|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 21:47:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za kaj vse uporabljat mikrovalovko?
21.8.2007 21:58:47   
muha1
Mi jo uporabljamo samo za segrevanje in odtaljevanje. Odtaljujem pa še v prepikani zmrzovalni vrečki.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2007 21:59:56   
moci
jaz samo pogrevam in odtajujem. za odtajevanje imam program, pogrevam po občutku. aja, pa čaje kuham. 

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2007 23:01:43   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz samo pogrevam in odtajujem. za odtajevanje imam program, pogrevam po občutku. aja, pa čaje kuham. 

Tudi samo za pogrevanje in odtajanje. Čaj kuhamo na štedilniku user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2007 23:37:21   
hrabra miška
mi pa še uporabljamo za pečt kokice. Kako so dobre ko so še tople.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2007 23:39:15   
linči
Midva sva za poročno darilo dobila ful hudo mikrovalovko, ki ima vse živo od grila do ....(tudi šekar velika je),ampak jo tudi uporabljam samo za odtaljevanje in segrevanje

Sem roža
iz Portoroža!!! :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2007 6:41:39   
mmijau
Mi  samo za pogrevanje, za odtaljevanje ful redko. 

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu linči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2007 7:46:52   
la-na
Jaz v mikrovalovki kuham zelenjavo, polento, kompot, pa seveda pogrevam in odtaljujem. Ima tudi žar, ampak ga še nisem sprobala. Zelenjavo kuham na 900 W enih 5 minut, če še ni kuhana pač malo podaljšam... Polenta se skuha v 3 minutah (prav tako na 900 W), kompot enih 6-7 minut na 900 W.

(odgovor članu mmijau)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2007 7:52:04   
S@nta
Se je že tud zgodilo, da se je ob odtaljevanju zrezek ob robu skor skuhal, predolgo sem not pustila, drugače delam po občutku in preverjam sproti, če je že odtaljeno.
Drugače pa tudi samo pogrevam in mogoče kakšno vodo za čajček ali pa instant kafe zavrejem.

(odgovor članu la-na)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.8.2007 7:52:50   
S@nta
Zanima pa tudi mene, kako kaj pečete oziroma grilate v njej, jaz namreč možnost imam, je pa še nisem izprobala.

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2007 8:06:25   
BLAŽIKA
Za odtajanje moreš imeti takšen gumb oz. program, ki je narisana zvezdica-snežinka in zrezki se ne bodo kuhali po robovihuser posted image user posted image .

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.8.2007 9:12:41   
Naja31
Za gretje vode, mleka, pogrevanje kakšne hrane, za odtajevanje kruha. Pri mesu imam iste težave, ker pride ven na pol skuhano in tega ne počnem.
Včasih kakšen kruhek popečem na grillu, da bi pa kaj resnega not spekla pa mislim, da ne bi šlo.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2007 9:28:48   
Anonimen
Za segrevat sendviče.Ne me vprašat na katerem programu.
Drugače,pa kar pozabim,da jo imamo.

Neposredna povezava do sporočila: 13
22.8.2007 10:45:35   
bodoča...
IZVIRNO SPOROČILO: la-na

Jaz v mikrovalovki kuham zelenjavo,...Zelenjavo kuham na 900 W enih 5 minut, če še ni kuhana pač malo podaljšam...

zanima me, ali jo daš v vodo in kuhaš??

(odgovor članu la-na)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.8.2007 11:26:11   
la-na
ja, bodoča... dam v malo vode

(odgovor članu bodoča...)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 11:28:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bodoča...)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 11:29:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu hrabra miška)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.8.2007 11:44:12   
kepica
Mene pa zanima, če katera v mikrovalovki kuha krompir in koliko časa se kuha?
Drugače pa jo mi uporabljamo samo za gretje mleka in včasih za odmrzovanje. In kot ste že omenile, tudi meni se meso malo speče, čeprav dam na program odmrzovanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
22.8.2007 12:08:12   
saraja
Mi imamo tudi ta ''hudo''user posted image  in je pri nas vsestranska:za kokice, odtaljevanje, segrevanje, pogrevanje, tudi krompir skuhamo, da se narest fajn riž z zelenjavo, no ma vse, aja, pa grilamo tudi!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 22:14:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
22.8.2007 23:03:13   
lojzika
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

mi pa še uporabljamo za pečt kokice. Kako so dobre ko so še tople.

Kakšne kokice kupiš - a kar navadne ali kakšne posebne? Če navadne a jih sam v pokrito posodo daš v mikro al še kaj dodajaš al kako?

Kupijo se posebne, za v mikrovalovno. V takih vrečkicah je koruza, pa daš z vrečko vred v mikrovalovko pa se napihne vrečka, ko je polna kokic.  Imajo v Interšparu npr.

So pa res dobre.

Neposredna povezava do sporočila: 21
22.8.2007 23:45:36   
Nasy
mi tudi bolj ali manj pogrevamo pa odtajamo, vodo za čaj zavrem, čeprav ima vse živo. Nisem še sprobalauser posted image tudi kokice delamo, so specialne, samo nikar ne kupuj unih z maslom al sirom, ker ti osvinjajo celo pečico, smrdi kouser posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.8.2007 6:22:28   
tina104
Mi v njej kaj grejemo in odtaljujemo, tudi jaz zavrem vodo npr. za čaj ali instant kavo. Včasih si naredim topli sendvič - toliko, da se sir raztopi.

Tudi meni se pri odmrzovanju pogosto "skuhajo" robovi mesa, pa imam prav program za odmrzovanje.

Naša mikrovalovka ima tudi žar, vendar ga ne uporabljam. Sem ga že nekaj krat preizkusila - vem, da sem zamrznjen zavitek hotela noter pečt, tako kot piše v navodilih, pa sem pekla najmanj 2x dalje, kot piše, pa je še vedno bilo surovo. Ko sem hotela noter pečt neke zamrznjene polpete, so se ful posušili in nič zapekli.

Hotela sem že noter kuhat, ker ima prav programe, sem že kuhala grah, cvetačo, korenček. Se mi zdi, da je vse skupaj bolj dolgo trajalo kot na štedilniku pa še okus je bil bolj čuden. Poskusila sem tudi kuhat testenine, po 10 min so bile še vedno trdeuser posted image . V glavnem ne kuham in ne pečem (več) v mikrovalovki, vseeno pa sem jo npr. na morju pogrešala, ko je ni bilo in je bilo treba cel lonec umazat, da sem npr. mleko segrela.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.8.2007 8:24:38   
mojsoncek
Odtaljevanje, pogrevanje jedi, mleka, vode za caj...

Meni se zdi, da ze toliko odtehta, da lahko na hitro mleko za malcka pogrejem user posted image .

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.8.2007 15:39:30   
pikecpokec
Jaz pa poleg naštetega še za eno stvar uporabljam mikrovalovko: Predno grem previjat malega, zmočim krpico za ritko umivat (bombažno) in dam za 10 sekund v mikrovalovko in je fino topla. ker drugače traja celo večnost da iz pipe priteče topla voda. itak je pa za krpico zmočit ne rabiš veliko. Sem Gorenjka, ne?user posted image

PS:kokice z okusom masla pa res zasmradijo ne sem mikrovalovko ampak celo stanovanjeuser posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.