|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je za vas luksuz?
14.8.2007 18:18:10   
Anonimen
Me je tema na Financah spodbudila k temu, da vas vprašam, kaj je za vas luksuz, ki si ga privoščite? Predvsem zaradi tega, ker je neka Anonimna napisala, da si s 3500 € mesečnega dohodka ni mogla privoščiti luksuza.user posted image

Zame osebno je luksuz naslednje:
- da lahko grem s kolegico na kavo in se načvekam po mili volji in mi ni treba gledati na uro, češ, kako bo moj preživel z otrokom;
- da grem v trgovino in ne računam, če mi bo na kasi zneslo, da bom plačala vse, kar sem znakupila,
- da včasih grem in si nekaj kupim zaradi razvajanja,
- da otroku lahko kupim tu in tam kakšno popolno neumnost, za katero vem, da je ne potrebuje, pa jo vseeno vzamem,
- da lahko gremo vsko leto skupaj na dopust,
- Predvsem pa je zame luksuz to, da smo zdravi, da se imamo radi in da si zaupamo in se spoštujemo.

Kaj pa za vas?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je za vas luksuz?
14.8.2007 18:19:49   
Anonimen
Predvsem pa je zame luksuz to, da smo zdravi, da se imamo radi in da si zaupamo in se spoštujemo.

To je pa tako lepo, da kamen joka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2007 18:20:39   
karmy
zame je luksuz:

- da mam streho nad glavo in da sama s tamalim živim - mi ni treba gledat nobene cimre ali karkoli...
-da preživim čez mesec
-da mam službo
-da včasih nabavim popolno neumnost ki jo jaz ali moj tamau čist nič ne potrebujeva....

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2007 18:21:38   
Taula
Predvsem zaradi tega, ker je neka Anonimna napisala, da si s 3500 € mesečnega dohodka ni mogla privoščiti luksuza.

Eni so pač taki da ne znajo preživeti pa če imajo ogromno keša.user posted image

Jaz zase vem kateri luksuz hočem v lifu..svojo malo hiško, moža, dva otroka, reden job ki mi bo prinašal toliko keša da bomo lahko šli na dopust, da bom lahko otroka vpisala na kaki tečaj, da ne bom razmišljala kako naj pridem čez mesec in da bom lahko brez skrbi šla npr. kupiti nekaj za svojo dušo. Več ne rabim.

Imam podobno mnenje kot Raho.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 14.8.2007 18:22:43 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2007 18:24:05   
dory

Zame osebno je luksuz naslednje:

- da grem lahko v soping in ne računam, če mi bo na kasi zneslo, da bom plačala vse, kar sem znakupila,
- da včasih grem in si nekaj kupim zaradi razvajanja,
- da otroku lahko kupim tu in tam kakšno popolno neumnost, za katero vem, da je ne potrebuje, pa jo vseeno vzamem,
- da lahko greva vsko leto skupaj na dopust,
-ter da imam pri vseh teh stroskih se toliko,da lahko navrzem za varcevanje
- Predvsem pa je zame luksuz to, da smo zdravi, da se imamo radi in da si zaupamo in se spoštujemo.

vecino sem te skopirala raho,ker tocn to je tudi zame luxuz :)

boga revca ki pri 3500€ ne zna zivet...njej ni vec pomoci...ali pa je to dokaz,da vec mas kesa, vec ga hoces in vec ga zapravs :)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2007 18:27:40   
Anonimen
- da sem zdrava in da so zdravi vsi tisti, ki jih imam rada
- da lahko delam in si zaslužim za preživetje
- da si lahko privoščim kaj dobrega za pojesti
- da imam čut za sočloveka
- da imam osebo na katero se lahko naslonim v težkih trenutkih
- da imam RR user posted image

Ni mi pomembna znamka avtomobila, niti znamka oblačil. Na takšne stvari ne dam veliko.user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2007 18:27:42   
alpeli
Luksoz je zame v prvi vrsti zdravje saj če si zdrav imaš vse(doben denar ti ne pomaga če nisi zdrav)V drugi vrsti pa je zame pomembno tudi razumevanje v družini.Če je prisotno to si srečen in sreča je tudi neke vrste luksoz.Drugega ne rabim,ker če imam to dvoje imam vse(nisem namreč materialist).Vse kar je povezano z denarjem zame nima neke vrednosti  in mogoče sem ravno zato zadovoljna z vsem kar se mi dogaja(vsaj za zdaj)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2007 18:41:24   
MarijaPo
Da se moz ne sekira prevec in da je veliko doma.

