ledenka
|
Erin, se dobro, da si povedala k lahko bi blo kar koli na tej slikci cestitam za sej je modra barva tud kjut! Spelci, bos videla, da bo fajn odziv a pri tvojem bo to taprvi vnuk? mislim pri tastu in tasci Oktavija, kaj pa ce gres na prvi pregled k Reskotu samoplacnisko? oz. tvoj gre na spermiogram, potem pa se se pogovorite, kako in kaj. stnae te ravno enih 40 evrckov, kar niti ni dosti. po taprvem pregledu v MB bos se kar dolgo cakala. pa nekaj je pri Reskotu - ko prides tja, si na vrsti takrat, ko si narocen. v MB cakas pa ko... Soncek, kako kaj spike? ce rabis se kak nasvetek glede organizacije poroke, kar povej - si dobro zapomnim tisto, kar mi na raznih porokah in slavjih ni bilo vsec nf, kaj pa je pri tebi novega? si se vedno na K? trinity, ti zelim, da bi bilo grlo cim prej ok! si probala Isla Moos? jaz prisegam na to mene pa kaselj matra... sem bila zelo prehlajena, pa se kar vlece... Se*, punca moja draga, upam, da ti je danes spet posijalo sonce! murkica, storklje ocitno rabijo Garmin luncika, a je vase obsedeno stanje mimo? pikica, kdaj pa vidva spet zacneta? bumbum, upam, da bova skupaj kupovali vozicke becky, se cisto strinjam, da marsikdo ne pove, koliko casa je delal na vem za kar nekaj parov, ko se jim je kao ponesreclo... pol pa zves, da ze par let niso uporabljali kontracepcije, pa so se sli pazi-nepazi grethy, fino, da vemo, ce bom kdaj rabla fotografa kako gre tvoje spikanje? benika, hvala za pestke!