Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 21:18:09
|
|
|
|
Lupita
|
[/quote] dober da si tole poudarla, ker drgač bi se našla kira pa pokomntirala, da pa ni čudn da vama ne rata, ko pa khm (sej veš) v napačno luknjo! [/quote] Ja, ja, ja, tole je blo za crknit! Sem že hotla pokomentirat pa me je namedlo!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 21:18:47
|
|
|
|
Lupita
|
Js in citati se ne razumemo prav fino!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 21:21:31
|
|
|
|
LuNa73
|
s kom pa se ti razumeš fino?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 21:24:18
|
|
|
|
Lupita
|
Kaj za vraga pa to pomen?!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 21:25:41
|
|
|
|
LuNa73
|
nič, sam vprašam
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 21:28:53
|
|
|
|
Lupita
|
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 21:35:32
|
|
|
|
Lupita
|
Grem jaz tudi ovčke štet! Lepo se imejte, pa čim več , pa čim lepše - karkol že to pomeni?!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 22:56:53
|
|
|
|
pikapoka2
|
Mislim, halo?! vidve LuNa in Lupita?! Kako vama uspe kar naenkrat debato prekinit? Glih ko sem jaz v fazi največjega smejanja. Kaj pa šloganje?!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 22:58:54
|
|
|
|
pikapoka2
|
Spet sem poslušala LuNo. Ja, tebe, ja. Ko si rekla, da morem še za tebe laufat. Glej zdaj to. Tri ure sem laufala okrog štale, samo zate!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 23:45:20
|
|
|
|
LuNa73
|
pikapoka veš kaj, tri ure pa je za mene ne tri mač ampak juhuhu mač... veš kaj manj laufi za druge (beri mene) pa bom mela jst več od tega... pr kondiciji se mi nič ne pozna, okol trebuška so še kr šlaufi (ne šlaufki).... tu pa se ti vsaj režim in zbijam kalorije...pa še zdrava sem in bom.... tak, zdej pa maš, ko nič nimaš! midve z lupito pa kr končama temo na ZS... sva v tem času postali malo zasebni....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 0:01:08
|
|
|
|
LuNa73
|
punce kaj če bi se jutri oz. danes pogovarjale o tem, kolklrat slončkat v času O... pa zakaj je dober tolkrat, pa zakaj mogoč ni, pa kak se migitalčki obnavlajo.... eno tako strokovno debato lahk nardimo.... res je zadn cajt da začnem mal pred svojimi mislimi bežat!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 9:50:51
|
|
|
|
spelka12
|
Dober dan. Lupita,luna sem vidla,da sta mal možgančke napenjale zarad mene. Sem mislila napisat Špelka-bodoča nosečnica Špelka,pa mi zarad obiskov ni znesl . To je bil sam odgovor na vprašanje,kako zaroto kuhava z Rešem . Lupita tvoje čestitke bom pa kar obdržala ker vem, da mi bo luna prerokovala,da bom v roku 2 mesecev . Pa otale,a ma še katera tak močan občutek,da ta mesec bo pa baby-boom.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:00:02
|
|
|
|
LuNa73
|
špelka-končno! Sva se zLupito kr na ZS prestavle pa debatirale pa razmiščale pa si razbijale glavo, ka si nama hotla povedat! No in evo tebe, da nama lepo razložiš! Ko sem prebrala špelka nosečka sem oči tak izbulila , da sem misla da bo ekran šel fuč... in veš kaj, da to več ne nardiš, da naspov in malo narobe nekej napišeš, pol pa kr greš! zmejen? pa drgač kak si? Lepo spala?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:14:32
|
|
|
|
spelka12
|
Ja zdej pa res ne vem,a ste vse tko razočarane, da se nočte nič javljat, a vam je dežek računalnike zaliv? Prav, bom pa sama čvekala. Men se tale september vleče ko dolg štumf. Namesto sonca pada dež, mizar mi je za omare poslal tak predračun, da sem skor kavč polomila, me je tolk na rit vrglo, kolegici na avtu počla guma( odpadu najin nujno potreben čvek),men je nonstop slabo zarad teh hudobnih tablet,moji šli v toplice,jaz pa "delam,delam,delam,delam kot zamorc"... Če še niste dojele bom kmalu slabe volje zato hitro tipkat kej zabavnega,da se malo nasmejemo skupaj.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:26:24
