|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Toliko sem jima dolžna,čeprav nevem,zakaj
15.8.2007 19:26:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

. Za poročno darilo, ki naj bi bilo nekaj za otroka, jo lovim že kar nekaj mesecev. 
pa sem ji samo rekla če bo zdaj dala denar, tko kot mi je obljubila da sedaj 10. v mesecu pa bo.

Pol pa sta  tak za skupaj vidve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
15.8.2007 19:33:16   
Anonimen
Brez besed.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
15.8.2007 23:26:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

. Za poročno darilo, ki naj bi bilo nekaj za otroka, jo lovim že kar nekaj mesecev. 
pa sem ji samo rekla če bo zdaj dala denar, tko kot mi je obljubila da sedaj 10. v mesecu pa bo.

Zakaj tko misliš? A ker me že par mesecev okoli prinaša in mi laže vsakič ko me vidi, sama sem pa tako trapasta da že skor prosim za tisti denar, ki bi nama res prav prišel. Ene znate pa res besede iz konteksta potegnit.
Ja mi je žal ker nisem rekla, da je res super mami, več takih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.8.2007 1:55:25   
ronja
Se podpišem pod Marogico! Si ne predstavljam, da bi nekoč očitala najini mali pikici, koliko plenic sva ji kupila! halo, no! če se odločiš za otroka, se pač odločiš za ta strošek, kot za počitnice, samo da to dlje traja in več stane, če gledaš samo finančno... Moja mami je imela včasih take izpade, ko je imela sama kaj slabo vest, se mi zdi, zdaj je pa že nekaj časa mir s tem... Mogoče se bojo tvoji tudi umirili, ko boš na svojem, upam, da čim prej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.8.2007 1:56:47   
ronja
Prosila je pa jaz na tvojem (ali svojem) mestu ne bi za denar, pa če bi še tako prav prišel... Rajši bi našla kako honorarno delo, saj tega se kar najde...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.8.2007 10:50:59   
tanikaa

A so tudi vam starši kdaj rekli,da sta jim kaj dolžni?

Nikoli. Še posebej pa ne glede denarja.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.8.2007 10:57:07   
tanikaa

Zdaj,ko živite stran od staršev,z svojo družino-morate svojim staršem dajati kakšen denar od plače?Pričakujejo to?

Saj se hecaš. Ali user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.8.2007 11:15:59   
Taula
Moji mi nikoli niso nič očitali, pa vem da so se marsičemu odrekli ko sem študirala v Lj, ker so mi dajali denar za najemnino in ostale stroške.
Halo...sej to je tvoj otrok. Eno je da te otrok izkorišča (tu razumem da postavijo mejo), druga pa da mu pomagaš.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.8.2007 12:44:59   
Olivija

Zdaj,ko živite stran od staršev,z svojo družino-morate svojim staršem dajati kakšen denar od plače?Pričakujejo to?

Vidim, da imava res srečo. Živimo v isti hiši (ločeno gospodinjstvo) in nama je Ati ravnokar podaril parcelo, in tudi za stroške nama ni treba nič dajati, ker sta mnenja, da naj varčujeva za hišo.

Je pa pri nas tako, da moj partner veliko naredi okoli hiše in vedno pri vsem pomaga, jaz pa Mami kakšen prevod pogledam ali pa ji pomagam pri kakšnih drugih zadevah.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.8.2007 13:02:34   
Slončica

A lahko??Sej jim lahko neseš kako malenkost ko greš na obisk,ne mislm da morš z glavo pozvont ker maš tok polne roke,če grete na kosilo neseš torte,sadje...denar pa je stvar tvoje družine.To pa da ti očitata da si jima dolžna je pa bolano.Naj ti naračuna kok znese pa boš vidla kok te centa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
16.8.2007 13:21:59   
smigli
Hudo je s takimi starši, ki nonstop očitajo. Moja mama je zmagovalka. Prežeta je z mislijo, da sm ji dolžna. Meni je ukinla vse finance že v tretjem letniku srednje šole, ker se je odločla, da jo stanem preveč in da ima vsega dovolj. Med počitnicami sm seveda delala in kar sm zaslužla mi je vzela. Tako da nism imela niti za knjige. Lahko se zahvalim svojemu tedanjemu fantu, da sm lahko končala šolanje. Groza. Od doma sm šla z brco, tako da sm nesla s sabo sam kar je blo na meni. Naslednji dan, ko sem prišla po cunje, je bila zamenjana ključavnica. Od takrat je že dolgo, kar nekaj časa nism več imela stikov z mamo, pa me je vest pekla ko sam hudič, tako da sm se spet zbližala. Napaka, spet isto, sami problemi, zdej nimam stikov več in jih tudi nočem. Bilo je preveč hudega, to kar sm napisala je samo majhen delček.
Življenje je prekratko, da bi se ustavljala s takimi ljudmi, jaz grem raje naprej.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.8.2007 13:32:12   
Slončica
user posted image user posted image  groza
user posted image  za tebe

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.8.2007 13:39:08   
Mešamdrek
razen določenega spoštovanja

Tole si jima dolžna in čisto nič drugega.Razen če seveda nisi stara 30let in živiš na njun račun,dokler se pa šolaš te morata živeti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.8.2007 15:37:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Zakaj tko misliš? A ker me že par mesecev okoli prinaša in mi laže vsakič ko me vidi, sama sem pa tako trapasta da že skor prosim za tisti denar, ki bi nama res prav prišel. Ene znate pa res besede iz konteksta potegnit.
Ja mi je žal ker nisem rekla, da je res super mami, več takih.

Ja kaj je zdaj res? Al te ona laže in ti denar znova obljublja in omenja al jo ti prosiš? Najprej pišeš da jo loviš in da jo sprašuješ če bo končno plunla dnar, zdaj pa kontra. No, meni je tak vseeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
16.8.2007 20:00:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si

Od doma sm šla z brco, tako da sm nesla s sabo sam kar je blo na meni. Naslednji dan, ko sem prišla po cunje, je bila zamenjana ključavnica.

O groza,.....,žalostno....user posted image  user posted image

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
16.8.2007 20:50:16   
_andreja_
enako je bilo pri meni, non stop sem poslušala očeta koliko ga stanem...zaradi tega sem odšla od doma pri 16 letih končala šolo in našla zaposlitev...sama s pomočjo mojega fanta za kar sem mu še danes zelo hvaležna in velikokrat mu še vedno rečem hvala...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
16.8.2007 20:51:51   
_andreja_
aja, pa od kar sem odšla od doma nimam nobenih stikov z mojim očetom, pa se prav fino počutim...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?