Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 15:58:01
|
|
|
|
ledenka
|
bumbum kakšna je situacija pr tebi? v petek bomo šlogale zato, ker je menda torek in petek dan za šloganje tko pravi velika mojstrica LuNa
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:02:05
|
|
|
|
bumbum
|
Ledenka, vračam . Jah, pri meni je zaenkrat še vse čisto normalno, saj drugače še niti ne more bit, ker še ni moglo prit do vgnezditve. Saj ne vem a sem vam to povedala ali ne.....včeraj sem bila pri svoji gin.(na brisu materničnega vratu) in mi je dala še Dabroston, da se poviša raven progesterona in je s tem večja možnost zanositve. Res mam fajn gin. Šele v petek? Ma jooooooooooj! A ne bi zame že danes? Mah ja, neučakana sem, full!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:09:30
|
|
|
|
spelka12
|
luna ti primeri so pa res zelo poučni.Jest sem kuj rekla fantu da bom vesela tud v primeru, če ratajo trojčki. Bo 3xtno veselje ob rojstvu . ledenka se strinjam, edinčki so v današnjem času preveč razvajeni. punce gremo se zment, da šlogamo drgič, ker grem že čez 15 minut domov, pa me do jutri ne bo. Luna jutr povej kdaj padejo karte na mizo, mi ti bomo pa že 30 minut prej skuhale kavo, da boš prisebna do seanse.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:16:39
|
|
|
|
ledenka
|
še boljš - skuhamo vsaka svojo kavo, poslikamo zoc in pošljemo LuNi, pol pa naj nam pove, kaj je to se bom jaz tud počas spravla... mam dost današnjega dneva v službi se moram za pol urce vležt na kavč
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:21:21
|
|
|
|
bumbum
|
Ja ja, ve kar pojdite domov, bo mela LuNa več časa za šloganje meni. Jaz komaj pridem domov, ve pa vse vstran od rač.......jaoo!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:31:09
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka še boljš - skuhamo vsaka svojo kavo, poslikamo zoc in pošljemo LuNi, pol pa naj nam pove, kaj je to se bom jaz tud počas spravla... mam dost današnjega dneva v službi se moram za pol urce vležt na kavč pa kaj ti maš kavč v pisarni????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:33:33
|
|
|
|
LuNa73
|
o bumbum . Ne bom dans šlogala, ker ni dan za to! Mislim, men ni do teh seans! Se zdej mal psihično prpravlam, ker pride kolegica k men spat za dva dni in men gre na živce to prilagajanje.... tu sem pa res grozna! Čuj foliklček je zrastu tak kot je treba?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:33:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 pa kaj ti maš kavč v pisarni???? ne, na žalost zato pa moram domov če bi mela še kavč tuki, sploh domov ne bi šla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:34:50
|
|
|
|
LuNa73
|
ledenka, ampak zvenel je pa tak! Pa že včeri si neki sanjala da bi šla pod odejco... Sej pa doma se tud lohk prkonektaš na RR, a ne?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:46:21
|
|
|
|
ledenka
|
se tud od doma konektam, ja, sam danes ne vem, če se bom. mam masažo, pa ne bom mela cajta a ste mi kaj fauš? nič, grem, lepo se mejte, pupke
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:47:22
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 o bumbum . Ne bom dans šlogala, ker ni dan za to! Mislim, men ni do teh seans! Se zdej mal psihično prpravlam, ker pride kolegica k men spat za dva dni in men gre na živce to prilagajanje.... tu sem pa res grozna! Čuj foliklček je zrastu tak kot je treba? LuNa No prav, pa ne bo danes šloganja Tik pred inseminacijo mi je gin. naredil UZ in rekel, da so foliklčki že počili tako, da zdaj ne vem a je počil eden ali celo dva. Rekel je tudi, da je to boljše za zanositev kot pa, če folikli še ne bi počili.......hmmm, kdo bi vedel, če je res.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:55:18
|
|
|
|
LuNa73
|
bumbum, tega področja še jst nisem osvojila! Če je gin. reku da je tak fajn, pol je že fajn! Itak da mam občutek, da boš ti tud padla v tale kovinski val, kot tam na ne čakamo septembra! Mater, jst pa dans nimam nikol zadost...hrane mislim! Še mal pa se bom kotala do hladilnika ! Grem jest spet...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:56:43
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a ste mi kaj fauš? Ja sem ti! Pa to čist zares!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:57:00
|
|
|
|
bumbum
|
He he, LuNa! Mogoče pa je kaka pikica v trebuhu lačna?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 16:58:23
|
|
|
|
bumbum
|
Ledenka, kako masažo pa maš? Kako posebno ali klasično? O ja, sem ti fauš! Full! Jaz sem bla nazadnje na čokoladni masaži, mmmmmmmmmm je blo fajn.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:08:46
|
|
|
|
LuNa73
|
VSEEEEEEEEEEEEE NAJBOOOOOOOOOOOOOLJŠEEEEEEEEEE ZA TEEEEEEEEEEEE VSEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEE ZA TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEE DRAGAAAAAAAAAAAAAAAA PIKAPOKAAAAAA VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ZAAAAAA TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Evo eno in presenečenja v katerem je vse kar si sama najbolj želiš! se opravičujem za enodnevno zamudo! Je pa zato tale party bolj kičast!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:09:11
|
|
|
|
pikapoka2
|
jaz tud, jaz tud... bos meni tudi slogala, pjosim
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:10:21
|
|
|
|
pikapoka2
|
HVALA!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:12:52
|
|
|
|
pikapoka2
|
Mislim, kaj bi jaz brez tebe..... Bo moj še mislu, da sn res čist nora, ko se skoz ko butasta na glas nt v ekran režim. Pomojem mi bo počasi kako napotnico za psihijatra prneso!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:14:18
|
|
|
|
pikapoka2
|
LuNa, ti bi mogla imet nick pozitivna energija
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:14:43
|
|
|
|
bumbum
|
Pikapoka2, vse naj, naj,naj, naj, naj........boljše!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:15:06
|
|
|
|
sonček33
|
vse najboljše pika poka čeprav z zamudo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:23:16
|
|
|
|
pikapoka2
|
HVALA VAM! Upam, da bo drugo leto boljše, da bom lahko nazdravla s kakim sokom, ker bo pri hiši. Sanjam pri belem dnevu. Mogoče se mi pa sanje uresničijo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:23:41
|
|
|
|
LuNa73
|
pikapoka že zdej se komej prjavim s tem nickom, ko sem ga srala mal z vlkimi pa mal z malimi črkami ko sem se prjavlala..veš kake probleme bi šele mela s pozitivna energija vete, moje še kr ni...čeprav pa je že dolih tisti znan občutek, kot da bi nekej teklo ! Bo verjetn juter! Ampak vete kaj, toti migitalčki so unterhunt! Ne sam da ne najdejo želenega cilja (no eden), ampak še kej druzga zdrmajo pa čist na glavo obrnejo...npr? ja, moj M ciklus... v rit naj grejo....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 18:24:11
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 v rit naj grejo.... nisem misla dobesedno....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?