Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za kaj vse uporabljat mikrovalovko? 24.8.2007 13:22:20
|
|
|
|
zverinca
|
Za čim več stvari. Pa mam eno levo, ne neke super truper. V knjižnici sem pa najdla knjigico receptov ABC Kuhanja z mikrovalovno pečico, in si jo skopirala. Zelenjava ima čisto drugačen okus, riž, krompir. Gril mi je pa ful dober ta tople sendviče, da se sam sirček stopi.... ok, otroške pleničke pa še nisem grela
|
|
RE: Za kaj vse uporabljat mikrovalovko? 24.8.2007 18:09:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa sem v mikrovalovni že uspešno spekla celega piščanca, gratinirane testenine, rižoto, tiste testenine ki se dobijo v vrečkah in se lahko skuhajo tudi v mikrovalovni, tudi jajca na oko........hja, pri meni je polno zaposlena. Imam pa tako malo boljšo, tudi večja je od "navadne" in ima en kup programov že prednastavljenih, tako da res ne znam povedat nakoliko stopinj in koliko časa. In sem večkrat bolj zadovoljna kot pa da bi v pečici pekla. Sploh kar se gratiniranih testenin tiče, ker se v pečici zasušijo po vrhu, v mikrovalovni pa ne. Pa grill je tudi v več stopnjah, ali samo griill, ali v kombinaciji s kuhanjem. Drugače pa še za odmrzovanje (poseben program), segrevanje, skuhanje šalce čaja, kokice...... V kratkem pa še za sterilizacijo stekleničk in dud za , segrevanje stekleničk ipd.
|
|
|
|
RE: Za kaj vse uporabljat mikrovalovko? 28.8.2007 14:34:01
|
|
|
|
Shana banana
|
Pri nas je mikrovalovka bila na črni listi kar lep čas. Ker pa je vsak jedel posebaj in je bilo hrano potrebno pogrevati, smo se odločili zanjo. Imamo tisto z žarom in sedaj je postala prav priljubljena. Topla juhca, kakšen zrezek, zelenjavca... Vse se v minutki pogreje in je že pripravljeno za v želodček. Tudi pommes frites iz vrečke damo v mikro, brat na grillu peče pico (meni ni tako zelo všeč), pa razni kroketki so tudi boljši iz mikrovalovke (ker mi je po olju slabo). Ne vem, mi smo se navadili nanjo in pride prav. Še posebaj v "sodobni" družini.
|
|
RE: Za kaj vse uporabljat mikrovalovko? 28.8.2007 14:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca Za kaj vse uporabljat mikrovalovko? Pa prosim zraven povjete za koliko časa in kakšno moč nastavite? Za štumfe sušit. Pa kr na full dam za ene 5 minut.
|
|
|
|
RE: Za kaj vse uporabljat mikrovalovko? 28.8.2007 14:38:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo imam samo za pogrevanje in odtaljevanje.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.