|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
19.9.2007 15:58:01   
ledenka
bumbum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kakšna je situacija pr tebi?

v petek bomo šlogale zato, ker je menda torek in petek dan za šloganje user posted image  tko pravi velika mojstrica LuNa user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.9.2007 16:02:05   
bumbum
Ledenka, vračam user posted image user posted image user posted image user posted image . Jah, pri meni je zaenkrat še vse čisto normalno, saj drugače še niti ne more bit, ker še ni moglo prit do vgnezditve. Saj ne vem a sem vam to povedala ali ne.....včeraj sem bila pri svoji gin.(na brisu materničnega vratu) in mi je dala še Dabroston, da se poviša raven progesterona in je s tem večja možnost zanositve. Res mam fajn gin.

Šele v petek? Ma jooooooooooj! A ne bi zame že danes?user posted image Mah ja, neučakana sem, full!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.9.2007 16:09:30   
spelka12
luna ti primeri so pa res zelo poučni.Jest sem kuj rekla fantu da bom vesela tud v primeru, če ratajo trojčki.
Bo 3xtno veselje ob rojstvuuser posted image .
ledenka se strinjam, edinčki so v današnjem času preveč razvajeni.
punce gremo se zment, da šlogamo drgič, ker grem že čez 15 minut domov, pa me do jutri ne bo.
Luna jutr povej kdaj padejo karte na mizo, mi ti bomo pa že 30 minut prej skuhale kavo, da boš prisebna do seanse.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 628
19.9.2007 16:16:39   
ledenka
še boljš - skuhamo vsaka svojo kavo, poslikamo zoc in pošljemo LuNi, pol pa naj nam pove, kaj je to user posted image  

se bom jaz tud počas spravla... mam dost današnjega dneva v službi user posted image  se moram za pol urce vležt na kavč user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.9.2007 16:21:21   
bumbum
Ja ja, ve kar pojdite domov, bo mela LuNa več časa za šloganje meni.user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz komaj pridem domov, ve pa vse vstran od rač.......jaoo!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.9.2007 16:31:09   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

še boljš - skuhamo vsaka svojo kavo, poslikamo zoc in pošljemo LuNi, pol pa naj nam pove, kaj je to user posted image  

se bom jaz tud počas spravla... mam dost današnjega dneva v službi user posted image  se moram za pol urce vležt na kavč user posted image

pa kaj ti maš kavč v pisarni???? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 631
19.9.2007 16:33:33   
LuNa73
o bumbum user posted image . Ne bom dans šlogala, ker ni dan za to!user posted image  Mislim, men ni do teh seans! Se zdej mal psihično prpravlam, ker pride kolegica k men spat za dva dni in men gre na živce to prilagajanje.... tu sem pa res grozna!user posted image  
Čuj foliklček je zrastu tak kot je treba?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 632
19.9.2007 16:33:35   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

pa kaj ti maš kavč v pisarni???? user posted image

ne, na žalost user posted image user posted image user posted image  zato pa moram domov user posted image  če bi mela še kavč tuki, sploh domov ne bi šla user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 633
19.9.2007 16:34:50   
LuNa73
ledenka, ampak zvenel je pa tak! Pa že včeri si neki sanjala da bi šla pod odejco...user posted image

Sej pa doma se tud lohk prkonektaš na RR, a ne?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 634
19.9.2007 16:46:21   
ledenka
se tud od doma konektam, ja, sam danes ne vem, če se bom. mam masažo, pa ne bom mela cajta user posted image  a ste mi kaj fauš? user posted image

nič, grem, lepo se mejte, pupke user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 635
19.9.2007 16:47:22   
bumbum

o bumbum user posted image . Ne bom dans šlogala, ker ni dan za to!user posted image  Mislim, men ni do teh seans! Se zdej mal psihično prpravlam, ker pride kolegica k men spat za dva dni in men gre na živce to prilagajanje.... tu sem pa res grozna!user posted image  
Čuj foliklček je zrastu tak kot je treba?

