|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
22.9.2007 11:12:40   
LuNa73
halo teejaa si se že pomirla????user posted image  no jst pa bi mela zdejle mal mojga tukaj da bi se en mal spričkala, da bi mi pritisk narastu, ker ga mama nek tam spodi in sem cela brez volje in energije! Bi mi zdejle kaka taka injekcija prav prišla!user posted image user posted image  
Pa pozabla nisem včerej, bom, ampak sem kr mal utrujena bla včeri! Pa, aja, moj pa je strelec, pa se tud ne da nič z njim zmenit! Skregat pa tud ne!user posted image  user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 951
22.9.2007 11:16:08   
spelka12
Evo me, ku,ku izganjevalko hudiča (beri:hudič=user posted image ). Lunca, če te še matra povej, bom eno seanso izganjevanja izvedla. Garantiram uspeh. Sam moje metode so kontraverzne, zato ne sprašuj kak mi to ratauser posted image .
Včeri sem vse zamudilauser posted image , sam sem bla tolk user posted image , da me že ob 21 ni blo več med živimi. Sem prebrala vse od tistih številk ampak moje od niker (pa še z nobeno se ne ujemamuser posted image ).
Cifra 4 (če je to po dnevu ne mesecu). No lunca povej mi kako zgleda moja številka.
Kje pa ste vse ostale? Včasih se počutm kr mal izobčena boga gorenjka med temperamentnimi štajerkami pa korošicami pa primorkamiuser posted image user posted image . Kot bi žvela v drgačnem časovnem pasu. Jest na RR, ve pa dol.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 952
22.9.2007 11:21:43   
spelka12
Eeeeeeeeeeeeeeeeej luna teejaa pa kaj jest to berem. Strelci smo pa ja ful u reduuser posted image . Jest sem tud strelka ja. No priznam včasih se res ne da z nami ment al pa skregat sam smo pa doživljensko zvesti.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 953
22.9.2007 11:27:36   
Erin
Že pomirila ja...samo pazi nej se moj ko pride k meni... Z mojmu se da samo skregat, pogovorit pa ne...Špelka moj je tehtnica, ne strelec...pa jest sem tud gorenjka da ne boš osamljenauser posted image

Kako pa izračunaš, če imaš 30 roj dan?  Ali samo numerološko sešteješ, se pravi 3? LuNa?
No, glede  šloganja se pa ne mudi...sem samo mislila da si ob vsemu navalu name pozabila...user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 954
22.9.2007 11:35:07   
LuNa73
špelka evo za tebe!

Številka 4   
Si praktična, potrpežljiva, vztrajna, toda malce naivna oseba!

Si dokaj trmasta in delavna oseba. Izžarevaš moč, ki lahko mnoge ljudi odvrne od tebe. Nekaterim se zdiš dogočasna, toda navadno dobro razumeš ljudi in njihove težave. Dekleta so zagreta za šolanje in umetnost medtem, ko dečki s to številko preživijo mnogo časa v iskanju deklet in uživajo v ženski družbi. Lahko postanejo pravi zapeljivci. Osebe s to številko se zgodaj zaljubijo, ne glede na spol. Vedno si pripravljen/a pomagati družini in prijateljem. Lahko se ti zgodi, da te nekateri prijatelji razočarajo ali pa, da te bodo nekateri izkoriščali, zato bodi pozorna!
Najbolje se razumeš z ljudmi, ki imajo številki 1 in 8, dobro pa se boš ujel/a tudi s številko 5, 6 ali 7.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 955
22.9.2007 11:39:16   
LuNa73
teejaa, tvoja pa je trojkica ja user posted image  s katero jst ne najdem skupnega jezika, ona pa z mano jauser posted image user posted image user posted image user posted image !

špelka- sej strelke ste neki druzga! user posted image  strelci so mal problem user posted image , kr nekak nočjo odrastit pa odgovornosti sprejet!user posted image  
Z mojim pa se spoloh ne da skregat.. mu rečem: vredu, grema narazen! in od odgovori: ja, o.k! Pol pa se jst mal pomirim, pa rečem, a bo va še skupaj al kaj, pa spet reče: ja, o.k! Lase mam pokonccccccccccc!!!!! Najbolj pa popizdim ko mu rečem: Kaj boma nardila (za bilo kiro stvar na tem svetu), pa me gleda pa reče: Ti povej!user posted image   he he he
Sej zdejle se temu smejim pa se norce delam, ampak ko je pa taka situacija... vrat bi mu zavila!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 956
22.9.2007 11:46:49   
Erin
no potem imaš pa kar podoben problem kot jaz...se pogovarjava o resnih stvareh (npr.user posted image ) se heca, ga kregam ker ni resen ob tem pogovoru mi odgovarja nerazumne odgovore in VEDNO kontra nabija...tko da nikoli ne vem pri čem sem...če pa kej ne veva kako spelat pa isto:TI POVEJ...(mislim da se boji da bo kregan če se bo kontra odločil, no sej ma včasih kar pravuser posted image )...Očitno sem še kar jezna, bi lahko o njegovih napakah kar pisala pa pisala...samo se bom raje ustavila da mi ne bo žal...
SEdaj se pa poslavljam za nekaj ur, grem k babici na obisk...

Papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 957
22.9.2007 11:53:18   
LuNa73
bum bum-kuku user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 958
22.9.2007 13:09:22   
ledenka
sem prisla mal pokukat k vam user posted image  cakam, da se moj spravi, neki sva govorila o tem, da greva na morje user posted image  no, upam, da ne bova sla zvecer user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 959
22.9.2007 13:45:17   
LuNa73
o ajsika....user posted image ! Če mi ne pomahaš hiter nazaj, bom splezala cela jokava dol! Mi mahaš? Me vidiš? Jaz te ne!user posted image

Hej, kam greta na morje? Me vzameta zraven?user posted image  Jst pa bluzim danes tristo na uro.. tale M me je cist zdelala...sploh ne vem kaj ji v tem ciklusu...je mal ponorela in posledicno z njo "norim" jaz user posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 960
22.9.2007 13:47:57   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  te vidim, seveda user posted image user posted image user posted image  

v Izoli je ena razstava ladij, pa greva to pogledat... mal se slinit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 961
22.9.2007 13:51:02   
LuNa73
kak je nekaterim fajn user posted image ... a kupujeta ladjo? user posted image  in kdaj mislta krenit? zvečer ne bota nič več vidla ladij...po moje ma tvoj neki druzga v planuuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 962
22.9.2007 13:55:12   
ledenka
kupujeva kvecjemu gumjast coln na vesla user posted image user posted image user posted image  pocen pa izi za vzdrzevanje

tkole, je fertik, zaj pa greva

cao-cao!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 963
22.9.2007 13:56:25   
LuNa73
uživajtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! pa pa pa sej tud čoln na vesla je nekej...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 964
22.9.2007 14:08:23   
vita80
Par se odloči, da bo zaradi otrok uporabljal namesto

besede seks besedo pisalni stroj.

V ponedeljek ob kosilu vprasa mož:

Draga, a bom lahko danes zvečer nekaj natipkal ?

Žena: Žal ne bo šlo, ker imam rdec trak v stroju...

V sredo žena ponudi:

Dragi, zamenjala sem trak, danes lahko tipkaš na stroju.

Mož: Hvala, sem že na roko napisal...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 965
22.9.2007 16:46:33   
spelka12
teejaa sej res, ti si tud gorenjkauser posted image user posted image .
Punce, če mislite, da je s strelci težko shajat - jaz:strelka, sestra:strelka, oče:strelec, teta:strelka, samo mami je škorpionka (reva boga med samimi norciuser posted image ).
Pri moških pa mislim da sploh ni važno kero znamenje majo v zvezdah. "Ja o.k.", "ti kr povej" pa lubica kokr hočeš/mislš" majo oni v gene zapisano. 
ledenka uživej na morju pa če boč vidla kako ornk gumico sporoč, gremo punce naslednje leto same na morje.user posted image .
vita80 moj je poknu od smeha ko sem mu vic povedala. Dobr da je on prelen da bi na roke tipkovuser posted image .

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 966
22.9.2007 16:48:49   
spelka12
No evo sej sem vedla. Jest gor na RR ve pa dol. Zunej je taak lep sonček jest morm bit pa noter (pucam)user posted image .
Dobr da je jutr nedelja, bova z user posted image  mal na Bled popihala.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 967
22.9.2007 19:53:38   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

bum bum-kuku user posted image

Kuku! user posted image user posted image user posted image
Eto, prišla z roj. dneva....jutri pa na pogreb user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 968
22.9.2007 22:07:49   
ledenka
user posted image  kdo med zivimi?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 969
22.9.2007 22:28:03   
Erin
evo mene...malo sem slabe volje...sem si že izlila dušo pri septemberkah...
Kaj mate vse O dneve in user posted image user posted image user posted image ??? A sem samo jaz v NEpričakovanju user posted image .....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 970
22.9.2007 22:34:12   
LuNa73
ooooooo celi dan ga luftate okol, ko je treba spat pa sprašujete če je kdo gor! mislim????!!!! pa to še čklovk ni vidu...user posted image

lednekica, sta kupla čoln? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 971
22.9.2007 22:42:54   
ledenka
teejaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ocitno te samo PMS daje, ves, da bo boljse...

lunci, sva nasla idealno jahto - sam se na loteriji mormo zadet user posted image user posted image user posted image   aja, ce sem misla, da so gumenjaki pocen - NISO! me je frslog skor, ko sem ceno vidla user posted image  ene 1000 EUR, malli gumenjak z mini motorckom. ajajajaj!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 972
22.9.2007 22:44:22   
LuNa73
teejaa hiter se oddeprat! Glej, jst ti tud ne bom filozofirala, ker ne znam, žaluser posted image ! Počakaj še do 25 in boš pol živčkala pa se jezila, če bo prišla! Če je pa ne bo, pa juhuuuuuuuuuuu. Res je, pa da smo/ste kr mal neučakane...glej, jst si vedno rečem: če se bom zdej jezila, ko je prišla? a bom kaj spremenila? nič! sam še slabše bo! z mojo jezo in tećnobo so poslednično jezni tudi vsi ostali! mal pojamramo, razjočemo, se pol pocartamo s tako stvarjo ki nas v dobro voljo spravi in.... gremo naprej! Sej pa nsčrtovanje otroka je ja nekaj najlepšega in je potrebno uživati v njem. Ne pa da si otežujemo življenje... Glej, "prjel" se bo ziher... kdaj, je pa dosti odvisno od nas samih, razen če niso kakšne zdravstvene težave. Že tako živimo stresno življenje, potem pa si ga "dostresamo" še sami!

Punca, glavo gor, pa gremo našiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... bitka boš dobila, če ne danes, pa jutri.... user posted image

en velik velik objem!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 973
22.9.2007 22:45:24   
LuNa73
ledenka, vidva čoln nabavta, midva mava prikolco... pa si lohk nardimo en fajn dopust.... seveda v ločenih izmenah user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 974
22.9.2007 22:48:27   
LuNa73
ajaaaaaaaa, teejaa, argojuhca je daleč daleč stran od nas... na dopustu... Tunis? ne vem čist točn, nek v toplih krajih!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.