lara light -> RE: endometrioza (29.8.2007 22:08:07)
|
Ti srce moje, zelo mi je žal, da moraš vse te tegobe prenašat. Hudo mi je zate. Nikar pa ne razmišljaj negativno, prosim. Tudi sama imam hude bolečine ob M in vem kako je ko me pridejo ponj v službo, ker se tud premaknit ne morem od krčev in slabosti. In ti vse izbruhaš? Kljub temu, da ješ le tekočo hrano? Ne vem kaj ti reči. In zdravniki vse pripisujejo enometriozi? Si že poskusila kakšno alter. zdravljenje? Stvar moramo uredit. Saj telo ne more sprejeti zarodka, če je samo v razsulu? Nočem biti groba, le rada bi ti pomagala, ker moraš telo spraviti v neko ravnovesje. Še bova govorili na to temo, ok? Sori, da šele zdaj odgovarjam. Namesto, da bi ubadala s sabo in mojimi hobiji, pri 33ih rešujem ekzistencialne probleme..služba namreč. Ko sem bila na bolniški in povedala, da bom delala na[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] sem kmalu kar z neba dobila odpoved. Imela sem super službo in bila sem za nedol.čas. Kakorkoli...bo že, nekaj štimam zdaj. In zame najpomembnejše: bila sem pri G in verjameš...ni ciste. Zgleda, da je bila vodna, čeprav mi je G rekla, da se slepim, če upam, da se bo po endomet. pojavila vodna cista in da je skoraj zagotovo endometrična. Kaka spodbuda, kaj? Pa ciste ni našla, le ta jajčnik je nekako miroval in nima foliklov, levi, kjer sem bila v jan operirana pa je ok, ima folikle normalne. Zelo sem vesela glede tega, saj sem se bala nove operacije. Tko. Jutri pokličem homeopatinjo, ki me od junija spremlja, da mi pove kako naprej, hodim non stop k bioenergetiku in 11.9 imam pri Rešu pogovor. Ja, pred tabo so mi dali datum, tko da ti bom jaz poročala, kako je bilo..ne vem, če se bom že zdaj odločila za umetno al bom raje počakala še kak ciklus, ker zgleda da je moj body sedaj ok. Hvala Bogu. Če lahko karkoli nardim zate, samo reci. Pazi nase in vse dobro tebi in ostalim bodočim mamicam! LL
|
|
|
|