Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
pikovit - hvala Sem pokukala malo v tvoj album, pa mi je tvoja obleka noro dobra! In kako si ti s pripravami?
Kar gre.Se moram psihično pripravit,da bom delala naprsne šopke,zahvale itd. Sej material imam ves veš,samo ne da se mi Maš pa res ful hude čevlje Kje si ih pa kupila in kolk si dala?
moje prprave so v polnem teku dne4s uredila glede cerkve delam vabila s polno paro
Uf si pridna.Kakšno bleko si si pa ti zbrala?Ali imaš kje kakšno sliko?Pa da vidimo,če si se res narobe odločila?A maš kakšno pomoč?Jaz sem čisto sama za vse .Moj dragi samo pravi je dobro ni dobro Sodelovanje pa tako.A sej ga bo,bo že videl
sončece - tvoja obleka je THE ONE! Paše ti. Odlična si v njej! Prava sanjska nevesta! NIč dvomit: TO JE TO!
pikovit -ja, jaz imam iste probleme, se kar ne morem kcoj spravit ... Čevlje sem pa dobila .. uh, mi je kar nerodno povedat - glede na to, da sem iskala po celem MB-ju bata, peko, alpina, stiefel, itd ..našla pa v Murski v LaScarpi
OK, to je bilo na hitro, zdaj pa se grem malo segrevat k mojemu!
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pišuka, da še jst na častno dvestotko pristavim svoj piskerček.... Ampak se mi nekak zdi, da se vam je na začetku mudil, da bi čimprej prišle do te cifre... grem prebrat nahitrco, če se bo ta tema zaklenila s konstruktivnim zaključkom. No moja konstruktivnost: _Babe žabe, koklešpiklešpokle, babuške jst vas mam tooooooooooooooollllllllllllllllllllkkkkkkkkkk rada in sem vesela, da vas mam.
Ni še zaklenjena ija ija ooooo.... ajsi, ti navali s kofetki... Se* ti s cukrčki ..... Sonček z rožcami tete pehte... erin s svojim trbuhom (ej po moje je zdej pa že tak velik, da bi dva posta zasedu, a ne? ), Špelka s svojima dvema pikicama (lohk tud narišeš, ampak ne tak: . in .), pa.... mi je zmanjkal idej... aha, pikica in ideje s hip hopanjem .... pišuka... najboljš, da vse neki prlepte..nekej tazga, kar vas okarakterizira .
huhhhhhhhhhhhhhh...me je zdejle nostalgija na začetek borbe čist... raznežla? nasmejala? dobre so ble debate o cimetu.. pa pH sluzi.... in ja, pogrešam Lupito.... pa aja aja.... ti dve, ki sta mrknili neznano kam....
no pa da se vam tudi jaz pridružim,tudi pri nas veselo delamo dojenčak,upajmo da nam kmalu uspe,in da se nam kmalu pridruži še en , vsem želim veliko sreče in uspeha,če pa ima mogoče kakšna dober nasvet mi pa le naj napiše,hvaležna bom za vsako vašo pomoč.