|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj je za vas luksuz?
14.8.2007 21:22:41   
Slončica
Luksuzuser posted image
Spanje celo noč
Zaslužek v skladih,denar pa na računu
Jakuzzi za hišo

Z avtom sem zadovoljna,vikenda ne rabim,izpita za jahto nimam..sam še na loto morm zadet pa bo
Zdravje pa ni luksuz ampak normalno stanje človeka,zame so luksuz silikonski joški,dvignjena rit,popravljena brada in nos...seveda če si to želiš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.8.2007 21:23:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: nati

Luksuz je zame, da grem s Karin na kavo in kokakolo. In ker je to kar pogosto, živim v luksuzu.
Čeprav vem, da bi lahko te € porabila za bolj pomembne stvari, mi tega ni škoda delati, ker se družim z eno fejst punco. In to punco zelo spoštujem, ker takih ne delajo več. Spljoh.

user posted image

No povej....kaj rabiš? Neki zihr k se mi že par dni prilizuješuser posted image

Aja, pa zdej je tko izpadlo k da skoz ti plačuješuser posted image

user posted image  nisem tega napisala. Ker si tud ti financ minister pri tem.
Drgač se pa ne prilizujem.Zakaj bi se?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
14.8.2007 21:30:00   
caillou
Da zvečer, ko vse pospi, uživam svojih pet minut miru. Evo, to je zame luksuz.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.8.2007 21:39:09   
lex
Luksuz?
Da bi končno vedela kako hišo bomo gradili, da bi bilo stanovanje vsaj 10 minut pospravljeno in da mulca ne bi bilo potrebo toliko prigovarjat in se igrat za mizo, ampak bi lepo normalno jedel za mizo. Le zakaj to uspeva samo v vrtcu???????????
Od vsega pa bi bil največji luksuz, da bi si lahko privoščila eno veliko milko z celimi lešniki pa bi vedela, da me čez 10 minut ne bodo zagrabli žolčni kamni.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.8.2007 21:52:38   
Marogica
Luksuz je zame imeti vsaj malo mira, da spijem veliko skodelico kave, skadim enega ali dva...in da ne slišim ne levo ne desno.... Torej živim pravo luskuzno življenje.user posted image

Vse ostalo si navadni smrtniki tudi lahko privoščimouser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 22:05:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
14.8.2007 22:58:18   
Anonimen
luskuz...hmmm

- kksna S klasa, al pa kksn hud bemfl user posted image
- 5000 kvadratna parcela z vilo in bazenom user posted image
- cote iz Saksa user posted image
- jahta user posted image

no hecam se...trenutno je zame luksuz to, da bi lahko denar sluzila s svojim hobijem...pri katerem resnicno uzivam...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
14.8.2007 23:06:31   
rija
Luksuzuser posted image

....da si bajto opremim po svojih željah, ne po finančnih zmožnostih....rabim kartico brez limita, z dobrim pedigrejem user posted image user posted image
...da grem vsaj trikrat na leto nekam na dopust, za kar v katalogu niti cene ne rabim pogledat.....(itak, da so mi všeč res drage destinacije)
...da šopingiram do nezavesti, ne da se mi očke ustavijo na listku s ceno (itak, da sem mojster, ki s prve potegne najdražjo stvar v trgoviniuser posted image )
...da imam avto, ki si ga želim (jap, baba mahnjena na avtomobileuser posted image , svoje seveda)

....stvari kot so zdravje, ljubezen, spoštovanje pa štejem prej pod SREČO.user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.8.2007 23:14:48   
Anonimen
Luksuz je meni v bistvu povezan z rr. Ko sedim na riti v službi in čekiram rr, skozi okno pa gledam fizikalce kak se mantrajo po strehah na 28 stopinj. user posted image
Aja, pa delavnik do 15 ure, ob petkih do 13. To je pa res luksuz.  

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
15.8.2007 8:43:07   
paris
Luksuz, ja vila z bazenom, gospodinja, batler, vrtnar, šofer, sobarice, vila na morju, pa ena v hribih.........user posted image user posted image user posted image
V resnici pa bo zame luksuz, ko bom prilezla- če bom do penzije!user posted image user posted image Zaradi časa seveda, ne zaradi denarja, ki ga itak ne bo kaj dosti!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.8.2007 9:55:41   
Špacka

Luksuz je zame vse, kar trenutno ne morem imeti, zaradi takšnega ali drugačnega razloga.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.8.2007 10:59:58   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Me je tema na Financah spodbudila k temu, da vas vprašam, kaj je za vas luksuz, ki si ga privoščite? Predvsem zaradi tega, ker je neka Anonimna napisala, da si s 3500 € mesečnega dohodka ni mogla privoščiti luksuza.user posted image