LuNa user posted image user posted image user posted image
No prav, pa ne bo danes šloganja user posted image user posted image
Tik pred inseminacijo mi je gin. naredil UZ in rekel, da so foliklčki že počili tako, da zdaj ne vem a je počil eden ali celo dva. Rekel je tudi, da je to boljše za zanositev kot pa, če folikli še ne bi počili.......hmmm, kdo bi vedel, če je res.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 636
19.9.2007 16:55:18   
LuNa73
bumbum, tega področja še jst nisem osvojila!user posted image Če je gin. reku da je tak fajn, pol je že fajn! Itak da mam občutek, da boš ti tud padla v tale kovinski val, kot tam na ne čakamo septembra!user posted image

Mater, jst pa dans nimam nikol zadost...hrane mislim! Še mal pa se bom kotala do hladilnika user posted image ! Grem jest spet...

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 637
19.9.2007 16:56:43   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a ste mi kaj fauš? user posted image

Ja sem ti! Pa to čist zares! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 638
19.9.2007 16:57:00   
bumbum
He he, LuNa! Mogoče pa je kaka pikica v trebuhu lačna?user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 639
19.9.2007 16:58:23   
bumbum
Ledenka, kako masažo pa maš? Kako posebno ali klasično? O ja, sem ti fauš! Full! Jaz sem bla nazadnje na čokoladni masaži, mmmmmmmmmm je blo fajn.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 640
19.9.2007 18:08:46   
LuNa73
user posted image               user posted image    user posted image

user posted image  VSEEEEEEEEEEEEE NAJBOOOOOOOOOOOOOLJŠEEEEEEEEEE ZA TEEEEEEEEEEEE VSEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEE ZA TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEE DRAGAAAAAAAAAAAAAAAA PIKAPOKAAAAAA VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ZAAAAAA TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

user posted image

Evo eno user posted image  in user posted image  presenečenja v katerem je vse kar si sama najbolj želiš!

user posted image
se opravičujem za enodnevno zamudo! Je pa zato tale party bolj kičast!!!!! user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 641
19.9.2007 18:09:11   
pikapoka2
jaz tud, jaz tud...

bos meni tudi slogala, pjosim user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 642
19.9.2007 18:10:21   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 643
19.9.2007 18:12:52   
pikapoka2
Mislim, kaj bi jaz brez tebe.....
user posted image user posted image user posted image

Bo moj user posted image  še mislu, da sn res čist nora, ko se skoz ko butasta na glas nt v ekran režim.
Pomojem mi bo počasi kako napotnico za psihijatra prneso!

Neposredna povezava do sporočila: 644
19.9.2007 18:14:18   
pikapoka2
LuNa,
ti bi mogla imet nick pozitivna energija  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 645
19.9.2007 18:14:43   
bumbum
Pikapoka2, vse naj, naj,naj, naj, naj........boljše!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 646
19.9.2007 18:15:06   
sonček33
vse najboljše pika poka čeprav z zamudo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 647
19.9.2007 18:23:16   
pikapoka2
HVALA VAM!
Upam, da bo drugo leto boljše, da bom lahko nazdravla s kakim sokom,
ker bo user posted image  pri hiši.
Sanjam pri belem dnevu.
Mogoče se mi pa sanje uresničijo. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 648
19.9.2007 18:23:41   
LuNa73
pikapoka že zdej se komej prjavim s tem nickom, ko sem ga srala mal z vlkimi pa mal z malimi črkami ko sem se prjavlala..veš kake probleme bi šele mela s pozitivna energijauser posted image  

vete, moje še kr ni...čeprav pa je že dolih tisti znan občutek, kot da bi nekej teklo user posted image ! Bo verjetn juter! Ampak vete kaj, toti migitalčki so unterhunt! Ne sam da ne najdejo želenega cilja (no eden), ampak še kej druzga zdrmajo pa čist na glavo obrnejo...npr? ja, moj M ciklus... v rit naj grejo.... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 649
19.9.2007 18:24:11   
LuNa73

v rit naj grejo.... user posted image

nisem misla dobesedno....user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?