Jumpy
|
Dobro jutro! Hmmmm, da vidim, koliko sem si sploh zapomnila. Čveke! Talika19, VSE NAJBOLJŠE!!! Jaz sem pa skoraj za cel mesec mlajša od tebe! ABC100, ful lep hodnik!! A to je nova hiša? Saskija, jaz nimam več globoke košare, zato ga imam v tanki zimski vreči in tankem pajacu. Je pa res, da že dva dni ni bil zunaj, saj je pihal veter, včeraj pa ni bilo časa. Glede diete pa: še vedno ne jem mleka in ml. izdelkov, pa pri svinjini se tudi nazaj držim. Čeprav včasih pojem košček pršuta. Ostalo pa v zmernih količinah kar jem. A, ja, pa sladkarije ne jem veliko. Cepljenje - se čisto strinjam s tabo, pajac, le, da je mene res strah teh cepljenj. Je imela naša prva po njih burnejše reakcije, ta srednji je imel pa hipogamaglobulinemijoG ( ) in ni smel biti cepljen. Ko bi končno lahko bil, je bil menda prehlajen in so nas na pediatrični poslali domov, potem je padel na glavo in je imel pretres možganov,... Od takrat dalje pa imam jaz gromozanski strah pred njegovim cepljenjem, ker se bojim, da bi se njegovo stanje (kognitivno, motorično,...) poslabšalo. IN naj povem, da je prebolel tudi oslovski kašelj. Bogi. Skratka, dala bi vse, da bi bil lahko takrat, ko je bil čas cepljen. Sedaj pa je tu še toliko drugih stvari, da,... Ne vem. Seveda je šel Miha tudi na odvzem krvi za imunoglobuline. Upam, da bodo o.k. LadyB, res sreča, da vas ni bilo zraven, ko je razneslo šipo! Zdej sem pa ostalo že pozabila. A, ja kar se spretnosti dojenčkov tiče. Naš tudi ni med spretnejšimi. Obrača se iz trebuha na hrbet od drugega meseca dalje. Ampak samo, ko je nagec. Ropotuljo drži v roki le zeloo kratek čas (sploh prvič jo je bil sposoben držati, ko je bil star točno 3 mesece), kravce pase tako, da ima eno roko stegnjeno, eno pokrčeno, v sedeči položaj se potegne tako, da me z eno roko drži močno, z drugo pa se me le dotika. Ko je na hrbtu se do včeraj ni nič prekotalil na bok. Včeraj je prvič nekaj poizkušal v to smer,... No, pa je star že več kot štiri mesece. Še najbolj me žalost to, da ga hrana še prav nič ne zanima. Ker jaz sem jo mislila decembra že počasi uvajat. Eh, saj bo. Malo bolj počasen je, pa nič za to.
|