Zame osebno je luksuz naslednje:
- da lahko grem s kolegico na kavo in se načvekam po mili volji in mi ni treba gledati na uro, češ, kako bo moj preživel z otrokom;
- da grem v trgovino in ne računam, če mi bo na kasi zneslo, da bom plačala vse, kar sem znakupila,
- da včasih grem in si nekaj kupim zaradi razvajanja,
- da otroku lahko kupim tu in tam kakšno popolno neumnost, za katero vem, da je ne potrebuje, pa jo vseeno vzamem,
- da lahko gremo vsko leto skupaj na dopust,
- Predvsem pa je zame luksuz to, da smo zdravi, da se imamo radi in da si zaupamo in se spoštujemo.

Kaj pa za vas?

Se lahko kar podpišem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.8.2007 11:09:29   
natasarobi
Luksuz? Da mi ne bi bilo treba gledat koliko zapravim na mesec, da mi ni treba delat selekcije(to ja to ne),  skratka, da si privoščim vse, kar si srce poželi,....

Ena ne more preživeti z EUR 3500, 00 na mesec? Kdor ima veliko, hoče vedno več,...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 38
15.8.2007 11:21:22   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: paris

Luksuz, ja vila z bazenom, gospodinja, batler, vrtnar, šofer, sobarice, vila na morju, pa ena v hribih.........user posted image user posted image user posted image
V resnici pa bo zame luksuz, ko bom prilezla- če bom do penzije!user posted image user posted image Zaradi časa seveda, ne zaradi denarja, ki ga itak ne bo kaj dosti!user posted image

user posted image user posted image user posted image evo, enako. ampak od vseh teh reči je verjetno najbolj dosegljiva samo penzijauser posted image

ampaka veš kaj? penzionisti nimajo nikoli časauser posted image  dokazano!

katera pa s 3500eur ne more luksuza trajbat jo pa izzivam, da za en mesec zamenja z manouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 39
16.8.2007 1:49:57   
ronja
Zame trenutno že to, da si lahko 3x na dan stušam, če se mi zahoče in se potem tako krasno počutim, hehe.
ko bom lahko spet šla na rolerje, ki sem jih zdaj kar nekaj mesecev pogrešala, bo to luksuz. ko bom spet plavala, bo to luksuz na kvadrat...
To da lahko malo poturim lubiju, ko pride iz službe in v miru pojem jogurt, je čisti luksuz, hehe.
To da mam fajn ljudi okoli sebe je največji luksuz na svetu.
Ledena brezkofeinska kavica ob zdownlodanim South parku z mojim najljubišm srčkom, med tem, ko drugi najljubši srček spi, je spet luksuz, ki si ga pogosto privoščiva.
Na koščke narezana lubenica in melona, po plasteh naložen jogurt z musliji in sadjem v visokih kozarcih, velik kozarec cedevite na balkončku z obema srčkoma čez vikend dopoldne je luksuz.
Tortilja čips in v mv pogret nacho sir ob dobrem filmu je lujksuz (sploh če ga lahko neprekinjeno gledaš - to je že tak luksuz, da ga že 5 tednov nisva bila deležna, heheuser posted image )

Sicer pa - ker si verjetno spraševala za počitnice: zame je luksuz to, da je kolikortoliko čisto (ščurki v sobi naju pa ne motijo), da je vedno na voljo vsaj približno topla voda, da je postelja za dva široka vsaj 110 cm, kolikor je široka najina domača... Da je zajtrk v neomejenih količinah in kolikortoliko užiten (sploh je luksuz samopostrežni zajtrk), ne vem, nama je hitro vse luksuzuser posted image . Pa bazenčki so nama luksuz, lep razgled, bližina plaže,...

V normalnem življenju pa to, da si lahko privoščiva kako neumnost, kaj, kar ni prav nič nujno, pa si želiva (recimo fotoaparat, šivalni stroj,...), sva pa pripravljena za to čakat in šparat par let... Luksuz je to, da nama ni treba gledat na vsak evro, ko greva v trgovino in si lahko kupiva za jest, kar nama paše, čeprav vseeno gledava, ali se bolj splača cedevita v tej ali oni pakungiuser posted image , da lahko grem kadarkoli na sladoled (kadar pač ne pozabim denarnice (kar je praktično vedno) - na srečo je user posted image bolj reden, hehe:), da lahko dam prispevke tistim, ki igrajo na ulicah (nekateri noro dobro), da imava lahko psa, najbolj pa to, da imam najboljšega fanta na svetu in tako fajn živahno in veselo punčkouser posted image ,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
16.8.2007 6:56:39   
Dashenka
Luksuz:
1. Da imam do morja in dobrega smučišča le eno uro vožnje z avtom.
2. Da imam 30 dni dopusta na leto, ki ga tudi porabim.
3. Da  dovolj zaslužim in prihranim, da si lahko kadarkoli privoščim enoletni neplačani dopust.

