lara light
|
Spelka12, torej zmenjeno! 1.1.2008 odprem jaz, kot tastara , novo temo E-zmagovalke! Upam, da mi rata, če ne bom preveč pijana Nia*, kot so že rekle punce, ne pusti se in moraš se postaviti zase. Vsi g. bi morali biti eden bolj prijazen od drugega in če temu ni tako naj menjajo poklic. Za vse nas, ki imamo težave z zanositvijo so to hude reči in vsak od nas jih drugače, a vedno boleče, preživlja. Vso mladost se trudimo, da ne prehitro zanosimo, da bomo lahko odgovorne mamice in sploh niti v sanjah ne pomislimo, da bi lahko ta najbolj naravna reč bila problem. In ko je temu tako, ni nikogar v zdravstvu, ki bi temu pravilno pistopil oz. nam nudil neko strokovno oporo, takrat ko se pojavljajo vprašanja. In teh je veliko. In spomnimo se jih, ko že odhajamo iz ordinacije. In potem letamo po knjige, klikamo po netu in še dobro, da imamo ta naš ljubi forum, kjer še največ izvemo. Tudi meni je g. našla cisto po naključju, nobenih težav, boleče M od vedno. Po laparo pa diagnoza, številna žarišča endom. po potrebušnici in sledi: zanosit do julija 2007, pa še nisem...kaj čem Spyke, upam, da čimprej dobiš datum in zrihtaš. Tudi jaz sem kar dolgo čakala na laparo, od 1.9. 2006 do JAN 2007, ko sem bila operirana v PO pri dr. Likarju. Prekrasni so tu, res vsi so prijazni in same pohvale od mene... Približuje se moj drugi pogovor za IVF...10.1.08. Upam, da sem pripravljena. Spelka, nate se bom obračala in te zasuvala z vprašanji, saj veš, da sem vrtalo upam, da me boš prenašala hrabro in strpno... Za letos, drage moje, se vam od srca zahvaljujem, da ste bile ob meni. In ostajate seveda ob meni in v srčku! Kavica bo pa pravi dogodek!! Poljubček, vsem vam čakajočim na !
|