lara light
|
Drage moje, globoko opravičilo, da vas tako zanemarjam , a moja služba...obljubim, da se bom bolj potrudila. Špelka, si dobro? Vidim, da si neumorna borka, zelo te občudujem! Koliko novih v klubu najlepših misic endometrioze malo heca, upam, da ne zamerite...Mojcek, iskrene čestitke, zares, take rabimo tu!! Super, čuvaj se in nam poročaj, kako si..zelo sem vesela zate!! Dobrodošle seveda vse ostale! Vedno mi je hudo, ko prebiram o naših neuspehih, a pač, to nam je namenjeno, to moramo premagat tako al tako! Ja špelka, tudi jaz se pridružujem ideji v decembru vse nosečke in takoj medalja v roza al modri !! Veste, v decembru bova z dragim preznovala 10 kratkih let skupaj in seveda bi bil dojenček za naju...ni besed, prepričana sem, da bi oba mesec dni samo jokala od sreče...da ne pozabim povedat, v naslednjem tednu greva na razgovor v CSD glede posvojitve. Ne, seveda, da nisem vrgla puške v koruzo, kje pa, saj niti IVF še nisem probala, ampak, poleg svojega, če bi ga imela, bi z veseljem imela še enga, tud dva posvojena. Tako, da se veselim pogovora, a sem se že seznanila o dolgih, predolgih postopkih. Moram še neki nardit za službo...topel objem vsem, kdaj se vidimo?? Pa pa, LL
|