Ostale stvari kot so avtomobili, hiše, bazeni število parov čevljev v omarah in podpobno so lahko sicer čisto OK stvari, vendar meni ne pomenijo "luksuza".

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
16.8.2007 9:21:52   
mojsoncek
Zame je pa luksuz:
1. da nas mali moz spi cez dan vec kot pol ure
2. da lahko v miru skuham ali pospravim po hisi
3. da se lahko vlezem v banjo
4. da se bova lahko zvecer z mozekom vsedla na teraso pred hiso in z uzitkom spila eno pivce, ko bo mali moz ze spal (smo v fazi urejanja okolice in imamo okoli hiske vse rastureno. Upam, da nam uspe do konca avgusta).

Se kaj user posted image ... po moje bo to kar vse...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
16.8.2007 9:34:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

luskuz...hmmm

- kksna S klasa, al pa kksn hud bemfl user posted image
- 5000 kvadratna parcela z vilo in bazenom user posted image
- cote iz Saksa user posted image
- jahta user posted image

no hecam se...trenutno je zame luksuz to, da bi lahko denar sluzila s svojim hobijem...pri katerem resnicno uzivam...user posted image

Pa se kej bi se dalo dodat.. user posted image user posted image  

- da lahko laufam.. recimo.. sam ne na RR user posted image  ... ker to hkrati pove.. da sem dokaj zdrav.. pa da mam neki cajta zase.. pa da imam voljo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
16.8.2007 10:49:47   
Anonimen
Ni problem v tem da se ne da živeti s takim denarjem,seveda je to veliko.
Ni luksuza, zame pa je luksuz kar jih je že nekaj napisalo, jahta,neomejen proračun,dopust v tropskih krajih, sanjska poroka,... In konec koncu, tudi zdravje, saj si ga danes lahko kupiš. No pa nimava še vedno toliko da bi kupila otročku zdravje,torej ves denar ni dovolj za luksuz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
16.8.2007 11:04:48   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

ne vem, al sem čudna al kaj, meni se zdi večinoma zgoraj naštetih stvari nekaj normalnega...ne pa luksuz user posted image  zdravje, ljubezen, šoping ipd. ...luksuz user posted image

zame bi bil luksuz to, da mi ne bi bilo gledat na uro...da bi hodila v službo, če bi se mi dalo (itak da se mi ne bi, ker sem pač tak tip) in ne zato, da zaslužim tistih 1000 eurov...čas bi bil namenjen osebnemu razvajanju, otrokoma, možu, pol leta na morju,  hiša, jahta, pol leta v veliki vili nekje na samem, denar bi pa skoraj da neomejeno pritekal na račun, ne vem od kod user posted image  

Isto.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
16.8.2007 11:51:33   
ronja
hehe, pravljica, to bi bil pa res ultraluksuz! Saj je samo stvar perspektive, včasih je bolj luštno živet, če ostale stvari niso normalne, ampak jih dojemaš kot luksuz, ki si ga lahko privoščišuser posted image Luksuz je to, da nama ni treba plačevat najemnine in da sva vseeno na svoje, pa to, da mi ni nič več slabo, da lahko diham, da je mala srečna...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
16.8.2007 16:00:08   
Solero
1. vsaka minuta, ko mi ni slabo
2. ko z možem prekartava vikend (in ne kuhava in ne čistiva)
3. sprehod v dvoje po jutranji rosi, da imaš mokre noge in si jih moraš ogreti na soncu
4. čukovo oglašanje z oreha izpred domačije pozno v noč, da te zaziblje v tisti pravi, krepčilni spanec
5. čutiti zjutraj dojenčkove brcike namesto budilke
...
To je moj luksuz.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 47
16.8.2007 16:11:06   
Anonimen
Za nas bi bil luksuz če bi oba skup dobla 3000 eur,ne pa jz 430,on 500!

Pa delava po cel dan,pa vse.

Luksuz bo ko bom umrla!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
16.8.2007 21:57:04   
Anonimen
luksuz? to je, če grem lahko z mojim sama na dopust.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
23.8.2007 18:24:55   
žirafica
Rdeč športni avto, hiša z veliko parcelo in pogledom na jezero,
da si lastnik uspešne firme in imaš veliko prostega časa, ki ga preživiš z družino. Doma pa imaš zaposleno gospodinjo in vrtnarja.
Ah, sanjaj, žirafauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?