mislite, da je s strelci težko shajat - jaz:strelka, sestra:strelka, oče:strelec, teta:strelka, samo mami je škorpionka (reva boga med samimi norci ). Pri moških pa mislim da sploh ni važno kero znamenje majo v zvezdah. "Ja o.k.", "ti kr povej" pa lubica kokr hočeš/mislš" majo oni v gene zapisano. ledenka uživej na morju pa če boč vidla kako ornk gumico sporoč, gremo punce naslednje leto same na morje. . vita80 moj je poknu od smeha ko sem mu vic povedala. Dobr da je on prelen da bi na roke tipkov .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 16:48:49
|
|
|
|
spelka12
|
No evo sej sem vedla. Jest gor na RR ve pa dol. Zunej je taak lep sonček jest morm bit pa noter (pucam) . Dobr da je jutr nedelja, bova z mal na Bled popihala.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 19:53:38
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 bum bum-kuku Kuku! Eto, prišla z roj. dneva....jutri pa na pogreb
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 22:07:49
|
|
|
|
ledenka
|
kdo med zivimi?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 22:28:03
|
|
|
|
Erin
|
evo mene...malo sem slabe volje...sem si že izlila dušo pri septemberkah... Kaj mate vse O dneve in ??? A sem samo jaz v NEpričakovanju .....
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 22:34:12
|
|
|
|
LuNa73
|
ooooooo celi dan ga luftate okol, ko je treba spat pa sprašujete če je kdo gor! mislim????!!!! pa to še čklovk ni vidu... lednekica, sta kupla čoln?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 22:42:54
|
|
|
|
ledenka
|
teejaa ocitno te samo PMS daje, ves, da bo boljse... lunci, sva nasla idealno jahto - sam se na loteriji mormo zadet aja, ce sem misla, da so gumenjaki pocen - NISO! me je frslog skor, ko sem ceno vidla ene 1000 EUR, malli gumenjak z mini motorckom. ajajajaj!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 22:44:22
|
|
|
|
LuNa73
|
teejaa hiter se oddeprat! Glej, jst ti tud ne bom filozofirala, ker ne znam, žal ! Počakaj še do 25 in boš pol živčkala pa se jezila, če bo prišla! Če je pa ne bo, pa juhuuuuuuuuuuu. Res je, pa da smo/ste kr mal neučakane...glej, jst si vedno rečem: če se bom zdej jezila, ko je prišla? a bom kaj spremenila? nič! sam še slabše bo! z mojo jezo in tećnobo so poslednično jezni tudi vsi ostali! mal pojamramo, razjočemo, se pol pocartamo s tako stvarjo ki nas v dobro voljo spravi in.... gremo naprej! Sej pa nsčrtovanje otroka je ja nekaj najlepšega in je potrebno uživati v njem. Ne pa da si otežujemo življenje... Glej, "prjel" se bo ziher... kdaj, je pa dosti odvisno od nas samih, razen če niso kakšne zdravstvene težave. Že tako živimo stresno življenje, potem pa si ga "dostresamo" še sami! Punca, glavo gor, pa gremo našiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... bitka boš dobila, če ne danes, pa jutri.... en velik velik objem!!!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 22:45:24
|
|
|
|
LuNa73
|
ledenka, vidva čoln nabavta, midva mava prikolco... pa si lohk nardimo en fajn dopust.... seveda v ločenih izmenah
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 22:48:27
|
|
|
|
LuNa73
|
ajaaaaaaaa, teejaa, argojuhca je daleč daleč stran od nas... na dopustu... Tunis? ne vem čist točn, nek v toplih krajih!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.