|
|
|
|
spelka12
|
danes se bomo po nasvetu lune pomenil o O. Bom jaz začela. V času O je dobro slončkat vsak da,al pa na 2 dni. Zakaj? Ker je takoooo dobro,da je škoda zamudit en dan . Zakaj ne?Odgovor je že eno vrstico gor. Migetalčki se pa obnavljajo(vsaj pri mojmu) z govejo župco-vsaj on tako pravi .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:27:16
|
|
|
|
ledenka
|
špelka, sej bo nekega dne spet sonce posijalo men se dans ni dalo vstat, avto bi morala peljat na servis, pa sem ob 7h sam budilko ugasnla. pa še feeling mam, da se mi bo lihkar vlilo... eh, vso zastonj, vsi plavalčki so umrli junaške smrti če boste vidle na cesti ženski, ki bo mela spominsko ploščo okol vratu, sem to jaz
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:28:38
|
|
|
|
LuNa73
|
no, končno je ena nadaljevala predlagano temo... glej, jst pa mislim da v času O ni pametno slončkat vsak dan, če hočeš met nataščaj Zakaj? Odgovor izveš po oglasih
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:32:31
|
|
|
|
spelka12
|
No,no ledenka, nikoli ni zastonj . Če nič druzga je dobra rekreacija in pomaga pri naših šlaufih. Pa sej men vse te zadeve ne vzamejo vse dobre volje. Mam nek spravljeno še skrito zalogo. Sam spominska plošča je pa mal pretežka za okol vratu a ni?Bi blo bolj,če bi nam v teh časih en fejst rdeč tampon al pa vložek bingljal okol vratu, tko da bi vsi okol nas vedel,da smo v tednu tečnarjenja.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:32:56
|
|
|
|
LuNa73
|
ledenka, ti pa ga zadnje čase prav fajn sirješ... pa sej ne morem verjet... sorry, ampak jaz te še nikol nisem vidla tko nagajive kle gor, kot ravn septembra! tak da punce, september je čist o.k mesec...sem se pa jaz rodila v tem prelepem čudovitem mesecu.... to se je ja leta 1973 zgodilo 8. svetovno čudesje.....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:33:35
|
|
|
|
šemalo
|
ja, eni z veseljem tud kadar ni O, ampak tiste dni pa še z večjo zagnanostjo......čeprav mi ga nikakor ne uspe prepričat, naj vendar obuje tiste ribiške škornje....je boljši odriv !!! ne pa da pol migetalčki kapljajo s stropa
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:34:38
|
|
|
|
spelka12
|
Luna sej to ni vprašanje za 1.000.000 evrov,kakšni oglasi neki . Ja prov pol pa vsak drugi dan( da mi ne bi slučajno še tega veselja uničla ).
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:40:10
|
|
|
|
spelka12
|
čaki,čaki. A ti moraš pol migetalčke lovit ko kapljajo od stropa . Me pa res zanima,kako ti to uspe?A delaš pol svečo z nogami narazen . Si pa res faca, povej a ribiški škornji pomagajo,da jih grem kupit, mam čist zraven ribiško trgovino.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:40:50
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: šemalo ja, eni z veseljem tud kadar ni O, ampak tiste dni pa še z večjo zagnanostjo......čeprav mi ga nikakor ne uspe prepričat, naj vendar obuje tiste ribiške škornje....je boljši odriv !!! ne pa da pol migetalčki kapljajo s stropa sva že dve! (smeško ki se vala po tleh od smeha, ki ga trenutno ne najdem) Pol pa glih tolk da strgalke ne vzamem pa čoham s stropa dol pa v posodico, pa injekcijo, pa..... so pa že ja vsi migitalčki hin!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:42:35
|
|
|
|
spelka12
|
Luna pa ne tud ti? Tale vajina sta pa mal preveč na strop navezana,spustita jih na realna tla,pa nej ciljajo tja k morajo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:43:55
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo en mal moje razlage mojega razmišljanja in razglabljanja! Vsak dan se proizvede ne vem kolk miljonov migitalčkov! Torej je tam spodaj v moških mošnjičkih prava gužva. Ti migitalčki se tiščijo in tiščijo! Največ je itak teh nesposobnih in pokvarjenih migitalčkov in... če slončkaš vsaki dan.... pip oglasi ker morem na wc
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?