|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
19.9.2007 20:47:01   
Lupita
No, moram rečt, da si mi dala še en razlog za user posted image .

Hormoni so po mojem tud krivi, da mi seka po dilah!!!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 676
19.9.2007 20:53:44   
Lupita
Moj user posted image me je vprašal, če sem se poročila z RR. In sem rekla, da bigamije se pa res ne grem!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 677
19.9.2007 20:58:41   
LuNa73
ja pa kam si zdej šla??? user posted image a lubeka napadit al kaj? al palomine delnice kupit?user posted image  Eh, ga pa serjete mal... user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 678
19.9.2007 21:12:17   
Lupita
Hahahahahahahahaha, ok, Luna, a ti si kdaj pomislila na kako svetovanje ipd. lej, ko grem na svoje, te pokličem za partnerko!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 679
19.9.2007 21:16:03   
LuNa73
lupita, ja vela, sam če bom lahk hiter zanosla user posted image ! Pa ne bi jst s tabo delala... prjatli ne delajo skupej user posted image ... oni se sam pogovarjajo in pomagajo pa svetujejo pa rešujejo probleme... v delovno okolje pa ne grejo skup! Al prjatli al pa službeni partnerji! Oboje nea gre čuj! user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 680
19.9.2007 21:16:54   
Lupita
Jah, no, izjeme potrjujejo pravilo! Ha! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 681
19.9.2007 21:18:54   
Lupita
OK, ura je za čukce, jaz pa danes to nisem, niti sova, nisem ne modra ne budna!

No, še to: saj ste že slišale tisto o morskih prašičkih: niso ne morski, ne prašički! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lejko noč!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.9.2007 9:14:11   
LuNa73
jutro! user posted image  No, sem se sam javla, da vidte da tukaj gor nekdo miga! user posted image  

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 683
20.9.2007 10:04:26   
ledenka
se tud jaz javljam na položaj user posted image  včeraj je moj že zgodi končal z delom, pa sva se raj na kavču stiskala, ko da bi šla na net user posted image  sem vidla, da ste mele fuuuuul debato, sem komi skos pršla user posted image  

še pojasnilo o masaži: hodim na refleksoterapijo, terapevtka mi fajn stimulira jajčnike user posted image  sam prijelo se do zdaj še nič ni... bo že.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.9.2007 10:11:17   
LuNa73
ledenka, veš kaj, po moje tale stimulacija fajn paše tvojim jajčnikom, pa se jim nikamor ne mudi, ker vejo, da bo pol "crklanje" ukinjeno user posted image . Pa to maš refleksno masažo na stopalih?

res je bla včeri debata???? Pojma nimam! user posted image  Grem kr pogledat! Ker tole pa se mi zdi mal čudn. Ker se mi zdi, da me ne znamo debatirat user posted image . Pje, ker pol bi sigurn že sankcije občutle user posted image !

Moje M še ni... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 685
20.9.2007 10:12:02   
LuNa73
aha, ko prideš do sem špelka12, je ta post sam teb namenjen: Dobro jutroooooooooo!!!!!!!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 686
20.9.2007 10:20:42   
ledenka
Lunči, in, a boš kaj test naredla??? mislim, nas maš tule v negotovosti... če bi bla v Lj, bi ti lahk dala enga od mojih testov, k mi je še ostal user posted image  sam mislim, da je uročen, k mi je tadrugi test iz paketa pokazal sam eno črtico, ne dveh user posted image  

refleksoterapija je masaža stopal, ja, in hudooooo paše user posted image  lahko hodiš tud v nosečnosti, ampak bolj proti koncu, ne čisto na začetku. uživam v tem!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 687
20.9.2007 10:33:08   
LuNa73
ledenka, nimam nobenga testeka pr roki!user posted image  v mesto pa se mi ne da, ker lahk spet žule dobimuser posted image . Sej mislim da se bo vsak čas ulila.... pa sem zdejle preverla, pa še nič kej ne kaže, razen bel izcedek...pa vetrovi pihajo 1000/uro, o zizah pa raj ne bi... ker me še majca moti, ko se jih dotika...user posted image  bomo vidl kaki scenarij mi je tale M za ta mesec sestavla...user posted image

čuj kar se masaže tiče. to sem se jst učila preko knjig... sem si knjige vzela, pr mojem dragem sem si stopale sposodla in... veselo na delo! Zdej pa morš videt kak to zgleda na morju... kir ma pet minut cajta (no če ga nima pa si ga vzame) mi že tišči fusike pod nos -beri roke... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
20.9.2007 10:45:07   
ledenka
kuuuul, ko bom naslednjič na Štajerskem, pridem na kufe, šloganje in reflekso k tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.9.2007 10:49:27   
spelka12
Ku,ku sem že tuuser posted image .
Včerej sem zamudila celoten popoldanski in večerni RR zato:
pikapoka user posted image  vse najboljše.user posted image
Luna še tebi tukaj dobro jutro.
pikica uživaj na medenih tednih, da ne bosta samouser posted image ,pa prevečuser posted image ,pa čimvečuser posted image ,ker vse pričakujemo, da se domov vrnete vsaj trije.
Lupita a si danes že kej boljše volje?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
20.9.2007 10:54:48   
ledenka
dobro jutro, spelka user posted image  

