ronja
|
Zame trenutno že to, da si lahko 3x na dan stušam, če se mi zahoče in se potem tako krasno počutim, hehe. ko bom lahko spet šla na rolerje, ki sem jih zdaj kar nekaj mesecev pogrešala, bo to luksuz. ko bom spet plavala, bo to luksuz na kvadrat... To da lahko malo poturim lubiju, ko pride iz službe in v miru pojem jogurt, je čisti luksuz, hehe. To da mam fajn ljudi okoli sebe je največji luksuz na svetu. Ledena brezkofeinska kavica ob zdownlodanim South parku z mojim najljubišm srčkom, med tem, ko drugi najljubši srček spi, je spet luksuz, ki si ga pogosto privoščiva. Na koščke narezana lubenica in melona, po plasteh naložen jogurt z musliji in sadjem v visokih kozarcih, velik kozarec cedevite na balkončku z obema srčkoma čez vikend dopoldne je luksuz. Tortilja čips in v mv pogret nacho sir ob dobrem filmu je lujksuz (sploh če ga lahko neprekinjeno gledaš - to je že tak luksuz, da ga že 5 tednov nisva bila deležna, hehe ) Sicer pa - ker si verjetno spraševala za počitnice: zame je luksuz to, da je kolikortoliko čisto (ščurki v sobi naju pa ne motijo), da je vedno na voljo vsaj približno topla voda, da je postelja za dva široka vsaj 110 cm, kolikor je široka najina domača... Da je zajtrk v neomejenih količinah in kolikortoliko užiten (sploh je luksuz samopostrežni zajtrk), ne vem, nama je hitro vse luksuz . Pa bazenčki so nama luksuz, lep razgled, bližina plaže,... V normalnem življenju pa to, da si lahko privoščiva kako neumnost, kaj, kar ni prav nič nujno, pa si želiva (recimo fotoaparat, šivalni stroj,...), sva pa pripravljena za to čakat in šparat par let... Luksuz je to, da nama ni treba gledat na vsak evro, ko greva v trgovino in si lahko kupiva za jest, kar nama paše, čeprav vseeno gledava, ali se bolj splača cedevita v tej ali oni pakungi , da lahko grem kadarkoli na sladoled (kadar pač ne pozabim denarnice (kar je praktično vedno) - na srečo je bolj reden, hehe:), da lahko dam prispevke tistim, ki igrajo na ulicah (nekateri noro dobro), da imava lahko psa, najbolj pa to, da imam najboljšega fanta na svetu in tako fajn živahno in veselo punčko ,...
|