Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:47:11
|
|
|
|
spelka12
|
če ne boš nehala hodit na wc med reklamami ti bom kupila prenosno wc školjko in ti jo našraufala pred računalnik.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 10:54:42
|
|
|
|
LuNa73
|
in glejte, če vsaki dan slončkaš delajo ti "nesposobni" migitalčki pravo gužvo in se morjo zdravi vojaki trudit da se gužvajo mim njih. Tako porabijo velik svoje energije in moči da bi prišli do cilja. In ponavadi ne pridejo, ker jim toti nesposobni se ne spravjo s poti pravi čas! Evo, če pa vsaki drugi dan, pa itak da tamočni in "normalni" migitalčki "pobijejo" in prebutajo te slabše migitalčke in ko je akcija... je še čist mal teh nesposobnežev, ki se ziher pol zanalašč nastavlajo na poti unim tafajnim in jim onemogočajo lažjo in hitrejšo potdo želenega cilja! tretji dan vzdržljivosti pa mislim da ostanejo not v mošnjičkih še sam najbolj močni-uni ko so se v spopadih lepo poskrili in sam opazovali.... in toti tud pridejo do cilja polni energije in moči.... no jst sem mal nahitrco skrajšala dni.... zdej pa vprašanje, kolkrat je fajn slončkat v času O?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:02:25
|
|
|
|
ledenka
|
si predstavljam Lunco, ki dela raznožno svečo sorry, ampak dans je res en tak dan, da bi najraj šla nazaj pod odejo in spaaaalaaaa. moram pa delat in tu pa tam pokukam k vama in se režim, cimra me prav čudno gleda torej, kolkrat med O... se trudim, da bi na 2 dni, s tem da 2 dni in 1 dan pred O zaporedoma, ko je takrat menda največ možnosti. sam kaj, ko lahko mojo O napove sam šlogarca mislim, tako natančno nazadnje sem mela sluz 4 dni pol pa vohaj moj itak misli, da si zmišlujem, ko pravim, dans pa dans pa dans PS: ja, ta letnik 73! sem jaz tud, novemberka takih ne delajo več
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:03:17
|
|
|
|
pikica36
|
midva kar veselo vsak dan, včasih pa tud dvakrat , me glih klinc kaj briga kolk se migetalčki gužvajo, še tega veselja si pa ne pustim vzet.eden bo že enkrat prišel do cilja, tuki bom jaz bolj trmasta kot oni ups... ali pa tud ne
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:03:47
|
|
|
|
spelka12
|
Ne morem verjet kakšne imaš. To ni več normalno. Jest bom rabila tisto tvojo prenosno školjko,ker sem se pomoje polulala od smeha. Odgovor na vprašanje-vsaki dan.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:05:35
|
|
|
|
ledenka
|
moj se loči, če hočem vsak dan! ko je on hotu, men ni blo, zaj ko pa jaz hočem, pa je on utrujen tko je, če maš isto starega. moja svakinja je dobr naredla, moj brat je 7 let mlajši se lih ujemata
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:08:30
|
|
|
|
spelka12
|
luna-vprašanje za 1.000.000.000 evrov. Midva nisva že (štejem,štejem,štejem-matr je že dolg)ene 11 dni.A ma zdej moj notr sploh še kej vojačkov, a so se še ta zdravi med seboj pretepl zarad suše. p.s.: sem imela, zato taka cifra
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:12:08
|
|
|
|
LuNa73
|
glejte, evo o gužvi teh migitalčkov..primer... prvi dan razprodaje in drugi dan razprodaje... kak se počutite, če grete prvi dan v šoping in kak drugi dan? Kdaj pridete do želene cote al pa šuhov z več energije, prvi dan al drugi dan? (zdej vam pa kažem jezik9+)
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:12:45
|
|
|
|
LuNa73
|
špelka, po enajstih dneh neslončkanja, pa se že ja teb pajčevina spod naredi....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:13:31
|
|
|
|
spelka12
|
ledenka jest mam tud lubija,ko je isti letnik sam sva mal mlajša tko da sva še lahko v fazi nonstop. Ga morm izkoristit, preden se mu vse to upre .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:15:27
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj se loči, če hočem vsak dan! ko je on hotu, men ni blo, zaj ko pa jaz hočem, pa je on utrujen tko je, če maš isto starega. moja svakinja je dobr naredla, moj brat je 7 let mlajši se lih ujemata Moj je pa 9 let starejši od mene... je že tud mal utrujen... he he he... mdiva včasih vsak dan, včasih vsak drug dan.. v glavnem takrat ko nama je... Itak pa ne vem če bi pa vedn men pasal vsak dan, sej sem pa jst že tud v letih
