Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 16:50:56
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 16:51:34
|
|
|
|
ledenka
|
se sam ena stran pa bo 200! dejte pomagat, babe zabe
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 16:59:21
|
|
|
|
sonček33
|
Kaj pa naj nardimo. sdajmo kakšno rečt- tako mal opolzko...če si upate :)
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 16:59:42
|
|
|
|
sonček33
|
kost sem vrgla, zdaj pa glodajmo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 17:11:47
|
|
|
|
sonček33
|
aha, vidim, da vam tale kost ni všeč. Ok, o čem bi pa potem ve rade čvekale?? o hrani??? o tipih??? jaz ne vem. men se zdi, da je seks dobra tema, sam če ve nočete, pač ne bomo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 17:14:14
|
|
|
|
Serendipity
|
Glodam ... kaj pa .. grem nazaj gledat Ej - jaaaz man pa šuuuheee! Samo je peta kar visoka... jaz se bom ubila do oltarja, ziher.. NO, bom pa vsaj v Slo Novicah! Luncaa - Kava je bila fantastična & ti tudi, zdaj pa imaš da prideš v Prekmurje Aja, pa da še jaz dam svojo ponudbo: Clooneya mislim, ne martinija, da se ne mo tepli tu!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 17:15:39
|
|
|
|
Serendipity
|
Aha! nekaj opolzkega ... hm ... bolj specifično?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 17:17:10
|
|
|
|
sonček33
|
ja Se* ...kakšna fajn poza, npr. aja seveda, ti si bla na kavi z Lunco. A je blo fajn? a sta vse pokomentirali? čevlji jupi jupi ja...ma sej maš zdej do poroke čas, da kuhaš z njimi in se navadiš
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 17:30:47
|
|
|
|
Fargesia
|
Ledenka, tale ta predzadnji pa fajn zgleda...kozarec s pudngom al čem že? mljask!!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 17:32:14
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ej - jaaaz man pa šuuuheee! Samo je peta kar visoka... jaz se bom ubila do oltarja, ziher.. NO, bom pa vsaj v Slo Novicah! to je pa tu nekaj vredno, a ne?! daj slikaj jih, pa jih prilepi!!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 17:36:44
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja Se* ...kakšna fajn poza, npr. aja seveda, ti si bla na kavi z Lunco. A je blo fajn? a sta vse pokomentirali? čevlji jupi jupi ja...ma sej maš zdej do poroke čas, da kuhaš z njimi in se navadiš Hm.. poza, kaj? Grem sprobat, pa sporočim Bilo je super! le majcinek vetrovno ... No, bolj ''asfalterske'' so padale, je bil moj tudi zraven ... Ja, če bom v njih do poroke kuhala, lahko med kuhanjem doživim nesrečo, potem p ane bom v Slo Novicah ... maša - ok, jih bom pa nalepim v album
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 17:40:29
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja Se* ...kakšna fajn poza, npr. aja seveda, ti si bla na kavi z Lunco. A je blo fajn? a sta vse pokomentirali? čevlji jupi jupi ja...ma sej maš zdej do poroke čas, da kuhaš z njimi in se navadiš Hm.. poza, kaj? Grem sprobat, pa sporočim Bilo je super! le majcinek vetrovno ... No, bolj ''asfalterske'' so padale, je bil moj tudi zraven ... Ja, če bom v njih do poroke kuhala, lahko med kuhanjem doživim nesrečo, potem p ane bom v Slo Novicah ... maša - ok, jih bom pa nalepim v album midva sva pa mal prej poze sprobavala, pa mi je misijo še kr najbolj pri srcu...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 17:49:31
|
|
|
|
Erin
|
O punceeeeeeeeeeeeeeee...ve o pozah pri meni pa že skoraj 3 mesece suša
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 17:53:24
|
|
|
|
Serendipity
|
Joj, Erin .. saj si lahko shraniš ta sporočila za dneve, ko boš lahko ... Eto - čevlji so v albumu, geslo babuške (itaq majo vsi moji albumi isto geslo ). Niso TISTO, so mi bili najlepši, kar je bilo na izbiro v (minimalno) 20 trgovinah
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 18:57:17
|
|
|
|
Fargesia
|
Erin, zdej sem se pa prav nasmejala!!! pa sej so tud druge alternative!!!! Se*, grem učke past!!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 19:03:00
|
|
|
|
Fargesia
|
Se*!!! fenomenalna obleka!!! pa ful luštna prstana!!! o matr boš lepa nevesta!!! upam da bodo tiste slike tud na ogled!!!!pa čeveljčki so mi tudi všeč!!! ti kr mal zavidam...no ja, velik!!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 20:18:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Se*!!! fenomenalna obleka!!! pa ful luštna prstana!!! o matr boš lepa nevesta!!! upam da bodo tiste slike tud na ogled!!!!pa čeveljčki so mi tudi všeč!!! ti kr mal zavidam...no ja, velik!!! hvala maša ... imave pa podoben okus Eh, mal / velik zdrave faušarije še pa ni konja ubilo Kaj zdaj babe? Sprobavate položaje? jaz sem ugotovila, kateri je moj the best položej! (eh, saj sem itaq vedela ali sem vseeno hotelo prečikirat, če je še taisti )
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 20:20:52
|
|
|
|
Serendipity
|
No, pa nekaj ''krepkega'', da vam razveže jezik ....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 20:48:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Ups... zgleda, da je bilo preveč krepko
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 21:00:02
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Se*!!! fenomenalna obleka!!! pa ful luštna prstana!!! o matr boš lepa nevesta!!! upam da bodo tiste slike tud na ogled!!!!pa čeveljčki so mi tudi všeč!!! ti kr mal zavidam...no ja, velik!!! Ja se kar podpišem pod to.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 21:02:29
|
|
|
|
pikovit
|
Serendipity ti pohujšanka ti .Sam so pa res dobri .Kaj je zdaj punce,kje ste vse?Lejte kaj nam je pripopala.Pridite se oči spočit
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 21:03:25
|
|
|
|
pikovit
|
Sonček kako pa kaj tvoje priprave?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 21:38:21
|
|
|
|
sonček33
|
moje prprave so v polnem teku dne4s uredila glede cerkve delam vabila s polno paro
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 21:52:32
|
|
|
|
Serendipity
|
pikovit - hvala Sem pokukala malo v tvoj album, pa mi je tvoja obleka noro dobra! In kako si ti s pripravami?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.4.2008 21:53:29
|
|
|
|
Serendipity
|
Hm... še ne bomo prilezle na 200-to stran?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?