(odgovor članu alpeli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2007 18:42:07   
Ro-La
luksuz bo zame, ko se bom lahko ponovno končno naspala :)

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2007 19:10:01   
Anonimen
Mir in neomejen čas za klepet z meni ljubimi ljudmi user posted image .

Ko "imam" to dvoje pomeni, da tudi ostale posvetne stvari štimajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.8.2007 19:20:35   
Anonimen
Trenutno bi bil zame luksuz en teden dopusta, nekje v dobri družbi, videti kako novo stvar in se pošteno naseksati (predvsem to zadnjeuser posted image )

V lajfu bo pa luksuz ko bom končno spet lahko kuhala za dva (ali več). Takrat bom imela vsa luksuz, ki ga rabim, potrebujem in želim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.8.2007 19:39:16   
Anonimen
A zdravje je luksus?Potem zame to ni.
V trgovini itak ne gledam na cene,ker kar moram kupit itak moram.
Dopust,če se nam da potem gremo,če ne pa ne.

Luksus?Zame je to ,ko zapravljaš brezveze,ko imaš polno omaro cot in rečeš,da nimaš kaj za oblečt,ter takoj letiš v trgovino po novo.
Da moraš meti lepši in boljši avto od soseda.
Ko imaš deset parfumov pa moraš meti še enga novega,ki pride ven.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.8.2007 19:45:01   
Anonimen
luksus bi bil zame zdej da bi bla bajta do konca spedenana in puf oplačan. da bi ves denar ki ga zaslužila lahko poavila za razvajanje, šoping, dopuste. naj luksus pa bi bil, nič šihta pa vseen dost dnarja di si lahko vtakneš v rit vse kar hoč :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.8.2007 19:48:39   
cmokec
Zame je luksuz nekaj, kar mi je "trenutno" nedosegljivo. Recimo en mesec na morju,  da bi imeli svojo hišo, nakupovanje brez pogleda na ceno. Luksuz bi bil, da bi se sedaj spomnila, da bi bilo fino it v Opatijo, pa bi se vsedla v avto z družino in bi šli. Tam bi šli v kak dober hotel, pa pozna večerja ob morju in uživancija. Jutri bi pa klicala domov gospodinjo, da nas nekaj dni ne bo in podrejenim v službi bi naročila, kaj imajo za naredit v času moje odsotnosti.
Zdravje mi pa ni luksuz, ampak prepotreben vsakdan.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.8.2007 19:56:24   
pravljica
ne vem, al sem čudna al kaj, meni se zdi večinoma zgoraj naštetih stvari nekaj normalnega...ne pa luksuz user posted image  zdravje, ljubezen, šoping ipd. ...luksuz user posted image

zame bi bil luksuz to, da mi ne bi bilo gledat na uro...da bi hodila v službo, če bi se mi dalo (itak da se mi ne bi, ker sem pač tak tip) in ne zato, da zaslužim tistih 1000 eurov...čas bi bil namenjen osebnemu razvajanju, otrokoma, možu, pol leta na morju,  hiša, jahta, pol leta v veliki vili nekje na samem, denar bi pa skoraj da neomejeno pritekal na račun, ne vem od kod user posted image  

yeah, thats me ;)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.8.2007 19:57:29   
Anonimen
Luksuz bi bil da si lahko privoščim delat hiško, nimam pufov in si vsako leto lahko privoščim dopust v tropskih krajih in smučanje v franciji. To je luksuz.

Zdravje, denar za sproti ipd. imam pa že sedaj. Zame to ni luksuz ampak normalno življenje brez problemov.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.8.2007 19:58:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

ne vem, al sem čudna al kaj, meni se zdi večinoma zgoraj naštetih stvari nekaj normalnega...ne pa luksuz user posted image  zdravje, ljubezen, šoping ipd. ...luksuz user posted image

zame bi bil luksuz to, da mi ne bi bilo gledat na uro...da bi hodila v službo, če bi se mi dalo (itak da se mi ne bi, ker sem pač tak tip) in ne zato, da zaslužim tistih 1000 eurov...čas bi bil namenjen osebnemu razvajanju, otrokoma, možu, pol leta na morju,  hiša, jahta, pol leta v veliki vili nekje na samem, denar bi pa skoraj da neomejeno pritekal na račun, ne vem od kod user posted image  

ekola....to je definicija luksuzauser posted image

Sam še otroc mi manjkajo pa €user posted image

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.8.2007 20:02:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

