|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj je za vas luksuz?
23.8.2007 19:04:58   
Anonimen
Trenutno bi bil luksuz da se sine odloči priti na svet, da ne bom rabla več tega ogromnega trebuha šlepat s sabouser posted image .

(odgovor članu žirafica)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
23.8.2007 21:56:45   
Naty_ka
Hm... Jaz sem si pa ga ravno danes privoščila. Luksuz namreč.
Sem se peljala 40 km daleč na kavo k eni rr-jevki. In sva kar nekaj ur čvekali (brez otrok user posted image ).
Uh, je pasalo...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
23.8.2007 22:01:22   
Miss Piggy
Luksuz = jedem luk, a suze same idu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
23.8.2007 22:02:21   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Luksuz = jedem luk, a suze same idu...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 54
23.8.2007 22:03:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

user posted image

Ne piši neumnosti, ker sem baby Rahoja s smehom zbudilauser posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
23.8.2007 22:03:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
23.8.2007 22:24:37   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

luksus bi bil zame zdej da bi bla bajta do konca spedenana in puf oplačan. da bi ves denar ki ga zaslužila lahko poavila za razvajanje, šoping, dopuste. naj luksus pa bi bil, nič šihta pa vseen dost dnarja di si lahko vtakneš v rit vse kar hoč :)

Ja, to bi blo tud men fajn.
Sicer pa imam glede na moje življenje, ko sem bila še otrok, kar precej velik luksuz. Mam tri otroke (ki so relativno pridni in ob njih lahko ponoči spim- kar je največji luksuz), moža, hiško (v popravilu sicer), poln hladilnik, redno in meni fajn službo, avto, vsako leto grem na dopust....meni to ni samoumevno, kot otrok nisem imela vsega tega, od 16. leta naprej mi niso kupili niti najlonk, niti spodnjih gat, sama sem delala preko študenta že v dijaških časih, če sem hotela kaj imeti. V hladilniku ni bilo drugega kot putr, domača marmelada in jajca. Meni je luksuz imeti polno špajzo in sok za razredčit - celo otroštvo sem morala piti vodo in bezgov sok, zato mi je nerazumljivo pojmovanje nekaterih, ki se vam zdi čisto vse samoumevno, sama sem prokleto hvaležna za vse, kar imam. Najbrž tudi zato nisem depresivna, če česa nimam. Če si pa že kot otrok imel večino reči, imaš problem, če je standard nižji ali enak primarni družini. Takrat rabiš najbrž prav poseben luksuz, da si potem lahko "srečen" najbrž, kaj pa vem.

Sicer pa:
Luksuz je odvisen predvsem od perspektive, odvisen je od tega, s čim ga primerjaš - z Afriškimi otroki ali s Paris Hilton.

Dva človeka gledala sta ven iz ječe-
prvi cvetje,
drugi trnje videl je bodeče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
24.8.2007 9:58:06   
mojamura
zame bi bil v tem trenutku največji luxuz če bi mela svojo hišo, nič kredita, pa da bi mel moj službo v kateri bi bil zadovoljen in bi zaslužu človeku dostojno plačo

pa še da mi ne bi bilo treba v Lidlu šparu ali bilo kje nonstop primerjati cene, pa kupiti tisto kar je najcenejše.

Največji luxuz pa bi bil, če bi lahko vse cote ki jim mam zmetala iz omara in bi si privoščila totalno novo garderobo (pa ni nujno da od kakšne firme), ker zdaj kupujem samo še za moja dva sončka za kaj drugega pa ni €....pa en vikend wellnesa, pa manikuro pedikuro, frizerko

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.8.2007 10:21:35   
muki1
Zame je luksuz to, da grem danes na masažo user posted image .

Drugače pa bo luksuz, če bom še naprej mela službo, pa naslednje leto odplačam kredit...u, takrat pa si bom privoščila user posted image . Verjetno nov kredit user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?