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:19:08
|
|
|
|
spelka12
|
Moj pajkec tam dol je bolj len, tko da pajčevina pride po 3 tednih. Razprodaje pa sovražim tko da grem tud v šoping lahk vsak dan .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:20:38
|
|
|
|
ledenka
|
ja, sam pr nas ženskah gre po 30 sam navzgor želja po sexu, pr tipih pa navzdol ne vem, no, po 30 je seks dost bolj intenziven, kot je bil prej sicer sem tud jaz mnenja, da boljš 2x na teden, pa takrat ornk, ampak med O je treba izkoristit, pa še men je takrat posebej všeč.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:26:23
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 p.s.: sem imela, zato taka cifra Pje, tvoja hudobnica pa je nekam čudn dolg na obisku
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:28:14
|
|
|
|
LuNa73
|
no, glede slončkanja sem tud jst mnenja, boljša kvaliteta kot kvantiteta.. no, sej pr mnogih stvareh se držim jst tega!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:30:01
|
|
|
|
LuNa73
|
ijeeeeeeeeeeeeeeeee, punce ka ste vidle, da mam jst že tri zvezdice ????!!!!! to pomeni, da sem prevelika čveka! Bo treba nekej ukrenit....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:30:17
|
|
|
|
ledenka
|
proti pajkom pomaga Pips
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:31:17
|
|
|
|
ledenka
|
lunca, sej te ne folgamo brat, ko tolk hitr pišeš nama s špelko še kr fali do tega!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:32:34
|
|
|
|
LuNa73
|
sej me bota kmal dohiteli...ker ko jaz začnem delat, ode tole dopoldansko čvekanje
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:35:38
|
|
|
|
LuNa73
|
aja, pismo, jst sem mal zaskrbljena... juter naj bi prišla moja tečka... pa razn mojih kipečih in bolečih joškov, ni nobenih znakov ki bi napovedoval prihod moje tetke s Krvavca... Mal sem vseen zaskrbljena, ker pa zdej pa res ne bi rada mela še kakih težav pa spet razmišlat pa razglablat kok pa kaj.... sej ve mogoč mislite da sem jst vedn takle zajebant, pa nisem... ko so kake težave al pa dileme se jst kr hiter zresnim in resno pogovorim sama s sabo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:45:48
|
|
|
|
spelka12
|
luna to je pa Murphy-ev zakon.takrat,ko kaj hočeš ne morš dobit,ko ti pa rata vseen pa je takoj tu (govorimo o ). za 3 zvezdice. Pa sej te res povsod najdem-si prava mentorica.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 11:58:22
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 luna to je pa Murphy-ev zakon.takrat,ko kaj hočeš ne morš dobit,ko ti pa rata vseen pa je takoj tu (govorimo o ). za 3 zvezdice. Pa sej te res povsod najdem-si prava mentorica. Kje pa sem spet "pametnjačila"?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 12:01:02
|
|
|
|
spelka12
|
Tam kjer so tega potrebne. Včasih rabmo nekatere kako brco v rit,da se zbudimo iz sanjarjenja al pa iz depre. Še dobro, da imamo druga drugo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 12:11:09
|
|
|
|
PAMELA
|
Madonca ste face punce. A se vam lahko pridružim? Moj mož mi je namreč (po vseh poskusih, obupih in upanjih) dal izjavo leta: "Čuj midva sploh neboma decembra nikamor šla, ker te imam jaz ta mesec namen kar "naravno"". Jaz pa - ga najprej gledam ko budala, pol pa - in si mislim, mojemu se je totalno zrolalo . Po vseh teh letih se on odloči me ta mesec "naravno"!!!!: Torej punce - spadam med vašo temo? No pa da vidim, kak zgleda "naravno"
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 12:15:57
|
|
|
|
LuNa73
|
PAMELA seveda pašeš, kak te ne bi?! Sej pa sem pašejo vse, sam še vejo ne tega! Itak pa klele gor smo bolj za hece, tam ne pričakujemo septebra pa bolj za resne debate! Ampak če je možek reku, da bo naravno, pol bo že držal!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?