Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:26:25
|
|
|
|
LuNa73
|
pikapoka, pa sem ti ja podarila darilo v katerem je vse kar si želiš... sam v odpret ga je treba.... bo šlo??????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:30:07
|
|
|
|
pikapoka2
|
jaz pa sem se že vstrašla... dobro da si se popravla
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:33:33
|
|
|
|
pikapoka2
|
Hvala za party in darilo! Ne vem če bo šlo, sem bolj leva. Mi daš kakšen namig? Kako?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:36:08
|
|
|
|
pikapoka2
|
Aha, drugi mesec ga odprem, ker glede na to, da piše, da je v njem tisto, kar si sama najbolj želim, bo to test ki ga bom drug mesec naredla in na njem bo plusek! Hvala ti, zlata si!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:51:47
|
|
|
|
LuNa73
|
pikapoka, vidiš en mesec maš cajta da pogruntaš kak darilo odpret... Probaj s kraspanjem... misliš da bi šlo????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 19:01:46
|
|
|
|
Serendipity
|
pikapoka2 - Vseee najboljšeeee
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 19:11:35
|
|
|
|
pikica36
|
pikapoka - tudi jaz ti želim vse NAJ NAJ...... tako punce jaz se pa zdaj poslavljam od vas., ker grem jutri na POROČNO POTOVANJE!! v petek šlogajte še malo zame pa kaj fajnega našlogajte. glejte, da bo septemberski seznam poln rozik skratka punec- pogrešala vas bom, mejte se rade, mejte se fajn.. jaz bom pa za vas kako ujela, pa kako pivo spila , pa čez kak dan ko gre da bo joj čao, čao
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 19:20:28
|
|
|
|
LuNa73
|
pikica uživajta na medenih tednihhhhhhhhhh!!!!!!!! dej mi ti nekej povej, ker mi ni čist jasn... a maš ti že dva pamžeka al sam enega?! Nekej sem brala za nazaj pa se mi zdi da sem zasledila, da si bla že dvakrat nosečka... al sem pa jst mal zamešala. Me bomo tud misle na tebe, pa pogrešale te bomo tud....zelooooooooooo! tak le glej da se boš mela fajn, ker pol cajt hiter teče in boš tud hitro nazaj pr nas! Kdaj pa prideš? Kam pa sploh greš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 19:24:40
|
|
|
|
LuNa73
|
Lupita, ka jst teb smerokaze nabavim?! me sam zanima, ker ti preden prideš do semle nardiš en velik oviiiiiiiiiiiiiinek
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 19:27:19
|
|
|
|
Lupita
|
HAHAHAHAHAHAHA Ampak res, ne!!! Pošpejam na september, ker še vedno ful navijam in pač potem počasi prifuram do sem, ampak sploh nimam cajta prebrat vsega! Zdejle gre neki pojest, ker dans še nisem sploh velik pocrkljala želodčka in potem se posvetim samo VAM!!!!! Drugač pa 5 min! Ajl bi bak!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 19:43:07
|
|
|
|
Lupita
|
Ojla, Lunca kako pa je sploh s tabo - testki pa to.... No, jaz sem se včeraj napihnla kot balon in sem taka še danes! Katastrofa! Sploh hlač ne zapnem! Eno je, če je razlog ta, ki js hočem, ampak porkašmorka, da pa sem se took poredila pa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 19:43:44
|
|
|
|
Lupita
|
In je šla.........
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 19:44:28
|
|
|
|
Lupita
|
Luna, kot da ni že dost poplavl te dni, zdej bom pa še js hudournik tuki nardila!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 19:45:23
|
|
|
|
Lupita
|
Kje ste vse, babnce? Tok smo nakladale zadnje dni, da so kar poplave ble. Sem se kr zamislila.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 19:51:26
|
|
|
|
LuNa73
|
jst sem dobla obisk... se javim mal kasnej! Vela? Dej njehi še ti s poplavami, ker je edino tule gor še blo suho..... ! Itak pa trpi mal, ker veš da je bla tvoja pot do sem dolga....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 19:59:01
|
|
|
|
pikapoka2
|
pikica36 hvala. Uživaj na poročnem potovanju, kolker se da! Pa veliko ! Serendipity tudi tebi hvala! In za slikico. Jaz se s tem ne znam igrati, zato ti ne morem dati slikice z velikim objemom. Ti ga pa takole pošiljam, pripravi se: opala, te že objemam, čutiš?! Upam da se hitro uredi. Drži se, saj bo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:00:49
|
|
|
|
Lupita
|
jst sem dobla obisk... se javim mal kasnej! Vela? Dej njehi še ti s poplavami, ker je edino tule gor še blo suho..... ! Itak pa trpi mal, ker veš da je bla tvoja pot do sem dolga.... IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 jst sem dobla obisk... se javim mal kasnej! Vela? Dej njehi še ti s poplavami, ker je edino tule gor še blo suho..... ! Itak pa trpi mal, ker veš da je bla tvoja pot do sem dolga.... Hahahahahaha, pa kok sem lahko bla tok nespametna, da sem to zamujala in potem na septembrkah traumiram, ko so revce itak že vse čist na trnih al bo al ne! Vem da bo, ker pojem FORZA DOJENČKI!!!! Lupita
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:23:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 Serendipity tudi tebi hvala! In za slikico. Jaz se s tem ne znam igrati, zato ti ne morem dati slikice z velikim objemom. Ti ga pa takole pošiljam, pripravi se: opala, te že objemam, čutiš?! Še dobro, da si dala tri objemčeke - da zajameš vse moje šlaufeke okoli... Saj se bo vse porihtalo - le daljša pot bo... Bom pa nabrala moči, da jo skupaj prehodiva do mavrice, ker na koncu mavrice je zakladek ...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:32:43
|
|
|
|
Lupita
|
Ja, meni danes ne gre in ne gre, žal mi je. Danes je bilo vsega preveč...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:35:22
|
|
|
|
LuNa73
|
muca moja... kaj je s tabo???? halo??????mislim, kaj je narobe????!!!!! A zdej si bo pa vsak dan ena zbrala, ko me bo plašila, al kak???!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:36:50
|
|
|
|
pikapoka2
|
LuNa kdaj boš naredila testeka?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:39:25
|
|
|
|
Lupita
|
Lunček, sam mal slabši dan imam, saj bo. Mislim danes ni za plašit, sam res hudi bi nekoga zbrcala, v naslednjem trenutku se zjokala, potem pa spet vse po vrsti objemala. Mislim 10 Lupitk se v men skriva! Halo, dr. Rugelj?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:39:37
|
|
|
|
LuNa73
|
ne bom ga, ker mi ga ne bo treba!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:41:54
|
|
|
|
LuNa73
|
Lupita, pride tak dan! Ko smo mal občutljivi pa celi taki "čudni", pa ko kr vse stvari vlečemo na sebe.... Ne vem, a teb mal hormoni nagajajo? Se bliža slučajn O? Ker je tud to možn!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 20:45:45
|
|
|
|
Lupita
|
To je pa sigurno! Samo včasih bi zradirala kar pol sveta ne sam enga človeka! Veš kaj, ko mam slab dan, si ga privoščim, ker tok velik jih spet nimam. Tuki pa lahko izlijem dušo! Drugje jo bolj težko!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?