Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:48:30
|
|
|
|
Lupita
|
Uf, sem vas zdejle brala do onemoglosti, v 6. prestavi, če bi imela 7. bi brala v 7. UF! In pojma nimam! 1. Luna, podpiram te 100%, vse ob svojem času............. in upam, da bo to čim prej - špelko je natrgal kr na november (lahk da bo prej )!!! 2. Špelka in dr. Reš! Kakšno zaroto sta skovala? Hudo me matra dr. Firbec! 3. A bomo zdej tuki al tam? Mene že vrat boli!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:50:13
|
|
|
|
Lupita
|
Luna, kok te mam js rada! Sem čist raznežena! Ja, res! Rabim mozillo RR!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:50:25
|
|
|
|
LuNa73
|
jst bi bla tuki... ker lahk tuki bluzim! Tam pa bi bla ko bom mela kej resnega za povedat!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:51:26
|
|
|
|
Lupita
|
1. Luna, podpiram te 100%, vse ob svojem času............. in upam, da bo to čim prej - špelko je natrgal kr na november (lahk da bo prej )!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lupita Uf, sem vas zdejle brala do onemoglosti, v 6. prestavi, če bi imela 7. bi brala v 7. UF! In pojma nimam! 1. Luna, podpiram te 100%, vse ob svojem času............. in upam, da bo to čim prej - špelko je natrgal kr na november (lahk da bo prej )!!! 2. Špelka in dr. Reš! Kakšno zaroto sta skovala? Hudo me matra dr. Firbec! 3. A bomo zdej tuki al tam? Mene že vrat boli!!! Aja, Luna točka 1 je namenjena tebi - v celoti!!! Do novembra menda bo - sej to je zgleden čas!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:51:47
|
|
|
|
spelka12
|
Ime mi je špelka,noseča špelka.Sem v službi tajne agencije pri njegovem visočanstvu dr.Rešu.Več ne sprašujte,ker ne smem povedat . Ups,obiski grejo. Pa,pa.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:53:03
|
|
|
|
LuNa73
|
špelka... dober da ZS obstajajo.... ker mal zasebnosti pa rabmo...a ne?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:53:07
|
|
|
|
Lupita
|
Bravo Špelka, noseča Špelka!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:53:39
|
|
|
|
Lupita
|
Luna:
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:55:00
|
|
|
|
LuNa73
|
boš vidla ti hudiča pa pol.... sam da jst spet zalaufam svoje možgane... In kaj bo dobrega? Kaj se ti je lepega zgodilo v moji odsotnosti?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:56:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita Bravo Špelka, noseča Špelka!!!! špelka, kaj jst kej ne vem ....zdejle pa sem misla da se je sneg vsul... pa sem ugotovila da je sam prhlaj, ko se po glavi čoham!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:57:11
|
|
|
|
Lupita
|
Pr men je tud za tek na smučeh dost snega!!! Nč mi ni jasn!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:58:16
|
|
|
|
LuNa73
|
no, pa naju je pustila v nevednosti!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 19:58:43
|
|
|
|
Lupita
|
Kaj lepega se je zgodilo?! Mal smo se radi mel, mal smo bli pridni, velik poredni! Neki si napisala že neki postov nazaj, da imaš neki za povedat? Kaj bi te to blo?!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:00:38
|
|
|
|
LuNa73
|
Jst??!!! Sem dans že vse povedala.... slučajno nakupovanje lubrikanta pa bom povedala drugič... ko bo tema na to nanesla
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:01:32
|
|
|
|
Lupita
|
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:02:18
|
|
|
|
Lupita
|
Js sem pa čist shujšana od tega Ups, spet sem perverzna! Beri: 4 slončki manj!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:07:23
|
|
|
|
LuNa73
|
Dej Lupita ti men nekej povej.... o.k, mi smo se odločl da delam0o dojenčka in ne pazimo več... pa jst mojmu rečem po razgovoru za službo, da pa nekej časa bo treba pazit... in tisti dan je bila seveda O in moj dragi ni pokazal nobenega interesa da bi pazil. O.k. pa naslednji dan spet čungalungami in on spet ne pazi.... mal sem čudn misla (da ne bom rekla da sem čudn gledla) pa o.k... evo.. dnevi O-ja že zdavnej mim... on pa veselo pazi... sej je že pred najino debato o morilski sluzi pazu (ampak bolj nežno in previdno )... zdej mi pa ni jasn.. a me med O kake čudne signale dajemo al kak??!!! Res mi ni jasn... ker jaz njega ne gnjavim s tem kdaj mam O in kdaj ne....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:09:21
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita Js sem pa čist shujšana od tega Ups, spet sem perverzna! Beri: 4 slončki manj! nč štiri manj... 7 slončkov prnaša srečo!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:10:31
|
|
|
|
Lupita
|
Luna, a si že slišala za feromone! Baje jih takrat na polno izločamo in samci ovohavajo in cedije sline ipd... Da ne bom posnela kake pohujšljive serije od navdušenja - ker to mi je še posebi ful luštkano! Ko si pa ne morejo pomagat - zdej pa vem zakaj imaš žulje!!!! ker si bežala..........
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:11:53
|
|
|
|
Lupita
|
Aja, no, tole morilsko sluz sem pa pozabla! Ti si mu rekla, da imaš morilsko sluz?!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:13:12
|
|
|
|
LuNa73
|
Lupita.. ja sem bežala... pred sabo in svojimi idejami hmmm, ampak zakaj pa se to prej dve leti pa pol ni dogajal... se je obnašu tak, kot da ma namen vse sosede okol oplodit, ne pa mene
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:13:59
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita Aja, no, tole morilsko sluz sem pa pozabla! Ti si mu rekla, da imaš morilsko sluz?! ja, morilsko npr. v temle obdobju zdej!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:16:35
|
|
|
|
Lupita
|
OK, prov mogla sem si vzet trenutek, da ne jecljam še v pisni obliki od smeha!!! Ja, ne vem, baje obstaja teorija o stari kravi, ki v bistvu to ni!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:18:03
|
|
|
|
Lupita
|
hmmm, ampak zakaj pa se to prej dve leti pa pol ni dogajal... se je obnašu tak, kot da ma namen vse sosede okol oplodit, ne pa mene IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 A je bil prehlajen?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 17.9.2007 20:19:31
|
|
|
|
LuNa73
|
mater ga ti sekaš sem tole pogrešala že dva dni... da se krohotam klele...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?