čas bi bil namenjen osebnemu razvajanju, otrokoma, možu, pol leta na morju,  hiša, jahta, pol leta v veliki vili nekje na samem, denar bi pa skoraj da neomejeno pritekal na račun, ne vem od kod user posted image   

Samo na luksuzen dolgčas si pozabila user posted image . Tudi tega se v takih okoliščinah najde v izobilju.

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.8.2007 20:31:21   
alpeli
ZDRAVJE je luksos sploh če  se v preteklosti za to boriš in po dolgi trnovi poti prideš do cilja,do trenutka ko lahko rečeš dans pa me nič ne boli in se odlično počutim.To vam lahko zagotovim iz prve roke.Zato zame šoping brez omejitve ter razna potovanja in brezdelje niti malo ne fascinirajo.Rada hodim v službo,rada delam in si sploh ne znam predstavljat  da bi lenarla in zapravljala v nedogled.Imam svojo hišo,avto,solidno plačo ampak to ni to-sem pred desetimi leti prišla do tega spoznanja.Prej sem razmišljala enako kot marsikdo tukaj,ki največ da na zapravljanje v nedogled ter uživanje v brezdelju.Ljudje smo si pač različni in prav je tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.8.2007 20:34:10   
ursi
Zame bi bil luksus, če bi imela službo 8 ur na dan, 5 dni v tednu - za lepo plačo; da bi si sezidala svojo majhno hiško; da bi imela popoldneve po službi res za meni ljube stvari (ne za izpolnjevanje vseh drekarij drugih); vsaj kakšno urico na dan zase,.... pa zaključeno šolo. No, in ko bi imela to izpolnjeno, bi si dvignila kriterije za svoj luksus. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.8.2007 20:46:22   
NevenkaP
Visenje v mreži med dvemi drevesi s pogledom na morje, pa dobra knjiga, pa kozarček balske kislice pa en teden čistega miru. Evo, to je zame luksuz, ki sem si ga privoščila letos, pa še drago ni bilo.
Ostale fraze lažne skromnosti pa prepuščam tistim, ki lepše pišejouser posted image

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.8.2007 20:47:07   
valči
Trenutno bi zame bil lukzuz,da bo se vsedli z dragim in otrokoma v avion,ter odpeljali za 14 dni nekam,kjer je čisto morje,peščene plaže.

Ko bi se vrnili domov,bi bili tlakovci položeni in okrog hiše tipi top,na dvorišču pa bi stal moj sanjski avto-Sonata,ki so ga ravnokar pripeljali iz trgovine.

V hiši pa bi mi gospa,ki pomaga okrog gospodinjskih del lepo rihtala stanovanje,likala,kuhala,jaz bi pa v miru pričakala porod.

user posted image user posted image sanjaj,Valči,nikoli in nikdaruser posted image ,čeprav bi mi ena od teh reči bila lukzuz-ogromen.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.8.2007 20:55:38   
Anonimen
Luksuz bi zame bil živeti v pospravljenem stanovanju, kjer bi vladal en red.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.8.2007 21:20:47   
Anonimen
Luksuz je zame, da grem s Karin na kavo in kokakolo. In ker je to kar pogosto, živim v luksuzu.
Čeprav vem, da bi lahko te € porabila za bolj pomembne stvari, mi tega ni škoda delati, ker se družim z eno fejst punco. In to punco zelo spoštujem, ker takih ne delajo več. Spljoh.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.8.2007 21:21:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Luksuz je zame, da grem s Karin na kavo in kokakolo. In ker je to kar pogosto, živim v luksuzu.
Čeprav vem, da bi lahko te € porabila za bolj pomembne stvari, mi tega ni škoda delati, ker se družim z eno fejst punco. In to punco zelo spoštujem, ker takih ne delajo več. Spljoh.

user posted image

No povej....kaj rabiš? Neki zihr k se mi že par dni prilizuješuser posted image

Aja, pa zdej je tko izpadlo k da skoz ti plačuješuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?