tina104 -> RE: Za kaj vse uporabljat mikrovalovko? (23.8.2007 6:22:28)
|
Mi v njej kaj grejemo in odtaljujemo, tudi jaz zavrem vodo npr. za čaj ali instant kavo. Včasih si naredim topli sendvič - toliko, da se sir raztopi. Tudi meni se pri odmrzovanju pogosto "skuhajo" robovi mesa, pa imam prav program za odmrzovanje. Naša mikrovalovka ima tudi žar, vendar ga ne uporabljam. Sem ga že nekaj krat preizkusila - vem, da sem zamrznjen zavitek hotela noter pečt, tako kot piše v navodilih, pa sem pekla najmanj 2x dalje, kot piše, pa je še vedno bilo surovo. Ko sem hotela noter pečt neke zamrznjene polpete, so se ful posušili in nič zapekli. Hotela sem že noter kuhat, ker ima prav programe, sem že kuhala grah, cvetačo, korenček. Se mi zdi, da je vse skupaj bolj dolgo trajalo kot na štedilniku pa še okus je bil bolj čuden. Poskusila sem tudi kuhat testenine, po 10 min so bile še vedno trde[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. V glavnem ne kuham in ne pečem (več) v mikrovalovki, vseeno pa sem jo npr. na morju pogrešala, ko je ni bilo in je bilo treba cel lonec umazat, da sem npr. mleko segrela.
|
|
|
|