Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:47:01
|
|
|
|
Lupita
|
No, moram rečt, da si mi dala še en razlog za . Hormoni so po mojem tud krivi, da mi seka po dilah!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:53:44
|
|
|
|
Lupita
|
Moj me je vprašal, če sem se poročila z RR. In sem rekla, da bigamije se pa res ne grem!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:58:41
|
|
|
|
LuNa73
|
ja pa kam si zdej šla??? a lubeka napadit al kaj? al palomine delnice kupit? Eh, ga pa serjete mal...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 21:12:17
|
|
|
|
Lupita
|
Hahahahahahahahaha, ok, Luna, a ti si kdaj pomislila na kako svetovanje ipd. lej, ko grem na svoje, te pokličem za partnerko!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 21:16:03
|
|
|
|
LuNa73
|
lupita, ja vela, sam če bom lahk hiter zanosla ! Pa ne bi jst s tabo delala... prjatli ne delajo skupej ... oni se sam pogovarjajo in pomagajo pa svetujejo pa rešujejo probleme... v delovno okolje pa ne grejo skup! Al prjatli al pa službeni partnerji! Oboje nea gre čuj!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 21:16:54
|
|
|
|
Lupita
|
Jah, no, izjeme potrjujejo pravilo! Ha!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 21:18:54
|
|
|
|
Lupita
|
OK, ura je za čukce, jaz pa danes to nisem, niti sova, nisem ne modra ne budna! No, še to: saj ste že slišale tisto o morskih prašičkih: niso ne morski, ne prašički! Lejko noč!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 9:14:11
|
|
|
|
LuNa73
|
jutro! No, sem se sam javla, da vidte da tukaj gor nekdo miga!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 10:04:26
|
|
|
|
ledenka
|
se tud jaz javljam na položaj včeraj je moj že zgodi končal z delom, pa sva se raj na kavču stiskala, ko da bi šla na net sem vidla, da ste mele fuuuuul debato, sem komi skos pršla še pojasnilo o masaži: hodim na refleksoterapijo, terapevtka mi fajn stimulira jajčnike sam prijelo se do zdaj še nič ni... bo že.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 10:11:17
|
|
|
|
LuNa73
|
ledenka, veš kaj, po moje tale stimulacija fajn paše tvojim jajčnikom, pa se jim nikamor ne mudi, ker vejo, da bo pol "crklanje" ukinjeno . Pa to maš refleksno masažo na stopalih? res je bla včeri debata???? Pojma nimam! Grem kr pogledat! Ker tole pa se mi zdi mal čudn. Ker se mi zdi, da me ne znamo debatirat . Pje, ker pol bi sigurn že sankcije občutle ! Moje M še ni...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 10:12:02
|
|
|
|
LuNa73
|
aha, ko prideš do sem špelka12, je ta post sam teb namenjen: Dobro jutroooooooooo!!!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 10:20:42
|
|
|
|
ledenka
|
Lunči, in, a boš kaj test naredla??? mislim, nas maš tule v negotovosti... če bi bla v Lj, bi ti lahk dala enga od mojih testov, k mi je še ostal sam mislim, da je uročen, k mi je tadrugi test iz paketa pokazal sam eno črtico, ne dveh refleksoterapija je masaža stopal, ja, in hudooooo paše lahko hodiš tud v nosečnosti, ampak bolj proti koncu, ne čisto na začetku. uživam v tem!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 10:33:08
|
|
|
|
LuNa73
|
ledenka, nimam nobenga testeka pr roki! v mesto pa se mi ne da, ker lahk spet žule dobim . Sej mislim da se bo vsak čas ulila.... pa sem zdejle preverla, pa še nič kej ne kaže, razen bel izcedek...pa vetrovi pihajo 1000/uro, o zizah pa raj ne bi... ker me še majca moti, ko se jih dotika... bomo vidl kaki scenarij mi je tale M za ta mesec sestavla... čuj kar se masaže tiče. to sem se jst učila preko knjig... sem si knjige vzela, pr mojem dragem sem si stopale sposodla in... veselo na delo! Zdej pa morš videt kak to zgleda na morju... kir ma pet minut cajta (no če ga nima pa si ga vzame) mi že tišči fusike pod nos -beri roke...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 10:45:07
|
|
|
|
ledenka
|
kuuuul, ko bom naslednjič na Štajerskem, pridem na kufe, šloganje in reflekso k tebi
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 10:49:27
|
|
|
|
spelka12
|
