Anonimen -> RE: Toliko sem jima dolžna,čeprav nevem,zakaj (15.8.2007 9:24:57)
|
Čimprej se odseli...potem ti bosta pa še rada kdaj kaj dala... tako bi bilo pri normalnih straših. moja tašča je cel čas govorila, koliko moj mož stane. izračunala je, da je zanj dala 500takratnih mark na mesec, v času njegovega študija in da to vse skupaj znese tri miljone. pozabila pa je na to, da je zanj dobivala socialno pomoč in otroški dodatek, kar pomeni da ga je v celoti šolala država. medtem ko je ona ležala na miljonih doma, je imela obraz it fehtat na socialno. takrat pač niso tega preverjali. in ko se je odselil od doma, je odnesel samo oblačila. skupaj živima 5 let, pa mu ni dala ene stvari za stanovanje. medtem, ko moja mama ne ve več kaj vse bi nam dala. Sedaj je tašča prizadeta, ker se ne vidimo nič, vnukinje ni videla že od februarja. jaz sem kar nekaj časa pritiskala na moža za stike, ker je le njegova mama, sedaj sem pa odnehala. ja kdo bo pa ob vsakem obisku poslušal, koliko je on njo stal. enkrat sem ji tud rekla, da še nisem slišala, da bi nekdo sešteval koliko je porabil za otroka na mesec. otrok ni sam izsilil življenje, ampak sem si ga jaz zaželela in za hčerko bom naredila vse kar je v moji moči- tako kot moja mama zame. tudi mož pravi, da nikoli ne bi mogel bit do hčerke takšen kot je bila tašča do njega. ni imel nobene ljubezni, pravi da je zrastel kot samorastnik in hvala bogu, da je v življenju uspel in ne propadel. pa še to, tašča se je zanj trudila 7let....a ni to grozno....tako dolgo se trudiš zaotroka, potem ko pa ga dobiš, pa ti je eno veliko breme.
|
|
|
|