ko govorimo o pikici (ki zdaj sigurno že uživa nekje na toplem in smo ji fauš) - pivo baje pomaga pri rasti foliklov. tako da vsak večer eno user posted image za lepša jajčeca user posted image  ampak nič več!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.9.2007 10:57:41   
LuNa73
ledenka, ti pa bi mene polno zaposlila....user posted image  Pje a misliš, da bi mi ratal vse troje???user posted image  Dejva se zmenit za prvič sam za kofeuser posted image , pa da si jst ogledam tvoje fusike, da vidim če bo treba na vlki površini delat user posted image !

Dans pa ne bo preveč smeha... ker s ejst ne morem smejat, ker mam oba kotička čist razpokana, tak da danes prosim lepo če ste resne in sam resno debaitaromo!

Aja pa še to... ta le Lunči se men ful dopade, tak lepo ljubkovalno mi deluje... me zanima kak bi blo če bi si dala nick zvezdica al pa zvezda-zvezdčiuser posted image  user posted image user posted image !

Isto sem nekak probala Lupita-Lupitči... nekak si jezik lamam zraven!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 692
20.9.2007 10:59:15   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pivo baje pomaga pri rasti foliklov. tako da vsak večer eno user posted image za lepša jajčeca user posted image   

ja pa pr rasti česa druzga tud pomagajo...npr. trebuha... pa ja....ka že poje Šifrer? neki v njegovi pesmi tud raste če piješ pivo... zizike?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 693
20.9.2007 11:07:36   
ledenka
Lunči user posted image  sej zato pa sam eno pivce vsak večer - to pa ja ne bo povzročlo, da rase trebušček iz nezaželjenih vzrokov user posted image  

moje fuse majo cifro 36, tko da ni ravno velika površina user posted image  za kavo sem pa vedno. kje si ti sploh, MB al CE? ker v MB kar dost hodim, sem originalno od tam user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 694
20.9.2007 11:09:38   
LuNa73
Jst sem Celjanka preseljena v MB!user posted image  Čuj, sej ne boš verjela, ampak sem si jst nekak mislna da ti nisi čistokrvna Ljubljančanka! Pa ne vem zakaj... mogoč zarad enih par izrazov...takih štajerskih user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 695
20.9.2007 11:12:31   
ledenka
čuj, pa sej se mi ja čuje, da sn is tote Štajerske, ne user posted image  

tak da sma zmenjene, ko pridem v MB, se dobima user posted image  tole sem pa čist resno mislila. btw, nisem neki manijak, ki bi po netu iskal žrtve, tako da se ne rabiš bat! no, upam, da ti tud nisi... user posted image  sem za svoja leta zelo naivna user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 696
20.9.2007 11:20:02   
spelka12
Hm mam problem - sovražim pivo. A ma kaki dober vinček tud kej pozitivnih učinkov?
Pa da ne bodo rekl, da spodbujamo k pitjuuser posted image , punce vse je treba pit v zmernih količinah(tud sok)user posted image .
A bi katera kavo,sok,čaj,pivo???
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
pa še palačinke vam zraven ponudimuser posted image  user posted image pa malo sadjauser posted image mogoče kaj mesnegauser posted image . No najedle ste se, napile tud, zdej pa ajmo šc v kopalnicouser posted image pa ne pozabite nauser posted image . Pa da se ne bom slučajno cel dan sama pogovarjala. lenobe hitro preduser posted image  bo treba novo temo najdt za danes.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 697
20.9.2007 11:23:22   
vita80
Pozdravljene!
Po "dolgem" času se zopet mal javljam, čeprav sem debate skoz spremljala. Lunca vidim, da si iz Mb. Imaš kakšen predlog za dobrega ginek. dol pr vas, lahko je tudi samoplačniško. Ja user posted image  se je prikazala tak, da gremo v nove boje, železni ni nič pripomogel!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 698
20.9.2007 11:25:09   
LuNa73
ja špelka in po vsej tej ponudbi ti pričakuješ, da bom jst sposobna še kej povedat user posted image ?!user posted image  Edino postla še....user posted image

ledenka, se lohk zmeniva, ja! Glede na tvojo cifro nogice predvidevam da si taka mejhna pa drobckena... jaz pa taki vlki bik-bikica-kravica... ja res ti lohk vse kosti polomim z objemom user posted image ... tolk o mojem manijaštvomuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 699
20.9.2007 11:27:44   
LuNa73
no vita, končno mal javljanja! ej, kar se G tiče, pojma nimam! Jst sem 33 let iskala G in eno našla. Sem bla sam enkrat pr njej in mi je bla fajn, ker ni velik gnjavla! Pa še skrivala sem se za kiklco...user posted image  Dej glede samoplačniške se pozanimaj če je pr Završnik Renati kej fraj, drgač je baje ona ena najboljših sam je polna user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?