Ku,ku sem že tu . Včerej sem zamudila celoten popoldanski in večerni RR zato: pikapoka vse najboljše. Luna še tebi tukaj dobro jutro. pikica uživaj na medenih tednih, da ne bosta samo ,pa preveč ,pa čimveč ,ker vse pričakujemo, da se domov vrnete vsaj trije. Lupita a si danes že kej boljše volje?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 10:54:48
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro, spelka ko govorimo o pikici (ki zdaj sigurno že uživa nekje na toplem in smo ji fauš) - pivo baje pomaga pri rasti foliklov. tako da vsak večer eno za lepša jajčeca ampak nič več!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 10:57:41
|
|
|
|
LuNa73
|
ledenka, ti pa bi mene polno zaposlila.... Pje a misliš, da bi mi ratal vse troje??? Dejva se zmenit za prvič sam za kofe , pa da si jst ogledam tvoje fusike, da vidim če bo treba na vlki površini delat ! Dans pa ne bo preveč smeha... ker s ejst ne morem smejat, ker mam oba kotička čist razpokana, tak da danes prosim lepo če ste resne in sam resno debaitaromo! Aja pa še to... ta le Lunči se men ful dopade, tak lepo ljubkovalno mi deluje... me zanima kak bi blo če bi si dala nick zvezdica al pa zvezda-zvezdči ! Isto sem nekak probala Lupita-Lupitči... nekak si jezik lamam zraven!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 10:59:15
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pivo baje pomaga pri rasti foliklov. tako da vsak večer eno za lepša jajčeca ja pa pr rasti česa druzga tud pomagajo...npr. trebuha... pa ja....ka že poje Šifrer? neki v njegovi pesmi tud raste če piješ pivo... zizike?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 11:07:36
|
|
|
|
ledenka
|
Lunči sej zato pa sam eno pivce vsak večer - to pa ja ne bo povzročlo, da rase trebušček iz nezaželjenih vzrokov moje fuse majo cifro 36, tko da ni ravno velika površina za kavo sem pa vedno. kje si ti sploh, MB al CE? ker v MB kar dost hodim, sem originalno od tam
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 11:09:38
|
|
|
|
LuNa73
|
Jst sem Celjanka preseljena v MB! Čuj, sej ne boš verjela, ampak sem si jst nekak mislna da ti nisi čistokrvna Ljubljančanka! Pa ne vem zakaj... mogoč zarad enih par izrazov...takih štajerskih
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 11:12:31
|
|
|
|
ledenka
|
čuj, pa sej se mi ja čuje, da sn is tote Štajerske, ne tak da sma zmenjene, ko pridem v MB, se dobima tole sem pa čist resno mislila. btw, nisem neki manijak, ki bi po netu iskal žrtve, tako da se ne rabiš bat! no, upam, da ti tud nisi... sem za svoja leta zelo naivna
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 11:20:02
|
|
|
|
spelka12
|
Hm mam problem - sovražim pivo. A ma kaki dober vinček tud kej pozitivnih učinkov? Pa da ne bodo rekl, da spodbujamo k pitju , punce vse je treba pit v zmernih količinah(tud sok) . A bi katera kavo,sok,čaj,pivo??? pa še palačinke vam zraven ponudim pa malo sadja mogoče kaj mesnega . No najedle ste se, napile tud, zdej pa ajmo šc v kopalnico pa ne pozabite na . Pa da se ne bom slučajno cel dan sama pogovarjala. lenobe hitro pred bo treba novo temo najdt za danes.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 11:23:22
|
|
|
|
vita80
|
Pozdravljene! Po "dolgem" času se zopet mal javljam, čeprav sem debate skoz spremljala. Lunca vidim, da si iz Mb. Imaš kakšen predlog za dobrega ginek. dol pr vas, lahko je tudi samoplačniško. Ja se je prikazala tak, da gremo v nove boje, železni ni nič pripomogel!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 11:25:09
|
|
|
|
LuNa73
|
ja špelka in po vsej tej ponudbi ti pričakuješ, da bom jst sposobna še kej povedat ?! Edino postla še.... ledenka, se lohk zmeniva, ja! Glede na tvojo cifro nogice predvidevam da si taka mejhna pa drobckena... jaz pa taki vlki bik-bikica-kravica... ja res ti lohk vse kosti polomim z objemom ... tolk o mojem manijaštvom
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 11:27:44
|
|
|
|
LuNa73
|
no vita, končno mal javljanja! ej, kar se G tiče, pojma nimam! Jst sem 33 let iskala G in eno našla. Sem bla sam enkrat pr njej in mi je bla fajn, ker ni velik gnjavla! Pa še skrivala sem se za kiklco... Dej glede samoplačniške se pozanimaj če je pr Završnik Renati kej fraj, drgač je baje ona ena najboljših sam je polna .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?